Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Video rögzítési lehetőségekről, videok összefűzéséről hol találok valami leírást?
-
-
adrian94
őstag
Azt az oldalt betudjátok linkelni ahol kiírja, hogy melyik játék melyik live-on a legolcsóbb ? NBA 2K15-re lennék kíváncsi ... Használtan alig találni... lemezesen hol lehet a legjobb áron kapni ?
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
-
pzstm
titán
érdekes...mert maxnél volt nekem is ilyen. Power cycle kellett neki azt hiszem, vagy az hogy egy másik játékban flejött egy acsi és utána dobta... első pár acsi volt ilyen hogy unlockolta de nem volt pop-up
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tunkiih
őstag
válasz wannnabeees #30680 üzenetére
óó.. akkor megnyugodtam!
-
Def26
félisten
válasz godzsy2 #30678 üzenetére
Jah néztem én is, hogy valamikor gold -ba volt. Talán ez volt a legelső, de akkoriban ps4 -en nyomtam és fasz voltam, mert xbox.com -on rá kellett volna nyomnom a "vásárlásra".
pzstm: Most ezt csinálja max -ben. Nem ír ki egy megszerzett acsit sem. Nem probléma csak kicsit zavaró. Még mindig van eg varázsa annak amikor acsit kapsz.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
volt goldban is én anno kevés pénzért megvettem. Imádtam minden percét és cseppet sem bántam meg. Isteni hangulata van
-
Def26
félisten
Max the curse of brotherhood kurva jó kis játék. [link]
-
losilee1337
aktív tag
válasz wannnabeees #30667 üzenetére
Én nem vágom igy a témát mint te,de igazad van elég gáz hogy pár ügyes hacker ha akar mindent vissz
Psn id: HungaryLosi
-
Alexios
veterán
válasz wannnabeees #30667 üzenetére
Én azt olvastam, hogy nem kifejezetten az oldalakat törték fel, hanem a userek gépén levő malware segítségével lopták el.
-
tunkiih
őstag
Összesen ez a 13 ezer végülis "nem sok", főleg nem szétbontva.. remélem nem a magyar régiós adatokra voltak kiváncsiak..
-
Because
őstag
válasz losilee1337 #30664 üzenetére
na talán jó, hogy online vásárlás után mindig törlöm is a kártyát a paymentből
-
wannnabeees
aktív tag
válasz losilee1337 #30664 üzenetére
tobb-ezer-jelszot - hogy a f**** lopnak el jelszavakat?
Adatbiztonság lvl0: nyers jelszavakat NEM tárolunk seholA hash kódjukat ellophatják, azzal megfelelő bit hosszúság esetén semmire nem mennek.
Persze itt a bankkártya adatok a gázosak, de bakker azt is berakni 1 külön elszeparált adatbázisba ami kifelé nem is működik, csak pár biztonsági rétegen keresztül szolgáltatna információkat. -
Def26
félisten
Volt már valakinek olyan, hogy azt acsikat nem jelzi ki? Játszottam egy játékkal és gyanús volt, hogy nem jött a szokásos hangeffekttel a kis logó. Pár perc után ránéztem az acsikra és már meg is volt.
-
Lefty
addikt
Ha vittek a bankkartya adatodat, akkor hiaba valtoztatgatsz jelszot.
MS amugy nem is figyelmeztet valami hivatalos uton? Csak igy megtortent azt jovan? Eleg ciki dolog ez egy ekkora cegnek, nekunk meg meg nagyobb. Ha lehetne paypal-el fizetni nem kene ettol felni.
[ Szerkesztve ]
-
losilee1337
aktív tag
válasz ImpersonatoR #30663 üzenetére
Mindent vittek
http://www.origo.hu/techbazis/20141227-tobb-ezer-jelszot-es-bankkartya-adatot-loptak-el-hackerek.html
Psn id: HungaryLosi
-
addikt
válasz tDr1v3r #30659 üzenetére
Amazon? remek... Most akkor elég ha megváltoztatom a vajon az amazon jelszavam? Pont ott volt ahol amex el is fizettem psn xbox live nem érdekel ott csak a webkártyámat használtam mindig.
Pont valaki mondta, hogy amazon azért komoly cég meg novemberben...Vagy ez csak ilyen ilyesztgetos hir.
Bar ha a bánkártya adatokat megszereztek akkor igazából tok mind1 átírom e a jelszavam nem cvv-kodot is taroljak vajon? -
tDr1v3r
veterán
http://444.hu/2014/12/28/amazon-playstation-es-xbox-felhasznalok-szemelyes-adatait-hoztak-nyilvanossagra-hackerek/
/peluscsere
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
-
fityere
senior tag
Tessek itt az uriember aki masik ket tarsaval lerongyolta a sony es microsoft szervereit
[link][ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Gabor1985
tag
A zombie driver mikyen ? megvan valakinek?
lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
anulu
félisten
válasz cyberkind #30647 üzenetére
részemről CIB internetkártya, szám bepötyög. amikor kell valami, akkor átrakok annyi pénzt. így nem áll benne, mintha vennék egy feltöltő kártyát x ezerért.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
cyberkind
félisten
Ki hogyan szokott dlc-t/kiegészítőt venni?
Megadjátok a kártyaszámot, nevet, azt a számláról leveszi a pénzt, vagy vesztek x Ft-ért ilyen kártyát?
Melyik a jobb? -
zzola
titán
The Golf Club
ID | 50% kedvezmény
3 495,00 Ft
-------------------------------
Zombie Driver Ultimate Edition
ID | 66% kedvezmény
986,70 Ft
-----------------------------------
Flockers
ID | 75% kedvezmény
1 247,50 Ft -
Rage47
veterán
kontroller cseréje hogy mukodik? sztem be fog dögleni, elkezdett kattog i a bal kar... ezt is kell regisztrálni?
-
cyberkind
félisten
-
gabesz839
senior tag
Ha igaz hogy ezek a leállasok hackerek miatt vannak, akkor remélem mihamarabb elkapják őket és levagják az összes ujjukat, egyenként. És akkor még enyhén fogalmaztam.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
bobooo
addikt
Megint gondok vannak [link]
-
cyberkind
félisten
-
basel00
tag
Srácok jó már a Live?
-
A 8. utas
tag
válasz wannnabeees #30631 üzenetére
hm...10k a platinumshopban a ryse...elgondolkodtató...ill 15k egy kontroller.asszony már nagyon rágja a fülem hogy diablozna és plants vs zombizna velem előbb kipróbálhatta és alig akarta lerakni.itt basztam el,most vehetek kontrollert
Xbox One Gamertag: Corsa1982
-
bobooo
addikt
válasz tunkiih #30628 üzenetére
Nem. Ez egy fake Twitter fiók. Lizard Squad már tegnap leállt a támadásokkal.A hivatalos profiljuk
PSN karbantartás miatt nem érhető el, amit a Sony végez.
[ Szerkesztve ]
-
tunkiih
őstag
Lizard Squad csinálja?
Lizard Squad @FUCKCRUCIFIX · 5 min 5 perccel ezelőtt
500RTS and we stop hitting PSN #OFFLINELizard Squad @FUCKCRUCIFIX · 19 p 19 perccel ezelőtt
COD AW SERVERS #OFFLINE -
L_YKing
addikt
Na f@sza elrottyantak a bf szerok...
De a fifa sem megy... Sot a battle el sem indulJa latom voot man.. Sorry
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
redXIII
senior tag
válasz adrian94 #30617 üzenetére
A digitális játékokkal ha magadnak vetted meg ugyanúgy tudsz játszani, ha nem kell állandó netkapcsolat a játékhoz . Meg ha nem vagy homeolva, mert ugye ott alap hogy ki hogy van bejelentkezve. Nem véletlenül van ez... Ugyanúgy ps4en is ez van a felesben vett játékoknál. 360-on volt homolás? Vagy ps3an? A mostani helyzet meg nem az MS meg a Sony miatt van, ez a dolog meg csak sajnos csak elöre vetít még rosszabb dolgokat, amikor nem az lessz a gond hogy pistike nem tud játszani. Ez van.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
wannnabeees
aktív tag
válasz cyberkind #30624 üzenetére
Oké te eltudod dönteni, de ne szóld már le, mert az eléggé gáz a részedről.
Olyanról véleményt nyilvánítani (főleg ilyen formában) amihez közöd sem volt soha.Ez nem b@szogatás, de kezd zavaró lenni, hogy itt pár ember szerint az a normális ha nem tetszik a játék.
Akiknek pedig tetszik, azokkal biztos valami baj van. o.O
Erre meg most rájött az, hogy nem is biztos, hogy a haterek valaha is kipróbálták volna. -
cyberkind
félisten
válasz wannnabeees #30621 üzenetére
Igen, az eddigi játékaimat is csak találomra vettem, azt elkönyveltem hogy ha szar bukok rajta jó sokat, mégis mit nem lehet eldönteni a videók alapján?
Driveclub, próba előtt már videók alapján eldöntöttem hogy ez nem nekem való, kipróbáltam, és csak megerősített, fura, kb minden játéknál így vagyok.
-
adrian94
őstag
válasz wannnabeees #30621 üzenetére
Igen én vettem, de ha Home-olom a gépemre a saját profilom akkor annak nem fog működni akivel Home-olok így ezért nem nyomok rá...
-
wannnabeees
aktív tag
válasz adrian94 #30617 üzenetére
Ha te vetted meg őket és az a box a home-od ahol játszol, akkor mennek.
Ha nem...akkor van gebasz.cyberkind - azért úgy ha nem játszottál vele én nem szólnám le. Videók és elbeszélések alapján semmi értelme véleményezni bármilyen játékot is, főleg nem ezt. Amíg nem próbálod ki, nem láthatod hogy bejön e neked a hangulata. A videók nem adják vissza kicsit sem!
[ Szerkesztve ]
-
wannnabeees
aktív tag
Megvolt az első játék fagyásom XBO-n is
Titanfall-ban nyomtam Frontier Defense-t.
Remélem csak a live szarakodása miatt történt ilyen és alapból a masina elbírja a játékot.Annak azért örülök, hogy a játékot nem felejtettem el. Most is jöttek a 15-8-35-0 és hasonló statok rendre.
Más téma: hiányolom a screenshot készítésének lehetőségét. Olvastam róla és elvileg 2015 elején bevezetik. Remélem tényleg így lesz.
-
adrian94
őstag
De mi van már megint ezzel a kib*szott sz*rral ???? NEM lehet játszani !!! Fent vagyok live-on, próbálok elindítani egy játékot és mindegyikre az írja ki, hogy menjek fel live-ra... Rámegyek a Check my network-re és minden ok azt írja... Kezdem már unni eléggé ezt az egészet... nem ezért fizettem ki ennyi pénzt, hogy ez a k*rva vhs ne tudjon még egy játékot sem elindítani....
(#30614) adam014
De ott sem indul el semmi mert mindegyik játékom digitális és vagy abba köt bele, hogy kell neki a net vagy abba, hogy Home-oljam le a profilom... de azt meg nemtudom meg csinálni mivel Home-olok mással...
[ Szerkesztve ]
-
Gabor1985
tag
nekem egy olyan kerdesem lenne h kaptam karacsonyra egy kontrollert play charge kit szettel..
A garanciahoz ezt is kul on be kell regisztralni a szeriaszamot??lumia 930, xbox 360, xbox one vhite ! xbox gamertag: SzGabor8528
-
tunkiih
őstag
Hamarosan befut az NBA 2k15. Akinek megvan, megkérném hogy feltétlen vegyen fel! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
Most már miden este sz*r lesz a live ?? Kezdem nagyon unni már...
-
Because
őstag
amíg a dragon age megy semmi gond
-
Def26
félisten
válasz Donibrasco #30601 üzenetére
nyugi van, sunset overdrive megy!!!!
-
Donibrasco
tag
Na mi a here van már megint se GTA se BF4 se Cod AW faszom beleverem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest