- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zjunior
veterán
-
atee73
csendes tag
válasz medvekutya #33894 üzenetére
headset-et vegyel inkabb vazze
-
Mister_X
nagyúr
Kéne titánolni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Because
őstag
nem tudom miért a half life jut erről eszembe
végül is :
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Valaki tud véleményt mondani az NHL 15-ről? Én azt hallottam, hogy szar, de ennyiért fontolóra vettem.
-
nagyúr
-
Zjunior
veterán
Bulika Zombie?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Aki meghívott innen jelzem tele a session :/
-
Lefty
addikt
-
Zjunior
veterán
Nem jön senki?
Cod Zombie party ?Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zjunior
veterán
Vki COd Zombie mode...
19 level a csúcsWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
plejik
addikt
Nem rosszak ezek az EA akciók...persze ilyenkor nincs rá keretem.. Pedig 2-3-at behúznék belőle..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
Mister_X
nagyúr
válasz gianni85 #33830 üzenetére
Nem fog mindent berakni az EA a Vaultba, pláne nem egy AAA kategóriás RPG-t. Sportjátékok és eladásban visszaesett multiplayer játékok (kiv. Titanfall) fognak bekerülni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Jovanny2
őstag
Igen, a kábelekre allergiás a touch gomb. Én ma beszopattam magam a Havoccal, rögtön észrevettem, amikor feltették, már küldtem is a linket a Home-pajtásnak, mert nála a labda (vagyis az AW), be is húzta, csak utána néztem, hogy a 360-as linket küldtem az ártatlannak. Support chat Shayla-val, írja, hogy látja nagyon kedves live Gold tag vagyok már rég, hát ad nekem refundot. Mondom szuper, csak nem nekem kell, hanem a "bátyámnak", csak ő nem jó angolos. Akkor adjam meg a gamertagot, meg a neki küldött jelszót. Minden ok, látja, küldi a refundot, vegyük meg a One verziót. Isten áldja az ilyen supportosokat. Mennyi időt kell várni a refundra? Van valakinek tapasztalata?
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
raven87
csendes tag
Sziasztok! Valakinek lenne arra ötlete, hogy BF4-ben meg Titanfall-ban is multi közben folyamatosan ledobál a szerverekről a One. Routeren már megcsináltam a port forwaringot, de ugyanúgy dobál. Ráadásul semmi hibakód, csak egyszerűen annyit, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel. A NAT-om meg nyitott. Tesztnél azt írja, hogy minden oké. 360-on meg működik rendesen mind2 játék, pedig ugyanúgy kábelen vagyok mind2 gépen. Valakinek esetleg nem volt hasonló problémája?
Nem írok alá semmit!
-
pzstm
titán
válasz wannnabeees #33863 üzenetére
várhatóan épp nem fogok semmit csinálni, esetleg Destiny Raidet tolni, de Titanfallra kiugrom akkor
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
L_YKing
addikt
válasz wannnabeees #33863 üzenetére
Elindult... En sem tudtam mi volt ez... Csak random leallt..
Szerk.: megvan miert... hozzaert a telefontoltom a "gombhoz"
[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pzstm
titán
válasz wannnabeees #33860 üzenetére
összegyűlünk egy komplett teamre, aztán lehívom kicsi Titant és körbeszaladok általában, kinyírom összes Titant addig meg a földi népséget szeditek. Mondjuk még egy titan nem árt ha jön velem, de még így is megoldható. Összehozzuk a csapatot valamikor és toljuk neki
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
L_YKing
addikt
válasz wannnabeees #33860 üzenetére
Lehet eddig... Most bekapcsoltam a box-ot, elinditottam a youtube-t mondom kaja kozbe egy jo filmet megnezek...
Erre ugy all mint amikor gepeken hosszan nyomod a kikapcs gombot...
Mi lesz ebbol? Meg nem mertem visszakapcsolni...Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
wannnabeees
aktív tag
válasz L_YKing #33856 üzenetére
Én mindig kapható vagyok egy kis titanfallra
Bár ez a hét kiesik (project leadás lesz pénteken és persze, hogy "ezt meg ezt a funckiót implementáljam már bele"...szerencsére az ilyenekért jobban is fizetnek), de vasárnaptól lehet csapatni.Egyébként is szeretném a csoportból pár ember segítségét kérni. Egyszerűen nem tudom megcsinálni a Frontier Defense mapokat, mert mindig van 2 ny*morék a csapatban, akik ha elérik a 80 pontot, már tapsikolni kell. Az utolsó rohamot meg 3 próbából se tudjuk ketten lehozni. Hiába érem el a 210-250 pontot...lehetetlen egyedül / ketten bevédeni a harvestert.
-
nagyúr
-
L_YKing
addikt
Erdemes titant behuzni? Jatszatok meg vele? Meg masok is jatszanak vele online?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pzstm
titán
dying lightot megvette valaki már? vélemények? értékeléseket milyeneket kapott? (cégnél nem tudom megnézni)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Titanfall, PvZ behúzva, jók ezek a heti akciók, csak csődbe visznek.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
woodbear
addikt
Ubisoft bannolja a nem hivatalosan megvett assassins creedeket....visszamenőleg is.
klikkOldalam: www.swsfoto.de
-
vg
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #33829 üzenetére
Én kitoltam Dragon Age, már csak a legnehezebb fokozaton lévő acsik kellenek, de azzal még megvárom az új patch-t ami pc-n már elérhető. Nincs benne semmilyen szabadság, hatalmas pályák vannak, azokban rengeteg feladat, gyűjteni való, stb. Viszont, ez az a játék ami megfelelő angol nyelvtudás nélkül egyszerűen semmit se ér, ráadásul néhányszor verselve beszélnek, vagy angol akcentussal(például bolond Sera), vagy valami egészen furcsa akcentussal(Cassandra). szerk: viszont az kurvajó a játékban, hogy félrevezetnek benne mint Mass Effect 3-ban. 7e pénzt simán megér.
[ Szerkesztve ]
-
webdeejay
aktív tag
TF-re vettem fel embereket, már viszket a tenyerem a kipróbálására(bár még tölt)!
[ Szerkesztve ]
-
Grougon
tag
válasz xboxoneuser #33821 üzenetére
LG47LB671v, ennél nagyobb nekem nem kell ilyen közelről
LG tv-m van már jó pár éve, elég megbízható darabok. passzív 3d miatt vettem LG-t először.
-
Xirtam
veterán
-
pzstm
titán
válasz woodbear #33834 üzenetére
akkor végre mehetünk majd együtt lövöldözni, nagyon nagy móka/fun!
Úgyis rég játszottam veled, legalább nem fog annyira zavarni, hogy a csapatban mindig az én nevem lesz legfelül
-
woodbear
addikt
Titanfall deluxe megvéve, letöltve
Oldalam: www.swsfoto.de
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz gianni85 #33830 üzenetére
Igazad lehet, jár a két pont meg a kakasos nyalóka.
Én is próbálok ellenállni."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Zjunior
veterán
válasz bulikavagyok #33827 üzenetére
Megyek, hívjatok meg Donmixes85!
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #33829 üzenetére
Én személy szerint inkább megvárom, míg beteszik Access-be. Erős vagyok, nem veszek EA játékot
-
bLaCkDoGoNe
veterán
7200-ért elég csábító a Dragon Age, van esetleg valaki aki már mélyebben beleásta magát? Én kb. 2 órát játszottam a 6 órás trial változattal, eddig a prológust csináltam meg, olyan nagy szabadságot meg mélységeket még egyelőre nem találtam benne (újabb hullámos fantasy RPG-k közül nálam mostanában a Skyrim az etalon, így mindent ahhoz hasonlítok).
Ja, és sérelmezem, hogy az akciós árra nem vonatkozik az EA Access-féle 10% kedvezmény.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Zjunior
veterán
válasz bulikavagyok #33827 üzenetére
MEGJÖTT
1,7gbja és Thx
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
LG LB730V van 55"...
Hova kellene jobb nekem...Tökéletes játszani...
-
pzstm
titán
Május óta nyúzok egy 50W829B-s Sony-t. Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni róla
-
Kecuhun
senior tag
Én és még sokan mások a Sony-t javasoljuk. 300-ért már elég jót vehetsz, persze nem kettőt.
-
Zjunior
veterán
válasz bulikavagyok #33822 üzenetére
link?
Boxon Codba semmit nem adott fel season pass van...:/
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
xboxoneuser
csendes tag
Ha, már igy a TV-ről volt szó, ki mit ajánlana nekem illetve mivel van megelégedve ?
Egy nagyon régi tv-m van még emlékszem 2008 körül vehettem ( Samsung LE37S62B ) akkor mondták hogy még a HD-ra nem tudom mennyit kell várni de ez már tudja stb. stb. kettőt vettem közel 1 millió volt akkoriba... azóta nem cseréltem le de most elgondolkozom rajta mert nézem olyan jó áron vannak, szóval ilyen 300 körül már lehet venni valami jobb félét ? -
ferensz
senior tag
válasz xboxoneuser #33816 üzenetére
Ne már, megígértem magamnak, hogy most egy darabig nem veszek játékot, de ez a Madden nagyon vonzó
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
pzstm
titán
válasz pelenka35 #33777 üzenetére
2 másodperc alatt összepárosodik Xbox-al, az eddigi 5 helyett. Állítólag ez sokakat zavart eddig, engem egyszer sem
-
Zjunior
veterán
válasz bulikavagyok #33814 üzenetére
Most nézem az India-i storeban 5000huf!
Vásárolt már vki onnan?
Elnéztem, az a season pass[ Szerkesztve ]
-
xboxoneuser
csendes tag
óccó: http://www.xbox.com/hu-HU/promotions/sales/ea-sale
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Zjunior
veterán
válasz bulikavagyok #33804 üzenetére
Gyaaa...
Vpn nélkül is meglehet venni?
De ott 01.30 -at ír ha jól látomHol láttad h az orosz storeban annyi?
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #33804 üzenetére
+1
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
RichieTri
senior tag
ezek szerint ha a boxon a settingsnél nem pc hanem tv van akkor degradált...?! eddig mindenki a másikat (tv) javasolta.
ha jól értem a helyes beállítások: kimenet hdmi/ és nem tv hanem pc.
utána még a tv-n külön nem a játék módot válasszam hanem írjam(cimkézzem) át pc-re? valamelyik kimenetet(hdmi).egy ilyen tv-m van.
ha van ötletet előre is köszi!
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
nagyúr
-
ferensz
senior tag
Na utoljára még teszek egy próbát, aztán részemről befejezve, hallottam már híredet más topikból. Egy szóval sem mondtam, hogy ne lenne sok beállítás, meg ne lehetne optimalizálni, idézlek "Ezek marhára nincsenek beleírva a kézikönyve és nem is nagyon reklámozzák.". Erre írtam, hogy te azt várod, hogy a manualban legyen benne WebOS-re, ilyen tv szoftverre, olyan tv szoftverre, kávéfőzőre leírás a beállításokról? Persze ha a manualos részt a TV gyártójának címezted úgy értem, de ez nagyon nem a Microsoft dolga, hogy ilyet csináljon hanem a TV/TV OS gyártójának feladata lenne.
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest