Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz tibibi #55464 üzenetére
???
ha nem fizeted pár hónapig/évig, akkor utána simán beaktiválhatod...akciókban évi 8000Ft-ért ki lehet fogni....ami a szolgáltatásokért és ingyen játékokért jelképesnek sem mondható összeg szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz tibibi #32093 üzenetére
To find it, choose Settings from the Dashboard (or tap the Menu button on the Xbox One controller and then choose Settings). Then, in the main Settings screen, choose Preferences under Console. (You'd think this would be in "Sign-in, security & passkey" or perhaps "Power & startup," but no.)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz tibibi #30861 üzenetére
én mondjuk azért, mert mert ehhez a mailcímhez tartozik O365, Skype, korlátlan OneDrive amin fél életem van rajta legalább, Xbox Music Pass elúfizetés is itt van. így jelszót soha, semmilyen körülmények között nem adnék ki.... akármi is van
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz tibibi #28209 üzenetére
Indítsd el a TV appot.
(#28207) Fishbone17: "Amin van HDMI kimenet, csak arra!" Úgy érted HDMI bemenet.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
tibibi
őstag
válasz tibibi #27955 üzenetére
No megjött ezen bizony egy karc nincs mintha újat vettem volna (vagy nagyon jól tudnak csomagolni) a tartozékok bontatlanok voltak .Még kicsit szoktatom a benti hőmérséklethez aztán kipróbálom.Szóval bátran tudom ajánlani kereken postával 100 db "mátyás" volt 20 a kinect + 7 a lemezes sport rivals.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz tibibi #27935 üzenetére
100k az ára ott ahol linkelted. 105k -ért már bontatlan van az apróban. Én az új gépre törekednék, nem szeretem, ha valaki a fikás kezével végigtapizza, majd ezt használom én, de persze Te tudod.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
wannnabeees
aktív tag
-
tibibi
őstag
válasz tibibi #27905 üzenetére
A bontott service date gépek gyárilag meghajtóhibásak voltak, ezért
visszaküldtük a Microsoftnak, aki kicserélte bennük a BD meghajtót.A tartozékok bontatlanok, a gépre 2 év garancia van, a gép fényes felületén
vannak kisebb karcolások.
Ennek "fényében" mit tanácsolnátok? Mondjuk mutogatni nem fogom
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch - 256GB CFW amtosphére - ingyen foxpost
- Nintendo Switch OLED 256gb cfw atmosphere - ingyen foxpost
- Hayabusa nagyon jó állapotban.Posta ok
- Nintendo Switch Lite 32GB. (+128GB.!) és játékok egyben eladóak. Akár Karácsonyra is.
- Playstation Plus Premium 24 hónapos tagság, előfizetés EU kód eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest