Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Def26 #217396 üzenetére
Én az ilyen nagy megszakértésekben mindig vélek némi
a.) ellenérdekeltséget – ha azt mondaná, hogy az 5 ezer forintos túlfeszvédő megvéd, akkor ki fizetne ki évente tízezreket a biztosításra?
avagy
b.) okoskodást ("énmindenhezértek").Esetleg a kettő valamilyen arányú kombinációját.
De én alapvetően ilyen cinikus alak vagyok.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
persil
nagyúr
válasz Def26 #217396 üzenetére
Ártani nem fog.
Ha meg épp megóvott egy bármilyen kártól, akkor már nyertél. Olyan sokba nem kerül és nagy helyet sem foglal. De nyilván a biztosítás a legbiztosabb(no pun intended)az ilyen esetekben, az tény.
A kárfelmérést viszont az esetek döntő többségében nem villamosmérnök végzi, szóval az, hogy szerinte nem ér semmit, nem biztos, hogy mérvadó.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
addikt
Nekem minden hálózati és adattal rendelkező eszköz (router, switchek, NAS, konzolok, médialejátszók) APC szünetmentesekre vannak kötve (APC Back UPS CS 350 és 500 sorozat). Pár évente 12V 7.2 szabvány akku csere bennük (~15€) és megy tovább. NAS és számítógép USBn kommunikál velük.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Def26
félisten
válasz Bogyi007 #217395 üzenetére
nekem biztosításom van. Eddig fizettek egy tv -t és a gázkazánt. Amikor kijött faszikám felmérni a kért, akkor elmondta, hogy szart se érnek ezek az elosztók. Nem tudom mekkora alapja van ennek, de én azóta nem használok ilyeneket.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Bogyi007
veterán
válasz Lifer092 #217392 üzenetére
Nekem egy Belkin túlfeszültség-védő van, erre van kötve a tévé, az Xbox a Ps4 Pro és a gigabites routerem.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Lifer092
senior tag
válasz kory24 #217390 üzenetére
A túlfeszvédő elején világító zöld LED jelzi hogy minden oké. A gyártó szerint ha ez kialszik pl. egy hirtelen áramkimaradás után vagy pl. villámcsapás utáni áramkimaradás miatt stb., azt jelenti hogy védő áramkör tönkrement és nem látja el onnantól a védelmi funkcióit.
Nálam ilyen volt, így nem kisérleteztem tovább vele, megírtam mi történt, küldték 1 hét alatt a cserét. Nagyon hasznos dolog pedig, mindenképpen ajánlom a beszerzését. Nálam a PC is egy SurgeArrest után még egy szünetmentesre is rá van kötve. Nem nagy tétel, persze nem ipari szünetmentesben kell gondolkodni.
Ezt nem gondolnám, a nappali/éjjeli áram közötti váltás nem okozhat túlfeszültséget.
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz Lifer092 #217388 üzenetére
És azt, honnan lehet tudni, hogy épp hasznos volt? :)
Azaz miből látod, hogy hogyha nem lett volna ott akkor baj lett volna?Eddig erről a túlfeszültség vedelem dologról még nem is hallottam, nincs itthon egyse, pedig mint máshol vannak azért értékes elektromos berendezések....
Sőt, nálunk napközben több időpontban egy relé vált nappali és éjjeli áram között. Ez is okozhat túlfeszültséget az eszközöknek?
-
Bogyi007
veterán
válasz csuvicsuva #217384 üzenetére
Egy Nokia 6300 telója van, netezni nem szokott. Nem hinném hogy még fogja tudni...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
kory24
őstag
válasz parandroid #217380 üzenetére
Egy ilyen a fali konnektorba és aztán mehet rá pl sima 4-es hosszabbító is ugyanolyan védelem, mintha túl fesz védős 4-es hosszabbítót vennék?
-
NoMagix
addikt
válasz Bogyi007 #217383 üzenetére
ez fasza
hasonló téma:
Itthon van egy TP-Link TL-WR1043ND V2 router és 1,5 méteren belül vagyok telefonnal (Redmi 5) vagy egy erős androidos tv okosítóval és mind a kettő eszközön szaggatnak a játékok és szakadozik a wifi!
2.4 GHz lehet a ludas?
A bluetooth kapcsolat is rendre meg meg szakad![ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
-
natë
nagyúr
Másik topikban már írtam a témában, bizonytalan vagyok, hogy jól tettem-e, hogy elpasszoltam az X-et...
Ahogy olvasom a kommenteket:- nem nagyon lesz nyitó cím
- ki tudja, hogy megjelenés után milyen hw hibák jönnek elő
- az X-re is lesz még jó darabig cucc
- valószínűleg jön majd erősebb Series is későbbSzívem szerint vennék egy X-et (aprón van már olcsón)...
Mit javasoltok?
-
parandroid
félisten
válasz Micsurin #217367 üzenetére
Nem a kimaradás öli meg, hanem utána a túlfesz. Vegyél egy rendes hosszabbítót, amiben van túlfeszvédelem. Lehetőleg minden elektromos berendezéshez, ne csak a boxhoz. Komolyabbakban szünetmentes is van, de azokban meg az akku sajnos nem él örökké, aztán csipognak feszt. Ennél többet úgysem tudsz tenni. Magyar elektromos hálózat ennyit tud.
modflow: Elvileg nem, de reménykedjünk, hogy nem kell kipróbálni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
modflow
veterán
válasz MasterMark #217368 üzenetére
És mi történik, ha update alatt megy el az áram?
Akkor meghal? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Beniii06
addikt
válasz Micsurin #217367 üzenetére
Tegyél mellé egy izzószálas asztali lámpát, annál látványosabban nem fogja szerintem semmi sem jelezni az áram ingadozást. Ha nagyon zavar és tényleg ez a hiba, akkor használt szünetmentes lesz a barátod, de én inkább a beépített tápra gyanakodnék másodkörben, azzal meg nem tudsz mit csinálni gari időn belül, csak cseréltetni kompletten a gépet.
"Got any other secret weapons?"
-
gduck
addikt
Fene se érti ezt... Kipróbáltam az xCloud feelinget Egy méterre vagyok a Wifi routertől (sebesség: 56/22) és használhatatlan a program. Mobilnetre ( sebesség: 8/2) kapcsolva meg tökéletes ???
-
-
Medocsabi
addikt
válasz Micsurin #217369 üzenetére
szerintem ne aggódj. Ha garanciális, akkor pláne. Mivel nyilván nem tudhatod mikor lesz áramszünet, így max úgy tudnád megkímélni, hogy nem használod. De ugyanannyi sanszod van, hogy a tévé is bekrepál. Viszont ha van lakásbiztosításod, akkor meg majd a biztosító intézi. Szerintem.
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #217368 üzenetére
Akkor kezdjek aggódni? Egyiknél a lámpán is észlelhető volt a másodiknál nem.
Közvetlen van kötve nem hosszabbítón keresztül.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Mennyire érzékeny a konzol a pillanatnyi áram kimaradásokra?
Töredék másodpercesekre gondolok. Ma este tolt két random kikapcsolást egyik lámpa villanással együtt volt (ez volt a hosszabb, észlelhető) tippre mindkettő az volt.Azóta nem csinálta (2-3 órája) újra és nem is fúj ki hű de forró levegőt.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
zsolti72837
addikt
válasz bulikavagyok #217349 üzenetére
Köszönöm az infót!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Wesder
félisten
válasz elder troll #217363 üzenetére
Igen, a FH4 Ultimate tartalmaz mindent.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Wesder
félisten
válasz elder troll #217361 üzenetére
Ultiban csak Carpass van meg VIP. kieg egy darab sem. Nekem màst nem mutatott. A Platinum Plus pedig időszakosan érhető el. Remélgetőleg Szept. 27 elött visszahozzàk egy 80-as 90-es akcióban.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
elder troll
őstag
válasz Wesder #217360 üzenetére
Ms store-ban nem találtam platinum plus csomagot böngészőből.
Amúgy alapvetően a két kieg fontos a vip-n kívül (amik benne vannak az ultimate-ben), vagyis engem ezek érdekeltek főleg.
szerk.: store nem dobta ki, gugli megtalálta, de már nem elérhető.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz elder troll #217358 üzenetére
A Platinum Plus tartalmazza az összes DLC-t, az Ultimate nem.
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
Forza Horizon 3 szeptember 27-ig megvásárolható, de leírva még ebbe a témában nem volt a kivezetéséről hír (vagy rosszul használom a gyorskeresőt).
Amúgy ultimate-et érdemes megvenni, van benne tartalom bőven, bár idáig 90%-ot kaptak a kivonuló forzák...[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
-
vacs
veterán
Cdkeys-en csak 2500 a Forza Horizon 3, szabad innen rendelni (PayPal-al fizetnék), vagy inkább a hivatalos ms store-on 3500-ért?
(^)(>.<)(^)
-
Bogyi007
veterán
válasz Marcsello31 #217338 üzenetére
Ingyen van a fentebb linkelt mobilnetem - és működik, a Forza Horizon 4-el is tudtam játszani, az Ori is működik és amin meglepődtem : a Gears 5 kampány is használható általa.
Nekem már most egy 4-es osztályzatot ér ebben a formában is az XCloud...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zsolti72837 #217345 üzenetére
Game Pass előfizetéssel nem lehet. GPU kell hozzá.
Élni és élni hagyni
-
thrill
tag
Tech kérdés: A BC XB One-on ugye úgy működik, hogy a netről tölti le a játékot a lemez csak ellenőrzéshez kell? Vennék most egy játékot, de nagyon karcos a lemez, a 360 csak addig játssza le, hogy a menü bejön. Van rá esély, hogy One-on menni fog, mert felismeri a lemezt és a játékot úgyis online szedi le?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki szeretné ingyen megkapni a nextgen változatokat, annak meg kell vennie ezt a csomagot. Ha korábban már beszerezted a játékot és a kiegészítőket, akkor így jártál...
Live-Die-Respawn
-
zsolti72837
addikt
válasz bulikavagyok #217331 üzenetére
Csak Game Pass előfizetés esetén lehet mobilon játszani?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
dunc
nagyúr
válasz bulikavagyok #217331 üzenetére
Köszi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
xCloud
Tesztelve PC-n, Bluestack-el USB-s Xbox One kontrollerrel. Technikailag működik, de azért lag/késleltetés van. Halo 5 nem fog menni vele rendesen, pont annyit késik a mozgás, ami a célzást már zavarja.
Live-Die-Respawn
-
Marcsello31
őstag
válasz HunChris #217335 üzenetére
Ára mennyi lehet hó? .10.000ft? azzal mást is lehetne ám kezdeni . a mobil netem nekem is fos 2.mb a letöltés, otthon szokta jobban nyúzni a netet ahol gyorsabb. A mobil nettel az a baj, hogy hiába fejlesztik ccsak afelső kategoriáju embereknek lesz jó akik televannak pénzel. Ne hogy 5 alatt legyen korlátlan net mert kifingik a hálózat, nincs jól át gondolva ez,na mindegy.
-
HunChris
senior tag
-
Bogyi007
veterán
válasz bulikavagyok #217327 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Astor22
tag
válasz bulikavagyok #217327 üzenetére
Mert holnap érkezik tabletem , iPhone-Om van így sajnos addig nem tudom próbálni. Egyedül android tv van itthon
-
nagyúr
-
dunc
nagyúr
ŐSrácok mi ez az alkalmazás amiről már ilyen régóta beszélgettek?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
HunChris
senior tag
FH3 2500 Ft cdkeys
-
Astor22
tag
válasz bulikavagyok #217323 üzenetére
-
Bogyi007
veterán
Mint feljebb is írták, megy pl Androidos tévéken is, és pl ki is gyárt ilyen tévéket?
Igen a Sony a helyes válasz!
De ott vannak az Androidos tévéokosítók is, azokra is fel lehet elvileg varázsolni az applikációt...
És akkor máris nagyképernyőn vagyunk...
-
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz bulikavagyok #217314 üzenetére
ezzel a pinggel sztem simán jó kell legyen. Nehezen tudom elképzelni, hogy ennél jobb hálózat kell az xcloudhoz. Tömegközlekedésen lehet még érdekes, ahol kis helyen többen használják a nagyobb adat forgalmat.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
NyMRooD
őstag
válasz ggeleven #217315 üzenetére
Igen, egyetértünk, azért mondom, hogy most még érdekesség a meglévő játékosoknak és lehet lesz egy pár aki dobja miatta a hardvert is, de ez a koca játékosoknak szól, akik a mobiltól többre vágynak, de konzolt nem akarnak, azok között viszont nagyot mehet.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
negyven2
veterán
Annak a rétegnek akiket a marketing meg akar szólítani, azoknak bőven elég lesz az "egérmozi". Eddig ezek az emberek simán megvoltak a mobilos játékok minőségével is elégedve. De ott a másik is régóta ismert tény, hogy a gaming társadalom nagy része bizonyos szinten "igénytelen" a grafikára, az fps számra, és az irányíthatóságra. Voltam olyan ismerősnél még régebben gépet újrarakni, ahol akkoriban egy elég jónnak mondható (felsőközép) PC-n a legtöbb játékkal úgy játszott a család (apuka plusz a két tízneves gyerek) a játékokkal ahogyan azt az első telepítéskor beállította nekik a gép. Volt hogy valamelyik CoD csak 800*600-ban ment nekik, és nem zavarta őket. Vagy másik esetben az sem volt probléma, hogy átlag 15-20fps-el ment a game (meg 20 percet töltött a Windows, mert olyan jó driver kereső programot találtak ).
Vagyis akiknek szánják azok nem fognak panaszkodni a most jelen lévő problémák miatt. Mi pedig (ha nevezhetjük magunkat hard core közösség) ezt ugyis csak mint kiegészítő szolgáltatásként használjuk majd, nem mint elsődleges opció.
Amúgy ebben a technológiában több is lehetne és remélhetőleg meg is lépik. Pl. simán megoldható lenne, hogy az előfizetéshez tartozó vagy megvásárolt játékot konzolon letöltés nélkül is kipróbálható lenne (vagy akár a demók új változata, hogy pl egy-két órát tudsz vele játszani, kipróbálni. Sőt pl. konzolon,stream közben tölthetné le a háttérben a teljes játékot is. Vagy pl. modulárisan is működne pl. a játék multi része az a gépről futna, de a sztori az felhőből (vagy az átvezetők ala. Quantum Break). Ugyhogy én is látok benne fantáziát függetlenül attól, hogy nem nagyon fogom telefonról használni.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
ggeleven
őstag
válasz NyMRooD #217312 üzenetére
Első évben biztosan nem veszek XSXet, majd ha lesz már pár a használt piacon. Amúgy persze, hogy kell konzol, mert 65"-hoz jobb lesz a gépről az élmény. Akkor meg főleg, ha valaki GPUn kívüli címekkel akar játszani. xCloud inkább kiegészítő szolgáltatás lesz kocagamereknek. Pont azoknak lehet jó, akik annyit nem játszanak, hogy konzolt vegyenek, de néha meg játszogatnának (plusz ott van még a mobilitás is).
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
nagyúr
-
tom120514
őstag
válasz Marcsello31 #217298 üzenetére
Tavaly nyár vége óta van One S, azóta PC-n semmi játékot nem indítottam. Az árából egy jó VGA sem jött volna ki. FHD TV-n is királyság, nem vagyok egy pixelhuszár, szerintem szép, elég. GPU-val sok játék elérhető, amit elindítasz és megy, nem nyekeg driverért, semmiért.
Never go full retard.
-
NyMRooD
őstag
válasz ggeleven #217300 üzenetére
Szóval nem veszel XSX-et, hanem szeptember 15-től élesben csak xCloudot fogsz használni? (mert konzol tulajként akinek amúgy is van GPU-ja belőled nem csinál nagy bizniszt az MS). Nekem sajna az első verziós kontrollerem van, így nem tudtam kipróbálni rendesen, de picit kockásodott a FH4 nyitó videója, DIGI1000 mellett, bár az szerintem inkább a csodálatos routereim hibája lesz. Ahogy másik topikban írtam szvsz az MS-nek nem az a célja vele, hogy handle hand-ként használják az emberek, mert azzal több probléma is van, hanem, hogy a tv előtt használják azok akik nem vesznek konzolt.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
akva
tag
válasz bulikavagyok #217297 üzenetére
LOL, 4G-n valóban jobban megy. Házon belül is elfogadható, kint még jobb valamivel. Közben megkergetett egy darázs, tiszta Grounded-feeling...
Az "Ori and the Will of the Wisps" simán játszható, persze volt lag, de szódával elmegy. Simán el tudom képzelni, hogy elütök vele egy esősre sikerült nyaralást. Ami azért komoly állomás a cloud gaming-ben.
Az FH4 nem élvezhető számomra továbbra sem, de azért a potenciál megvan. Egyelőre nem látom magam előtt, hogy xcloud-on forzáznék / hélóznék / gírszeznék. Talán majd az 5G...
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
-
Moby
addikt
válasz Bogyi007 #217307 üzenetére
Egyébként szerintem ez a telefonon a konzolos játék rohadt nagy zsákutca továbbra is. Pár játékot próbáltam ki, de ez az egérmozin a tévére szánt tartalom egyszerűen működésképtelen. A szövegek a legtöbbször olvashatatlan méretűek, a hud értelmezhetetlen/használhatatlan, stb. Engem ezzel gyorsan le lehetne szoktatni a gémingről. Régebben toltam kényszerűségből konzolról streamelve, de az még a fullhd korszakban volt, a 4k méginkább elfele vitte ezt az egészet attól, hogy eekora méretben élvezhető legyen bármi. Pedig nekem egy normális telefonom van, milyen lehet ez egy szarabb akármin...Értem én, hogy meg lehet csinálni, technológiában adott, de komolyan venni ezt így nem lehet.
-
nagyúr
válasz ggeleven #217300 üzenetére
Azért nekem ezzel kapcsolatban még vannak kétségeim (OK, már nem vagyok iskolás gyerek ). Most elszórakoztam a Forzával pár percig, de nehezen tudom elképzelni magamat, ahogy órákon át játszom ebben a formában. Persze később más lesz a helyzet, ha a szolgáltatás "kinövi" a mobilomat. Vagy lehet, h vennem kéne egy tabletet?
Üzletileg egyébként tényleg nagyot húzott ezzel a MS, mert nyilván ez a jövő, és ők nem kis előnyre tehetnek most szert. Tetszik ahogy építik a brandet, csak azt nem értem, h egyes területeken, h tudnak ilyen nagyokat hibázni közben?![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #217306 üzenetére
Akkor kb. 10-15 év múlva talán eredmény is születik majd ez ügyben
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Bogyi007
veterán
Nálam azért vannak a felvétel során érdekes hangok mert melóhelyen vagyok és éppen ment a kenyérszeletelő...
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #217303 üzenetére
Mint az FH4!!!
-
pzstm
titán
úgy fest ez készülékfüggő is lesz, mert ma egy új Galaxy Tabon volt szerencsém próbálni, maxos 4G-n simán játszható volt a Forza, pár kisebb akadástól eltekintve.
Durván pozitív volt az élmény, sokkal rosszabbat vártam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bogyi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest