Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Crazyman33 #113607 üzenetére
Magic
-
IntelKiller7
Topikgazda
De azokat a napokat jelzi amikor elindítottad.
Nekem 314 órám van bennük és 194 nap.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nyilvan nem 24-es a szorzo, sehogy sem jonnek ki a szamok igy.
Live-Die-Respawn
-
Mathiask
senior tag
válasz Crazyman33 #113403 üzenetére
Eddig kellett egy osztályt választani, meg egy pályát és láttam hogy ott mit mentem. (szűréssel le lehetett szűkíteni divízióra is, vagy barátokra is akár) Most meg kb egy kínszenvedés az egész. Kb háromszor annyi idő megnézni később hogy mit mentem azon a pályán(és persze emlékezni is kéne mivel mentem, vagy ha meg akarom nézni a barátok mit mentek a pályán az se egyszerű)
A multi meg katasztrófa. A class alapú multit meg kellett volna hagyni. Ez a kb 4 homológ oszrály amiben lehet egyáltalán multizni kb vicc.
Eddig mindenki kb be tudta lőni képességeihez/kedvéhez mérten milyen osztályban/gyorsan akar menni, odáig tuningolta a kedvenc autóját izlése szerint és kész. Most meg egy B600as hothatch hogy fog együtt versenyezni egy B600-as amerikai izomautóval? -
Gijon
senior tag
válasz Crazyman33 #113403 üzenetére
Aham értem. Jó ez így, csak mi a búbánatért nem kommunikálják ezt kifelé normálisan az rejtély számomra. Megy a felmenők emlegetése a fórumokon, Turn 10 meg hallgat. Jó ez a homológ rendszer, nem is egészséges mikor egy fiat f1-es időket repeszt, de ettől függetlenül a másik rendszert szoktuk meg.
-
Gijon
senior tag
válasz Crazyman33 #113207 üzenetére
Megszűntek az osztályok, vagy mifene. Na most ha a Trabidat S vagy fölé kokszolod, akkor az az idő marad meg free playben. Hiába teszed utána vissza más kategóriába az autót, nem fogja mutatni mondjuk a C-ben elért idődet a ranglistában ugyanazon pályán. Lehet, hogy ez valami bug, de jelenleg ez van. Nem akarok hülyeséget, vagy valótlant írni, ezt a hivatalos fórumon olvastam, és azóta nem is merek tuningolni egy verdát sem. Itt
"Amúgy meg modot kell használni gyakorláskor, ami az autó tulajdonságait nem befolyásolja, és máris felkiáltó jeles a köröd. Vagy nem?"
Ezt nem értem.., egyenlőre nem gyakorlok, csak alap autókkal szaladgálok Viszont tettszik, hogy végre nem dísznek van a 900 fok a kormányoknál. -
Gijon
senior tag
válasz Crazyman33 #113165 üzenetére
Azt azért hozzátenném, hogy nem érdemes szénné tuningolni az autókat, mert akkor később az alap autó ideje nem lesz látható a ranglistán ugyanazon pályán kategóriától függetlenül. Tuningos autóval a multi sem egyszerű. Mondjuk engem nem igazán zavar, azaz nem problémaként élem meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Crazyman33 #112327 üzenetére
Weben nekem is ott van, mobilon nem mutatta. MIndegy köszi azért, itt kupon linkje annak, akinek kell:
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
válasz Crazyman33 #112321 üzenetére
Nekem az elsőt se engedte amíg ezt meg nem csináltam.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
zsolti72837
addikt
válasz Crazyman33 #52584 üzenetére
Szia!
Jelentkezni hol lehet rá?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
hadogabi1
senior tag
válasz Crazyman33 #48928 üzenetére
Na ez így most már érthető . Most már csak az a kérdés hogy kibírom-e a megjelenésig vagy be kéne újítanom amivel már ma tolhatnám. Az a bajom hogy az 5-el kb 3 órát ha játszottam ösz visz. Annyira nem jött be. Viszont ez a demó elől alig bírtam felállni annyira jó volt.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #47839 üzenetére
Igen, az FRH-s versenyekre gondoltam, csak nem voltam elég egyértelmű.
Élni és élni hagyni
-
gduck
addikt
válasz Crazyman33 #47813 üzenetére
Köszi, este beregisztrálok
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #47716 üzenetére
Ez a létező legjobb hír Crazy! Yas Marina a kedvenc pályám, és ráadásul éjjel?!
Nekem is "ready to start", de még nem indítom el amíg le nem jön az egész...
tunkiih #47725: Nincs kedvem az intro után a menüt nézegetni. Jut eszembe, nekem is lelassult a letöltés..[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
sch_a
addikt
válasz Crazyman33 #47722 üzenetére
Jaa, értem. Szuper, köszi.
-
sch_a
addikt
válasz Crazyman33 #47716 üzenetére
Eső nincs is benne?
-
spae
aktív tag
válasz Crazyman33 #47608 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #44796 üzenetére
Ezt örömmel hallom! Ezt a táblázatot eddig még nem ismertem.. Szeptemberben jövök, bár azt még nem tudom, hogy 10-én, vagy csak 15-én..
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #44789 üzenetére
Tényleg eltűntem tavasszal, de nem csak Tőletek. Remélem visszafogattok még! Heti átlag 1-2 órára csökkent a jattékkal töltött óráim száma. Hiányoznak a hétvégi futamok, és a társaság is, de tavasz óta vagy nem vagyok otthon vasárnaponként, vagy nem vagyok versenyzésre alkalmas állapotban. A FM6-al visszatérek ősszel, már alig várom!
Élni és élni hagyni
-
cyberkind
félisten
válasz Crazyman33 #36834 üzenetére
Nincs velük baj, csupán az Xbone szoftver a Forza 5-nél még kész se volt, ezek tükrében az 1080p/60fps szerintem csoda, a 6 lesz igazi, még ha fizikában nem is fog forradalmat hozni, ami nem is baj, elvégre sokan csak leülni és játszani akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Crazyman33 #36832 üzenetére
Szerintem az Assetto Corsa mindenkinél jobb, utána a Forza, és végül a PC.
De azt hozzá kell tenni hogy engem a szimulátor vonal már annyira nem vonz, a Motorsport untig elég, pedig az nem egy real játék.
[ Szerkesztve ]
-
A.tessz
senior tag
válasz Crazyman33 #29662 üzenetére
Nem , én pont azt mondom, hogy gagyi! Nekem kormány van, madcatz xbox one ra gyártott kormánya.
Egy biztos azzal a laggal nem lehet mit kezdeni, amit az átalakítók használatakor látok! -
nagyúr
válasz Crazyman33 #29688 üzenetére
Remélem holnap megkapom.. Gondolom az ünnepek miatt kicsit belassult a posta.
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #29663 üzenetére
Ja arra gondoltál!?
A címem elküldtem e-mailben, de még nem érkezett semmi..
A versenyre már neveztem. -de ezt úgy is tudod. Nem mellesleg köszönöm a meghívást ez úton is![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #29565 üzenetére
Köszi Crazy! Olvastam Gala tesztjét, sőt még váltottunk is pár üzenetet mielőtt megrendeltem.. Egyébként milyen küldeményre gondolsz? Írországról hirtelen csak a whiskey jut eszembe.
godzsy2: Gyere tesztelni!
Zjunior, Def26 : A TB hivatalos oldaláról rendeltem, és annak ellenére, hogy 240 eurós ár volt/van megadva, nekem ideadták 190-ért, azóta sem értem, hogy miért..!?
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
godzsy2
senior tag
válasz Crazyman33 #29565 üzenetére
Ott van a hozzászólások között a neve, szerinted?
bulikavagyok
Gratula a szerzeményhez... beszámolót légyszi a térhangzásról. Én ma megint elgondolkoztam az Astro A50-en, de szerencsére estére kiment a bor hatása, amit a melóhelyen iszogattunk. Sajna a TB-re még mindig csak "coming soon" van az EUs országokban, pedig ma az oldal feldobott egy 10%-os kedvezményes kódot. Kérdeztem a supportot mikor lesz újra kapható, de még nem írtak vissza. Jó lenne még az idén megrendelni. -
redXIII
senior tag
válasz Crazyman33 #26041 üzenetére
Hasonlít az avatarjára. Csak az kicsit vékonyabb
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
redXIII
senior tag
válasz Crazyman33 #26027 üzenetére
Zsozsa nyomja a videón a forza5őt?
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
pzstm
titán
válasz Crazyman33 #26035 üzenetére
lipixbox a gamertag azt hiszem, azt ki lehet írni. Szabi csak nem haragszik meg rám
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Crazyman33 #26033 üzenetére
nah az aki nálatok versenyzik, neki én ajánlottalak titeket és ő hozta az én boxomat (L betűs srácra gondolsz gondolom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
magyar srácok tényleg MS-től voltak, a második csapat, és nekik semmeringre kellett menni. Első ketten volt, mert nem tudtam menni, nekik sikerült, de nem simán
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
Cyberportnál rendeltem elő. Többiek Saturnban vették fel a sajátjukat
Emlékszem erre a képre én is. Nekünk fehér Subarus képünk volt, csomagtartó telerakva
-
Def26
félisten
cyberport.at
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #21925 üzenetére
Nem csoda. Annyira monoton az is, hogy nem tudom szavakba önteni.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #21920 üzenetére
Mordorral együtt vitték el, 18-ért. Az is milyen kula...
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #19760 üzenetére
Amugy profil dolog. Hiába van egy régióra állítva a konzol ha a profilok mások, mert az is számít!
A többieknek este benne vagyok egy baráti gurulásba! Osztály, pálya megbeszélés kérdése!
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #19753 üzenetére
Mi max 4 fővel toltuk, ott hibamentes!
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #19747 üzenetére
Hallotam hírét a dolgoknak! Érdekes, hogy pont szept. 5 óta gyengébb a rendszer.....
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #19747 üzenetére
Ja, a barátlista is érdekes. Partyban vagyunk, de mindenki offline.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #18525 üzenetére
Jaaa...na erre lehet igent mondok.
Csak nem tudom mikor, itt az ősz, tudod...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #18522 üzenetére
Mi a TX? Horizon 2-t lekaptam.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #18519 üzenetére
-
B3ny00
aktív tag
válasz Crazyman33 #17962 üzenetére
Köszönöm
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #17712 üzenetére
Regisztrálni hol kell bazze? Vagy csak telóról nem látom?
-
adrian94
őstag
válasz Crazyman33 #17709 üzenetére
az oldalon belül hol találok több infót a köridő versenyről?
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #17522 üzenetére
"Vagy használod a Twtch-et és a profilodnál bepipálod, hogy mentse a YouTube fiókodba. Azt megint kinyomhatod fb-re ha lementette."
Ezt hol tudom megtenni ONE-n , vagy PCn?
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #17522 üzenetére
-
i@lex
őstag
válasz Crazyman33 #17100 üzenetére
Illetve bocsánat, nekem a kártyánál csak az van, hogy Snap and Play. Rányomok betölt a játék (ugye a Snap miatt nem teljesképernyőben), belép a multiplayer részhez, ahol eleve is keresgéltem és semmi, csak a monthly résznél azaz 5 naptár rész amik csak Lobbyk.
[ Szerkesztve ]
-
i@lex
őstag
válasz Crazyman33 #17100 üzenetére
Aham világos, igen láttam a kártyát, csak amikor rányomtam nem történt semmi (gondolom nem ment pont akkor a szerver)
Köszi.
-
mazsó
aktív tag
válasz Crazyman33 #17021 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
-
mazsó
aktív tag
válasz Crazyman33 #17011 üzenetére
Mit tudni mikor lesz Magyar nyelvű a Forza5?
Magyar nyelv lesz a gépen vmikor? -
negyven2
veterán
válasz Crazyman33 #16115 üzenetére
Mondjuk az a különös, hogy érzésre az 1900 mAh Eneloop elemeim jobban bírják, mint a 2450-esk. Ami igazán érdekesebb viszont, hogy valamiért (szintén érzésre) a 2500-as Varta akkuim bírták a legjobban.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
B3ny00
aktív tag
válasz Crazyman33 #16135 üzenetére
most laptopon vettelek fel . szolj mar ha van véleltlen , sajnos g27 em van , de az meg iracinghez kell
-
B3ny00
aktív tag
válasz Crazyman33 #16118 üzenetére
elméletileg fel is vettelek mar barinak , megyek megnezem forumot. valakinek nncs elado kormanya ? nem tudsz rola ?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #16115 üzenetére
Főleg ha majd kifizettetem veled.
Def26: elég közel vagy.
-
B3ny00
aktív tag
válasz Crazyman33 #16066 üzenetére
regeltem enis valamelyik nap , neveztem is mar , még a felvétel kell
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #16066 üzenetére
Regisztráltam én is, holnap beüzemeltem a rendszer, és megadom majd én is a X One Profilnevem , és bejelölök barátokat.
-
Krisz0630
senior tag
válasz Crazyman33 #16005 üzenetére
Köszönöm szépen az infokat!
Már be is regisztráltam az oldalra, felvettelek téged barátnak és neveztem is.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
mazsó
aktív tag
Forza Racing Hungary
Aki egyszer belekóstol már nem akar máshová menni és mással játszani!
-
tunkiih
őstag
ide énis beszeretnék majd kerülni, ahogy lesz rá lehetőségem! nemsokára itt a konzol.. az aláírásomban látható a GT és a preferált játékok, akit még nem vettem fel és felkapta valamelyikre a fejét, jelöljön, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
mazsó
aktív tag
válasz Crazyman33 #15997 üzenetére
Ha szeretnél te is jöhetsz ám Forza 5-el játszani közénk !!
-
Mister_X
nagyúr
válasz Crazyman33 #15997 üzenetére
áh igen, kettővel feljebb akartatott címezni volna
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz Crazyman33 #15982 üzenetére
pzstm tanusíthatja, hogy nem akadály a "magyaros akcentus"
Tippre talán a profil régiójának is UK-nak kellene lennie vagy valami setupot vagy kalibrálást leművelni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #15898 üzenetére
2 hetet simán letagadhatsz.
MunezXBK-t meg okosítsd be az onlány cimbik közé.
-
eastone1
senior tag
válasz Crazyman33 #15898 üzenetére
Sőt, decemberben 43!
Én már 15 évvel ezelőtt is mondogattam. Ha megérem a 70 et, ugyan így fogok játszani.
Lehet a reakció időm addigra egy picit kopni fog. -
mazsó
aktív tag
válasz Crazyman33 #15617 üzenetére
Ez így van megerősítem!
Óriási csatákat vívunk egymással, nagyon jó és sokszínű bajnokságok, korrekt, sportszerű "ellenfelek", igazi barátságok köttetnek! -
samugalaxys
tag
válasz Crazyman33 #15617 üzenetére
Köszi, a többieknek is!
-
Blyan
félisten
válasz Crazyman33 #15087 üzenetére
Igen, novemberben ezt olvastam, de érhető módon nem is az én véleményem a mérvadó, csak leírtam.
Sorry, nem vagyok naprakész a Forza 5-ből, remélem nem veszed személyes sértésnek.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
dunc
nagyúr
válasz Crazyman33 #15087 üzenetére
A lobby rendszer van olyan jól kezelhető, mint a 4 be? A tunning, festések adás-vétele megvan, autó licit stb?
-
GTplayer
csendes tag
-
Neoteric
addikt
válasz Crazyman33 #14921 üzenetére
Az derék, gondolom akkor lehet jó pénzért venni a microsoftét ha esetleg kicsit többre vágysz a kontroller analóg karjánál.
(#14922) pzstm: Láttam h ingyenes, de pont azért mondtam h azért az egyért akár fizetnék is, mert nekem az A pálya.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
Neoteric
addikt
válasz Crazyman33 #14919 üzenetére
Most látom van Nordschleife basszus, azért a dlc-ért még fizetnék is ha lenne boxom.
Logi G27tel kompatibilis amúgy az xbone?PSN: ne0teric_sAN
-
Krisz0630
senior tag
válasz Crazyman33 #13991 üzenetére
Köszi.
Közben én is észrevettem, de tényleg csak törli, nem kapok érte pénzt.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #13917 üzenetére
Ja, akkor majd megyek. Csak most az elődjét tolom, kormánnyal.
Persze, közel a belvároshoz.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Crazyman33 #13886 üzenetére
Kontrollerrel
De amúgy megvárom, csak másik címen vagyok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Louis
tag
válasz Crazyman33 #13101 üzenetére
Ennyire kevesen vannak nálatok? Remélem ezzel a kinect mentes változattal jóval gyorsabban fog bővülni az xbox one -os társadalom.
''Nézd ott egy csikorgó nyom...''
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #11338 üzenetére
Erről nem tudtam, én még decemberben próbáltam beregisztrálni, de akkor valami hibát jelzett. Elképzelhető, hogy épp üzemzavar volt a Live-on, én annyira nem erőltettem... legközelebb kb három hónappal később próbáltam, és akkor már sikerült
Silent77: Ez így teljesen korrekt![ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
veterán
válasz Crazyman33 #11338 üzenetére
Felhívtam őket, még sem kell bevinnem, fel kell hívom a ups-t, és eljönnek érte.
Holnap kiderül.
Újra kellett kérnem a javítást, mert egy másik mail nem jött meg, amiben az ups fuvarlevél szerepel.
Érdekesen van megoldva, mivel abban a levélben is az áll, hogy töltsem ki a nyomtatványt és vigyem be.
Felhívtam még egyszer a microsoftot, ismét azt mondták ne foglalkozzak vele, holnap hívjam a ups-t.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
gianni85
veterán
válasz Crazyman33 #11036 üzenetére
annyi lehet, hogy a merevlemez tartalmáért nem vállalnak felelősséget, ergo esetleg olyan diagnosztikát futtatnak, ami törli a HDD tartalmát. 360at ugye lehetett HDD nélkül feladni, laptopnál is fel szokták hívni a figyelmet az adatmentésre
-
vg
addikt
válasz Crazyman33 #9739 üzenetére
Ez olyan mint egy Tarr Béla sci-fi film. Kicsit hihetetlen.
-
pzstm
titán
válasz Crazyman33 #9739 üzenetére
szóval kivitted, aztán kiküldted cseheknek, majd Bp-re szállították vissza ugye?
-
Xirtam
veterán
válasz Crazyman33 #9707 üzenetére
360-S és E-re is 2 év teljes körü gari van. . . az 1+2 év szünt meg és alakult át 2 év teljes-re.
-
nagyúr
Rákerestem.. Tényleg vannak érdekes dolgok. De a törvény mindenképp Téged mint fogyasztót véd. Csak sajnos (mint Magyarországon mindig) vannak cégek akik próbálnak kibújni törvényi kötelességük alól. De szerintem ez azért a nagyobb, évek óta üzemelő konzolboltokra egyáltalán nem jellemző.. Ha viszont belefutsz egy kisebb forgalmazóba, aki behozott max 2-3 darab ilyen gépet az országba, és szívózik a gari miatt, akkor legrosszabb esetben fel lehet jelenteni, és/vagy pereskedni vele.
Élni és élni hagyni
-
pzstm
titán
Ausztriába küldted ki és onnan hozták vissza magyar címre? (vagy a csehekhez?)
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #9704 üzenetére
Szerintem a 360-nál azért más a helyzet, mert ott a gyártói garancia kedvezőbb a magyar törvényben előírtaknál, és ezért életbe lép az 1.§ 4.pontja. (12 hónap helyett 24, illetve az MS vállal minden szállítási költséget is az otthonodból, ami nyilván kényelmesebb is mintha Neked kéne túráznod vele a szervizbe vagy a boltba...)
De én is csak találgatok, mert nem vagyok jogász. Csak remélem, hogy nem írok oltári nagy hülyeségeket..
Abba viszont biztos vagyok, hogy nem kötelezhet rá egy boltos sem, hogy saját költségemen vitessem ki külföldre a nála vásárolt gépemet javíttatni, aminek elvileg ő a forgalmazója.Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #9699 üzenetére
Na kicsit utánaolvastam, mert nem hittem el, hogy Magyarországon vásárolok valamit, és csak külföldön tudom érvényesíteni a garanciát...
A garanciát nem a gyártónak kell adnia, hanem a forgalmazónak, legalábbis Magyarországon a törvény ezt írja elő. A vevő a jótállás teljes időtartama alatt az eladóval/bolttal (forgalmazóval) áll jogviszonyban, mert a vásárlás is egyfajta szerződés két fél között.De itt van a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 1. § 3. pontja: A jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez (a továbbiakban: forgalmazó). A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó).
A gyártói garancia csak akkor lép életbe, ha kedvezőbb a hazainál. A törvényben is csak egy helyen említik a gyártót (nem véletlenül), pont ebben az esetben. 1. § (4.)
Az szerintem teljesen mindegy, hogy a termék szürke importos-e vagy sem. Mivel hivatalosan még nincs az országban, ezért a bolt a forgalmazó. De az egész "vita" abból indult, hogy minden bolt elhajt a 'csába, ha meghibásodik a géped, de szerintem ez egyáltalán nincs így. Nem teszik, és szerintem nem is tehetik. Ha normális, (közismert, régen üzemelő) boltban veszel gépet, szerintem nyugodt lehetsz a garancia felől.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
SütiGTi
senior tag
válasz Crazyman33 #9045 üzenetére
Délelőtt jelöltelek elvileg...
-
SütiGTi
senior tag
válasz Crazyman33 #9040 üzenetére
Bocsánat..jövök mindenképpen, de lagziszervezés közepén vagyok és minden napra jut valami nagyon vidám elintéznivaló
Ha minden jól megy akkor ma munka után ráérek és akkor átnézek mindent, és próbálok egy értékelhető kört összerakni -
nagyúr
válasz Crazyman33 #9040 üzenetére
Igaz, a segítségeket elfejtettem megemlíteni..
Egyébként én is le vagyok maradva kb 11másodpercre az elsőtől. Nem is nagyon értem.. Valószínűleg fogok még javulni 4-5mp-t, de az még mindig nagyon kevés lesz az élmezőnyhöz képest. Gondolom a kormány miatt van maximum 1-2mp hátrányom, de ezt az óriási hátrányt akkor sem magyarázza semmi. Az autóm alapbeállításon van, ez számíthat ennyit?Élni és élni hagyni
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #8217 üzenetére
Úgy értettem, hogy az osztrák MS szervizbe kéne kiküldeni, nem tudtam, hogy csak Csehországban van ilyen. Viszont így lehet, hogy jobban jártál volna, ha rendelsz egy tápot az Ebay-ről, vagy az AliExpress-ről.
Élni és élni hagyni
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #8213 üzenetére
Oops, ez így elég érdekes. Akkor gondolom nem marad más mint az osztrák MS-nek postázni. Más ötletem nincs. Itt szerintem mindenki aki Ausztriában vette abban a tudatban élt, hogy ha baj van vele visszaviszi a boltba.
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Def26
félisten
válasz Crazyman33 #8213 üzenetére
Én cyberport -ban vettem. Ők azt mondták, ha gond van vigyem vissza hozzájuk és készséggel segítenek. Elmondtam nekik, hogy a címem kamu a számlán és csak azért írtam le, hogy meg tudjam venni a gépet, mert az én tetves semmirekellő országomban még egy jó darabig nem jelenik meg.
-
zeus90
aktív tag
-
nagyúr
válasz Crazyman33 #8206 üzenetére
Def26-nak igaza van szerintem. Ha nem az adott országban élsz, akkor a bolthoz kell visszajuttatnod, ahol vetted.
Madwe: törvény írja nekik elő, hogy vállalniuk kell 12 hó garanciát. Az már más kérdés, hogy hogyan oldják meg. Az 576 a Microsoft Magyarországon keresztül intézi, de ezt csak ők tudták elérni Magyarországon úgy hallottam.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
Def26
félisten
válasz Crazyman33 #8206 üzenetére
Én azt gondolom, hogy abban az országban ahol hivatalosan megjelent az xbox one lehet csak intézni a garit. Ha nem abban az országban laksz, akkor meg vissza kell vinni a boltba, ahol vásároltad. Én pl. Ausztriába kell vigyem ha gond van vele. Személy szerint nem hiszek a mesékben, hogy felhívom a Magyar MS -t és intézi a garit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest