Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vw23
csendes tag
Meglehet valahol nézni (a gépen v. xbox.com-on), hogy egy játékkal hány órát játszottam? Magyar profillal/régióval sehol sem találom.
pzstm mintha régebben linkelt volna egy képet amin ez is látszik (sunsetről talán), lehet csak USA régión működik ez a funkció
Xbox One GT: X1D1HUN
-
vw23
csendes tag
Közérdekű közlemény:
X1D1HUN néven bejelöltem mindenkit az összefoglalóból aki még nem volt a barátlistámon. Egyesével nem akartam írogatni, ezért itt szólok.Xbox One GT: X1D1HUN
-
vw23
csendes tag
A Sanyo-t megvette a Panasonic, tehát ha rajta van az Eneloop felirat nyugodtan veheted, ugyanaz Sőt úgy tudom a Sanyo elnevezést meg is szüntetik majd, mind Panasonic lesz. Nekem is már Panasonic feliratos van és szuperül bírják, bár még csak 1,5 hónaposak
-
vw23
csendes tag
válasz ImpersonatoR #23579 üzenetére
Az update nekem is megoldotta a kerregős problémát, de ez a magyarázat nekem sántít:
"Es valóban kondenzátor okozta a hangot ami túlfeszültséget kapott (kinectre volt méretezve a történet)"
Lévén, hogy az én gépemre van kinect kötve. (igaz nem gyári, hanem utólag vett). Remélem nem egy komolyabb gyártási hibát takargatnak ezzel a magyarázattal...
Bár a gép most teljesen pöpecül működik, így max. élettartam beli problémák jöhetnek elő később. De ne fessük az ördögötXbox One GT: X1D1HUN
-
vw23
csendes tag
Szerintem az XBO tulajok nagy részének megvolt a maga jól felépített érvrendszere, hogy miért a papíron "gyengébb" konzol mellett döntött. Emiatt szerintem nem is nagyon fognak tolongani, hogy cseréljenek a konkurenciára. Valószínűleg nagyobb az esély az eladásra. Bár egy ütős Uncharted 4 trailer lehet meghozná a cserekedvet 1-2 embernél
[ Szerkesztve ]
-
vw23
csendes tag
Ha valaki beszállna Destinyben két 20-as Titanhoz (heroic storyhoz/strikehoz jól jön a segítség ) nyugodtan nyomjon join-t/invite-ot : X1D1HUN
Általában este 21.30-23.00 között vagyunk.
MunezXBK: Ha még nem adtad el, gyere Te is
-
vw23
csendes tag
válasz tunkiih #19196 üzenetére
Gratula! Teljesen új gépet küldtek, vagy HDD csere volt? A teljes csend pontosan mit takar? Ha dashboard-ban vagy meg se nyikkan egyáltalán, vagy azért közelről hallani h. kerreg és csak halkabb lett mint volt?
Mert gyanús, h. az enyém is sokat dolgozik amikor nem kellene. Még a hangjával nem is lenne bajom, de mintha múltkor írtad volna h. pont az a probléma, h. a HDD veszettül keres valamit amit sosem talál, és ez élettartam szempontjából nem igazán jó. Ha lejár az egy hónapos Gold-om, lehet én is kiküldöm egy németországi túrára
-
vw23
csendes tag
Tegnap éjszaka a Destiny nem engedett csatlakozni máshoz (bocs JamesHun, ezért nem mentem az invite után), pedig előtte még co-opban toltam és nem volt semmi gond. Állandóan valami NAT beállítást reklamált. Volt már másnak is ilyen? Megnéztem, nálam "Moderate"-ra van állítva. Érdemes Open-ra rakni? Annak van valami hátránya?
-
vw23
csendes tag
válasz hadogabi1 #18732 üzenetére
Köszi a lehetőséget, de 220 km-el arrébb vagyok Ill. ahogy most nézegettem őket valószínű a JamesHun által ajánlott edigitalos lesz a befutó. Stabilnak is tűnik, és a TV-hez is tuti jó lesz. Azért mégegyszer köszönöm a javaslatokat/tapasztalatokat!
-
-
vw23
csendes tag
A végén már én is csak vaktában lövöldöztem Mi amatőrök már éjfélkor kidőlünk, eastone1 kolléga meg lazán reggel 6-ig nyomja
Utólag is elnézést tőle, azt hiszem ő tévedt be hozzánk negyediknek, de sajnos csak 3 főt enged be storyba. Bezzeg "külsős" játékosokat meg bepakolgat így is a mapra.Xbox One GT: X1D1HUN
-
vw23
csendes tag
válasz JamesHun #18678 üzenetére
JamesHun: Köszi a tegnapi besegítést a Venus story-ba! Ránkfért egy kis erősítés Máskor is várunk szeretettel
Láttam a videódon, hogy van kinect tartód. Milyet vettél, mennyiért? Nekem egyelőre a TV előtt van, de túl alacsonyan, nincs meg a 60 cm se. Ha Nálad bevált, lehet beszerzek én is egyet.
-
vw23
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #18254 üzenetére
Köszi a biztató híreket Neked is! Már azt hittem küldhetem vissza MS-nek. Letesztelem este.
-
vw23
csendes tag
A kinect hangutasítások elvileg működnek magyar régiós gépen is? (angolul persze ) Mert nálam semmire nem reagál.
-
vw23
csendes tag
Igaz PS4, de csak tudja ezt majd a ONE is
Érik az az áll-leesésXbox One GT: X1D1HUN
-
vw23
csendes tag
válasz bLaCkDoGoNe #18033 üzenetére
Hát a sztori biztos nem lesz már újdonság, de én bízok benne, h. a grafikai és egyéb változások azért okot adnak majd egy újabb önfeledt rácsodálkozásra Már az is elképesztő volt amit a PS3/X360-ból kihoztak. Ha ez elmúlt egy évben tényleg komolyan ráfeküdtek a next-gen verzió fejlesztésére, akkor lesz még itt áll-leesés
-
vw23
csendes tag
Azt, hogy jobban tele van élettel nem feltétlenül arra értettem, hogy melyik van jobban kihegyezve az online játékra, mer az szerintem is inkább a crew. Hanem, hogy (akár offline is) melyik játékot érzem életszerűbbnek, melyik hoz olyan hangulatba, mintha tényleg ott ülnék abban az autóban és én vezetném. Ez egy nagyon szubjektív dolog, nehéz körülírni, hogy mitől függ (grafika, hangok , zenék, irányítás, feladatok, egyszóval mindentől). Például anno az első NFS-ben, ill. a Porsche-s verziójában megvolt ez az érzésem, a többiben nem. Most valamiért úgy érzem a horizon 2 is ilyen lesz
De mint írtam meglátjuk. Csak trailer alapján nem szerencsés itéletet hozniXbox One GT: X1D1HUN
-
vw23
csendes tag
válasz Zjunior #17915 üzenetére
Szerintem se egy kategória A crew persze hatalmas map meg minden, de olyan steril, lélektelen nekem. A Horizon 2 pedig tele élettel. Haverok, buli, száguldás, dramatic weather , egyszóval minden.
Aztán persze lehet csak trailert tudnak jobbat csinálni Nemsokára kiderül...Xbox One GT: X1D1HUN
-
vw23
csendes tag
válasz tunkiih #17890 üzenetére
Ezt a Horizon 2 trailert kár volt belinkelned, mert érzem h. sokba fog ez nekem kerülni
Idénre már csak max. egy GTA V volt betervezve, mert már a mostani játékaimra is alig van időm. De ezt egyszerűen nem lehet kihagyni, brutálisan jónak igérkezik!Xbox One GT: X1D1HUN
-
vw23
csendes tag
Azt a kib...ott (kibONTott, ha esetleg vki másra gondol ) 576-os COD:Ghosts kódot sikerült már valakinek beaktiválnia magyar régión? Gondoltam megvárom amíg megoldják a dolgot, nem szórakozok régióváltással + kamu címmel egy HIVATALOSAN BOLTBAN értékesített játéknál. Holnap letelik 1 hét, a magyar Store-ban már fent van a játék, és még mindig nem működik. Vicc
Ha régiót váltok, akkor most van ez a 3 hónapos korlátozás, vagy egyből válthatok vissza? Ill. ha csak emiatt váltok régiót, muszáj átírni a magyar számlázási címet, vagy a kód beváltást elfogadja magyar címmel is?
-
vw23
csendes tag
válasz Tegla80 #17576 üzenetére
Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel Percekig nézegettem, hogy ez most eredeti, vagy egy kínai piacos verziót kaptam A belső tartalom is bőséges volt, az egy szem DLC reklámjukkal. Ez volt az első dobozos XONE játékom. Lehet a többi már nem az lesz
-
vw23
csendes tag
válasz bolka1982 #17489 üzenetére
Én vettem külön kinectet, de az átlag felhasználó számára ami hasznos: automatikus sign in, QR olvasás és Skype. Csak ezekért szerintem nem éri meg. Viszont ha van barátnő/feleség esetleg gyerek akkor must have
Csak győzze az ember elhessegetni őket a gép elől
Én is úgy gondolom, hogy mivel kivettek a kötelező kinect használatot, csak ez utóbbi célcsoportnak várható támogatott játék a jövőben. Nem lesz hardcore gamer cucc soha. Majd a Rift és társai (VR) lesz inkább a jövő.Xbox One GT: X1D1HUN
-
vw23
csendes tag
válasz Csöbronit #17452 üzenetére
Nekem épp most jött meg a Destiny (576, 4 játékos pack)! Dobozos verzió jött
Valaki tolja már? Érdemes feltelepíteni, vagy mehet is fel az apróra?
Áhh, úgyse bírom ki h. ne próbáljam ki. Elvileg nem az én műfajom (sci-fi + MMO is), de majd meglátjuk.
-
vw23
csendes tag
válasz XFishboneHUN #17217 üzenetére
törzsvásárlói kártyát szerintem a nagy kapkodásban senkinek sem adtak, nekem se jött (utánvétes csomag volt), pedig bejelöltem. De mivel telefonon közölték előre h. úgy se tudják ráírni az Xbox árát, mindegy is.
-
vw23
csendes tag
Alapból jár a conrollerhez USB kábel, vagy azt külön kell megvenni? (mert én nem találtam a dobozban)
Ill. többen írtátok a 14 napos próba Gold tagságot. Ez elvileg volt az 576-os csomagokhoz is? ill. ha igen milyen formában keressem?
Mai utolsó kérdésem
COD digitális kódot sikerült már valakinek a magyar live-on beváltania? Addig nem is akartam próbálkozni, amíg nem tisztázódik.
-
vw23
csendes tag
-
vw23
csendes tag
Azért az árak tekintetében nem lehet sok panasz most a magyar Store-ra. Végre valakinek sikerült rájönni az MS-nél h. érdemes lenne figyelembe venni egy régió vásárlóerejét is. Metro redux, Dance Central, EA Acces, stb. jó árakat kaptak. Remélem jóárasítják lassan a többit is. Egy GTA V 60 USD körül átszámítva nem lenne rossz
-
vw23
csendes tag
Megjött nekem is a box futárral. COD letöltőkódos, Monster ajándék természetesen kimaradt
A gép egyelőre tetszik, bár még nem játszottam
Hangosnak nem mondanám (főleg PS3 után), de hangtalannak sem. Vettem hozzá külön használt kinectet, működik szerencsére az is, de még nem volt kedvem szöszölni a beállításával.
Akik megírták a gemertagüket az elmúlt napokban, azokat szépen lassan elkezdem hozzáadogatni a barátlistához.
Aki véletlenül kimarad, de szívesen fogad még barátokat, vagy gyorsabb nálam nyugodtan jelölhet:Gamertag: X1D1HUN (főleg Forza 5 és FIFA 15 majd + Destinyt se hagyom ki)
-
vw23
csendes tag
Egyvalamiben viszont segítséget kérnék: Még régebben létrehoztam PC-n egy microsoft fiókot (vagy a GTA IV-hez, vagy a Win 8-hoz kellet azt hiszem. PS3 volt eddig így konzolhoz nem használtam). Most megnéztem, be tudok vele lépni az xbox.com-on, él a profil.
Ha jól gondolom akkor ez egy teljesértékű Xbox profil is egyben, és majd simán hozzá tudom rendelni a One-hoz, ill. akár most elkezdhetem jelölgetni a jövőbeli játszótársakat?Ill. ha esetleg teljesen új profilt hoznék majd létre 5-én, annak van valami előnye? Gondolok itt vmi Store kedvezményre, vagy esetleg ingyen Gold tagságra egy rövid ideig, stb. Vagy ilyeneket nem osztogat az MS az újoncoknak?
-
vw23
csendes tag
Sziasztok!
Szépen alakul a magyar Xbox One közösség, köszönjük 576
Nálam legalábbis ők adták meg a kegyelemdöfést, pedig próbáltam ellenálniA körösszetételen viszont meglepődtem. Pedig még el is gondolkodtam, hogy normális e h. 32 éves fejjel kb. ugyanúgy várom szept. 5-öt, mint anno, hogy mikor izzíthatom be végre a hőn áhított SEGA Megadrive II-t
Megnyugtató h. nem vagyok ezzel egyedülXbox One GT: X1D1HUN
-
vw23
csendes tag
Sziasztok! Valakinek esetleg van eladó felesleges kinect-je Xone-hoz? Olyat keresek ami még garanciás géphez tartozik, és van hozzá számlamásolat. max 16 ezerig. Írj légyszi pü-t ha eladnád. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest