- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Hálózati / IP kamera
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- YouTube
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
MrPeekaboo #118994 üzenetére
Kezdetben én is azt hittem, hogy botfülem van, de aztán kipróbálva 1-2 komolyabbat és az addigi olcsójános énemet felváltotta más.
Nekem átment néhány a kezemen mire lehorgonyoztam az Astro A50-nél. (Egy haver hozta nekem Manchesterből. A gumtrre.com-on találtam rá 30 ezresért, azért az árért meg kár lett volna kihagyni, ha még használt is, mert az itthoni 100 ezres ára kissé megfeküdte volna a gyomrom. Ismerve a hangját, képességeit, ma már gyűjtenék rá)
Triton kényelmetlen vacak, 10 perc alatt szétnyomta a fejem.
5-6 ezres Xbox One-os headsetnek hazudott vackok, amik ugyan szólnak, de vállalhatatlan a hangjuk.
Xbox One gyári fejes, átlagos hang, de nagyon bele melegedtem.
Cloud 1-2, minőségi kialakítás, jól néz ki, de nagyon hiányoltam belőle a közepet.
Sennheiser PC360 - az egyik legjobb hangú fejes ami járt nálam. Gyönyörű hang, minden ott van ahol lennie kell, szép, kényelmes, jól eltalált kezelő gombok, pl hangtekerő. Sajnos PC verzió volt, külön mikrofon és hang kábellel. Kísérleteztem átalakítókkal, de nem jártam sikerrel, plusz marhára idegesített játékban a 3 m hosszú vastag kábele. Eladtam, de néha még vágyok a hangjára.
Turtle Beach XO4 - ezt használtam sokáig az A50 előtt, nagyon jó közepe volt és szép magasa, a mély is megfelelő volt számomra. Hosszú távon is kényelmes volt viselni. 3 napja adtam el a boxxal együtt, sztereo adapter is járt hozzá. Ritkán látni itt az aprón is.
Az XO4 mellett felváltva pedig egy Xiaomi hybrid agybadugóst is használtam, egész jó hangja volt telefonos headset létére.
Az Astro pedig veri mindegyiket, iszonyat mélyek, gyönyörű hangszínek, vezetéknélküli, 7.1, mind hifi, házi-mozi, játékban megállja a helyét. PS4-hez is jó, egyszerre több eszközt is kezel, PC-re is rádugható, külső hangkártyaként működik a station-e. Órákon keresztül is kényelmes, méretéhez képest könnyű, nem izzadok bele, ha lemerül, a play and charge kit hosszú vezetékével tölthetem játék közben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch + 128GB SD kártya + kiegészítők / RingFit Adventure
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Mario Party Superstars
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Ally Z1 Extreme Prozessor, 16 GB LPDDR5 RAM, 512 GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest