Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #107595 üzenetére
Elvileg amikor vetted az Acces-t ki lehetett pipálni azt, hogy küldjön a rendszer az akciókról/újdonságokról mailt. Heti szinten kapok, BF1-rõl pl. egyre gyakrabban jön mail hogy milyen feature-ök lettek beépítve.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
törölt tag
Kiprobaltam a Diablo III-t, ha mar ingyenes a hetvevegen. Az Act i-et 4 es fel ora alatt megcsinaltam. Kb mindent felfedeztem amit lehetett. Normalon 0 kihivas volt benne, de legalabb kiprobaltam kicsit a jatekot. Nem volt rossz, bar nem latom benne azt, hogy az emberek mikent kepesek mar 11 szezon ota tolni
-
-
JamesHun
addikt
576 ba ma meg akartam venni a fránya mass effect: Andromeda-t, erre nincs 1 darab készletük se a Duna Plázában
Gondoltam ránézek digitálisra, mert csak 10.990 volt, vagy 11.990, de horribilis ára van
amcsiban 10.000 ért már kapható (csak nem nagyon tudod megvenni "legálisan, és egyszerűen), itthon meg kb a duplája
azért ez pofátlanság kicsit, miért kell ekkora különbség digitális játékoknál?SeriesX: JamesSHun
-
MasterMark
titán
válasz bLaCkDoGoNe #107580 üzenetére
Az oke, hogy voltak ra, nem errol volt szo, hanem hogy ki a celkozonseg.
Volt ra Metroid Prime, no meg az elso verziokba lehetett GameCube kontrollert dugni, meg memoriakartyat rakni, es vitte a GameCube jatekokat is.
Switch Tax
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
Nem tudni TitanFall2 mikor jön EA Access be?
Mintha PC-n jövő héten jönne, de xboxon csak a coming soon-t találtam volna azon a pár oldalon ami itt cégnél bejön :SSeriesX: JamesSHun
-
Gigicuci
senior tag
válasz l.skywalker #107578 üzenetére
Elvittem a kódot, nagyon köszönöm a felajánlást!!
-
Madoc
veterán
válasz HKorn #107583 üzenetére
2 hét volt a legrövidebb és 2,5 hónap a leghoszabb javítási idő. A leghosszabbnál eltűnt a visszaküldött kontroller mivel postával küldik csak vissza. Aztán ms küldött egy dobozos teljesen ujat helyette.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Madoc
veterán
válasz HKorn #107581 üzenetére
Kontrollerre csak 1 év a garancia ha géppel adták ha nem. Én felhivtam anno az ügyfélszolgálatot és azonnal intéztek futárt meg mindent. Rb gomb az zűrös, nálam már 3 kontrollernél volt ugyanez a baja.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
HKorn
veterán
Kontroller javíttatás folyamata ha jól sejtem az, hogy MS oldalon megigénylem a javítást, kijönnek, vagy én postázom, aztán majd jeleznek, hogy megcsinálják-e, vagy nem?
Még garis a gép amúgy.
RB billentyűt lassan már izomból kell benyomnom hogy érzékelje, játékoknál elég idegesítő tud lenni, amikor 3x kell megnyomnom.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz MasterMark #107577 üzenetére
Voltak azért normális felnőtt játékok arra is, csak kevés, és a többsége nekem nem tetszett. Egyedül a Mad World jött be.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Quaresma
aktív tag
Path of Exile xbox one verzióban van esetleg local split screen? Mint anno a diabloban..
Ps: brunorbert
-
l.skywalker
Topikgazda
Nálam is elérhető egy Path of Exile BETA kód, mert a Home partner már felrakta magánál, így az enyém feleslegesnek bizonyult!
Aki kapja marja.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MasterMark
titán
válasz bLaCkDoGoNe #107576 üzenetére
A Wii meg a Nintendo celkozonsege nagyon nem ugyanaz. A Wii pont azoknak szolt, akik amugy nem is jatszottak.
Switch Tax
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Petreszku #107570 üzenetére
Szia, nekem sima Wii-m volt az X360 mellé, de nem voltam tőle elájulva: tökéletes partikonzol, de egyedül játszani nekem nem jött be, azt hiszem nem én vagyok a Nintendo játékok célközönsége (a legtöbb egyáltalán nem tetszett), így a Nintendo vonatáról leszálltam, kivéve a klasszikus cuccaikat.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Droughert
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha jelenleg még nincs Xbox konzolom, de fizetem a Gold Live-ot, majd x hónap múlva, ha megveszem a konzolt, akkor a Games with Gold játékokat elérem majd, amik a fizetett hónapokban jelentek meg, vagy ezeket az adott hónapban be kell rakni a könyvtáramba hasonlóan mint a Playstation esetében?
-
Akelaus
senior tag
válasz adalbert1 #107561 üzenetére
Persze, megfér. Nem is ezzel volt a gondom, hanem a reakciójával.
Amúgy elgondolkoztam tegnap, hogy miért is Xboxot vettem anno és nem Ps4, vagy ps4 pró lett? Valamiért az Xboxot éreztem természetesnek. Meg az volt pont elérhető áron akkor. Az Ea acc. miatt nem bántam meg, a felbontás meg a több játék jön ki arra, és a köcsög Ms rész meg nem érdekel. -
MrPeekaboo
senior tag
A mobilos Xbox app legfrissebb verziójával próbált már valaki a location átállításával külföldi gift card-ot beváltani, hogy működik-e?
-
Petreszku
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #107553 üzenetére
Szia! Nem rég szereztem be egy WII U gépet, a két konkurens mellé és nem bántam meg. Nagyon jó játékok vannak rá, teljesen más élményt nyújtanak. A PS4 csak co-op miatt van bekapcsolva, de ott is csak egy játék miatt, a BOX-on a lemaradásaimat próbálom behozni, de nem sok sikerrel. A WII U nálam most a favorit.
-
Bogyi007
veterán
válasz oriic #107556 üzenetére
Ha valakinek a Trilogy lemezen van meg a játék akkor is futni fog?
Szuper hír egyébként!
Path of Exile Beta:
Neked szántam volna a kódot amit kaptam, de így akinek kell egy kód az írjon privátban.eprom2 kolléga volt a leggyorsabb. Övé a kód.
Jó próbát a játékhoz![ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na csak megjött az a Path of Exile kód.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz MasterMark #107532 üzenetére
Fúzió?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
r.levente75
addikt
A boxon a Message-ban, csak forog körbe a töltés, napok óta, az új üzenetek nemmis jelennek meg. Tabon megy. A boxon törölni sem tudom őket. Mi lehet ez?
-
Zoleee83
addikt
válasz rdt89 #107560 üzenetére
Eladni nem szeretném, max elcserélném Slim PS4-re, de az meg hülyeség kb. mert az S-em 4hónapos, és a sima PS-nél azért többet tud árban az állna közelebb hozzá. Ráadásul ott van az accountomon lévõ viszonylag sok játék amit sajnálnék. Az igazság az hogy próbálgattam anno PS-t ismerõsnél de nagyon nem tetszett a kontroller+a menü sem. Az xbox-ot mi sok másra is használjuk, YT,filmnézés,játék,zenehallgatás. Az exclusive-ért nem valószínű hogy túladok rajta,viszont a 2db konzol luxus lenne nálam.
-
adalbert1
veterán
válasz Akelaus #107516 üzenetére
Szerintem jól megfér egymás mellett mindkét (Nintendo-val együtt mind a három) gyártó aktuális konzolja, sőt bizonyos szinten így jár az ember a legjobban: így mindkét platform exkluzív címeivel tud játszani , a multiplatform címeket meg megveszi arra, amire épp olcsóbban adják. Most pedig már nem is túl drága a jelenlegi generáció, 100k-ból akár kijön egy használt One és PS4 együtt.
-
rdt89
addikt
válasz Zoleee83 #107551 üzenetére
Nekem van PS4 Box mellett és most nagyon szomorú lennék ha a Box le lett volna cserélve, mert hetente lövöm be a PS4-et UC és HDZ miatt meg a VS+ Jump Star miatt, de összességébe nekem a kontroller, meg a kezelő felület és a szolgáltatások jobban adják mint a ps, de ellenkező táborba meg ott az UC és a HDZ meg jön a GOW is nem soká, így talom konzolnak tökéletes. Hallgass rám ne add el a Box-ot, enni nem kér és hiányozna nagyon. PS4-et is lehet szerezni már 40-ért használtba és elférnek egymás mellett nem fognak össze balhézni.
-
Siffredi
senior tag
válasz parandroid #107558 üzenetére
-
parandroid
félisten
Én határozottan biztos vagyok benne. 100,00%. Két tizedes pontossággal.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Tomb Raider Underworld is coming to Xbox One Backward Compatibility."
Live-Die-Respawn
-
Siffredi
senior tag
válasz Zoleee83 #107551 üzenetére
Szerintem ha veszel ps-t, a boxot ne add el, meg fogod bánni.
Veszel egy ps-t használtan, az exkluzívakat megveszed lemezen, a multis címeket meg tolod boxon. Ha meguntad, minimális bukóval még ki is tudsz szállni belőle.
Legalábbis nekem ez a terv, ha egyszer odajutok, hogy vegyek egy ps-t...
-
Alexios
veterán
válasz MasterMark #107552 üzenetére
A globális irány az, hogy szolgáltatásokat áruljanak, erről szól az azure, ez megy a win-nél is a 10 óta, stb. Akármin dolgoznak, hardveresen, esetleg platform szinten(már ha egyáltalán) kérdés mennyi értelme van ennek ha bezárták a 1st party stúdióik javát. Vagy hát értelme lehet, csak akkor el kell ezt fogadni. Engem is csak azért bosszant mert jelenleg csak a 1st party stúdiók azok néhány kivételtől akik képesek a gépből maxot kihozva, remek sztorival készülő játékokat kiadni, és nem csak multiplayerre épülő játékot, mivel náluk kevésbé szempont, hogy hatalmas üzleti siker legyen a játék.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Zoleee83 #107545 üzenetére
Szerintem én öregebb vagyok nálad (ha a nevedben a születési évedet rejtetted el ), és alapvetően bizony én is csak egyfejű, sztoriközpontú magánjátékokkal játszom már, ezzel együtt a GOW trilógiát nagyon szerettem.
Ezért ugrottam bele a PS4-be egy hónapja kb., mert ott most jó pár olyan játék van, ami leköt, míg box-on az ilyen exkluzívok száma jelenleg nulla, és multiplatformban sem vagyok nagyon elkényeztetve nekem tetsző alkotásokkal. Ez persze biztosan az én hibám, 30+ évnyi játék után elég finnyássá váltam.
Megvan a box is, meg is tarot, néha játszom is vele, de jellemzően csak Netflixezni szoktam rajta mostanában, játszani a PS4 pörög most. Majd ott is elmúlik az újdonság varázsa, és akkor lehet, továbbadok rajta.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Alexios #107550 üzenetére
Nem biztos, hogy jatekrol van szo. A mobilos otthagyast nezve, lehet valami globalisabb dolgon dolgoznak.
Mindenesetre azt nem hinnem, hogy egesz nap malmoznak, majd az utolso ot percben kitalalnak valami indi jatekot, hogy akkor most ez az egesz eves terv.
Valami biztos van, majd kiderul. Eddig azt hittem majd a skorpioval bejelentik, vagy ahhoz kapcsolodik, de egyelore nem.
Majd kiderul.
Switch Tax
-
Zoleee83
addikt
válasz szaszaboy0 #107547 üzenetére
Az a kellemes csalódás ért, hogy 1 ember sem volt a topicból aki leoltott volna hogy "de ez Xbox topic haggyadmán' ", és lehetett érdemben kulturáltan beszélni erről a témáról is.
Jó kis közösség van itt, köszi a tanácsokat mindenkinek!
(Azért maradok Xbox-os egyelőre, de gondolkodom)[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz MasterMark #107548 üzenetére
De pont erről beszéltem, hogy ennyi készül 1st party stúdióknál: Halo, Forza, GoW(talán). És itt vége a listának. Halo-t azrt nem kell bemutatni, mert mindenki tudja hogy lesz, mert ez az xbox flagship játékja, illetve az 5. rész befejezése ennél cliffhangeresebb nem is lehetett volna, de ez semmit nem bizonyít az egész xbox ökoszisztéma számára. Mondom, ott vannak a korábbi évek, amikben elhangzott hogy az az év lesz az übertuti, mi valósult meg ezekből?
Ráadásul te foglaltad össze, stúdiókat bezárták, vr-t egyelőre kihagyják, valószínűleg nem a Halo 6 miatt teszik ezt, aligha az egyik legnépszerűbb játékuk folytatása lenne a nagy dobás.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #107543 üzenetére
Hidd el engem is hidegen hagy a Halo, egyet sem próbáltam, nem a játék hibája nem fog meg egyszerűen ez az űrugrálós'-rohangálós történet, a GoW is a 2-nél félben maradt, majd talán egyszer ha nem lesz mivel.
Lehet azért mert öreg vagyok már és inkább a krimi jellegű nyomozós-thrilleres-filmes történet orientált játékok kötnek le.[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Zoleee83 #107538 üzenetére
Én biztosan besza***k. És nem örömömben. Lassan mindkét említett IP olyan lerágott csont lesz, mint a COD-sorozat. Halo nekem személy szerint sosem volt a szívem csücske, a GOW trilógiát viszont nagyon szerettem, de amióta Cliffy B otthagyta az Epic-et, már csak halvány árnyéka korábbi önmagának az egész franchise. A Judgment még elment, de a Gears 4 szerintem konkrétan játszhatatlan fos lett. (Igen, szeretek sarkosan fogalmazni.)
-
Zoleee83
addikt
válasz Janusz001 #107536 üzenetére
Én One S-t vennék továbbra is, ár/érték arányban ez a legjobb döntés most szvsz, mivel full HD Tv-m van csak,
a XOX meg bármennyire is erős, egy ideig nem lesz kihajtva.
Részemről meg az lesz hogy kérek kölcsön egy PS4-et 1-2 hétre valamelyik debreceni cimborától, úgy könnyebb lesz a döntés.@adam014-besza***k páran azért ha a semmiből jönne egy új Halo, vagy GoW
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz Zoleee83 #107534 üzenetére
Mint ahogy 2 éve is exceptional year-ként lett beharangozva az xbox történelem legjobb lineupjával? Vagy amikor 2016 lett az új IP-k éve? Ja de tényleg hát idén is az xbox legjbob éve lesz Phil szerint. Az külön tetszik, hogy 2015-ben is a Gamescomra vártak ahol bejelentették a semmit.
Szerintem ha lenne nagy durranásuk elmondták volna E3-kor, de nincs, mert nincs honnan jönnie, ezért fájnak nekem a stúdióbezárások.
[ Szerkesztve ]
-
Janusz001
őstag
Én is nagyon gondolkodtam ps4 -en, kizárólag a zero down miatt, de aztán mégis az xbox mellett fogom lerakni a voksom a már meglévő rengeteg x360 -as játékom miatt, a kérdés számomra már csak az, hogy meg -e várom még azt a pár hónapot a xox megjelenéséig, addig még gyűjtögetem szorgosan az infó morzsákat, hogy kell e nekem közel kétszeres pénzért, vagy jó lesz nekem a sima s is.
-
eL Geri
őstag
Ismét bővül 7 címmel a Game Pass.
És most már számomra relevánssal is, a Dirt Rally azért meglepett[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Alexios #107533 üzenetére
Mondogatják hogy az E3-on sem lőtték el az összes puskaport, mert hogy jön a Gamescom, ami arányaiban sokkal nagyobb show, és majd ott lesz pár meglepetés.
Bízom benne, augusztus 20-án, magyar idő szerint este 9 órakor a Live Stream-ben kiderül.[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
Szerintem ha lenne valami nagy durranás akkor arról már lehetne hallani valamit, elég valószerűtlen, hogy a semmiből pont stúdió bezárások stb után hirtelen előjöjjön valami világmegváltó.
-
Akelaus
senior tag
Nem volt célom beszólni azoknak akiknek van mind a két konzol. Sőt mivel én is gondolkozom valamelyik retró Nintendó beszerzésén még a box mellé. Egyszerűen csak az agyam eldobtam az Ms és xbox fikázástól, kb. fél napos ps4 tulajjá válás után. Biztos van amiben jobb, és van amiben meg nem. Nem is fogom eldönteni, mert nekem xboxom van, és az is marad egy darabig. Amilyen sűrűn használom mostanában értelme nem lenne kipróbálni a ps-t, amíg ezt sem kapcsolom be pl. 1-3 hétig.
Ő pont az az ember akiből mind a két konzolt gyártó, illetve az azokra játékot kiadó cégek nagyon jól tudnak keresni. Pl. meg van neki xboxon a Mortal kombat x-lemezen, most megvette digitálisan az xl-t ps-re. Én nem látom az értelmét, az biztos.[ Szerkesztve ]
-
cech19960320
tag
válasz cannibal #107447 üzenetére
hát úgy néz ki a dolog, hogy a Tévé a falra lesz felszerelve, és ez alá szeretnénk felrakni az Xboxot.. namármost hogy függőleges vagy vízszintes módon, polcos, vagy egyéb megoldással, azt még nem tudom, ebben kéne a segítség. valami kis letisztult megoldás kéne, nem túl csicsás, és a lényeg az hogy a konzol stabilan legyen rajta, ne tudjon leesni, veletlen ne lehessen lelökni sem.
-
eL Geri
őstag
válasz MasterMark #107528 üzenetére
Szerintem nincs semmi nagy dolguk ehelyett. Simán csak ügyetlenek.
Én Windows és XBOX fan vagyok, de igazából elég ügyetlen a Microsoft. Sok mindent elengedett / elbénázott / lemaradt, és nem valami más projektjük hasznára, csak nem voltak előrelátóak. -
Alexios
veterán
válasz Zoleee83 #107526 üzenetére
Lényegében nem maradt a MS-nál 1st party fejlesztő, akik voltak azok nagyját Phil bezáratta, újak meg nem nyíltak helyette. Szóval PC/Xbox exkluzív játékokból se fog jönni sok(legalábbis ami igazán kihasználja a gépet) a Halo/Forzákon kívül, mert nincs aki megcsinálná.
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz s7evcsenko #107524 üzenetére
Nálam ez az érzés az Ori az Unravel és a Ryse esetében volt meg, gyönyörűek. (PS-ről nem tudok ugye nyilatkozni).
Legutóbb MediaMarkt-ban álltam meg egy PS előtt , hát khm. azóta nyugtatom magam hogy úgysem tudnám megszokni a PS kondrollert (deee, dehonynem..)
Sajnos nem tudnám megmagyarázni a kiccsaládnak' hogy apa miért vett még egy konzolt
Brutálisan jó fejlesztői vannak a Sony-nak, és egyre inkább tolják az Exclusive-okat, teljesen jól.
Abban bízom hogy ezzel a nyitással a MS mögé is beállnak a fejlesztők, nem nagyon érdekel ha nem Exclusive, tőlem játszhatnak a PC-sek is vele, csak legyen sok igényes Story based game, ehelyett a millió multira kihegyezett akármi helyett, amibe sikerül jó esetben 1-1,5 órás story-t hegeszteni.
Hozzáteszem megérte a Box, február óta 11 játékot játszottam végig, és nem csak ez az egy hobby fut.[ Szerkesztve ]
-
eL Geri
őstag
válasz Zoleee83 #107523 üzenetére
Vágyom egy XBOX X-re, de mindig azt mondom magamnak, hogy felesleges, mert a jelenlegit se tudom kihasználni.
Viszont most volt egy napom többet játszani, ami kapcsán elkezdtem gondolkodni, hogy ha most épp a talonban lévők elfogynának, akkor nincs is olyan játék amire épp vágynék... ergo csomó játékot, lassabban, de ki tudtam játszani, amit akartam. Nem is használom én olyan keveset ezt.
Tehát lenne haszna egy X-nek is Csak hát lelkileg zavar, hogy 2x annyiba kerül majd az X mint az S, sokallom. Várni tudok, akár fél évet is, de nem hiszem, hogy egyhamar lennének érdemi nagy akciók rá. -
s7evcsenko
addikt
válasz Zoleee83 #107518 üzenetére
Én is vettem egy használt PS4-et csak és kizárólag a Horizon Zero miatt, de a kontrollerrel nem tudok megbarátkozni. Nekem nagyon nem áll kézre... kizárt, hogy ezt megszokjam annyira, hogy szeressem is.
Viszont amit a játék mutat grafikában, az valami elképesztően gyönyörű.
Pedig csak FHD tv-m van, de minden egyes alkalommal, mikor játszok vele, kiráz a hideg a látványtól... iszonyat jól megcsinálták.
Kíváncsian várom, hogy XO-n mikor lesz ilyen szintű látványban részem."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
oriic
HÁZIGAZDA
jackfrags videója:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zoleee83
addikt
válasz Akelaus #107516 üzenetére
Csak egy komment elejéig írnám le a saját gondolataimat, és semmiképp nem akarok flame-et kelteni:
Mivel leginkább csak Single-t játszom nagyon elgondolkodtam a PS4-en, akár a Slim-en is.
(Last of Us, Uncharted, Horizon ZD, Until Dawn, The Order amelyek érdekelnének.)
Leginkább multicímek fordulnak meg nálam, illetve szempont a laptopra stream-elés is (bár ez már PS-en is megoldott, és nem kell ugyanabban a hálózatban sem lenni).
Kontroller ergonómiája is fontos volt, itt Xbox győzött egyértelműen, bár állítólag könnyen szokható mind a kettő.
Ami leginkább visszatart az acount-ba beleinvásztált pénz.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
Formula1 McLaren MotorHome Hungaroring 2017, ott is Xbox One S-sel tolják.
[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
válasz szaszaboy0 #107515 üzenetére
Na te pont az ellentettje vagy kollégámnak. Vett egy ps4-et, és másnap azt hallgattam vagy egy órán keresztül tőle mekkora sz.r az xbox one. Meg az Ms is mekkora gyökér cég, alig jön ki valami játék stb
Miközben a megjelenés napján loholt megvenni az Ms cuccát, meg vagy elköltött vagy 300ezret már játékokra. Közölte, el is cseréli majd a boxot meg a ps4-et egy ps4 pró-ra, mert a felbontás is jobb, meg a játékok is meg amúgy minden sokkal jobb, a nap is kisütött azóta stb.. Én meg csak néztem, h ennek elment az esze. Aztán igazam is lett, mert a mai napig veszi a játékokat mind a két platformra. Most vert el 10ezret a ps store-ban, előtte meg az xboxra vette a forza 6-ot, arra az xboxra ami egy szar.
(Azt már csak zárójelben jegyzem meg, ehhez még társul a sírás, hogy nincs pénzem, nem keresünk semmit stb. ) Igaz amikor a gépcserét pedzegette, én jól jártam volna mert nekem akarta adni az összes lemezes játékát.[ Szerkesztve ]
-
szaszaboy0
tag
válasz Zoleee83 #107513 üzenetére
Rendben meglesz, még csak tegnap este bontottam ki, megy az ismerkedés egyenlőre. Idáig jobban bejön mint a ps. Első észrevétel: lemezről sokkal hamarabb felteszi a gémet. Kontroller jobb, ps-en a share és option gombokat sosem találtam elsőre. Jobban kiemelkedhetne a házból.
[ Szerkesztve ]
Üdv Szabi
-
Zoleee83
addikt
válasz szaszaboy0 #107510 üzenetére
Majd írhatnál egy véleményt a tapasztalatokról milyen a váltás, akár privátban is, megköszönném.
Gondolkodom egy PS4-en (Xbox One S mellé/helyett, de még nem döntöttem el, hogy melyik opció lenne nekem jó)* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
eL Geri
őstag
válasz szaszaboy0 #107510 üzenetére
Igen, az a fránya telefonszám mindenkin kifog. Van valami másik oldal, formula, ahol nem kéri a számot, és így már menni fog. De sajnos nem tudom pontosan hogy mi is az elérhetősége.
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem. PS4 Pro-t váltott a box és nem új.
Az lenne a kérdésem, hogy tudnám regisztrálni?
Odáig jutok, hogy minden frankó de a telefonszám minden formájába beleköt.
Mi e teendő, szeretném regelni és megtudni meddig garis stb.
Segítségetek köszönöm.Üdv Szabi
-
eL Geri
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #107507 üzenetére
Hogyan is mondják?
Jótól lopni nem bűn?! -
Zoleee83
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #107507 üzenetére
, nem gondoltam hogy valaki észreveszi majd!
A jelenet a filmből tényleg hasonlít, a karakter is pont ennyire ellenszenves
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Zoleee83 #107493 üzenetére
Ez csak nekem hajaz az Inglorius Basterds-féle tejes jelenetre?
-
törölt tag
Sziasztok. Blizzard mountain a fh3 kiegeszito akcios storeba !!! Nem tudom irta e mar valaki. Szerintem nagyon kiraly lett ! Mar csak a hot wheels kell akciozni
-
Bazsi1987
őstag
Sima fat one-m van vettem egy 4k hdr tv tudom nem tudja a box, azt szeretném kérdezni hogy a boxon a color deptht mire állitsam 24-30-36 bits per pixel jelent meg?😊
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest