- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
Sziasztok. A következő lenne a problémám.
Egy régebbi laptopomon windows vista matrica volt, amit frissítettem win 8 pro verzióra egy korábbi akció keretében. Különböző okok miatt vissza kellett térnem egy kis időre a win7-hez, de most újra szeretném a 8-at használni (meg később windows 10-re frissíteni).
A gond az lenne, hogy nem tudom feltelepíteni az bootolható pendrive-ról, mert azt írja ki, hogy:
"we couldn't verify the product key. please check your installation media"Olvastam olyan magyarázatot is, amely szerint az én win 8 pro cd kulcsom csak egy upgrade kulcs, ergo csak egy korábbi windows verzióról való frissítéskor tudom felhasználni.
8.1-et szintén nem tudok egyből teleptíteni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest