- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Kikapcsolod, hogy ne lehessen hálózaton bekapcsolni.
-
Zwitter
tag
Üdv!
Biztos találkoztak már az itt lévők is azzal a jelenséggel, hogy az alvásba helyezett gép magától felkel pár másodperc múltán. Nekem azt mondták, hogy elvileg a hálózat kelti fel. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
BenJoe80
senior tag
válasz
MasterMark #64095 üzenetére
Megvan - köszönöm a türelmet és a segítséget!
-
BenJoe80
senior tag
válasz
MasterMark #64090 üzenetére
Aha, megvan... az AddBlock Plus kavart be. Most már megjelennek a linkek.
Na, akkor mégse vagyok annyira "hüjje"! De hát ez az, hogy a Gigabyte oldalán nem találtam drivert az USB 3.0. Azok az illesztőprogramok vannak amiket korábban belinkeltem.
-
MasterMark
titán
válasz
BenJoe80 #64092 üzenetére
Az alaplapodon AMD Chipset van, ahhoz AMD driver kell, ugyanez van fent a Gigabyte oldalán is egyébként. (Csak esetleg régebbi.)
Chrome-nál nálam jó. Közvetlen linket nem tudok adni, mert valamilyen script-el van megoldva a letöltés.
szerk.: Egyébként a Catalyst-ot is, és a chipset drivert is Egyéni módban kell telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
BenJoe80
senior tag
válasz
MasterMark #64090 üzenetére
Okay, köszi. Azt hittem, hogy ez mind a videó-kártyához tartozik, mert ezek AMD illesztő programok, nekem meg Gigabyte alaplapom van... aztán rájöttem, hogy "hülye vagyok"...
Mi számít normális böngészőnek? IE? Én Firefoxot használok és szerintem az is normális... milyen plugin hiányozhat? AdobeFlash alapból fenn van a Win 8.1-en, nem?
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok,
Win 8.1-ben van egy "admin" és egy "guest" felhasználóm. Minden működik szépen - még a DropBox is, amin nagyon meglepődtem - csak a Skype vacakol.
Nekem meg a nejemnek két különböző Skype fiókunk van, amit úgy szeretnék beállítani, hogy amikor az "admin"-ban vagyok akkor az én Skype fiókom jelenjen meg (ez működik, is, automatikusan betölt), de amikor váltok a nejem "guest" fiókjára, akkor a Skype nem hajandó megjelenni. Mindig külön el kell indítani.
Próbáltam azt is, hogy nem a Skype fók felhasználó nevével és jelszavaival jelentkezzen be, hanem a Microsoft felhsználó nevén és jelszavával, de továbbra sem jelentkezik be.
Mi a megoldás?
Azt még megjegyzem, hogy az alap Skype alkalmazást leszedtem és helyette az asztali Skype-t telepítettem. Esteleg ez volt a hiba? Bár ettől még működnie kellene nem?
-
MasterMark
titán
válasz
BenJoe80 #64089 üzenetére
1: A Catalyst a videokártyádhoz kell. A Chipset pedig az alaplapon lévő dolgokhoz, például az USB 3-hoz is.
De amúgy ott van, hogy mi van benne:AMD AHCI Driver
AMD USB 3.0 Driver
AMD SB7xx RAID Drivers
AMD SB8xx RAID Drivers
AMD SB9xx RAID Drivers
AMD A-Series APU Chipset RAID Drivers
AMD E-Series APU Chipset RAID DriversInnen neked csak az USB Driver fog kelleni. Ha SSD-t használd az AHCI drivert semmiképpen ne telepítsd, ez fontos, amúgy a többi mehet, amit felajánl.
2: Erre most mit mondjak? Használj normális böngészőt.
szerk.: Most nézem, az alaplapon valamilyen NEC USB 3-as vezérlő van. Ahhoz az alaplap oldalán keress drivert. Ha Win8-ra nem mutatja, akkor Win7-re keress.
[ Szerkesztve ]
-
BenJoe80
senior tag
válasz
MasterMark #64079 üzenetére
Köszönöm a választ és a likneket.
1. Mi a különbség a "Catalyst Software Suit" és az "AMD Chipset Driver" között? Kell nekem az utóbbi? Ami kell az kell, de ha nem muszáj nem rakok felesleges dolgokat a gépemre.
2. A második link nekem nem múködik? "Pipa", majd "Next" - gondolom el kéne kezdődnie a letöltésnek vagy megjelenni valamilyenletöltő linknek - de semmi. Igaz, van egy kép ami valamilyen "plugin" hiányába nem tud megjelenni.
3. Az alaplapomon van USB 3.0. Ehhez drivert hol találok (ezt el is felejettem)?
-
Nimda
addikt
Sziasztok!
A gyári dobozos Win8.1 telepítő lemez alkalmas UEFI telepítésre?
-
pmheros
őstag
válasz
F_Zolee #64073 üzenetére
Igen ez a utorrent igazi ram zabáló és nem is win8 függő
Nálam win7 -en kb 1 hete fut folyamatosan és 6.63GB a ram fogyasztás. Kilövöm az egyetlen futó progit (utorrent) és visszaesik 2,04GB -ra. Természetesen a feladatkezelő csak 500-600MB -ot mutat ebből.
(#64074) Dilikutya 705 linux disztróval verzió 3.4.3
Valamelyik korábbi verziója meg a procimat pörgette.
Annyit hozzá kell tenni hogy gyári beállításokkal, a feltöltési sebességen kívül nincs semmi átparaméterezve.Bocsi az OFF -ért
[ Szerkesztve ]
-
honda 1993
senior tag
válasz
MasterMark #64083 üzenetére
Koszi.
-
MasterMark
titán
válasz
honda 1993 #64082 üzenetére
Azt, hogy nem a szolgáltató DNS szerverét használtad volna, hanem a Google-ét.
-
honda 1993
senior tag
válasz
MasterMark #64081 üzenetére
Egy router reset megoldotta a problemat.
Azert koszonom a segito szandekot, esetleg azt elmondanad hogy ha atirtam volna az pontosan mit is eredmenyezett volna ? -
MasterMark
titán
válasz
honda 1993 #64080 üzenetére
Írd át a 8.8.8.8-ra.
-
MasterMark
titán
válasz
BenJoe80 #64078 üzenetére
1: [link] Omega (14.12) 12/9/2014 (Az optional fülön leszedheted a chipset-es drivert is, de az AHCI drivert ne rakd fel, a többi mehet.)
2: [link] 64bits Vista, Windows7, Windows8, Windows8.1 Driver only (Executable file) R2.76 2015/4/21 Global
(Itt ugye először pipa, és next.)[ Szerkesztve ]
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok,
a következő hardverekhez keresek drivert - magától értetődően Win 8.1 64 bit OS-hez - és vagy nem tudom eldönteni, hogy melyik a jó, vagy nem találok illesztőprogramot..
1. ATI Sapphire HD7850 2GB GDDR5 videó-kártyám van, amihez ezek közül melyik a jó driver?
2. Gigabyte GA-870A-UD3 alaplapomon integrált hangkártyához keresek szintén illesztőprogramot, de itt nem találok.
Ha már itt tartunk: szükségem van az "AMD Chipset" és az "AMD SATA Raid" driverekre?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
BenJoe80
senior tag
válasz
szabonagyur #64067 üzenetére
Aha. Okay - köszönöm.
-
Dilikutya
félisten
válasz
F_Zolee #64073 üzenetére
Igaz esténként hibernálva, de 4 nap telt el indítás óta, felment 5,3 Gb, és kíváncsiságból bezártam. Rögtön felszabadult 100 Mb RAM. Nem, nem írtam el a nullák számát.
3.4.1 build 30888, és 309 darab Linux iso fut, 10 évre visszamenőleg mindenféle disztribúciók, Ubuntu, Kubuntu, Edubuntu, x32 és x86, server, sőt még Mac verzió is. Nem tudom, hogy etetitek meg az utorrenttel azt a sok memóriát. -
Dilikutya
félisten
válasz
Nagynozi #64070 üzenetére
Chipset drivernél nem szokott gond lenni, ha csak a Windows-os van, a te esetedben úgy sincs más lehetőség, valószínűleg nem lenne értelme felrakni a Win7 drivert, mert a Windows-ban ugyanaz van. Videókártyánál fontos különösen a gyártó drivere, csak azzal garantált, hogy minden beállítás és funkció elérhető. Hangkártyánál ugyanúgy igaz ez. Ezért van, hogy pl. az AMD egészen a Radeon HD2000 szériáig visszamenőleg nyújt támogatást Windows 8-hoz is, ellenkező esetben ezek a kártyák nem sok dologra lennének jók.
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Egy ideje már Windows 8.1-et használok és olyan problémáim vannak, hogy nem telepítettem chipset driver-t meg satöbbit, lehet laikus a kérdés, de ez egyáltalán fontos az én gépem ( adataimnál ) esetében? Úgyértem nincsen az interneten külön chipset driver stb.
-
Sziasztok,
Manapsag mivel szokas backupot kesziteni a rendszerrol, ugy, hogy ha elszallna, akkor USB-rol bootolva ujra lehessen huzni, minden driverrel/beallitassal egyutt?
Anno tudom norton ghostal lehetett, de az mar jo reg volt, nem tudom most mi az aktualis, ami megbizhatoan elvegzi a feladatot. -
kemkriszt98
tag
válasz
kemkriszt98 #64049 üzenetére
Na, driver frissítés után megjelent a lehetőség a gépházban, viszont a "hozzáadás" gomb inaktív. Valami ötlet?
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok,
azt meg tudom oldani, hogy a Win 8.1-re jét felhasználót készítek (admin és guest), de úgy, hogy mindkettő a saját Microsoft fiókjával lép be ill. egy gépen, mindketten használni tudjuk a saját DropBox-unkat (nyílván, ezek külön-külön partíciókra kerülnének).
-
t72killer
titán
válasz
boskorelli #64063 üzenetére
szuper
-
Bkrisz9
őstag
válasz
BenJoe80 #64058 üzenetére
Igen így van és még az eszközkezelőben nézd meg van e ismeretlen eszköz. Az sose árt. 1-2 kisebb dolgot mint pl .: mikrofon,webcam néha nem talál meg (de ez ritka) meg asztalinál jártam már úgy h külön kellett valami az usb-hez és amég nem raktam fel ilyen 3-4-5 perc alatt ismerte csak fel az USB-s eszközöket. Szóval a lényeg: nézd meg van e ismeretlen eszköz hátha épp olyan ami kéne.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz
BenJoe80 #64056 üzenetére
Így van ahogy mondod, windows frissítésben benne van minden.
Persze van hogy előnyösebb felrakni a hardver szoftverét a driverrel együtt. Pl. alaplapi hangkártyánál ha szoftvert felrakom, akkor a realtek hangkártya vezérlő szoftvere elérhető lesz amibe vannak állítási lehetőségek amit mondjuk windows beállításaiba nem találtam meg. Video kártya drivert azért előnyösebb felrakni gyártó oldaláról beszerezve, mert egy csomó új optimalizációt tartalmazhat játékokhoz. -
BenJoe80
senior tag
válasz
bobalazs #64055 üzenetére
Tehát ez azt jelenti, hogy ha pl. a videó-kártya drivere frissítésként települt, akkor nem kell a gyártó oldaláról a megfelelő drivert letöltenem és telepítenem?
Azért kérdezem, mert tegnap nem tudtam az alaplap telepítő CD-t futtatni. Ennek ellenére az alaplapi hangkártya működik. Ebből következtetek arra, hogy valószínűleg frissítésként települt. Vagy esetleg a Win8.1 alapból tartalmaz egy rakás illesztőprogramot az elterjedtebb hardverekhez?
-
bobalazs
nagyúr
válasz
BenJoe80 #64054 üzenetére
Vga driver mindenképpen gyártó oldaláról legújabb verziót rakj. Alaplap drivert csak abban az esetben ha valami nem működik, vagy az eszközkezelőben ismeretlenként jelöl. Legtöbb esetben a windows frissítéssel települő driverek megfelelőek. A rendszergazdai fiók mellé csinálhatsz normál felhasználós fiókot, ha telepíteni akarsz dolgokat stb. akkor nyilván a rendszergizda fiókot kell majd használnod.
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok,
felraktam a Windows 8.1 (64 bit) OP-t és lenne pár kérdésem.
Az alaplapomhoz, videó-kártyámhoz kapott teleépítő CD-k alapból nem működnek. Nem nagy probléma mert amúgy is régiek a driverek, de az újakat, hogy célszerű telepíteni? Egyenként letölt és telepít vagy a rendszer ezt elvégzi helyettem frissítésként?
Alapból be van állítva egy fő (admin) felhasználó és szeretnék egy másik felhasználót is beállítani? Ez mennyire megoldható? Még anno XP-n próbálkoztam ilyesmivel, de aztán abbahagytam mert csak probléma volt vele. Esetleg tipp, tanács mit, hogy érdemes beállítani?
A segítségeket előre is köszönöm!
-
Rendeske
tag
válasz
csabi94 #63950 üzenetére
Sziasztok!
IE-ben hogy kell beállítani hogy ne a legkissebb képernyővel nyissa meg a lapokat? itt az oldalon belül is hiába állítom be a megfelelő nagyítást belépek egy topicba megint a legkissebb képernyővel hozza és ha nagyítok akkor nem igazítja a széleket a képernyőhöz, hanem megjelenik a jobra-balra igazító csúszka..
Egyébként csak azért írok ide mert Chromban meg nem tudok üzenetet írni senkinek és hozzászólni sem, a válasz írása ablak egyszerűen nem nyílik meg, pedig ezzel soha nem volt gondom...biztos Windows frissítés lehet a ludas szvsz.
-
tom_tol
addikt
válasz
quailstorm #64041 üzenetére
Sokáig szerencsétlenkedtem uTorrentel, most qBittorent van, soha többet uTorrent
-
Pityu.
nagyúr
Létezhet olyan,hogy a töredezettség mentesítő nem látja a töredezettséget a meghajtón?Akár hányszor nézem mindig 0 a töredezettség,pedig töltök le vagy telepítek pakolgatok a meghajtón.
-
kemkriszt98
tag
válasz
kemkriszt98 #64004 üzenetére
Senki?
Ui.: google találatok alapján engedélyeztem a biometrikus bejelentkezést de mégsem jelenik meg a gépházban
-
t72killer
titán
válasz
Mr Dini #64045 üzenetére
1. - Ezt itt inkább ne
Amúgy ha egy picit vársz, és nem gányolod szét a rendszered pl utángyártott startmenükkel, akkor simán frissíthetsz win10-re, amiben visszajön
3. Elvileg a BIOS-ba is beégették a kódot, ha újratelepíted meg kéne találnia a telepítőnek. Azért egy kulcskeresést megejtenék, biztiamibizti.
4. Egyelőre azt nyilatkozzák M$ részről, hogy ingyen kapják a win7-8.1 felhasználók, igen.
5. x. Starcraft 2, diablo3, wow, amit akarsz - ez kb olyan, mintha arról kérnél tanácsot, melyik csajt vidd el estére - nézz körül a gamepod-on és válogass
-
Petyyyyy
addikt
válasz
RetepNyaraB #64038 üzenetére
Részemről ha SSD+ min 8GB memó van, akkor lapozófájl off. Egyébként üssetek agyon, de nálam csak 123 mega ramot eszik az utorrent 50GB seed mellett, pedig nem épp egy tanyanetet használok.
quailstorm - Ilyen elegánsan sem dobtak még fel cimbit...
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz
szabonagyur #64039 üzenetére
Kíváncsi lennék hogyan, mennyit futtatsz benne...
-
válasz
szabonagyur #64043 üzenetére
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a win 8.1-gyel kapcsolatban. Tegnapelőtti user vagyok szal ne haragudjatok rám...
1. Hogy kell ezen win 7-re hasonló start menüt felrakni?
2. Ezeket a nyamvadt csempéket hogy lehet letiltani?
3. A gépre nincs ráírva a licenc kód, mert a boltban aktiválták és fogalmam sincs mi lehet... Azt mondták, mentsem le a rendszert. Vettem 3 dvd-t, de nem találok backupot rajta csak olyat, ami pendriveon megy.
4. Igaz, h ingyen lesz a win10 a 8.1-es usereknek? (Ebbe a redstoneok is bele fognak tartozni?)
5. Van egy komplikált jack dugó rajta, ami mic és fejhallgató bemenet is. Hogy lehet egyszerre mind2-t használni?
5. Tudtok jó gameket pc-re?
Srry, ha off... És bocs a kérdésekért...
Válaszokat előre is köszönöm!
Ui.: srry nem válasznak szántam...
Más: ha warez ne válaszoljatok. Kéne egy win 8.1 képfájl. Tudtok adni egyet? (Gondolom nem warez, mert eredeti licencem van hozzá)
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
quailstorm #64041 üzenetére
Ez itt eléggé off kezd lenni.
Én is rühellem a reklámoktól sújtott Bittorrent verziókat; pont azért cseréltem utorrentre, hátha az kevésbé rendszerigényes. De ugyanannyi flash reklám van itt is
Tudott okozni az is már gondot, mikor beakadt valahogy egy reklám spot és elkezdte az egyik magot 100%-on terhelni; amire csak két nap után jöttem rá, mikor már meleg volt a szobában
Én a torrentek migrálását rühellem szívből, ha klienst váltok (Bizonyára van valami frappáns megoldás a kézzel áthúzogatom/seedre megnyitom/elindítom helyett). De ránézek az általad ajánlottra
-
t72killer
titán
válasz
szabonagyur #64039 üzenetére
Más klienst nem próbáltál?
-
quailstorm
nagyúr
válasz
Petyyyyy #64036 üzenetére
Haveromnál ott van a fél ncore. Ő a feltöltést 10TB-okban méri. Na nála tud dagadni a utorrent nem kicsit. De nem váltana, neeem, semmiképp.
Ráadásul van valami szeletméret korlát. Ha ilyen fél terás torrentet nyit meg, akkor órákig darál a gép. De akkor se cserél klienst.Szívesen megnézném ugyanezt a terhelést qBittorrenttel. Szerintem kisebb lenne.
Otthoni, főleg tanyanetes felhasználás mellett meg majdnem mindegy. Én a bittorrent klienst és derivánsait leginkább az ad- és malware miatt dobtam, meg a social integration miatt.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz
Dilikutya #64037 üzenetére
Idő az más kérdés, ha folyamatosan megy is a seed(tehát tölt is fel nem csak fut) akkor 1-2 óra alatt akár 1gb-ot is megeszik. Feladatkezelőben a folyamatoknál ezt nem mutatja, ha az erőforrásoknál nézed a felhasznált/szabad memóriát ott látszik ha kilövöd a programot...
(#64038) RetepNyaraB: ott a gond, a legfrissebb is eszi nálam, de 8.1-re nem engedte nekem a 2.2.1-et feltenni, annál még nem volt ilyen gáz...
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Petyyyyy #64036 üzenetére
hmmm. A win8.1 telepites utan hozza se nyultam semmilyen lapozo fajl es tarsai dologhoz; ugy gondoltam eleg fejlett ez a rendszer mar es nem vacakolok vele. Igazabol el is felejtettem mar mit kellett win 7 alatt piszkalni.
Illetve amig siman fut a rendszer addig csak feltünik a keves RAM. Majd ha fagyi is van, akkor leszek ideges igazan
A process explorertöl se lettem okosabb, ha a tetü utorrent eszi a cuccot, akkor azt ügyesen elrejti. Amugy legfrissebb verzio.update: megneztem, 1216MB a lapozofajl összesen es automatan van. Az rossz? Van egy 120GB-os ssd, ill egy 500-as es egy 1000-es hdd.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz
F_Zolee #64035 üzenetére
Én ilyet még sosem tapasztaltam, egyáltalán nem látványos a 3.x memóriahasználata. Mennyi idő alatt foglalna le ennyi memóriát mennyi torrentet futtatva? A frissen boot-olt rendszer nekem is megáll 1,6-1,7 Gb körül, másfél éve telepítettem, azóta volt alaplapcsere is, meg elég sok dolog indul alapból a Windows-al. 5 Gb fölé akkor megy, amikor fut a Firefox, meg 2-3 Visual Studio meg egy OracleXE+SQL Developer. De a uTorrentet észre sem lehet venni.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
F_Zolee #64033 üzenetére
Nem akarsz te erre fogadni...
RetepNyaraB - Ilyet csak extrém elvetemült átmeneti tár beállításokkal tudok elképzelni. Pl. ha be van állítva egy extra magas értékre és azt egyfolytában oda-vissza kell lapozni. 768MB DDR memória és egy 80-as IDE vinyó társaságában volt memóriazabálásos betegség utoljára nálam.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz
RetepNyaraB #64034 üzenetére
Ha 2.2.1-nél újabbat használsz akkor ezzel kell együtt élned. Próbáld ki...ha már sok ram fogyott el állítsd le(ne csak szüneteltesd) az összes torrentet és figyeld a memória felhasználást.
-
F_Zolee
veterán
válasz
RetepNyaraB #64029 üzenetére
Véletlen nem fut seed a háttérben?
-
Воланд
titán
válasz
RetepNyaraB #64029 üzenetére
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok!
win 8.1 64 bit
A 8G RAM-bol jelenleg 5,5-öt eszik a rendszer. Azt hittem a 24/7 üzemmod miatt van, de most egy nap uptime utan is. Frissen telepitve ugyanez kb 1,7G volt; ket honapja. Letezik-e valami progi, mellyel monitorozni tudnam? A Task Manager/Ressourcen Monitor nem eri tetten a bünöst, ha összeszamolom a futo folyamatokat akkor sem. A Chrome hajlamos ugye rengeteget zabalni, de az ki van löve -
t72killer
titán
válasz
boskorelli #64022 üzenetére
Bocsánat, tudom rossz így utólag olvasni. De ha tényleg nálad a számla meg minden, akkor sztem próbálj emberrel beszélni a M$-nál, hátha
.
[ Szerkesztve ]
-
boskorelli
tag
válasz
szabonagyur #64020 üzenetére
Igen az automatának beírtam a számsort és nem tudta megerősíteni. Amikor újra akartam húzni nem bootolta le a lemezt... felállt a rendszer és onnan kezdtem el a telepítést ( tudom hogy elcsesztem!!!! ). A telepítés lefutott és létre hozott egy windows.old mappát. és mivel nem volt több időm így vittem el...
-
t72killer
titán
válasz
boskorelli #64019 üzenetére
Nem lett vna muszáj formázni csak a kulcsot egy generic kulcsra cserélni:
slmgr /upk
slmgr /ipk <generikus kulcs ide> -
szabonagyur
félisten
válasz
boskorelli #64017 üzenetére
Mi nem sikerült? Mit mondott a telefonos miutána beírtad a számokat? Nem tudta megerősíteni?
Amúgy így, hogy tovább adtad akár el is bukhattad az egész kódot ha a vásárló már tovább használta.
@Formázni le tudtad volna bármivel, az eredeti lemezzel is.
-
boskorelli
tag
válasz
zoltan6 #64018 üzenetére
Szia!
Ezt tudom, de idő szűkében voltam. Kaptam egy mennyiségi lincenszű rendszert de azzal nem tudtam leformázni a vinyót mert nem bootolható lemez volt... ( pedig elvben bootolhatóként kaptam ) és nem volt időm újrakezdeni. Mind1 ma felhívom a Microsoft supportot hátha lesznek olyan k...a jofejek h rendberakják amit én elcsesztem.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
addikt
válasz
boskorelli #64017 üzenetére
hát azért ezt így elég felelőtlenség volt így eladni beaktivált legális op rendszerrel.
-
boskorelli
tag
válasz
szabonagyur #64016 üzenetére
Igen az megvolt felhivtam és nem sikerült. A laptopot viszont nem húztam újra mielőtt eladtam es abban maradtam a sráccal aki megvette hogy ő majd úgyis újra rakja. Lehet az hogy még nem rakta újra és az a baja a microsoftnak? És ha ez így van akkor én mit tudok ez ellen kezdeni? Ők központilag tudják deaktiválni azt a példányt ami a laptopra lett telepítve? Nálam van minden papír ( vásárlást igazolò számla, a windows csomagolása a kis matricával stb...)
-
szabonagyur
félisten
válasz
boskorelli #64015 üzenetére
Hello
Mit ír ki? Nem véletlenül azt, hogy ha újratelepítette és stb akkor hívja a számot? Ha ezt írja akkor rámész, hogy telefonos aktiválás, ország kiválasztása, szám felhív, kód beüt majd visszaigazoló meghallgat és kész...
-
boskorelli
tag
Sziasztok!
Olyan problémákval találtam szemben magamat, hogy eddig laptopot használtam megvettem mellé a Win 8.1 64bit es verzióját eredetiben. A laptopot eladtam az op rendszert megtartottam és váltottam asztalira felraktam az op rendszert de nem enged aktiválni...
Ötlet, tanács, esetleg megoldás valaki tudba akkor azt megköszönném!
Üdv!
-
GAbre
veterán
válasz
F_Zolee #64005 üzenetére
Ha jól emlékszem 1 másik asrock alaplapban is volt ez a 12Gb.
De a 16Gb 8 használható már 100%,h volt!zoltan6:
Köszönöm ezt tudom.De a probléma miben léte érdekelne,h miért csinálja,mert ez a használható memóriát korlátozza(ha jól tudom),nem azt,h miért ír 12Gb-ot néha.[ Szerkesztve ]
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, win 8.1 alatt, hogy lehet beállítani, hogy jelszó helyett ujjlenyomattal jelentkezhessek be? HP probook 450 g2
-
2thletme2day
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)