- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
göröGÖRÖ ? #12094 üzenetére
Akkor viszont nem érthető, hogy miért is voltál ügyes. Szerintem ezen fórum felhasználóitól elvárható egy operációs rendszer telepítése anélkül, hogy agyba-főbe kéne dicsérni őket
-
WiZARD
addikt
lehet hogy már volt említve, vagy csak én vagyok tájékozatlan, de sajnos nem volt időm nézelődni, gondoltam hátha kapok itt választ...
windows 8 multiprocesszor kezeléséről mit tudni, lehet-e ez az oka az alábbiaknak:
van 1 program, ami szigorúan 1 processzort használ, 1 szálon megy. 4 magos i7 (HT) esetén windows7nél a taskmanagerben max 12.5% volt a program által használt proci, ami érthető.
windows8nál ugyanez a program taskmanager szerint 18-20% körül is tud enni, tehát olyan mintha 1 magnál többet is tudna valahogy használni...sajnos mérni nem tudtam/tudom, mert nincs kedvem ehhez újra win7-et telepíteni, de várható-e teljesítmény növekedés az adott proginál, a win8-nak köszönhetően?
-
NZKK
tag
válasz
göröGÖRÖ ? #12094 üzenetére
És azért regiztél, hogy ezt elmond. Van életed.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
göröGÖRÖ ? #12090 üzenetére
Warez szag van
-
buvartacsko
addikt
válasz
és?
-
buvartacsko
addikt
válasz
???
-
buvartacsko
addikt
válasz
göröGÖRÖ ? #12087 üzenetére
miért?
-
Alister71
nagyúr
válasz
göröGÖRÖ ? #12087 üzenetére
Miért? Mert sikerült feltenni egy rendszert? Vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
ilyen félig gondolkodós feketéből nincs vkinek kék? ja és fehér peremes
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
válasz
Воланд #12083 üzenetére
Igen arra gondoltam.
tejeskifly: 7-eshez csak ultimate esetén van nyelvi csomag. 8-ashoz már bármelyik kiadás nyelve változtatható. Én amúgy nem találtam sehol magyar pro-t. De lehet jó lesz nekem az angol is, igazából 7-est is csak megszokásból használom magyarul, pedig a 7-es rc-t még angolul használtam pár hónapig, és semennyire nem zavart.
[ Szerkesztve ]
-
pethYeti
addikt
Később egyébként nem lesz hivatalosan fent az updaten?
-
old-dog
aktív tag
válasz
tejeskifly #12079 üzenetére
Googleval gyorsan ezt találtamItt letölthető
-
t72killer
titán
válasz
tejeskifly #12079 üzenetére
Inkább a tiszta magyar verziót ajánlom, annyival is kevesebb a feltelepített cucc.
-
tejeskifly
aktív tag
Magyarítást lehet valahonnan külön leszedni? Vagy inkább keressek egy magyar pro verziót, és azzal használjam az msdnaa kulcsomat?
-
Ribi
nagyúr
Próbáltam keresgélni, de nem találtam megoldást arra, hogy valamiért csak 64Hz frissítést ajánl fel monitornak 60 helyett. Neten is nagyon sokan panaszkodtak erre, de megoldást senki sem tudott, csak hogy tegyék fel a drivert. Persze csak ha az egy elég régi Matrox kártya amikez XPs a legutolsó driver akkor mivan?
[ Szerkesztve ]
-
papa019
senior tag
válasz
göröGÖRÖ ? #12066 üzenetére
Nekem működik a DriveGuard.
-
hudyfiu
senior tag
negyedes : vezérlőpultban win7-nél volt egy újjlenyomat ikonú menü ha jól emlékszem.
Otthon notin megnézem este ha rámírsz.mondomén : Nézd meg Hdsentinel mit ír ki de lehet csak kábel hiba.
-
mondomén
őstag
Már harmadszor kapom azt az üzenetet, hogy merevlemez hibát észlelt a win, csináljak biztonsági mentést. Az a HDD nem tetszik neki amin a rendszer is van. Nyomtam egy Error Scan-t HD Tune Pro-val és az egész zöld volt, szóval nem talált hibát.
Akkor most mi a baja? -
kungzi
veterán
akkor amit a DreamSpark-ban kaptam serial, az a telepítéshez van, vagy azzal már aktiválva is lesz a rendszer? annyira nem értek hozzá, mert eddig nem éltem ilyen megoldással
-
negyedes
addikt
sikerult valakinek ujjlenyomatolvasot mukodesre birni? TPM chippes.... ahogy felrakom es megadom neki a lenyomatott elfogadja, de osszekakilja magat a cucc restart/lock utan es csak feket/sotetkek vibralast latok. Muszaj volt leszedjem a progarmot, hp protect tools security.
-
kungzi
veterán
válasz
Krissz5435 #12024 üzenetére
akkor az lesz
-
Воланд
titán
válasz
fatallerror #12047 üzenetére
de, lehet. win8 eseten nincs verziohoz kotve a nyelvvaltas.
-
Tomix24
addikt
Srácok, azt hogy lehet megoldani hogy lássam a képeket kicsiben? Nálam ilyen ha a mappába bemegyek:
-
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy ha ACHI-ként telepítek egy windowst, akár win7, akár win 8 esetén
akkor külsö megajtóként jelenik meg a tálcán minden meghajtó?
El lehet ezt tüntetni valahogy?
IDE telepítés esetén ilyen nincs, viszont az SSD-re való telepítés miatt muszály...
Van megoldás? -
t72killer
titán
válasz
userxy #12042 üzenetére
Más: ahogy nézem, már vannak újabb driverek intel wifihez és grafikához ( 15.28.2.xx)! Kíváncsi lennék, javul-e tőlük az akksiidő...
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Előző hszemből lemaradt még..
Azt, hol tudom beállítani hogy az SSD-met és a belső vinyómat a jobb alsó sarokban ne mutassa leválasztaható elemként ?
-
userxy
őstag
Hali !
Az a problémám ha altatom a gépem akkor leáll és rá kb fél percre magátúl újra elindul.
Ennek a kiküszöbölésében tudtok nekem segíteni ?
-
Tegnap jeleztem, hogy nálam is IE10 alatt nem olyan tiszták a betűk,mint FF vagy Chrome alatt!
A céges gép esetében is és a kollégám gépén is ugyan az a helyzet! 3 különböző gép, amiben még a videokari is más. Szóval, ez inkább IE10 specifiku,mintsem hiba lenne! -
negyedes
addikt
Na meg volt az elso fatal error.
osszecsinalta magat a videodriver es semmit sem tudtam csinalni.
gyors reinstall let.
-
t72killer
titán
válasz
exact6 #12030 üzenetére
Semmit sem kell kilőni, csak a mappához kell teljes hozzáférést engedélyezni a mappa/meghajtó tulajdonságainál. Ha pl a rendszermeghajtóra dolgozol, ne lepjen meg a dolog...
Az UAC pedig a felhasználóért van, ha jön egy vírus, ne tudja magát csak úgy beírni a rendszermappákba/kioperálni a netbankos jelszavaidat, stb.
#12031: működik a régi módszer:
control userpasswords2
A NOD-nak még tudtommal nincs hivatalos win8-as verziója, béta vírusirtókkal meg nem érdemes játszani, ha nem készülsz a közeljövőben ujratelepítésre. Végleges, jól működő megoldás pl a Trustport 2013. (A BIS 2013 is "kész van", de panaszkodtak rendellenességekre a működésekor)
[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
Márcsak egy valami hiányzik talán, és be is laktam a Win8-at
Jelszót kér bejelentkezésnél
Hiába adom meg a régit, és újnak semmit, hibát ír. Mintha kötelező lenne a jelszó
+1 NOD-ot ne tegyem fel, nem fogja szeretni?
Azt szeretném ha bekapcsolom, azonnal a Metro-ra ugorjon.. Mintha valaki már kérdezte ezt volna.
[ Szerkesztve ]
-
exact6
tag
válasz
viralmind #11602 üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám. Win7-nél a sima rendszergazda felhasználónak, akit létrehozunk először telepítéskor, annak minden engedélye megvolt. Itt meg szinte bármit próbálok, nem engedi, mert nem rendszergazdagént van futtatva a program. Pl. WinRAR-ral megnyitok valamit, és onnan át akarok húzni fájlokat a Total Commander-be. Régen ezt szó nélkül megtette, most meg csak akkor engedi ha adminként van futtatva az adott progi. Nagyon kényelmetlen, főleg, hogy minden programnál szórakozni kell vele. Van erre valami megoldás? SmartScreen meg UAC ki van lőve (persze Defender azért fut a háttérben).
[ Szerkesztve ]
-
AthlonXP
őstag
válasz
fatallerror #12004 üzenetére
Hát nem tudom.. Én RP-t használok és csak IE10-et, ill. van fent Chrome is, de azt csak elvétve.
Mióta megjelent az RP direkt az IE-t használom, mert kíváncs vagyok rá és egyelőre tetszik.
Összehasonlítottam a Chrome és az IE képét. A Chrome-ban talán egy kicsit vékonyabbak a betűk, az IE-ben mintha egy kicsit félkövéren jelennének meg, de tényleg csak épphogy..
Amúgy szinte teljesen ugyan olyanok a karakterek mind2-ben, nem tudom miféle "koszos fóláról" írsz, ill., hogy mi a baj az IE képével?...
Persze ettől még lehet, hogy másoknak nem tetszik, nyilván ízlés és megszokás, de nekem semmi bajom sincs vele ( Win 7 alatt sem volt az IE 9-el ). -
Krissz5435
aktív tag
Ja és nekünk is (pte pmmik) megjelent a win8, csak nekem is lejárt, szóval ma megcsinálják majd az accom
).
-
pvt.peter
őstag
válasz
Krissz5435 #12024 üzenetére
én is ezt tettem, működik pöpecül
-
pvt.peter
őstag
illetve 1 db kulcsot hány számítógépen lehet használni?
-
pvt.peter
őstag
A kérdésem:
DreamSpark Premium előfizetéssel kértem kulcsot "Microsoft Windows 8 Professional 64-bit (English) - DreamSpark" termékről.
Értelemszerűen, csak 1 gépen tudom használni, amin ugyan ez a rendszer van, tehát Win8 Pro x64.
Van még egy másik gép is, ha arra is ugyanúgy felrakom a Win8 Pro x64-et, akkor arra esetleg a "Microsoft Windows 8 Professional 32-bit (English) - DreamSpark" kulccsal betudom-e aktiválni? -
negyedes
addikt
ezt hogy tudnam kikapcsolni? vagy legalabb ne igy jelenjen meg? hp hotkey control....
-
-
Tomix24
addikt
Srácok, a futtatás parancssort hogy érem el? Köszi!
Feltettem, nekem bejön a Win8 eddig. Most szabom testre. Splash Player nem működik egyedül
Akadozik.
-
fatallerror
addikt
nem kell csinálnom mert pihent szemmel összehasonlítottam a chrome-al. az egész honlap nem csak a betűk olyan mintha 1 koszos fóliát tettem volna elé... nem nagyon izgat mert nem használom az ie-t de ez am már a win7 alatt is ilyen volt már emlékszem arról mikor használtam a chrome letöltéséhez
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Ford topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Amazon Fire TV stick/box
- Horgász topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 1991 - játék a PC-n
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...