- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
- A nyereség érdekében bezár három játékstúdiót a Warner Bros Discovery
-
IT café
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Boonen007
őstag
Azt a sárga to do alkalmazást használta valaki? Mert nekem frissítést jelezett, rányomtam kinlódott és azóta nincs meg és az áruházban sem látom... Ötlet?
-
netpeti98
addikt
válasz
Воланд #16093 üzenetére
A régebbi 40 Dolláros uprage-el (ha volt régibbi Windowsod) mi lett? Vagy ez lenne az? Most láttam a Store-ban írja hogy Október 26. után letölthető 40 Dollárért. Ez külön telepíthető vagy mindenképp frissíteni kell, mert nekem van birtokomban egy 32 bites XP, de így már 2012 vége felé már nem nagyon akarok szórakozni a 32 Bittel. Ha lehet külön telepíteni lehet választani 32 Bit és 64 Bit között?
Üdv netpeti98
-
Sracok, itt az UK MS Storeban a Win8 Pro 49 font. Es azt is irjak, hogy ha nem kersz mediat, akkor 26-a utan letoltheted 25 fontert. Nem upgrade, teljes.
Ez komoly?
-
negyven2
veterán
Gondolom ez a Windows 8-as reklám volt már?
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Van már SPTD az RTMre? Mert, akkor lehet, hogy visszarakom a win 8-at
-
Egyebkent ugy latom, hogy az OS minosegetol fuggetlenul az MS marketingstrategai jol dolgoztak az utobbi honapokban. Lenyegeben szeptember elejetol fogva tele van az internet Windows8/WP8 hirekkel/spekulaciokkal, noha ezek korantsem mindig pozitivak, de megiscsak errol megy a vita mindenhol. Windows 8, Lumia 920 kamera, aztan jottek a HTC-k, most a Surface, csepegtetik az infokat az arazasrol.. Eleg komoly hypeot sikerult koreszervezni.
-
evilskati
aktív tag
-
válasz
Fire/SOUL/CD #16058 üzenetére
Gondolom gyorsan boot-ol...
-
vlevi
nagyúr
IM+-ba hogyan kell a google talkot beállítani?
Mert desktopon használom (most éppen nem), meg van droidos telóm is, ott is szoktam rajta chatelni, de ez nem enged.Ja, közben megfejtettem. A google vigyáz rám, és szándékosan tiltotta le. Kaptam is róla emilt.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Ha már Chrome, nem tudja valaki hogyan lehet desktop Chrome-ra mutató ikont kitenni a Kezdőképernyőre? Frusztráló, hogy mindig átállítja magának és a Modern-en belüli indul el.
-
válasz
fatallerror #16066 üzenetére
Nem az enyémek, csak W8 Enterprise-on jött elő pár anomália, ezért hoztam haza őket(egy építész gépébe lesznek). Ha nem sikerül valahogy megoldást találni az anomáliára, akkor marad a W7.
danilla
Hát igen, nyilván én is. Idén vettem meg a RAD XE2-t, most kellene frissítenem XE3-ra(6 számjegyű összeg), szóval ilyenkor az ember valahogy másképp közelíti meg az OS cserét... -
Nem tudom, figyelitek-e, de elkezdtek megjelenni a Win8-as alkalmazasok. Peldaul mar van IM+, es egesz jol mukodik.
-
medek3
aktív tag
Végre kiderült, hogy miért fagy le 1-2 percre a win8. Valamiért nem komázza a Chrome- ot.
Pedig a metrós és az asztali felületen is beloggoltam ahogy a chrome ajánlotta.
Ha lenne valakinek ötlete, hogy mi a szent sz@rért nem komálja azt megköszönném, mert nem rossz a firefox sem, de a chrom -hoz ragaszkodnék. -
danilla
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #16065 üzenetére
Hát igen, én vettem az OS-t és az biztos, hogy nem fogok asztali gépen win8-ra váltani. Még akkor se váltanék ha ingyen lenne rá lehetőségem.
[ Szerkesztve ]
-
bon
őstag
válasz
fatallerror #16066 üzenetére
Fotós melónál felesleges, unoaktesom profi esküvőfotós, de mégsincs ssd a szerkesztésre használt Mac-ben, sima winyós külső háttértárjai vannak 1,2tb-os kivitleben a WD-től.
-
fatallerror
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #16065 üzenetére
vmi fotós, videós melód lehet ha ilyen ssd-re van szükséged ezért mondtam mert azokat mac os x-en nagyon jól lehet szerkeszteni és minőségin
-
Szerintem azt a több száz hibát(ha rendszerprogramozó vagy, akkor ne vedd magadra) meg sem értenéd...
nagyon könnyű ám úgy váltani egyik OS-ről egy másikra, egyik fejlesztő-környezetről a másikra(és had ne soroljam), ha letöltik torrentről vagy akárhonnan...(szintén ne vedd magadra, általánosságban beszélek)
Egész másképp állnak hozzá egy OS váltáshoz a warezbubusok meg azok, akik megveszik a szoftvereket...
Szvsz Te is sokszor olvastál olyan hsz-t, amiben hanyag eleganciával javasol egy user egy másiknak, hogy cserélje le a W7-t W8-ra...
Persze ilyenkor(általában) 2 warezbubus beszélget...fatallerror
mert törzsgyökeres Windows-os vagyok(első DOS-tól kezdve, ha lehet így fogalmazni). Linux alá csak fejlesztek, meg úgy ahogy ismerem(közel sem úgy, mint kellene)[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz
miért nem használsz mac os x-et? ha van zsöcid 2x2tb ssd-re akkor mac pro-ra is
-
bon
őstag
válasz
Sorolj már fel néhány szerinted alapvető hibát, mert a Scsi layer support az emberek 99%-át biztosan nem fogja érinteni.
-
old-dog
aktív tag
válasz
Tábla PC-re talán jó is lesz a mai állapotban. Lehet, hogy majd ez is az SP1 után lesz használható asztali PC-n.
-
netpeti98
addikt
válasz
Penész Gomba #16059 üzenetére
Ha nincs ott a lehetőség akkor sehogy.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
Ezt az OS-t még nem szabadna kiadni...(alapvető hibák vannak benne, talán egy beta-nak elmegy, nem hogy pénzt adni érte)
HDD-m továbbra is SSD és (ez még durvább) a 2TB-os OCZ(7 számjegyű az ára) kezelhetetlen, holott a SCSI Layer Supoort-nak régen kész kellene lennie(
)
Ez az OS egy röhej(jelen stádiumában), átlag usereknek OK, power-ek meg sírnak(vagy röhögnek) rajta)
UI: Közvetlen MS Build, nem tudtak javítani(itt a kezemben), közvetlen Samsung(System Builder "Egon"(ne keresd, ez csak Nekem)) előtelepített OS(kezemben) szintén ugyanaz a hiba hegyek(mondjuk ez nem meglepő, mert a SB-ek az MS-től kapják a "végleges" build-et) A pofám leszakadna, ha ilyet pénzért árulnék...
UI2: Jön még Ballmer a kontinensre(nov 27), ha "szerencséje van" elkapom itt az EU-ban...
[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz
Penész Gomba #16056 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Penész Gomba
tag
Hogyan lehetséges egy bizonyos csempe méretét növelni?
Az Evernote-t szeretném megnövelni akkorára mint ami az asztalé
-
mexel
veterán
Kérdésem lenne, hogy járt már így valaki, vagy van-e ötlete mi okozhatja ezt a hibát:
A gépembe beraktam egy második vinyót amin nem volt rendszer. Az elsőn egy XP üzemel jó ideje hibátlanul. A másik vinyóra feltettem egy Win 8 x64-est. 2 teljesen külön rendszer, a boot csak úgy választható ha a biosban megváltoztatom a boot sorrendjét. (ezt csak azért írom, hogy nem a bootválasztás kavar be)
A probléma: elindítottam a nyolcast, használtam is egy darabig, minden rendben volt. Utána az xp-t akartam indítani, és mindig ellenőrzi a konzisztenciát a lemezeken. Akkor azt helyrehoztam, nem tudtam kideríteni mi volt a gond. Ma úgy gondoltam ismét a Win 8-at használom. Érdekes módon nem látott mappákat azon a HDD-n amin az xp-s rendszer van. Kíváncsiságból elindítottam az xp-t, hogy megnézzem hová tűnt pár mappa. Illetve indítottam volna, mert ismét konzisztencia hibát írt és elkezdte volna csekkolni a lemezeket. Nem hagytam, indítottam. Sajnos több mappa és fájl is eltűnt, utána hiába javítottam már nem jöttek vissza. A win8-as hdd-ről is törölt és az XP-s-ről is. Mielőtt tovább kísérletezek vettem gyorsan egy új vinyót amire mindkét hdd adatait mentem
Valakinek nincs ötlete mi okozhatja a hibát? Beleavatkozna a 8-as az az XP féle ntfs rendszerbe? Számomra elég aggasztó, eddig még oprendszer így nem okozott adatvesztést.
( a gép nincs húzva, stabil, a HDD-k smart-ja 100%-os)[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
Na megint heggesztenek valamit! A "Hirek ,Utazás ,Pénzügyek,Időjárás" appnál jelzi a Store,hogy van frissités,de ha frissitenék akkor mind a négyet 0x8024000e hibakóddal elhajtja a fenébe...
-
Hunork
veterán
Üdv!
Csak egy infó:
Windows 8 alatt a Serious Sam BFE csak XP kompatibilitás módban hajlandó elindulni!
(nálam...) my desktop[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Ha ugyanazokból a fájlokból dolgozik a program akkor ugyan az mint a bétában lévő "túlhaladott". Nincs szükség uninstallra hiszen ha nem használod akkor nem fut ugyan úgy mint a Win7-ben. Persze telepíteni sem kell csak az MS által kitörölt fájlokat visszamásolni.
Teljesen jó az is amit te linkeltél, csak ez sem buherált. -
dobost
senior tag
Sziasztok!
Csinált már valaki ilyen upgrade-et Windows Vista -> 7 esetén?
Mindenképpen telepítve kell lennie a régi Windows-nak vagy a serial numbert felhasználva le lehet tölteni full telepítőlemezt és elölről kezdeni?Van egy dobozos Vista példányom, viszont csak ezért nem szeretném feltenni, egyébként is inkább clean install híve vagyok.
-
lck
senior tag
válasz
< CyberBob > #16046 üzenetére
Igen az eredeti BÉTÁBÓL, ami már túlhaladott, MS kidobta az ablakon. Rendszerfájlokat cserél és registryt matat.
Az általam linkelt külön telepíthető program szintén az eredeti sidebar-ból dolgozik, de az oldal leírása szerint uninstallal a fájlok és registry bejegyzések, teljes mértékben eltávolíthatók. Korrektebb megoldás. Ráadásul használható Win 7 gadget, de ha úgy tetszik Vista sidebar stílusban is.[ Szerkesztve ]
-
Scobbyka
tag
Hogyan lehet törölni a hálózati profilokat?
Már a Hálózat 19-nél tartok.
És nem tudok rájönni hogyan lehet ezeket törölni, hogy újra csak Hálózat legyen. -
lck
senior tag
válasz
meridaharcos #16032 üzenetére
Minialkalmazások
Nem buhera. -
nicu71
addikt
válasz
janihunk #16039 üzenetére
szerintem kizárt hogy ezt kisebbre vegyed.
A Gépházban választhatsz másik színt is /van az a csúszkás színező/ezenkívül már más is linkelt ide alternatív megoldásokat,egyéni csempeszínek...sőt van már háttérkép is a kezdőképernyőre,stb.Gondolom a későbbiekben ez a folyamat felgyorsul,csak türelem..[ Szerkesztve ]
-
janihunk
senior tag
Az lenne a kérdésem hogy a kezdőképernyő feliratot lehet e kisebbre venni? Nagyon idegesítően nagy. Illetve az ikon háterek nálam nagyon szürkék: kép Nem lehet ezeknek a színét sötétebbre venni,
-
mfercso
tag
Sziasztok sok szarozás meg filozás után végre sikerült teljesen müködöképpesé tennem a win 8 -at usb-röl (windows to go) aki ki akarja próbálni annak itt egy kis útmutató ne keljen anyit szívnia mint nekem
1. kell egy win 8 angol telepítő lemez (magyar nem jó)
2 kell egy win 8 enterprise ez akár a kipróbálható EE is lehet inditsuk a windows to go progit vezérlőpultból
jelöljük ki a usb meghajtót és a médiánál kattintsunk a win 8 angol isora a windows 8 nak van beépített meghajtó emulátora így nem kell deamond toolsot vagy power isot fel rakni tallozuk be a lemezt és indítsuk el kb 30-40 perc ez után inditsuk gépünk a usb-röl állítsuk be a dolgokat.
3. most ugye nincs Store itt a megoldás hogy lehet "feloldani" a store-t http://blogs.msdn.com/b/hyperyash/archive/2012/08/15/enabling-windows-store-on-windows-to-go-machines.aspx Figyelem csak angol win 8 nál jelenik meg a csoportházirendben a Store de mivel azt telepitettük nincs ilyen probléma amikor készen vagyunk nyugodtan telepíthetjük a magyar nyelvi csomagot http://oprend.hu/news.php?readmore=706Sok sikert mindenkinek és Win 8-ra fel
Érdemes a csopórházirendbe még bogarászni jó kis dolgok vannak benne.
-
meridaharcos
senior tag
válasz
< CyberBob > #16034 üzenetére
Köszönöm Neked is, ránézek !
-
< CyberBob >
őstag
válasz
meridaharcos #16032 üzenetére
Kivették belőle. Innen lehet pótolni: [link] .
-
meridaharcos
senior tag
Halihó!
Feltettem a 90 napos enterprise próbaverziót, azonban nem tudok minialkalmazásokat kitenni.
Ebben le lenne tiltva ?
Köszi előre is ! -
Sziasztok!
Valami baj van a win8-ammal. Baromi sokszo fagy, akad (force GT ssd-ről megy).
A firefox pl már nem akar elindulni... Mi lehet a baja.
Volt párszor már kékhalál is ezzel az üzenettel: kernel_data_inpage_error (volmgrx.sys)Valami tipp? mert ez így elég necces...
Köszi
-
beteg
őstag
válasz
< CyberBob > #16027 üzenetére
Nem akarok trollkodni, de erről van szó! ipad alá kellett volna árazni!! És ez már a sokadik érthetetlen lépése az új MS vezetésnek! Ne legyen igazam, de szerintem mintha szándékosan buktatni akarnák a céget!
-
< CyberBob >
őstag
válasz
fatallerror #16025 üzenetére
Máshol találtam és nem vettem észre az itteni eszmecserét a meglépetéstől.
Azért nem gondoltam volna, hogy egy nem teljes értékű opprendszerrel (RT) és hupikék billentyűvel képesek ennyit kérni érte. Az Intel procis és "rendes" Win8-as kivitel persze jó lenne, de annyi pénzt csak asztali PC-re költenék.
-
fatallerror
addikt
válasz
< CyberBob > #16024 üzenetére
erről beszélünk előtted xDD
-
< CyberBob >
őstag
Nem lesz olcsó (mért is lenne): Microsoft Surface RT priced at $499 or $599 with Touch Cover keyboard .
-
beteg
őstag
Teljesen logikus, csak így fölösleges volt várnom egy windows-os tabletre
Főleg, hogy az ára sem vonzó.
Egy félig-meddig teljes értékű cucchoz ezek szerint még mindig kompromisszumot kell kötni súlyban és árban is. -
danilla
őstag
válasz
fatallerror #16021 üzenetére
Nálam sajnos még így is sikeres lesz
-
jety91
őstag
Magyarázza már el nekem valaki, hogy a logitech setpoint miért nem hajlandó elindulni a win8al automatikusan?
Látom a listában engedélyezve van, viszont nekem kell mindig manuálisan elindítanom nem hajlandó magától... (win7 komp+adminként sem)
Programmal nincs működésbeli baj csak elindulni nem hajlandó...
-
beteg
őstag
Az igaz, hogy az RT-re nem lehet Win32-es alkalmazásokat telepíteni? Vagyis hogy az asztali gépen megszokott progikat csak majd az intel procis tableteken lehet használni?
-
dlaccc
aktív tag
Nah jönnek az első bugok, rögtön kettő: Indításnál nem jön be semmi kép se bios se semmi, majd leáll a gép aztán újraindul, ekkor indul is rendesen.. A másik pedig ha már kezdőképernyőn vagyok bármire kattintok nem jön elő se asztal se semmi.. Csak ctr+alt+del aztán "feléled". Érdekes.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Penész Gomba #16006 üzenetére
Havernél ugyanez lett... hát, nem túl bíztató ez a W8-ra nézve.
-
front3r
őstag
válasz
Penész Gomba #16006 üzenetére
Változó. Van hogy a következő havi frissítésben benne lesz, de lehet több hónap is, sőt év is.
-
Penész Gomba
tag
Mennyi idő kell még az MS-nek, hogy javítsa a frissítési hibát?
-
Aarpok
őstag
válasz
Bali27 #16003 üzenetére
A frissítés után a magyarban a Posta nevet kapta és a Gmail - t is megfelelően kezeli.Igaz jómagam még 90 napos enterprise eval - t használom egyetlen rendszerként és azt mondom remekül működik semmi gondom nem akadt vele.Az általam nagyon szeretett stalker játékok is kitűnően mennek rajta úgy vettem észre még egy picit jobban is mint a Win 7 - en.
-
Bali27
addikt
válasz
Aarpok #15998 üzenetére
Arra gondoltam ha az az ami alapbol benne van-.-... Bár nekem most nincs fent hanem a jogtiszta Vistát használom, de 26-án meg akarom venni.. Remélem nem fürdök be vele mint a Vistával.. Hogy megveszed, és nem sokra rá kijelentik róla hogy xar de majd a következőt nézzétek meg..
-
danilla
őstag
Ezt nem tudom, miért nekem írtad, de azért köszi
egyébként ezekről az árakról már hallottam, sőt már többfajta árazásról is hallottam
de ez sem hivatalos infoból származik gondolom.
Szerk.: hitalaos, akkor tényleg köszi
akkor már csak az a kérdés, hogy mennyi lesz mire eljut hozzánk
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)