Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
válasz Doky586 #46596 üzenetére
Hidd el úgy próbáltam először. Sőt többször is és mindig úgy, ahogyan szoktam, de most még se lett jó. Sony oldaláról töltöttem le a típusomnak megfelelő drivereket és egy-kettő telepítésekor azt írja, hogy nincs digitális aláírva, majd nem tudok vele mit kezdeni, innentől kezdve nem működik rendesen a driver. (pl.: lan, video)
Egyszerűen nem tudom hol, vagy mivel lehet a hiba. Tényleg a szokásos eljárást alkalmazom és a drivereket nem telepíti fel jól. Pedig eddig is a Sony oldaláról és most is onnan töltöttem.
Ezért próbáltam meg most a visszaállítással, reménykedtem, hogy azzal sikerül.Találkozott már valaki ilyesmivel?
-
Evome
senior tag
Sziasztok
Még 1 éve kaptam itt egy remek leírást hogy oldom meg a w7-et pendrive-ról tudjam telepíteni?!
Ezt esetleg valaki el tudná újra küldeni nekem ? előre is köszönömHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Sony laptopomon akartam teljes rendszer visszaállítást csinálni a gyári lemezeivel, majd ezt a hibaüzenetet kapom mikor elkezdené telepíteni a Windows-t. Viszont már letörölt mindent és most el se indul a laptop, ha újraindítom is, itt megakad.
A laptop-ban már jó ideje nem az eredeti HDD van, mert meghibásodás miatt cserélnem kellett 2-3 éve. De más hardver gondja nem lehet.
Valakinek van valami ötlete, hogy most mit lehet tenni? -
SamSem58
aktív tag
válasz LonGleY #46591 üzenetére
Majd meglátjuk a napokban, hogy viselkedik a gép, ugyanis az Outlook hibáját az okozta, hogy a rendszer emlékezett a"régi" profilra. Most azt töröltem és újat állítottam be az e mail címekkel és így helyreállt az Outlook. Az általad javasolt okosságot köszönettel kódoltam, szükség lehet még arra is... ki tudja.
Samsem
-
SamSem58
aktív tag
válasz LonGleY #46588 üzenetére
No, akkor dobok egy nagyobb teljesítmény képet: A gyalulást még nem csináltam meg, ugyanis azt tapasztalom, hogy az említett MS FrontPage 2003 progi a másik gépen is hibásan működik, pedig közvetlenül a külső merevlemezről lett telepítve és nem hálózaton keresztül..
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
King Unique
titán
válasz LonGleY #46588 üzenetére
Üdv.
E havi WU kapcsán, van vmi hír, h megint kijött-e vmi hibás frissítés, v most nem kell tartani tőle
Még nem raktam fel a mostanit, előzőekből okulva, gondoltam kivárok...azon is meglepődtem, h milyen vékonyra sikerült az e havi, Office 2010/2013-hoz nem jött egy db sem...
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz SamSem58 #46587 üzenetére
Egyszer ezt már leírtam, hogy az a megoldás, valahogy meg kellene tudni oldani a partíció törlést. Hol akadtál el a Parted Magic-kel? A mellékelt wines képből amúgy semmit sem lehet kivenni, még a memóriamennyiséget sem tudom elolvasni rajta. Hogy lehetséges így eltorzítani egy screenshotot?
"februárban lenyelt 2 db merevlemezt"
Ez viszont semmiképp sem jól működő tápra utal. Az is lehet, hogy kevés a 350 W.
[ Szerkesztve ]
-
SamSem58
aktív tag
válasz LonGleY #46585 üzenetére
Hmm, a tápegység jó minőségű, a lemez szintén. Idén februárban lett a gépbe téve egy WDC WD5000AAKX-22ERMA0 lemez. Egyébként a HD Sentinel nem jelez merevlemez hibát, illetve a mem test is sikeresen lefutott - nincs hiba. Ám mégis van hiba, mert az említett FTP programok, illetve az MS Office Outlokk is hibásan működnek. Ezért kérdeztem, hogy érdemes e gyalulni ezt a rendszert, vagy lehetséges, hogy hardverhiba okozza a gondot. Ja, ez egy MSI alaplapos asztali gép -
[ Szerkesztve ]
Samsem
-
LonGleY
veterán
válasz SamSem58 #46583 üzenetére
Ez milyen gép? Asztali? Mert akkor a tápod lehet igen ócska, ha így nyeli a winyókat (mondjuk ha laptop, akkor is ugyanez a helyzet). De ilyen előzményekkel új HDD-t ne rakj bele, míg nem oldódik meg az alapvető probléma!
Amúgy te nem tudod beobni az új HDD-t? Kár lenne ezért szerelőnek fizetni. Vagy akkor már inkább jelentkezem én erre a feladatra. :] Megvételre érdemes HDD típust ajánlani meg mi is tudunk: WD Black. Ahogy asztali tápot is: FSP Raider 550. Laptop esetében kicsit problémásabb az ügy...
[ Szerkesztve ]
-
SamSem58
aktív tag
válasz LonGleY #45266 üzenetére
Nos, miután hardveres hibát említesz - ami nagyon lehetséges, hogy fennáll, ugyanis egyik napról a másikra a drivereket nem lehetett frissíteni, továbbá az FTP programok - MS FrontPage 2003, MS Expression Web - hibásan kezdtek működni, plusz előzmény februárban "lenyelt" 2 db merevlemezt) - kérdezem van e értelme ezt a gépet bűvölni, vagy jobb egyből szerelőhöz vinni?
Samsem
-
LonGleY
veterán
Ha használod sűrűn a beépített keresőt, akkor maradhat az index. Ha nem, vagy amúgy is külsőt használsz (amúgy sokkal jobb), akkor fölösleg.
A töredezettségmentesítésre pedig ha oda szoktál figyelni, akkor a MyDefraggal jobb végeredményt érsz el. Ha nem foglalkozol vele, maradhat a beépített.
Szerintem ez alapján könnyen eldönthető.
-
Troy.
addikt
Rövid időn belül két ellentmondó hsz. Nekem kell mérlegelni. Köszi.
.
-
LonGleY
veterán
Az indexelés kikapcsolható (jobb klikk a meghajtón, legalsó checkbox), tök fölösleges, főleg, ha rendes keresőeszközt használsz a Windows-os helyett (pl. Everything). Maga a service is kigyakható (pl. GIGATweaker-rel).
A töredezettségmentesítés a másik, ami letiltható (start menübe írd be: töredezettségmentesítő / disk defragmenter, azon belül pedig az ütemezést iktasd ki). Helyette a MyDefrag néhai lefuttatása javallott (System Disk Monthly módban).
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Idle módban állandóan teker a merevlemez. Indexelést6 töredezettség mentesítést kellene kikapcsolni? Vagy nem ajánlott?
.
-
LonGleY
veterán
válasz SamSem58 #46570 üzenetére
Egy másik megoldás: ments adatot a HDD-rő, ha kell, majd menj rá a bootolható Parted Magic-el, és csinálj új MS-Tablet rá. Infó és letöltési link itt. Ekkor kapsz egy partícionálatlan lemezt, amivel már elbánik a Win 7 telepítő. Nálam már többször előfordult ez (főleg ugye a Linuxos partíciókkal nem tud mit kezdeni szegény), de a Parted Magic mindig segített.
[ Szerkesztve ]
-
SamSem58
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #46572 üzenetére
Kösz! Megcsinálom, a "gyalulást" mert már tele a hócipőm az egésszel.
Samsem
-
félisten
-
SamSem58
aktív tag
válasz LonGleY #46561 üzenetére
Szia,
A HDD jó állapotban van, HD Sentinel nem jelez hibát. Lefuttatok egy mem tesztet is, bár nem nagy értelmét látom. Az újrarakásról annyit, hogy a Windows telepítővel nem tudom törölni a meglévő partíciót, egyszerűen nem engedi. Ebből kifolyólag még a korábbi hibásan működő régi Windows is a lemezen van (Old Windows) melyet szintén nem enged törölni a Windows. Bár már raktam újra Windows 7 rendszert, ott simán engedte törölni az Old Windowst... Súgjál már valami okos progit amivel tisztára tudom gyalulni a HDD-t. (most még könnyű, mert a cuccaim külső merevlemezen vannak)
Samsem
-
W7HP verzióban még nincs titkosított fájlrendszer. A truecryptet hirtelen befejezték, és a készítői sem ajánlják. Létezik más (ingyenes) megoldás?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
félisten
válasz Kezdő vagyok #46563 üzenetére
Esemenynaploban elvben van rola iras, hogy ott megszakadt a dolog de mast nem nagyon tudok. Esetleg wind8ws indulaskor kiirja majd, hogy a windows hirtelen allt le stb figyelmezteto uzenet.
-
Buster17
addikt
Hali!
A rendszert magyar nyelvről mi féleképpen lehet átállítani a nyelvet németre?
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz szabonagyur #46556 üzenetére
Értem.
+1 kérdés:ha a gép leállítása közben(vagy elindulásakor)elmegy az áram(akár Windows Update,akár programtelepítéskor),annak van nyoma az eseménynaplóban,vagy valahogy észre fogom venni?
Mert nem ülök a gép mellett egyfolytában,figyelve a gépet folyamatosan.[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz SamSem58 #46560 üzenetére
Ha még új a rendszer, akkor itt a lehetőség egy rendes újrázásra, rendesen törölt és újra létrehozott partíció helyére. Esetleg ellenőrizd, hogy milyen állapotban van a HDD (már ha arról van szó és nem SSD).
krealon: Nem, Win 7-en az foglalja alapból a 80-as portot, amit írtam. Azt eleve tiltani kell, hogy pl. egy rendes XAMPP-ot engedélyezni lehessen a porton.
[ Szerkesztve ]
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
A következő a problémába ütköztem - újratelepített Windows 7 gépen nem lehet beállítani sem a 2007-es, sem a 2010-es Outlook programot. Telepítés utáni első indításkor egy Profilválasztás ablak jött be (ez korábban nem jelentkezett soha!) és az említett panelt nem tudom ezt eltüntetni. Hiába állítom be az e mail postafiókokat, az Outlook következő indításakor, ugyanúgy a profilválasztó panel fogad. Próbáltam letörölni a 2007-es Officét és helyette feltettem a 2010-es MS Officét, de a helyzet nem változott. Megjegyzem, hogy egyik Office sem tört progi, mindkettő saját és az eredeti kulcsával fut. A 2007-es Officét kívánom meghagyni (korábban is ez volt a gépen) Mit tegyek vele, hogy ne hozza (minden) indításkor a Profilválasztás panelt?
Samsem
-
félisten
-
LaciMc82
aktív tag
válasz Doky586 #46557 üzenetére
Sziasztok ilyenkor mit lehet tenni?
0xC004C008
"Az aktiválási kiszolgáló megállapította, hogy a megadott termékkulcs nem használható. Kulcskezelő szolgáltatás – KMS A KMS-kulcs túllépte az aktiválási korlátot. A KMS-állomáskulcsokkal legfeljebb tíz alkalommal hajtható végre aktiválás hat különböző számítógépen. Ha ennél több aktiválásra van szükség, lépjen kapcsolatba a Microsoft aktiválási központjával. "Tiszta hülye aki nem normális
-
Doky586
nagyúr
válasz Adrian Mole #46525 üzenetére
A mobilos Skype ezeket nyitja meg a routeren: [link]
A mobilos Fring-et nem tudtam tesztelni mert teszt hívást mintha nem tudna..De régebben mintha az asztali Skype-on engedélyezni lehetett a 80-as portot is kommunikációhoz, de a mobil verziójában nem látok ilyet.
-
félisten
válasz Kezdő vagyok #46555 üzenetére
Vannak nagyobb frissítések melyek látványosak mint ez.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz szabonagyur #46553 üzenetére
Akkor jó.
Csak olyan szokatlan volt ez a gépinduláskori regisztrációs adatbázisban való módosítás,és utána a gép leállása nélküli automatikus gépújraindulás.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Kezdő vagyok #46552 üzenetére
Perzse, hogy normális. Mivel leállításkor csak felrakta őket, de mindig (újra)indításnál történik meg az alkalmazása. Ki is szokta írni, hogy a 3 lépésből hol jár. Ha Windows alatt telepíted akkor is így van csak annyival másabb, hogy a leállítás újraindítás alatt nem ngyon telepít semmit, majd újrainduláskor jön maga a használt fájlok cseréje.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz szabonagyur #46538 üzenetére
Azért kérdeztem csak,mert a "leállítás"-nál megjelent egy felkiáltójel,miszerint vannak új frissítések,melyek telepítésre várnak,viszont a gép leállítása után csak jóval később történt a gép elindítása(kb.8 órahosszával),és elinduláskor azt írta ki,hogy a registryben valamilyen,már nem tudom,milyen számú módosítást csinál,majd a gép elindulása ELŐTT fogta magát,és újraindult,telepítve a frissítéseket.
Ez normális?[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
"A telefonomról futtatva Fing-et, feltűnt, hogy a laptopomon (Win764) a http és a https portok nyitva vannak. Nem tudok semmi olyan programról, ami ezt igényelné. Mit kellene néznem? Mi okozhatja ezt? "
Pl Skype.
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy SSD-t. Felraktam a Win7-et, nem volt gond vele. Viszont nem enged az ssd-re menteni, rendszergazdai jogosultságot keres rajtam. Mi a megoldás?
Thx! W.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
xenom0rph
őstag
válasz szabonagyur #46548 üzenetére
Köszi a gyors választ! Kihúztam az USB-t és telepíti tovább.
halahala
-
félisten
-
xenom0rph
őstag
Hali! USB-ről telepítenék win7-et, már a telepiteshez szükséges fájlok kibontásánál járok (ugye ez után ujraindul). De a restart után megint bejön a telepítő és kezdi elölről az egész műveletet. Amikor bootol nyomjam át hdd-re hogy azt töltse be vagy mi? :/ (ékezetekért bocsi)
halahala
-
félisten
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Nagyszüleimnél van egy gép (Prescott 2,8ghz, 1,5 giga ram, Ati 9600 vga) jelenleg XP fut rajta. Erre Win7, vagy felesleges, maradjon az XP? -
mezis
félisten
válasz safranek322 #46540 üzenetére
A gyökérben a pagefile.sys, hiberfile.sys ?
És a System Volume Information ?[ Szerkesztve ]
mezis
-
félisten
válasz safranek322 #46540 üzenetére
hiberfile és pagefile
-
safranek322
csendes tag
Sziasztok
Formatált partícióra frissen telepített Win7 Professional 64bit mekkora helyet kell/kéne hogy foglaljon? ugyanis a C-n nekem most 22,7 GB a foglalt amiből a windóz mappa csak 18GB, csak egy firefox és egy avira lett feltelepítve és windows update frissitések kb 200mega. A kétféle program files mappa összesen kb 1GB. A többi 2-3 Gb-ot mi nyeli be ?
üdv
[ Szerkesztve ]
- És üdvözlöm a kedves feleségét. - Köszönöm, uram, de már egy éve önnel él...
-
félisten
válasz Kezdő vagyok #46536 üzenetére
Mindegy melyik módszerrel. Ha kereséssel csinálod akkor is csak feltelepíti de nem alkalmazza csak egy leállítás/újraindítás során.
-
LonGleY
veterán
válasz Kezdő vagyok #46536 üzenetére
Leállított gépen nehezen fog menni a Windows Update.
szabonagyur: Okés.
[ Szerkesztve ]
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
A WU-t mindegy,milyen módon telepítjük fel?
Mármint amikor leáll a gép,és akkor,vagy ha lekerestetem a Windows Update frissítéseit kézzel,és úgy telepítem fel?
Vagy mindegy? -
félisten
-
törölt tag
válasz LonGleY #46529 üzenetére
Elfelejtenél írni a posztjaimra? Köszi!
(#46530) szabonagyur:
Volt már párszor kivágva Van aki nem tanul -
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Az mennyire normális, hogy a lomtár ürítése órák óta az "elemek felfedezése" állapotban van?
Kb 12500 elem van, a zöme pár kb-mb.#?*@&!
-
félisten
-
LonGleY
veterán
1. Használj normális tűzfalat, ne csak idézőjelbe rakhatót!
2. A Windiws 7-en alapból a Windows Media akármi szórakozik, lefoglalva és nyitva tartva a 80-as portot. Ezt egy reg módosítással le tudod tiltani (a bat pedig egy másik fölöslegesen futó szervizt tilt le):
HTTP NoRun + Start type Fix.reg
Disable wmpnscfg and wmpnetwk.batEzeket szoktam lefuttatni a GIGATweaker használata mellett egy friss rendszeren. IDE csomagoltam egy zip-be.
[ Szerkesztve ]
-
Adrian Mole
senior tag
Sziasztok!
A telefonomról futtatva Fing-et, feltűnt, hogy a laptopomon (Win764) a http és a https portok nyitva vannak. Nem tudok semmi olyan programról, ami ezt igényelné. Mit kellene néznem? Mi okozhatja ezt? Mivel tudom megnézni, hogy a Fing igazat állít? A gépen alap Ms tűzfal fut.42
-
félisten
Ahogy írtam 2 féle User van, te az első csoport vagy. Egyszer megvetted sokáig használod. Nem tudom mit nem értesz most? Az, hogy valami extra akcióban megvetted az Office-t felesleges, mivel normál árakról kellene beszélni. Az meg, hogy neked nem éri meg az Office 365 az a te dolgod, de nem egy ember van akinek meg éri, kész ennyi. Kösz, hogy belekötöttél a semmibe
ui. szövegértést gyakorolni kéne, hogy mi vonatkozik rád meg mi nem.
-
vlevi
nagyúr
válasz szabonagyur #46521 üzenetére
"havidíjat fizetsz csak ami elég baráti."
NNaa, azért nem annyira. Én egyszer megvettem 3 gépre az Office 2007-t, tizenvalamennyiért, és azóta 0Ft-ba került. Win7-et is 6 éve vettem, mondjuk 25 ért. És még jópár évig használni fogom, tehát éves szinten 3, max 4 ezerbe kerül a Win7.Ezzel szember, ha jól látom, az Office365 havi 2099Ft-tól???
Oké, hogy ez 5 felhasználós, de akkor is évi 25ezer, amiből csak 1-2 accountot fogok használni, nincs szükségem 1TB tárhelyre, skypolni sem fogok.
Vagy, vegyem meg 40ezerért, 1 példányban. -
félisten
válasz #22237440 #46520 üzenetére
Szerintem Win10 témában már ez is volt vita téma is, hogy be kéne hozni a Office 365 jellegű bérlést. Nem tudom ismered e, nézz utána, havidíjat fizetsz csak ami elég baráti.
Sajnos mivel konkrét árakat nem tudunk, hogy mennyiért adná bérbe az MS így nem tudjuk, hogy mennyire érné meg. Ugyanis itt 2 fő nézet lehetne:
1. User aki megveszi a rendszert és ameddig tudja használja, ő valószínűleg 2 év alatt kifizetné a havidíjjal a rendszer teljes árát
2. User aki mindig a legfrisebbet használja, vált amikor kijön az új. Neki megérheti a dolog ha mondjuk elég alacsony a havidíj és nem nagyon vesszük figyelembe a kedvezményes váltási lehetőségeket.És itt jön a fordulat. Win10 esetében az MS szerint nem lesznek nagy fő verziók, csak mindig frissülni fog az alap. A kérdés ilyenkor, hogy aki most megszerzi innentől ingyen használja e mondjuk évekig vagy pedig csak lesznek fő verziók amikre vagy kedvezményesen tudsz frissíteni vagy mint eddig megveszed az egészet teljes áron.
-
törölt tag
Mi lenne ha a Microsoft OS bérlési lehetőségeket adna, ne megvásároltassa? Hasonlóan, mint az Adobe a programcsomagok esetében. Szerintem kifizetődöbb lenne mind a két fél részére, vagyis lenne rá stratégia. Vagy nem?
-
félisten
válasz King Unique #46518 üzenetére
Szerintem sem fog már ilyeneket megkapni, eléggé szigorú az MS ilyen téren.
Btw: múltkor telepítettem egy Win7-t, ha nem volt 200 frissítés akkor egy sem :|
-
King Unique
titán
válasz szabonagyur #46517 üzenetére
Jóformán talán semmilyen, mert újításokat már egyáltalán nem kap, ha jól tudom? Pl. megkapta az IE 11-et, de a Win10 új böngészőjét, v vmi egyebet (DX12 stb.), biztos nem fog.
-
félisten
-
törölt tag
Jelentem a Windows 7 alapvető támogatása ma végleg megszűnt. További információk itt.
-
-
Kikki90
tag
válasz Doky586 #46513 üzenetére
Az, hogy előtte volt több partíció, amikor eljutottam idáig először, akkor ki tudtam választani, hogy csak a C-t formázza, hogy majd oda toljam fel a windowst, a D-n voltak az adataim. Hibával leállt a formázás, és amikor restartolt utána már nem volt egyetlen partíció sem. Utána egy full üres másik hdd-re se tudtam windows telepíteni a pendriveról, úgy hogy kicseréltem rajta a telepítőt is. Majd hoztam egy dvd olvasót, és azonnal felment a másik winchesterre a windows. Az USB átdugása lehetett a csavar, és hogy ezekután nyomtam neki formázást.
[ Szerkesztve ]
-
Kikki90
tag
Sziasztok!
Tegnap este egy usb-s telepítés során elszállt az összes létező partícióm, annak okán, hogy a pendriveról próbált telepítés megállt arra hivakozva, hogy nem tlaál valami meghajtót, és tippek alapján átdugtam egy 2.0-s usb portba a pendriveot, majd folytatódott a particionálós résznél a telepítés, ahol formázni akartam a c-t. Fél óra után kiírta, hoigy ez nem sikerült. Restart után már csak a particionálatlan winchestert látta a windows telepítője. Azóta egy másik winchesterre tettem egy windows 7-et,de nem látja a winchesterem, illetve felismeri mint samsung xy, de nem jelenik meg mint meghajtó. A GetData back errorral leáll. Mit javasoltok az adataim megmentése érdekében? Ezer köszönet. Üdv.:
-
titán
válasz szabonagyur #46508 üzenetére
Okca, koszonom!
-
félisten
-
titán
válasz szabonagyur #46506 üzenetére
Ott csak az nvidia driver van.
-
titán
válasz szabonagyur #46503 üzenetére
De eszkozkezeloben, vagy hogyan?
-
félisten
-
titán
válasz szabonagyur #46501 üzenetére
Igazibol csak az nvidia drivert telepitettem kezzel, a tobbi a windows sajatja, akkor ezt leszedjem, vagy ne? Mert amugy a vga is ugyan az marad. Egyebkent en is emlekeztem, hogy a win7 nem szokott ilyesmin fennakadni.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest