Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Erre valaki, esetleg?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
bsgy
csendes tag
válasz LonGleY #47297 üzenetére
Köszönöm a segítséget, a Recuva nem volt elég mert megtalálta de nem tudta helyreállítani, pedig nem írtam felül egy fél nap telt el a törlés óta és a fényképezőgépet, illetve a SDHC kártyát nem használtam azóta. A további tanácsod alapján pedig elkezdem a dolgokat hátha sikerül...
Köszi
Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!
-
LonGleY
veterán
A lomtár az egy virtuális cucc. A törlésre jelölt fájlokat jeleníti meg, de ez nem azt jelenti, hogy a fájlokat bárhova is áthelyezné ezzel. Azok szépen ugyanott maradnak (még törlés után is, csak az attribútumuk változik). Pl. ha törlésre jelölsz egy tároló HDD-denn fájlokat, majd kiveszed azt a winyót a gépből, akkor üresnek látszik a rendszeren a kuka. Ha visszarakod, akkor megint "tele lesz". Szóval, ha a kukában nem látod, az azt jelenti, hogy törölted a fájlt (ha jól tudom, SD kártyáknál és pendrive-oknál amúgy sincs kukázás - de ez lehet a fájlrendszer miatt van). Ilyenkor (ha azóta még nem történt rá írás) jó eséllyel vissza tudod még nyerni.
Ehhez az SD-kártyán futtass le egy recovery programot! Van egy olyan, hogy CardRecovery, amivel már sokan jártak sikerrel (pivátban küldöm), de lehet elegendő egy szimpla Recuva is.
[ Szerkesztve ]
-
bsgy
csendes tag
Sziasztok, win 7-em van, csatlakoztattam egy fényképezőgépet és az azon levő memóriakártyáról letöröltem egy videot amit nem kellett volna...
Néztem a gépem lomtárát de ott nem találtam meg. A csatlakoztatott memória kártyáról törölt fájlokat nem rakja a Win 7 a saját lomtárába? Rakja valahova, vagy ez már elszállt végleg?
A törlés előtt belenéztem a videóba és akkor valahova bemásolta a megnyitás miatt, ezt meg lehet valahol találni?Előre is köszönöm a tanácsokat.
Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!
-
hipernick
tag
Ismételten beollózom hátha, tudja valaki a megoldást...
Sziasztok!
Adott egy ASUS K53SV notebook i7 8Gb ram stb. A régi HDD-re telepített Win 7 elég lassú volt már alapból így az agyontelepített winnek nyilvánítottam hogy bootoláskor a windows logó után hosszú ideig fekete képernyő fogadott, majd csak utána töltött be a rendszer. Azóta került bele egy SSD is, telepítéskor csak ez volt benne és a jelenség sajnos ugyanez - bootoláskor a windows logó után több mint egy percet sötét képernyő fogad. Tehát friss telepítésnél is produkálta ezt, persze azóta felraktam rá még pár dolgot.
Ami érdekes hogy amennyiben az újraindításra nyomok akkor leáll és pikk pakk elindul. De amikor áll a gép és úgy indítom el akkor elég tetü. Iszonyú idegesítő. Láttam pár hozzászólást itt hasonló/ugyanilyen problémával de a megoldást már nem találtam meg.
Előre Is Köszönök bármilyen tanácsot! -
félisten
Én is 2GB 533-as Ram-mal Win7-eztem évekig.
Még 3dsMax-oztam is, meg Pohotoshop, meg hasonló.
Sima ügy.
Én annyit állítottam be a gépen, hogy a swap file-t fix értékre álítottam (min / max érték: 3333 MB), hogy ne akarja a win magától méretezgetni, mert azt vettem észre, hogy idő elött meg akarja növelni a méretét, és ilyenkor jön az, amikor a gép megnyekken, a winyó pedig pörög, és pörög, és csak pörög, stb.
Fix mérettel és 2GB Ram-mal minden sima ügy volt.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
2 GB ddr 800 Mhz rammal elkaristol a Windows 7? Office, böngészés, youtube, filmek. Semmi komolyabb felhasználás.
.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Képet szeretnék megnyitni. Sima *.jpg 700k, minden más program megnyitja, csak a beépített képnézegető nem. Több képet is kipróbáltam, semmit nem nyit meg!
Azt írja, vagy kevés a memória vagy nincs elég szabad hely a merevlemezen.
Intel G3220
4GB 1600Mhz RAM (1,5GB foglalt)
120GB SSD (75GB szabad)
(3napja raktam össze)Win 7 x64 Pro legális összes frissítés fent
Van valami ötlet?
kérnék 8 bacardit, 4be, 2 kólával...
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Van egy gép amiről (lehet), hogy adatmentést kell végeznem (annyit tudok, még, hogy nem működik: attól kezdve, hogy berakok egy Windows Cd-t ami helyrerakja, odáig, hogy full halál bármi lehet...).
Van a gépen 3 felhasználói fiók, talán rendszergazda jogosultságúak. Ha nem tudok a dokumentumokba belenézni alapból (böngészőmunkamenet mentés, stb), akkor mivel "törhetek be", milyen programmal működhet?
(az 32 bites, az enyém 64bites, ha számít.)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
Panthera
őstag
Az alvó mód kikapcsolására van valamilyen regedites cucc? Csak hibernálásra találok (ami nem is működik).
Sok gépen kellene megcsinálni, ezért lenne fontos (ha rendszerszinten tiltja az a legjobb, de hosszabb időbeállítás is jó lehet még, csak nem fél óra legyen). -
toto0569
addikt
Szeretnék segítséget kérni.Van egy OCZ AGILITY3 ssd meghajtóm.Adott egy teljesen formázott,újra létrehozott partíció amin a rendszer van.(Win7 64bit).Minden driver fel lett telepítve hozzá.Olyat csinál bekapcsoláskor,hogy ha felállt a rendszer a mem.használat 23%,a proci pedig 0-2% közötti.Ha valamit megpróbálok elindítani akkor csak pörög az egér fölötti karika de nem csinál semmit a gép.Minden marad az alapértékeken.Már többször újra raktam a gépet és az ssd is belett állitva.Mi lehet a baj?
-
Winnie The P
őstag
válasz labeda #47250 üzenetére
Igazán nincs mit !
almos94:
Ennyit kell tudni angolul. Én sem vagyok egy nyelvi guru de azért be tudom állítani.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
ledgeri
nagyúr
válasz hunaf2 #47279 üzenetére
Én is kb hasonló cipőben járok most:
Időbe telik, de én úgy csinálom, hogy végignézem, hogy milyen programokat telepítettem, és ha olyanok, hogy kelleni fognak a jövőben akkor leszedem a telepítőket, frisseket: Az alaplapi kiegészítő programoktól kezdve a VGA-driveren át, böngészők, miegymás.
Majd ezután végignézem a dokumentumok mappákat (igazából túlzásba esően az egész C-t... ) (játékmentések, Asztalon lévő cuccaim), stb
Ezután a HDD-ről szépen letörlöm amiről tudom, hogy nem működik az új rendszer alatt csak úgy, hanem rá kell telepíteni majd. (pl steames játékok átvihető-ek rendszerről rendszerre).Ezek után a telepítőket kimásoltam Pendrive-ra, gép leállít, merevlemez levesz, OS telepítés (abszolut nulláról, partició törlésekkel, !GYORSFORMÁZÁS elég!), alap és védelmi dolgok felrakása pendrive-ról (VGA driver, hogy lássunk, + vírusvédelem, majd a LAN illesztő), OS frissítés, mert biztos fog kelleni, progik felrakása (ami csak a c-n működik), merevlemez visszarakása, arra a progik amik használják és végesztünk is...
Van egy "ebből települtek" mappám abba gyűjtögetem amit használok, néha átnézem, hogy mi ami aktualizálható (friss letöltése)így mindig kéznél van ami kell.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
LonGleY
veterán
válasz hunaf2 #47279 üzenetére
A telepítésnél eleve formázni érdemes. De még jobb, ha a partíciókat is törlöd (de csak az SSD-ről).
A drivereket az alaplap vagy a konkrét chipsetgyártók oldaláról tudod beszerezni.
Csak az SSD legyen bent, úgy nem ronthatsz el semmit. Arról törölhető minden partíció, és egy újat kell csak létrehoznod (plusz a win 7 létrehoz még egy 100 megásat is, azzal nem kell foglalkozuod).
Utána ha a HDD-t bedugod, azzal már nem lesz semmi teendőd, valószínűleg D vagy E meghajtóként fogja a rendszer felismerni.
[ Szerkesztve ]
-
hunaf2
csendes tag
Sziasztok! Azon gondolkoztam az utóbbi időben hogy igazából újratelepíteném a gépem. Ezzel nincs is baj. Van egy 56 gigás ssd-m arra szeretném rakni a Windowsot. Illetve van egy 1 TB-os HDDm.
Viszont nincsen elég hely a Windows telepítéséhez. Tudom lehet olyat csinálni, hogy formázom. Nekem az nem lenne gond ugyanis azon az SSDn nincs semmi fontos dolgom.
Két kérdésem lenne:
1. Ha újratelepíésnél formázom az SSD-t (c meghajtó) akkor előtte szerezzem meg az alaplap és a többi dolog drivereit? Ha igen ezt könnyen hol tehetem meg?
2. Elég ha a C meghajtót rakom újra? Mert a másikat is újrarakhatom csak igazábaól azt nem szeretném mert akkor nagyon sokat kéne letöltenem De ha máshogy nem megy akkor okés
Köszönöm is előre a segítséget
Ui. Aki tud valamit az vagy privát üzenetben vagy akár itt írja le nekem amit tud mert fontos lenne
/Hunaf/[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Jelentkezett egy hiba, ami eddig nem mutat olyan eredményt, hogy befolyásolna bármit is.
Azért megkérdem tőletek, hogy foglalkozzak-e vele tovább vagy jobb, ha nem?Tehát, az Eszözkezelőben megjelent egy kis hibajel* a Teredo alagútkezelő adapter (Teredo Tunneling Pseudo-Interface) mellett, hibakód:10. Utánajárva a neten, nem sok vizet zavar, "Az ipv4 és ipv6 protokollok közti kommunikációt segíti." Nálam is a legfrissebb driver van. Módosítottam az értéket a megadott helyen, de nem történt semmi, újraindítás után az előző érték került vissza és a hibajel is megvan. A Net működik, mint azelőtt, ezért írtam, hogy nem befolyásol semmit (az észrevételem szerint) a böngészésben.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
kraftxld
félisten
A frissítések száma tök ugyanaz, a kernel számít. Különbséget csak Windows Server vagy Windows Server Core összehasonlításban láttam, ahol a GUI nélküli változatra nem jönnek az IE-t javító frissítések például.
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
arnold8705
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek, mert tanácstalan vagyok. Van egy Win7-tel telepített asztali pc. Indulásnál, bekapcs gombtól->mire a tálcán az utolsó ikon is megjelenik (utolsó az amd calaxi control center) kb fél perc szokott lenni. Ma reggel hirtelen elkezdte hogy sokkal lassaban tölti be az említett ikonokat, kb. 3-4 perc.
Semmi plusz programot nem raktam fel, nem töröltem. Van még a gépen Nod32, és Advance Care system.
Ötlet? Tapasztalt vki ilyet? Megoldás. -
félisten
Sziasztok!
Két kérdésem lenne a Windows 7-tel kapcsolatban:
1.) Ultimate licenszem van, de nincs szükségem a Home Premium feletti funkciókra. Ha kikapcsolom a szükségtelen Windows szolgáltatásokat, akkor is megjelennek a hozzájuk tartozó windows frissítések a többi között?
2.) Szeretnék régi játékokkal is játszani, elsősorban az XP korszakból valókkal. A kérdésem, hogy ezeket a Win7, vagy a Win 8.1 futtatja jobban?
Kössz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Troy.
addikt
Hello!
A gyári időjárás minialkalmazás már nem működik?
üdv.
.
-
joccadoki
senior tag
ha nem nézem meg akkor fel sem tűnik a müködés -képtelensége. Win7 elején azt hiszem akkor becsapattam egy 2 dolgot, aztán zavart
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
BIZ0906
aktív tag
Nem is fog működni Megszűnt a minialkalmazások támogatása. Persze vannak alternatívák
-
net91
senior tag
Kattins rá az iso-ra, és a beépített windowos író elindul.
Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
LonGleY
veterán
válasz HUTCHDB #47256 üzenetére
Van egy csomó portable író progi:
• ImgBurn 2.5.8.0 Portable.zip
• CDBurnerXP 4.5.4.5306 [32-bit] Portable.zip
• CDBurnerXP 4.5.4.5306 [64-bit] Portable.zip -
HUTCHDB
nagyúr
Egy iso formátumú dvd-t akarok kiírni.
Ezt meg tudom oldani windows-al?
Nem akarok külső programot telepíteni, nincs erre valami windows-os beépített író program szerűség?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Ispy
veterán
válasz krealon #47252 üzenetére
Meglett a megoldás:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersions\Explorer\DriveIcons
Ez alá felvettem egy kulcsot C néven, az alá egy DefaultIcon kulcsot és ott az alapértelmezett értéknek belállítottam a %SystemRoot%\System32\shell32.dll,8 értéket. Restart és megjelent az ikon.
Nálam egyébként a HD Sentinel kefélte el az ikont
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz krealon #47240 üzenetére
Én ezt töröltem:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersions\Explorer\DriveIcons
Most megint létrehozta, de nincsen neki semmilyen értéke.
Amit te írtál, oda ez van beírva:
%SystemRoot%\System32\shell32.dll,8"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
aktív tag
válasz Winnie The P #47244 üzenetére
Ezt én is köszönöm!
-
-
almos94
aktív tag
válasz Winnie The P #47244 üzenetére
Köszi, tudom, hogy vannak letölthető widgetek, de a beépitett nekem tökéletes volt. Főleg, hogy a faterom nem tud angolul és sokszor van, hogy csak 2 percre odajön megnézni milyen idő lesz 1-2 nap múlva.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
almos94
aktív tag
Üdv.
Itthon már 3 gépen is próbálkoztam, de egyiken sem működik az Időjárás minialkalmazás. Nem találja meg a várost, ha beirom keresőbe. Nálatok is jelentkezett már ez a hiba?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
krealon
veterán
"Hogyan tudnám a drive-oknak az ikonját visszaállítani?
[..]
a regeditben a Drive bejegyzést töröltem"Az utobbit kell visszacsinalnod.
Ezt mentsd ki az aztalra DriveIcon.reg neven, majd importald be:Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\DefaultIcon]
@=hex(2):25,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,52,00,6f,00,6f,00,74,00,25,\
00,5c,00,53,00,79,00,73,00,74,00,65,00,6d,00,33,00,32,00,5c,00,73,00,68,00,\
65,00,6c,00,6c,00,33,00,32,00,2e,00,64,00,6c,00,6c,00,2c,00,38,00,00,00 -
Ispy
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudnám a drive-oknak az ikonját visszaállítani? Most se a rendszer, se a külső meghajtó ikonja nem látszik. Autorun.inf és Desktop.ini fájlom nincsen, icon cache adatbázist már létrehoztam, a regeditben a Drive bejegyzést töröltem.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Senquist
tag
válasz joccadoki #47237 üzenetére
Köszönöm a választ
Napi 10 Liter Kolával, és 20 doboz energia itallal simán kibírható
( Én alszom de a gép nem )
Fogalmam sincs h milyen Biosom van.. Ami a gépben van azt nem értem és nem is tudom h mi mire jó, de az asztalnál már általában elböngészek ha nem jól megy a gép..
..."Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!"...
-
joccadoki
senior tag
válasz Senquist #47236 üzenetére
egy kérdést csak: hogy bírtad 5-7 napig 8 óra alvással? Ez nem semmi! : .
Ez az alvó mód Nagyon jó dolog szerintem, mert energiát spórol. De ha jól emlékszem az xp is tudta ezt a funkciót.
ez az úgynevezett suspend to RAM funkció a BIOS-ban (nem tudom milyen biosod van).
de mondhatod a windowsnak is Vezérlőpult---->energiagazdálkodási lehetőségek----> megnyitod az épp használatos sémát (kiegyensúlyozott gondolom) év az alvó módnál kiválasztod a soha felíratút"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
Senquist
tag
Sziasztok!
Win7-nél van egy dolog amit nem értek.. Igazság szerint nem egy problémával találkozom gyakran, ink. csak egy olyan dologgal amit nem értek..
8 hónapja vettem egy új gépet és most ezen Win7 van.. Előtte évekig Xp-m volt így ezt a rendszert még nem sikerült kiismernem teljesen..
A gépet általában 5-7 naponta kapcsolom ki kb 8 órára amíg alszom, és elég gyakran találkozom azzal, hogy elmegyek dolgozni, és 5-10 óra után mikor haza jövök a gép nem zúg, és elöl a kék fény nem világít.. Mintha áramszünet lett volna és kikapcsolt volna a gép.. Viszont amikor bekapcsolom a gépet, rögtön az asztal jelenik meg..Ez mi?? Gondolom h valami energia takarékos üzemmód lehet a háttérben, de mi alapján dönti el hogy ilyet csinál, ill. mi az ami ezt vezérli stb..?
Van olyan hogy egy hétig megy a gép folyamatosan, de nem csinálta ezt egyik nap se.. de van hogy 1-2 naponta erre jövök haza..
Néztem már az energia takarékosságnál, de nem találtam olyan pontot ahol pont ez lenne leírva..
Előre is köszi a válaszokat!
..."Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!"...
-
vlevi
nagyúr
A meghajtó ikonján jobbegér, biztonság fül, és ott a jogosultságokhoz add hozzá a felhasználók csoportot teljes joggal. A régi windowsod jogosultságai ott lesznek, csak csupa kérdőjelekkel, mert a régi gépeden a csoportoknak a neve az ugyanaz, de az azonosítókódjuk, amit a rendszer használ, az már más.
-
|AP|
veterán
válasz qqcqqc #47230 üzenetére
de, fent van még az előző oprendszer az egyik partíción...
A "biztonság" fül alatt fel kellett vennem az új felhasználót (aki az egyetlen az új rendszeren) és teljes jogosultságot adni neki. Így most úgy néz ki jó, de pár könyvtárra még azt írta a folyamat közben, hogy hozzáférés megtagadva. -
|AP|
veterán
Tegnap került egy SSD a gépembe, Win7 Professional ment fel rá rendszernek.
Az a gondom, hogy a korábban a gépben lévő HDD-t nem engedi írni, csak rendszergazdai jogosultsággal. Egyetlen felhasználó vagyok a gépen, rendszergazdai fiókkal. Gyakorlatilag letölteni sem tudok a HDD-re a jogosultsági hiány miatt, pedig beállítottam az írási jogot az egész meghajtón.
Csak az segít, ha a "felhasználói fiókok felügyelete" beállításnál a csúszkát legalulra húzom, azt viszont nem szeretném...Hogy tudnám megoldani, hogy ne kérjen mindig rendszergazdai jogosultságot a lemezre való íráshoz?
-
Gford
csendes tag
HKCU=HKEY_CURRENT_USER
HKLM=HKEY_LOCAL_MACHINENamost ha teszel pipat a skype-hoz akkor itt megjelenik.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Ha kiveszed a pipat eltunik, es nem indul el automatikusan, de attol meg nem torlodik le a progi, vagy nem is igazan ertem, hogy most mi a baj.
[ Szerkesztve ]
"You can hide a semi truck in 300 lines of code"
-
adsl
aktív tag
Sziasztok.Azt szeretném megkérdezni hogy ezt hol találom meg a Windows-ba?hkcu software microsoft windows currentversion run.Regeditbe néztem de ott ilyet nem találok.
-
S-IW
tag
-
-
Dexter68
addikt
Sziasztok. Újraindítottam a windows-t (win7 64 bit) és azóta nem működteti az usb portokat. Se az alaplapi se a pci-s kártya. Mindnél ott a sárga háromszög.
A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)
Volt, hogy eltávolítottam és felismertettem, de nem segített. Illesztőprogram frissítés nem megy, azt mondja, hogy a legfrissebb van fenn.
Biosban viszont működnek az usb-s cuccaim, tudok egerészni, és gépelni is.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz Doky586 #47115 üzenetére
Meglett a megoldás.
Fat-ra formázott usb-ről nem bootol. (Fat32-ről igen, de ott meg nem megy a Dos)
Az 1. Pata port tápot ad az ssd-nek (nincs is rajta szabvány tápcsati), ezért nem ment másik gépben, elsőre föl sem tűnt a táphiány.
Tápolás megoldva, másik gépben Dos-boot pendrive-val Fdsik, Format, minden sikerült.
Visszarakom nem megy.
Valószínűleg Bios figyeli az 1. PATA portot, és nem engedi indulni (ugye Fat ez is)
Pata kettőben, külső tápolással tökéletesen indul.
Szóval valahogy "célgépesítették" az 1. Pata portot, hogy nem menjen, csak a gyári rendszerrel
Köszönöm a segítségeket, egyedül nem ment volna.Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
brd
nagyúr
Ez egy úgynevezett rootkit-kereső. Ezek a rootkitek olyan programok, amelyek elrejtik a futó OS alatt a bejegyzéseiket, file-jaikat, processeiket és ha valamilyen alkalmazás nem direkt ilyen elrejtett bejegyzéseket keres (mint pl. a linkelt program), akkor gyakorlatilag láthatatlan a számára a rootkit.
The only real valuable thing is intuition.
-
-
akos3
addikt
Hát nem tudom:S
Letöltöttem ezt a hármat:
HitmanPro
Malvarebytes Anti-Malware
SuperAntiSpywareMind a 3 talált vmit, majd töröltem. utána mind a 3at újralefuttattam több módban is és nem jelez semmit.Viszont bekaplcsoláskor ujra előjön és most egy ilyet mutat ha rákattintok:
Ez mennyire lehet komoly? vagy mit csinálhat? Igazság szerint nem szerteném újra rakni a gépet, mert végre belaktam, mindent a magam igényére állítottam...
Mindig csak egyszer, a bekapcsoláskor blokkol, utána mintha nem is lenne semmi a gépen, nem jelez többször veszélyt már.[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Csak azt tudom javasolni, hogy próbálj ki még 1-2 anti-malwaret, hátha. A SUPERAntiSpyware pl elég jó. A free változatok jók ezekből, nem kell semmi automata indulás, csak egyszeri ellenőrzés.
Személy szerint én újraraknám a winem, mert megőrjítene a dolog. Újrarak, tiszta programok begyűjt, a tárolt cuccokat leellenőriz stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest