Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Köszi.
Bízom benne.A .NET keretrendszert is az MS fejleszti és az optimalizálója ennyi év után is ilyen "jól" működik. Ezt még közben jelezte 8 GB ram mellett. ->
Tcpip id 4229
A TCP/IP a hálózat magas memóriahasználatot észlelt, ezért megszakított néhány létező kapcsolatot. a rendszer stabilitása érdekében. -
peter889
őstag
Köszi az infókat.
De nem értem, milyen kockázatot, hiszen a csuszka az általatok is javasolt pozícióban van: [kép]
Nem értem, hogyan lehetne ettől is biztonságosabban beállítani.Mármint, hogy azok kapnak szabad kezet, akik fizikailag is a gépemhez férnek ugye, azaz leülnek ide. De az csak én magam vagyok. Ezért gondolom biztonságosnak.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Köszi szépen a választ, azt hiszem, félig-meddig értem.
Az előbb írtak alapján megpróbáltam csuszka alaphelyzetben tartása mellett módosíthatóvá varázsolni a kérdéses HDD-n lévő fájlokat. Az alábbi kép szerint engedélyeztem az egész HDD-re vonatkozóan:
És a gépem munkába kezdett, minden fájl(?) vonatkozásában elvégezte a beállítást. Kb. egy percig tartott.
Amit itt néztem vissza: [kép]
És láthatóan működik, tudom módosítani a txt fájlokat.Akkor vajon jól csináltam?
Tehát ezzel ugye lényegében a mezei felhasználóknak is szabad kezet adtam a HDD felett.Megnéztem: a korábbi rendszeremnél a csuszka legalul volt.
Írtad, hogy ez a beállítás ugye a filerendszer biztonsági bejegyzéseit módosítja, de a file-ok tartalmához nem nyúl. Akkor ez a beállítás a FAT táblában végez módosítást minden fájl vonatkozásában?
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Írod: "ha a UAC be van kapcsolva (a pipa eredeti állapota), nem vagy rendszergazda egyetlen programban sem"
Tehát Rendszergazdaként csak akkor tudok minden programot Rendszergazdaként indítani (és nem bíbelődni állandóan annak megerősítgetésével), ha ezt a [csuszkát] legalulra viszem?Mert eddig azt hittem, az a csuszka a külső támadásoktól hivatott védeni, és nem saját magamtól.
Úgy emlékszem, a régi rendszeremnél az legalulra volt állítva.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Talán értem valamennyire a leírtakat.
"Futtatás Rendszergazdaként"-tel futtatva a Total Commandert, a Total Commanderrel aztán tudom változtatni a fájl tartalmát. De én nem akarok minden egyes programot ilyen sziszifuszi módon indítani.Hogyan lehet azt beállítani, hogy mivel ugye rendszergazda vagyok, alapban annak is kezeljen mindig?
Tehát, hogy alap legyen, hogy minden program indításakor valóban rendszergazda vagyok, nem váltam juliska nénivé és ne kelljen a minden alkalommal megerősíteni, hogy igen valóban az vagyok.Ráadásul normál módon futtatva a Total Commandert a "txt" fájl módosítási kísérleténél nem kérdezett rá, hogy rendszergazda vagyok-e -amit nem értek-, csupán egyszerűen megtagadta a módosítási szándékom.
Egymagam használom a gépem. Majd készítek egy Vendégprofilt is, azzal már nagyjából készen is vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Köszi szépen a választ, de az "Írja be a kijelölendő objektum nevét" pontnál elakadtam.
Oda mit kell beírni?
#70070 King Unique, köszönöm Neked is a választ, új telepítéssel telepítettem Windows 7-et, egyszer írható DVD lemezről, melynek során először formáztam az SSD-t .
(Előtte a Pendrive-os telepítés nem sikerült, talán rossz az egyetlen Pendrive-om.)
-
Krystal_s
addikt
Macriummal csináltam...
A HDD-n csak biztonsági okból tartom meg a rendszert, ha valami történne az SSD-vel. Nekem sem volt energiám ennyire átnézni a témát, hogy milyen szerepe van az aláírásnak egy rendszernél és mennyire és mire van hatással, ha azt átírnám a külső eszközön.
Olvastam hol és hogyan lehet átírni, de így nem merem addig aktívvá tenni, mert nem akarom, hogy bármelyik rendszer sérüljön.
Abban bíztam valaki már találkozott ilyennel és leírja mire lehet számítani.
Pont itt is ezt kérdezte valaki, de a lényegre nem kapott választ, hogy mi történik miután online-ra állítja a lemezt. -
default.
őstag
Köszönöm a választ.
Nos, az itthon gépemről van szó, amit kizárólag én használok, egy Digi-s ZTE WIFI-s routeren keresztül.
Fura oldalakat nem látogatok, Win 7 tűzfala, és Avast ingyenes vírusfogója működik a gépen.
Most csináltam egy teljes körű alapos vizsgálatot az Avast-tal.Egyelőre nem tudom, mi lehet a gond.
Köszönöm,
Üdv! -
darvinya
titán
Csak folyamatot kell végig futtatni.
Vírus lényege, hogy rejtőzködve kárt okozzon.
Vírusírtó csak felületet éri el, akkor hogyan venné észre a vírust?
Tehát vékony határ, hogy vírusírtó nem vírus, ami maga akasztja meg a folyamatot, s ezzel kár okozzon.
Legjobb vírus az, ami beépül a vírusírtóba.Legjobb az volt, mikor egyik vírusírtó másik vírusírtót mondta vírusnak, és fordítva.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Ayg0
senior tag
Nem érteni kínai... Közérthetően légyszives! Köszönöm!
A hozzáféréshez van egy címem, és jelszavam. Kellene valami, az Android-os MS remote-hoz hasonló faék megoldás asztali pc-re Win7HP alatt, hogy néha rá tudjak nézni a készletekre, mert már nagyon unom a mobilos tötymörgést. Decól...
akaido
Portable Teamviewer van. Ebben hol lehet megadni az előbbieket a csatlakozáshoz? A főablakban csak TV által generált azonosítóval és pass-al lehet operálni.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
petakpa1
őstag
Nagyon köszönöm a segítséget. Az általad megadott első linkről letöltött KB4103712 sz. frissítés serverre és kliensre is történő telepítése megoldotta a problémát.
Amúgy nem nagyon értem ezt a dolgot: A most telepített KB4103712 frissítés a KB4103718-nak, azaz 2018-05 Havi összegző biztonsági minőségi frissítésnek a Csak biztonsági frissítéseket tartalmazó része.
Mindkét gépen eleve fenn volt a 2018-06 Havi összegző biztonsági minőségi frissítés (KB4284826) ami hivatalosan kumulatív tehát a 2018-05 havit is magában foglalta azaz elméletileg a KB4103712-beli frissítéseknek is telepítve kellett volna hogy legyenek, hiszen a 2018-06 havi teljes csomag telepítve van.
Vagy rosszul gondolom?
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
petakpa1
őstag
Köszi, hogy próbáltok segíteni!
brd:
KB2592687 frissítést találtam, de ez már telepítve van mind a kliensen, mind a szerveren.Doky586:
Nem tudom, illetve nem hinném. Hol tudom ezt ellenőrizni?Ami furcsa viszont, hogy 6.0-as Android-os telóre telepített Microsoft Remote Desktop Beta app segítségével akkor is tudok csatlakozni, ha a 3. opció van kiválasztva a szerveren.
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
normen82
tag
Tegnap meglehetősen sokat teszteltem a gépet a fent említett játékkal.
Csak akkor áll le a gépem,ha fakitermeléssel foglalkozom(tudom hogy viccesen hangzik)ebben az esetben akkor is leáll a pc ha mindent lebutítok minimumra,viszont ha nem végzem a fent említett iparágat,akkor mindent maximumra véve,több óra játékkal sem áll le.
Tehát 100%-ig biztos vagyok benne hogy ebben az esetben zajlik le a kritikus folyamat.
Vga 73 fokos a Cpu 58.
Találtam korábbi bejegyzést arról,hogy volt más is akinek szintén csak adott játékoknál kapcsolt ki a gépe. -
normen82
tag
A helytelen értékek miatt kapcsol ki a gép!?
Tehát rosszul értékeli ki a hőfokot,és emiatt kritikusnak véli a CPU hőmérsékletet ezért lekapcsol.
De miért csak egy adott játéknál?
A stressz tesztnél miért nem történt meg a helytelen kiértékelés?
Igazából 3 hónapja pakoltam össze a gépet,azóta pasztázni sem pasztáztam. -
rup1u5
nagyúr
Értem. És milyen egyéb módszerrel lehetne a rajta lévő windows-t helyrepofozni, hogy gyorsabb és kisebb legyen? Leszedtem már minden fölösleges programot. Divx codec pack, DVD író és lejátszó csomagok, ezekből mind volt legalább 3 féle fönt, plusz itunes, quicktime meg egy rakás apple szutyok. Ráengedtem egy ccleaner-t de még így is 65GB a Win. Megpróbálnám megtartani, mert még egy januárig érvényes Eset license is van rajta. Boot időn jó lenne javítani. Indexelés kikapcsoljam? Az nem lassít?
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
Köszi! Hát gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a dolog hátterében. Legalább az eredeti Office serialját sikerült kimenteni. Ha veszek mondjuk egy ilyet az szerinted működhet?
Ó! Véletlenül XP-t linkeltem! Valami ilyen olcsó 7-esre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Hegyirabló
veterán
Szia!
Köszönöm! Már ez is nagy segítség. Nem jelenik sűrűn meg. Szóval akkor táp, CPU, RAM, VGA, ezeket kizárhatom?
Azt észrevettem, hogy a mai összeomlás akkor jött, amikor böngészőben egyik oldalról a másikra navigáltam, ezért én is hálókártyára gyanakodtam.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Krystal_s
addikt
Visszaállítottam a rendszert pár hónappal korábbi képfájlból (nem telepítettem azóta más programot) és megnéztem újra. Az említett 3 .reg fájl mérete és tartalma elég sok dologban különbözik. Ennyit szerintem nem a MemInfo írt át.
Először úgy indítottam, ahogy írtad. Előző rendszeren kitömörítve és most csak futtattam. Így nem jelzett a CIS.
Aztán rámentem a Setup.exe-re, hogy ezen a rendszeren is portable módban kicsomagolja. Amikor a helyet kell kiválasztani, ahova kitömöríti, akkor ugrik rá a Comodo Hips...
Érdekes, hogy másik 2 gépen is néztem és azokon nem jelzett a Comodo még paranoid módban sem. Szóval ez megint egy x akta lesz azt hiszem. :\ -
Glaz-dozfhut
őstag
Acronis True Image backup programja teljes lemez mentés után, helyreállít eltérő hardverkörnyezetbe az "universal restore" funkciójával. Egyéb hasznos dolgot is tud. Pl. lemezkép konvertálása virtuális lemezzé, ami virtuális gépen azonnal futtatható.
Laptopról asztalira hurcolásztam rendszert. Jó anyámnak volt olyan kérése, hogy az "új" laptopja úgy működjön, ahogy a régit kikapcsolta, mert nem akar foglalkozni vele. Dolgozni használja.[ Szerkesztve ]
- Glaz-doz-fhut -
-
-
-
Hát ezaz! Csak egy videót behúztam a timeline-ra, eleje, vége kijelöl, és usgyi... És nem számolja ki a lelkét is, csak úgy immál ámmal.
Lehet tévképzetem van, de eddig úgy gondoltam, hogy amikor a CPU elkezd számolni(renderelni), akkor nincs ideje arra, hogy közben megtörölje a homlokát, elmenjen cigiszünetre, hanem kimaxolva számolja a rábízott feladatot. Egy pixel vagy képkocka kiszámítása után nem pihen le, hanem előveszi a következőt és lelkesen számol. Csak akkor pihen le, ha nem kap elég adatot a számolgatáshoz. De itt látszólag nem erről van szó.
Köszi a linket menézem!
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
De ez egy profi vágó program (EDIUS 6). Értem hogy az effektek kiszámítása is időbe kerül, de azoknak is a procit kell(ene) tekerni.
Olyan mintha valami szándékosan behúzta volna a kéziféket. Gondoltam arra is, hogy a víruskergető fogja meg, de annak is látható nyoma kéne legyen. Nem?
Van olyan terhelés amit a gyári feladatkezelő nem mutat?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
petakpa1
őstag
-
Glaz-dozfhut
őstag
Norton Internet Security '14-es változatát használom, plusz a Malwarebytes programját. A fájlok elnevezése, az utolsó részt tekintve azonos. Az alsó aláhúzástól nézve, mind ugyanaz. Így néz ki pl.: 1f91d2d17ea675d4c2c3192e241743f9_cf0fff06-e576-4979-94d4-d9cdcaea0d33. Próbáltam Process Explorer-el kideríteni a forrását, de abban az időszakban nem volt fájl-mozgás.
Azt hiszem elengedem a dolgot. Jó alkalom lesz egy újratelepítésre, mert úgy is '14 októberi (vagy régebbi) install. Egy-két programtól tartottam, hogy nem tudom reprodukálni a beállításait. Jut eszembe; az első 60 GB-os SSD beépítésekor telepítettem, 2013 február, kettéosztva a rendszert. HDD-re az User fájlokat. A 2014-es dátum, amikor visszamigráltam a fiókokat, de nem volt telepítés csak resetelte a dátumot.- Glaz-doz-fhut -
-
dik
őstag
Nem tudom de az IdleProcess.exe mintha ugyan az lenne amit irtam többször amivel a gond van akáthogy nézem ugyan ezt írtam, de mindegy. Csak egyszer nem írtam végig, de gondoltam az csak egy van, de mindegy. A lényeg mindenképpen meglesem amit írtál köszönöm a tippet remélem megoldja a gondot.
szerk.
c:/users/ gépnév/AppData/roaming/IdleProcess/IdleProcess.exe s d8cb54f0-0db1-495f-25002f4a08a0
mindenidításkor indítja azt írja ez nem tudom mi lehet szükséges-e vagy sem!?[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Mint írtam is ezelőtt: svchost.exe/taskeng.exe/IdleProcess.exe hülyiti meg és megy fel 80%+ a processzor használt ha ezt restartolom akkor egész újraindítási nincs gond. De utánna újra bekapcsolja vagy nem tudom mit csinál vele, de felmegy a processz teljesíténye... Régen ilyen gond sosem volt, így azzal lett valami. Röviden ennyi...
[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
ityam
őstag
Mondtam kollégának hogy próbálja ki ezt a Csökkentett módos indítást. Hátha. A gép(laptop) sajnos nem előttem van hogy tudjam próbálgatni.
Azt nézem hogy a Hirensboot minixpja engedett telepíteni egy truecryptet és el is indult.Remélem azzal fel tudom csatolni a kötetet és akkor a CMD.exe átnevezéses trükkel sikerül megcsinálni. Holnap ha kezembe lesz a laptop, akkor kipróbálom ezt ha a csökkentett módos indítás nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
Benőke
őstag
No a honi notin Dell E5440 HDD Cady ben volt egy vinyó. Kivettem és megszűnt a ACPI magas proc terhelése, most normális. Aku idő is 6 óra lett a tippel óra szerint nem 1.
Ezt leszámítva a vinyó jól működött a DVD helyén, gyors volt, sőt linux alatt is jól működött.Ötlet valakinek?
-
mckay
aktív tag
Köszi.
De pont azért írtam, mert nem megy.A Konica tud írni a fájlszerverünkre úgy, hogy user@fileserver.domain.local, ezt magam is kipróbáltam.
Viszont nem tud írni a mellette lévő pc-re úgy, hogy user@pc és úgy sem hogy user@pc.domain.local, ezeket is kipróbáltam.Na ezért gondoltam, hogy megkérdezem itt, hogy mit kéne még bekapcsolni/telepíteni a Win7-en, hogy olyan jól menjen a buli, mint a szerverre, ami nyilván valami Windows 2016 vagy hasonló modernitás, szóval legalább 2012 R2.
Nagy cégnél dolgozok, a szerveroldali finomságokra nem látok rá, sajnos (Posta).
De ezt az SMB szkennelés dolgot meg kéne oldanom valahogy...[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
"SoftPerfect Network Scanner
Az új változatai, ha jól látom, trial verzióban csak 10 címet listáznak. Ha nem találsz régebbit, akkor egy 5.0.4-est fel tudok ajánlani."
Itt a 6.0.2.0
https://sourceforge.net/projects/softperfectnetscanportable/
-
nihill
őstag
-
Dilikutya
félisten
Igen is, meg nem is. Láttam már telepítőt, ami törléskor az AppData\Local\temp-ben kereste volna az msi fájlt. Pl. a Radeon Software telepítője. Most csak azért ennyit találok ott, mert nemrég volt újratelepítve a Windows, és alig van fent valami. De ott van még az All Users\Package Cache, a MySQL és az Acrobat Reader is az All Users-ben hagyta a telepítőjét, gyanítom, ha ezeket törlöm, akkor frissíteni sem tudom majd később.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Azért erre lehetne valami jobb megoldás, hogy ne kelljen a temp mappákban is több gigabájtnyi szemetet tárolni arra az esetre, ha eltávolítanám vagy frissíteném valamelyik programomat.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
quailstorm
nagyúr
Ez mind szép, igaz és tudom, de a jelenlegi környezetben irreleváns.
Server OS-t hivatalosan nem támogat az a CNC vezérlő és gondolom 2GB-nál nagyobb memóriára se készítették fel, ha még Win2000-re meg 512MB RAM-ra íródott.Magyarul ha nem akar szívni és akadályozni magát a napi munkában, legegyszerűbb ha beújít valami egyszerűbb irodai gépet a 15k alatti ársávból aztán tetszés szerint feltesz egy XP-t vagy 7x32-t.
Virtualizációt nem tudom mennyire komálná ez a program.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
-
ledgeri
nagyúr
-
-
szatocs1981
aktív tag
Nagyon köszönöm, kipróbáltam, működik.
Ha már így belementünk, akkor még arra kellene egy megoldás, hogy egy folyamatot innen hogyan tudok leállítani, majd újra elindítani.
Az egész story úgy nénze ki, hogy a környezeti változó átírása után, egy licensz-szerver programot ujra kellene indítani. Ha már a fele úgyis megvan, maradnék VBScript-nél.előre is
-
havri1
félisten
Kábel nélkül is ugyanez a helyzet.
Msconfigban elkezdtem egyesével, aztán végül mindent letiltottam, ugyanez.
Igazából mindent updateról szed, manuálisan semmit sem telepítettem. Lenovo laptop, van hozzá egy Lenovo system update nevű app, amivel saját drivereket, segédprogramokat szed le, még ebben bízok. Ha mégsem, akkor ismét tiszta install, és max ha megint feltelepíti, manuálisan megpróbálom a frissítéseket visszaszedni, hátha kiderül.
Érdekes, mert szintén Lenovo, csak másik típusnál, ez nem jött elő.havri
-
snakebait
senior tag
Szia! Letöltöttem ezt NirCmd progit,feltettem,de nekem ez kínai. Nem tudom mit kellene csinálni,hogy legyen egy ikonom ami váltogat 2 hangeszköz között? Nem értek hozzá sajnos. Másik progit is feltettem amit ajánlottál,Virtual Audio Cable,ezt meg végképp nem tudom mit és hogyan állítsak...
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
quailstorm
nagyúr
A DOSBox videojátékokhoz készült, nem teljes értékű emulátor. A PC fizikai hardvereit nem tudod csak úgy átdobni neki, vagy nagyon macerás. Nyomtatni, COM portozni, hálózatkezelés. Nem arra van a DOSBox hogy legacy üzleti szoftverek fussanak rajta, valószínűleg csak a GUI menne jól.
-
rolii92i
tag
Csökkentettben újra robog,ezt kihasználván letöröltem a vga drivert majd resi után mindenféle gond nélkül elindult,de csak addig tartott ez az idillikus állapot amíg fel nem próbáltam erőszakolni rá a legfrissebb drivert(pedig eltüntettem a gépről minden maradvány származékot) ami flottul fel is ment a gépre kezdtem örülni hátha..de sajnos blue screen is back.
A kép ez idő alatt egészen mostanáig sajnos teljesen szétcsúszott,mindegyik oldalon kivétel nélkül le van csippentve egy kevéske,a felbontás pedig nagyon alacsony.
Az elmúlt időszakból még az rémlik hogy a bejelentkezési ablakot rendszerint egy fekete "töltőképernyő" előzte meg.
A telepítő továbbra sem indul,közvetlenül azelőtt fagy be amikor a PCI eszközöket azonosítaná..
Windowson belül nem tudom mennyire lehetne működőképes ez az USB-s telepítő de mind a csökkentettben,mind "normál" körülmények között(egy kis ideig ugye képes voltam belépni) a partíciós résznél nem enged tovább ara hivatkozva h nincs elegendő hely a meghajtókon ami egyrészt igaz másrészt formázás/törlés stb. semmilyen egyéb opció nem érhető el rajta.
Chkdsk,memtest lefuttatva.
HD Sentinel a teljesítményt 100% addig a kondíciót 93%-osnak látja,az átlagos hőmérséklet 47 C körül mozog.[ Szerkesztve ]
-
rolii92i
tag
A driver emlékeim szerint nem mostanában lett frissítve.
Az előző verziós lehetőséget is próbáltam már ha jól értelmezlek, viszont egy ideje már az sem elérhető csak az előbb említett két opció.
A rendszervisszaállítással az a gond hogy már a telepítő sem indul el.
Hogy tisztázzuk a bootolható win pendrive létrehozása után a Bios-ban elég az elsődleges boot eszközt USB HDD-re állítani és elméletileg indulhatna is az install,ugye? -
qwertly
addikt
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat,én meg megnyitottam a registry és ott kerestem a lehetőséget,hogy beszúrjam a kimásolt a kulcsot.Amúgy a tartományba léptetés miatt kell,és csodálkozom,hogy ilyen alap hiba van a win7-ben.Mert ugyan akkor a win8 és 10 már nem kell ezeket a lépéseket megtenni. -
xeon forever
addikt
Pont ezt mondom, hogy koze sincs a valid cimhez...
Jelen esetbne. 192.168.1.241 kb egy honapja. Erdekelne h miert...
Ping 192.168.1.224 re atiranyit a jelenlegire... Win7 ulti x86Ja es 240 rol indul a DHCP April Ota. Ilyen tartomany soha nem volt.
[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xeon forever
addikt
System handles kevesebb. 10000 helyett 5000-6000 igy. Offline gep. Minden felesleges service ki van iktatva. Es ha mindenki a tulajdonos a processor kevesebbet szamol. Konretan nincs varakozasi ido. Kattintasra megy Minden. Def settingsnel ez nem volt mondhato.
DEP be van kapcsolva azert. Masik oprendszeren meg van virusirto neha azzal atnezem.
Illetve igy lehet, hogy a setup exe helyett a windows installer package-t kell megnyitni?[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
-
Weareus
addikt
Felmentem az amd driver szekciójára, kiválasztottam a vga-t (ati x1300), de op. rendszer tekintetében minden van, csak az nincs, ami kéne. (win7).
Lehet, hogy a szervizesek ezért nem telepítették?
Akkor most hogy?
Ami van:
Windows vista 32/64
Windows XP 32/64/ Media Center Edition
Linux x86
Linux x86/64Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Köszönöm. Ma megyek dolgozni, telepítek vga drivert. Hát én is bízom benne, hogy valamelyik driverrel megszüntethető ez a hibajelenség. Vsz a legújabb nem béta drivert rakom fel.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
xeon forever
addikt
Sziasztok. Egy olyan kerdesem van ha a rendszervisszaallitas nem tudja visszaallitani a c:// gyokerkonyvtaran a trustedinstaller tulajdonost akkor manualisan hogyan tudom beallitani?
Ok amiert lecsereltem: Lapozofajl everyone tulajdonossal pottyet gyorsabb.
Ok amiert visszakene raknom net framework telepito hibauzenet.Pro valaszok johetnek. De minimum rendszergazda jellegu valaszok erdekelnek.
👌PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
Krystal_s
addikt
Köszi, megpróbáltam, de sajnos most sem engedi állítani az értékeket.
Kikészít ez a gép. Ugyanazzal az alaphasználattal Full HD tv-re kötve (alacsony hőfokok CPU - GPU 45-50°C, semmi olyan háttérfolyamat stb, új gép...) Wifivel netezve rendben működik a ventilátor szabályozás. Csendes, csak néha kapcsol be, ha szükséges.
LAN kábellel (Realtek) használva pedig 10-20 percenként meghülyül. A nulláról hirtelen maximális fordulaton kezdi tekerni a ventilátort 15-25 percig ok nélkül. Szinte hideget fúj ki. Már mindent kipróbáltam, (2 VGA, 2 Ethernet driver, 2 LAN kábel, Energiasémák, akkuról, hálózatról) de nem jövök rá mi a gondja, mi zavarja meg.
Win8-on nem csinálta. Még erre a Realtek beállításra gyanakszom. -
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest