Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolic
őstag
válasz #41133696 #49825 üzenetére
Például Opera szétesett a képernyőn és használhatatlan. Később a Firefox update után meghibásodott és használhatatlanná vált. Blu-ray lejátszó programnak (már nem emlékszem hogy mi a program neve) feliratozása is le lett tiltva és kénytelen voltam visszalépni a jó öreg MKV világába. Szerencsére a kb. 10 éves CD/DVD/HDD katalógus program nem ment szét. Nem írom a jól működő programok neveket, nehogy balszerencsét kapjanak.
Ui.: GTA IV azóta nem elérhető és nem tudtam játszani, maradnak emlékbe DVD lemezek a szekrényben.
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
King Unique
titán
válasz #41133696 #49512 üzenetére
Leszedtem én is, de restart után újra felajánlja a KB3022345 számú frissítést...ilyenkor mi van, tegyen rejtettek közé
Illetve rejtett frissítések.... amikor kijött a Win10 upgrade-et biztosító KB3035583, akkor ideiglenesen a rejtettek közé tettem, viszont minden mást felparkoltam ezen kívül. Viszont újabban nem látom ott, illetve a WU se ajánlja fel külön...
-
LonGleY
veterán
válasz #41133696 #48093 üzenetére
Mondjuk ez erősen szar megoldás ma már, mikor vannak frissítésekkel integrált telepítők (rendesen legalizálható, MSDN-es alapú). Elég egyetlen újraindítás az utolsó 1-2 hónap cuccaival, és helló.
És így nem esik meg, hogy fölöslegesen töltesz el 1-2 órát a WU-val... 2015
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz #41133696 #48088 üzenetére
Win7/32, Win7/64-et telepítettem jó fél éve. Nem mai hw-ekre (Intel proc, 2 - 4 GByte RAM). Tapasztalatom pontosan egyezik krealon fórumtársunkéval. Ha egyszerre rászabadítottam a frissítéseket, annak vagy lefagyás vagy valami hibaüzenet lett az eredménye. Kikapcs/bekapcs után aztán valahogy rendbe jött. Amikor meg "szeleteltem" a frissítéseket akkor lassacskán, de leállások, egyéb problémák nélkül lezajlottak.
mezis
-
brd
nagyúr
válasz #41133696 #48088 üzenetére
Attól még, hogy neked nem tetszik, ez egy létező probléma, főleg viszonylag kevés memória esetén (Microsoft termék lévén, ez a viszonylag kevés esetenként akár a 3-4GB is lehet), előfordul, hogy 50-60 frissítésnél több nem települ újraindítás nélkül, és ha megnézed a hibakódot, amit ilyenkor dob, az többnyire arra utal, hogy elfogyott felhasználható RAM. Persze ettől többnyire még nem kell kézzel kevesebbet telepíteni, csak újraindítás után megint kell frissítéseket kerestetni, és telepíteni.
The only real valuable thing is intuition.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz #41133696 #48069 üzenetére
Nekem miért nincs Win7 alatt a Lemezkarbantartóban Windows Update karbantartása? Jogtiszta 64 bites Home Premium... Csak fogy a hely az SSD-n, semmit nem tudok frissítések után letakarítani.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
King Unique
titán
válasz #41133696 #47978 üzenetére
A 8Gadgetpack jó állítólag Win7-re is, azt használom 8.1 alatt is, oda tökéletes.
Pár napja nálam még ment időjárás a 7-esen, de majd holnap ránézek.
Lehet MS elkezdi szépen lassan kikezdeni a 7-est, hogy mire kijön a 10, legyen egy újabb ok a váltásra...[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz #41133696 #47965 üzenetére
Valaki már a napokban belinkelte a megoldást: a minialkalmazáshoz tartozó txt file megsérült, mindössze meg kell nyitni és újra elmenteni notepaddal. És újra működni fog.
Így megdőlt a 'megszünt a szolgáltatás' és hasonló rémhírekre alapozott városi legenda..
Keress vissza itt a topikban.Nagyon vicces lenne ha a valutaváltó esete is ilyesmire lenne visszavezethető.
-
félisten
-
Hegyirabló
veterán
válasz #41133696 #47791 üzenetére
Nincs valami alternatíva rá? Akár valami telepítendő program?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
félisten
-
félisten
-
titán
-
mezis
félisten
válasz #41133696 #46992 üzenetére
Lehet, hogy nem volt bölcs dolog mindezt közreadni de amit leírt az mind igaz. Néhányszor kellett már Win7-et (WinXP-) telepítenem, újra telepítenem és pontosan ugyanezeket tapasztaltam. Ezek után ilyesmit csak úgy vállalok, hogy majd egy hét múlva készen lesz.
Ugyanis a felhasználó nem fogja megérteni (én sem értem ), hogy egy frissítés letöltése, miért terheli le a processzort szinte használhatatlanig, amikor csak úgy-ahogy csordogálnak a bitek az MS-től.mezis
-
Doky586
nagyúr
válasz #41133696 #46630 üzenetére
Mióta a forint mélyrepülésbe kezdett azóta nem elérhető magyarországon a M$ féle valutaváltó..
Da a napiarfolyam.hu-n van egy ugyanilyen minialkalmatás ami ma is jól müxik.
Azt hogy a M$ a szervert miért állította le? inkább gyanakodnék arra hogy az azonos funkciót ellátó csempéknek konkurenciát jelentett és az nem terjedt eléggé..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #41133696 #46632 üzenetére
A minialkalmazások bezárásának oka elsősorban az volt, hogy támadó felületet jelent, így szerintem jogos volt, hogy bezárták a központot. Magának a pénzváltónak a hivatalos bezárási okát nem láttam még sehol, de ott is ilyen lehet szerintem, hogy mivel neten kommunikál így felesleges. Mondjuk én amúgy sem szerettem hiszen nem lehet megadni nagyon forrást sem aztán az ottani értékek viszonyításhoz is kevesek szerintem, egyszerűbb volt felmenni valamelyik pénzintézet oldalára.
Az appos időjárás az szerintem nem fog erre a sorsra jutni hiszen mind a WP platform mint a Windows 8.1 ugyanazt a dolgokat használja, így azokra még építenek elég sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
titán
-
nagyúr
válasz #41133696 #45546 üzenetére
Egyébként a Xerox oldalán lévő driver 2010-es a WU-s verzió meg 2013-as
Ne nekem ez volt a bajom. Igaz, nekem 3117-es van, de meg sem mozdult tőle a nyomtató, mikor az újat telepítettem...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz #41133696 #45544 üzenetére
Én egyszer frissítettem az enyémet WU-n keresztül... Soha többé nem indult el a nyomtató mikor nyomtatni kellett volna...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Winnie The P
őstag
válasz #41133696 #45438 üzenetére
Hm nekem nem talál semmilyen frissítést a WU! Nekem még az 5.1.30514.0-ás verzió van a gépen. Tudnál adni valami linket ahonnan le tudom manuálisan szedni?
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
titán
-
King Unique
titán
válasz #41133696 #45394 üzenetére
Először ez fel, aztán csak utána lehet állítólag leszedni a régit.
Mindjárt átmegyek én is 7-re (most 8.1 alól írok), aztán megnézem a tényállást.
Utóbbi hónapokban ez már a 2-3. ilyen hiba MS-től, kicsit jobban odafigyelhetnének, v túlságosan leköti őket a 10-es fejlesztése...? -
rgeorge
addikt
válasz #41133696 #45313 üzenetére
A KB3004394 frissítést nem nagyon javaslott telepíteni. Nálam szétverte a VirtualBox-ot, három órámba telt, mire kiderítettem, hogy ez a gond, így rákeresve persze már könnyebb lett volna (persze a rendszervisszaállítás nem ment a tegnapi állapotra, így egyenként kellett leszednem a mai frissítéseket).
Valószínű, csak az x64 bites frissítéssel van a baj.[ Szerkesztve ]
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
brd
nagyúr
válasz #41133696 #45288 üzenetére
Nem normális (már ha igaz a hír). Ezer éve van *vátor, vajon miért nem azt használta erre? (Gyengébbek kedvéért: az, hogy tudok a létezéséről és a működéséről, nem azt jelenti, hogy támogatom a használatát, vagy hogy használom. Csak azt, hogy tudok a létezéséről és a működéséről.)
The only real valuable thing is intuition.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #41133696 #44887 üzenetére
Miért kell ezekkel a képekkel telespamelni a fórumot? Aki foglalkozik a Windows Update-tel úgyis látja és elolvassa, aki meg nem, az nem. Csak kérdem...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
King Unique
titán
válasz #41133696 #44793 üzenetére
Aszem én is láttam...
Illetve, amikor ecsetelték, h a Mint-ben szinte minden program (pdf megjelenítő, adobe flash, office, képszerkesztő stb.) bele van integrálva és ez mennyivel jobb, mint a Windows-ban. Ja, mert eleve senki nem cseszegeti őket emiatt, mivel mind a rendszer, mind a programok ott open source kategória. Ellenben a Windows-t már a beépített IE böngészője miatt is folyton b@szogatták, ezért került bele abba is a böngészőválasztó, mint a 8.1-be, ha jól emlékszem. Illetve, ha MS további programokat integrálna a rendszerbe, össznépien támadnak amiatt is...
Persze azt nem említi a kedves cikkíró, h szép és jó a Mint és az új Linuxok, de bizonyos hw-ek, szoftverek támogatása eleve hiányos...LO/OO is baromira nem alternatívái egy MSO-nek, márcsak a nem megfelelő formátum kompatibilitás miatt se. Aztán, speckó, csak Winre elérhető programok, játékok stb... -
King Unique
titán
válasz #41133696 #43907 üzenetére
Nálam is dettó ugyanez, az az 1 db sikertelen....pedig vártam vele 1 napot, direkt még egyszer rákerestettem WU-val, de ugyanúgy 17 db-ot rakott fel....illetve + 1 db (!) az Office 2010-hez.
Ezek szerint ez is vmi hibás frissítés volt megint. Teendő gondolom ezek után nincs, tehát nem kell őket leszedni/ v rendszer visszaállítás, hanem maradhat így
Az is fura volt, h ugye kér egy restartot, azután nekiáll konfigurálgatni, de miután felment 100%-ra, csinált autómatán még egy restartot és utána is konfigurálni akart először, aztán mégse, mert beadta rögtön a bejelentkezési képernyőt...fura. -
gV
őstag
válasz #41133696 #43915 üzenetére
Win 8 frissitéshez kell, amúgy nálam sem ment fel. lehet érzi, hogy úgyse cserélném le a Win 7-et.
más
IE11-el netezek és most megjelent az about:tabs-on egy bing kereső sáv, szerencséje van az MS-nek velem, hogy bingel keresek és hogy így is látszik a gyakori weblapok listájának 2. sora (anélkül, hogy görgetnem kéne), mert különben kicsit ídeges lennék most.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz #41133696 #43386 üzenetére
Nem stabilitási frissítés, hanem a ruszkik időzóna módosítása miatti frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
válasz #41133696 #42698 üzenetére
Az meg a másik, a szigorított hardverkövetelmények... kíváncsi leszek Win9-nél mi lesz ilyen téren, mert azt kétlem, h felmegy majd akármelyik régi gépre?
Amúgy cégek, oktatási intézmények, akik az XP nyugdíjazása miatt nemrég álltak csak át, jobbára Win7-re, kétlem, h csak azért, mert itt lesz az új Windows, majd tömegesen beruháznának Win9-re....jó lesz még a 7-es 2020-ig, v majd, mint második XP-nek, annak is kitolják x évvel a támogatását
A jövőbeli Windows-ok meg maradnak majd, a magunk fajtáknak, akik tudják értékelni az újdonságokat. -
Kékes525
félisten
válasz #41133696 #42269 üzenetére
Hát az valóban kérdés.
Viszont amúgy sincs 100%-os biztonság. Ha jó védelmi programom van és főleg betartom az alapvető biztonsági szabályokat, akkor már nagy baj nem lehet. Valószínűleg....
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz #41133696 #42252 üzenetére
A Microsoft enyhén szólva nem áll a helyzet magaslatán.
Amúgy ezt már régebben írták, fentebb már linkelve is volt: MS14-045: Description of the security update for kernel-mode drivers: August 12, 2014
"Microsoft is investigating behavior in which fonts do not render correctly after any of the following updates are installed:
2982791 MS14-045: Description of the security update for kernel-mode drivers: August 12, 2014
2970228 Update to support the new currency symbol for the Russian ruble in Windows
2975719 August 2014 update rollup for Windows RT 8.1, Windows 8.1, and Windows Server 2012 R2
2975331 August 2014 update rollup for Windows RT, Windows 8, and Windows Server 2012 "[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest