Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz Adrian Mole #60629 üzenetére
A HDD SMART értékeinél kell lennie egy load unload cycle count-nak. egy grafikon
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz Adrian Mole #59985 üzenetére
Akkor a procisebességet illetően jó helyen kapiskáltam
[ Szerkesztve ]
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz Adrian Mole #59926 üzenetére
A processzor sebesség megoldódott, tényleg az történik, hogy ha a Win (vagy a Lenovo energiagazdálkodása) azt érzékeli, hogy az akkuval gond van, visszaveszi a processzor teljesítményét. Egy ideiglenes akkuval megszűnt a probléma.
Viszont újból frissítési probléma lépett fel. A topicnyitóban jelzett lépéseket megtettem (automatikus frissítés kikapcsolása, újraindítás, a jelzett csomagok letöltése és telepítése, újraindítás, automatikus frissítés visszakapcsolása). Minden tökéletesnek tűnt, az automatikus frissítés feltette az összes hiányzó csomagot. Vagyis nem tette fel, mert ahogy az eseménynaplóból kiderült, az összes, több mint 200 frissítés hibásan ment fel. Mai bekapcsoláskor egy fél órát szöszölt, hogy visszavonja a 200 frissítést. Viszont a gépleállításnál újból frissít, immár 250 frissítést (ezt is egy másik gépről vagyok kénytelen írni). Mit tegyek, ha ezek újból hibásnak bizonyulnak? Kikapcsoljam az automatikus frissítést? Mi van ezután? Miért ilyen szar a WU?42
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz Adrian Mole #59916 üzenetére
Próbáld meg teljesen akksi nélkül. De lehet, hogy az energiagazdálkodásnál is át lehet állítani. Nekem az utóbbi nem működött.
Az nem lehet, hogy a töltőd nem jó?[ Szerkesztve ]
-
Szirtimorc
aktív tag
válasz Adrian Mole #59914 üzenetére
Szia!
Notebooknál találkoztam vele, valaki elcserélte a gyári töltőjét egy ránézésre ugyan olyanra, csak az fél volttal kevesebbet adott, Simán töltött vele, csak iszonyú lassú volt, az energiagazdálkodás vette le CPU órajelet, mert azt hitte, lemerült a gép.
-
Adrian Mole
senior tag
válasz Adrian Mole #50401 üzenetére
Valami a frissítésekkel nem oké, mert csökkentett módban nézve egy kazal frissítés szerepel mai dátummal. A fekete képernyős dolog hiába fut le, újrakezdődik a ciklusa (mintegy 2 órás molyolás után - miközben semmilyen információt nem ad a rendszer, hogy mi van).
42
-
Adrian Mole
senior tag
válasz Adrian Mole #50399 üzenetére
Átfogalmazom a kérdésemet: hogyan lehet Win7-ben kilőni egy beakadt frissítést, ha csak csökkentett mód működik?
Egyelőre hagyom a fekete képernyőt a normál indításnál, kerregteti a vinyót, de már két órája megy lassan, nem történik semmi.42
-
Adrian Mole
senior tag
válasz Adrian Mole #50394 üzenetére
Közben volt egy ilyen: windows csökkentett módban indít, mire kiírja, hogy "Windows frissítések konfigurálása nem sikerült, Módosítások visszavonása. Ne kapcsolja ki a számítógépet." Most is csinálja, nem tudok beavatkozni, mert Safe módban történik mindez.
42
-
LonGleY
veterán
válasz Adrian Mole #47484 üzenetére
14.12?
Az nálam és pár másik gépen oké. Felrakáskor ne jelölj be mást, csak a drivert! A többi szükségtelen.
[ Szerkesztve ]
-
Adrian Mole
senior tag
válasz Adrian Mole #47475 üzenetére
Annyi a fejlemény, hogy mindenképpen Catalyst a ludas. Saját unistallnál maradt a probléma, de az AMDCleanupUtility 1.4 letúrta annyira, hogy most nem jelentkezik a processzor foglaltság. Már csak egy megfelelő verziót kellene találni, amivel normálisan működik.
42
-
Doky586
nagyúr
válasz Adrian Mole #46525 üzenetére
A mobilos Skype ezeket nyitja meg a routeren: [link]
A mobilos Fring-et nem tudtam tesztelni mert teszt hívást mintha nem tudna..De régebben mintha az asztali Skype-on engedélyezni lehetett a 80-as portot is kommunikációhoz, de a mobil verziójában nem látok ilyet.
-
krealon
veterán
"A telefonomról futtatva Fing-et, feltűnt, hogy a laptopomon (Win764) a http és a https portok nyitva vannak. Nem tudok semmi olyan programról, ami ezt igényelné. Mit kellene néznem? Mi okozhatja ezt? "
Pl Skype.
-
LonGleY
veterán
1. Használj normális tűzfalat, ne csak idézőjelbe rakhatót!
2. A Windiws 7-en alapból a Windows Media akármi szórakozik, lefoglalva és nyitva tartva a 80-as portot. Ezt egy reg módosítással le tudod tiltani (a bat pedig egy másik fölöslegesen futó szervizt tilt le):
HTTP NoRun + Start type Fix.reg
Disable wmpnscfg and wmpnetwk.batEzeket szoktam lefuttatni a GIGATweaker használata mellett egy friss rendszeren. IDE csomagoltam egy zip-be.
[ Szerkesztve ]
-
Adrian Mole
senior tag
válasz Adrian Mole #4993 üzenetére
Máshogyan fogalmazva: rejtett könyvtárat, ami link-ként funkcionál, hogyan tudok létrehozni? mklink /D nem jó, mert a nem DOS kompatibilis neveket (lásd Application Data könyvtár) nem eszi.
42
-
Adrian Mole
senior tag
válasz Adrian Mole #4990 üzenetére
Ha csak simán átmásolom, aztán átlinkelem a Users mappát, akkor a linkelt mappákat hogyan tudom újraprodukálni? Mert az nálam elvész másolás alatt.
42
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest