Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
válasz LonGleY #48703 üzenetére
Azt tudom, de nem megy fel. MSI-nek az oldalán nincs újabb frissités. Ha meg azt az AMD-set töltöm le akkor elmegy a kép instal közben.
Csak az a baj, hogy ez nem csak az én gépemen jelentkezik ha nem másokén is. 3/6-nál vannak kifagyások. Szóval nem értem egyáltalán. Van olyan akinek ugyan ilyen gépe van és még is jó.[ Szerkesztve ]
-
-
dokee78
félisten
válasz LonGleY #48676 üzenetére
Macrium Reflectet ajánlották már valamelyik topikban,csak nem ugrott be.
Akkor telepítve is volt.
Ki is akartam próbálni,de nem volt hely az 53 GB mentéshez.Csak a rendszert akarom ezzel.
A média filokat simán át másolom majd.Tehát,holnap megjön a HDD arra is telepítsem fel a Windows 7-em.
Majd a Macrium Reflectet?
És az átmásolt mentést a program vissza állítja?De lehet jobb,ha rakok egy új rendszert nem?
Úgy az igazi?
Vagy már 8.1-et kipróbálom,mert az előző vinyón hibásan ment a 8.1.[ Szerkesztve ]
-
-
ViZion
félisten
válasz LonGleY #48524 üzenetére
win is elvileg frissül, programokból nincs sok, videók, képek vannak sz@rásig. Ha nem muszály nem raknám újra.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rii
nagyúr
válasz LonGleY #48489 üzenetére
jaja ... mondtam is, hogy újratelepítést tudok csinálni, de javítást még sosem eszközöltem W7-en.
valami extra nagy gebasz lehet vele ... mert a W7 is felkínál egy mem test-et ... elindítőttam, arrébb mentem, oszt le is kapcsolt.
visszakapcsoltuk, erre pár perc után a bott közben teljesen lekapcsolt ... nem hinném, hogy túlmelegedik ... inálbb mem-hiba lehet ... de nem láttam még ilyet .-(
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
macilacus
senior tag
válasz LonGleY #48452 üzenetére
Memtest volt de semmi hibát nem talált.
3gb-al fut mindig viszont nem akarom állandóan ki be rakni a rammot.
Amúgy próbáltam 5gb-al is, meg úgy is hogy egy 2gb-os és két 1gb-os és úgy sem ment.
Tehát bárhogy 3gb-nál megy, bárhogy 4-5gb-nál nem megy.[ Szerkesztve ]
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
addikt
-
mekker
őstag
válasz LonGleY #48286 üzenetére
Talán a vírusirtó lehetett az, de még le kell tesztelgetnem. (ez egyébként másik gép, bár az SSD jogos)
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz LonGleY #47964 üzenetére
Az, hogy nem hallottál a GDATA-ról nem azt jelenti, hogy egy noname cucc lenne... másra utal inkább... Egy jó védelemre persze szükség van, és meg lehet oldani teljesen ingyen is és egy csomagban is, de lehet részben ingyenesen, és élettartam licenccel rendelkező termékekkel kombináltan is, így van egy ingyenes védelem (például Windows Defender), és egy egyszeri kiadást jelentő MBAM Lifetime (ami már nem igen kapható ilyen feltételekkel), és egy AOFP szintén életre szóló licenc kíséretében. Utóbbi legalább olyan jó, mint a Comodo, sőt a Web-felügyelet része, rengeteg dolgot kiszűr:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LonGleY #47964 üzenetére
Eszem ágában sincs olyasmiket írni, hogy há de kafa, wow ilyen jót még nem láttam, meg az általad említett miket megfog. Egyszerűen 1 éve ez alapján ezt vettem meg és teljesen legálisan működött, működik. Soha nem kérdezett semmit, nem is volt vele semmi baj, vírusnak és spamnak még csak a nyomát sem láttam, igaz talán a karanténban 1x, azt is csak véletlenül láttam meg.
Szóval nem szeretnék olyat venni (vagy ingyenest) ami állandóan kérdezi, hogy ezt az akármit vagy azt a nemtom mit engedélyezem-e 1x vagy véglegesen, esetleg tiltom stb.
Tulajdonképpen elégedett vagyok vele.
-
adika4444
addikt
válasz LonGleY #47934 üzenetére
Így van, van egy játék ami nem akar menni, pedig a dokumentációban Netkeretrendszer 3.5 vagy újabb van, viszont még sem megy... Most azon gondolkodom, hogy egy sima hármas fel menne-e, de ha 4.5-ig bezárólag az összes integrálva van, akkor annak sincs értelme... Kéri még a DirectX-et, de az meg fennt van, így tanácstalan vagyok. Bár 32 bitre van tudtommal írva, de kéne menyjen 64 bit alatt, nem? Vagy ki kellene legalább írnia, nem?
üdv, adika4444
-
adika4444
addikt
válasz LonGleY #47931 üzenetére
Hali!
Köszi, de valamiért még mindig nem megy, pedig update-ről mindig fel vannak rakva a frissítések. Stopped working, és ap crash-t ad ki az alkalmazás leállt ablakban a prbléma részleteinél, pedig 32 bites Windowson ment gond nélkül. Ja és a program telepítése és törlésében például nincs ott a Netkeretrendszer 3, csak a négyes. Akkor is integrált, ha nem látom ott?
kösziüdv, adika4444
-
rbertkrl
aktív tag
válasz LonGleY #47864 üzenetére
Nekem gyorsabbnak tűnik ... és az elég fontos szempont. Programozok amúgy suliban és arra használom nagyrészt és C# Debugban is gyorsabbnak tűnik. A win7 nem jött be, viszont ezt is valahogyan meg kéne oldanom. Szóval másik vinyó mindenképpen. Pedig reméltem, hogy meg lehet oldani pendiről.
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz LonGleY #47862 üzenetére
Hát igen nincs 32 gigás. :/ Nincs külső vinyóm. Dual Boot-ban hogyan tudnám megoldani formázgatás nélkül ? Pl. firmware frissítő programok. pl. RKBatchTool. Nem működik 8.1-en. Csak 8-on. VirtualBox-ban nem dobálná el az USB eszközöket?
Az ámokfutás a jövő tömegsportja.
-
MadMax888
újonc
válasz LonGleY #47690 üzenetére
Az alaplapi drivereket az msi honlapjáról szedtem le. A vga-hoz pedig az nvidia oldaláról. Mind a két helyen kiválasztottam a pontos típust. A mostani lapot haszáltan vettem de a régivel meg a volt helyette pát hónapig cserébe 775-ös azzal gond nélkül ment. A tápom Hp 500W.
-
olivera88
veterán
válasz LonGleY #47668 üzenetére
Szóval most Comodo fan lettél. emlékszem h szidtad anno a 6 os verziót.
"és már nem szenved gyermekbetegségekben, mint a korai 6-os verziók."
Sajnos ez nem igaz, még mindig vannak anomáliák benne. Nálam konkrétan kinyírta a rendszert a 8 as verzió proaktiv módban, kinyirás alatt értem azt h Win kiírta mindennél h nem áll rendelkezésre elég erőforrás. aztán vártam még 2 buildet persze akkor se javult. Meg próbáltam újra rakni egy két hete kb de csak rosszabb lett, IS konfig is galyravágta a gépem. Akkor töröltem nagy nehezen a gépről. Aztán oda jutottam h telepiteni se bírtam már, akkor csináltam egy registry törlést, aztán telepités már elindult de 35 % nál hibát dob. És tiszta rendszerre lett telepítve egy AV se volt előtte és fél éves Windows telepités. Márciusba jön tán majd komolyabb frissítéshez a CIS hez, teljesen új AV motor kap majd asszem ami jóval optimalizáltabb lesz.
Én se voltam Avast párti sose, nem tetszett. Az AV test org tavalyi összesitésén eléggé a lista végén kullog Avast akárcsak a Comodo. [link]
Az AV comparatives tesztjén se valami erős az Avast.[link][ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz LonGleY #47678 üzenetére
Nem tudom, én valahogy nem tudok kibékülni a Microsoft termékekkel. Délután írtam róla, és a printscreenen is látszik, hogy több, mint 7Gb szabad hely volt a C meghajtón, az írásom után 8,8Gb lett, 1-2 programot leszedtem, az appdata mappában lévő cuccaikkal együtt.
Ezután feltelepítettem a Visual Studio-t nem a C, hanem a D meghajtómra, mivel annak a telepítője szerint 8Gb az igénye minimális összetevők telepítése esetén.
Ez volt az utolsó program, amit telepítettem, az imént pedig arra lettem figyelmes, hogy a C meghajtómon elfogyott a hely, 26Mb (!!!) van szabadon jelenleg. Semmi mást nem telepítettem, a windows mappa délután óta jó 2,5Gb-al nagyobb lett. (Lehet nőtt volna még, csak elfogyott a hely)
És még valaki kérdezi mi a bajom a Microsoft termékekkel?
Vajon hova tűnt a 8,8Gb hely, ami 3 órával ezelőtt még szabad volt? A Visual Studio konkrétan felfalta az egészet, mindenhová beépült annak ellenére, hogy én a D meghajtót adtam meg telepítési helynek.C:/Windows mappán belül valahova: +2,5Gb kép
C:/Program Files (x86) mappába: +3,5Gb kép
C:/ProgramData mappába: +~2,1Gb kép
C:/Program Files mappába: +181Mb kép[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
vlevi
nagyúr
válasz LonGleY #47668 üzenetére
comodo antivirust próbáltam felrakni. Nem "rendes" gépre, az ilyen próbálgatásokra van a VMWare.
Első gyanús kérdése, hogy szeretné átállítai a gépemet yahoo-ra. Kis f***mat, azt.
Folytatom a telepítést, comodo browser telepítése, comodo geekbudy telepítése, satöbbi.
Ez bakker mi, ha nem f***mware?Ezzel nem védeni akarom az MSE-t, erről szó nincs. Csak pl. a comodo annyira erőszakos az én szememben, annyira ráerőlteti az összes saját hülyeségét a gépemre (pl. desktop widgetet hajít ki a képernyőre, meg telefossa ikonokkal), hogy az ilyentől a hányinger kerülget.
-
vlevi
nagyúr
válasz LonGleY #47663 üzenetére
"szeretem" ezeket az egysoros, végletekbe csapongó ítéleteket, mindenféle indoklás nélkül.
Nem hulladék, csak van nála jobb. De legalább van valami védelem, és mivel Win8-tól a rendszer része, ezért még az egybites userek, akik nem törődnek semmiféle védelemmel, azok is kapnak egyet a Win8-al. A hetes az még csak sír miatta, ha nincs.
Nálam egyébként már a többi is leszerepelt. Most hirtelen nem emlékszem, melyik volt az, (avast talán, vagy a másik?), amelyik valami böngésző eszköztárat akart telepíteni. Nooormális???? Adware-t telepít a gépemre a vírusírtó???? Úgy b****tam ki a pi****ba az installerét, hogy nyoma sem maradt. -
nagyúr
válasz LonGleY #47663 üzenetére
Mondj csak egy normális vírusírtót. És free legyen.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz LonGleY #47651 üzenetére
Jah, mindenhol kerestem, csak ott nem. Reggel van még nagyon.
6 óra 32 perc van ott, ennek a negyede stimmel a bekapcsolva töltött idővel, vagyis amit mondtam, hogy pörgeti azt a magot folyamatosan.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
zeusz55
senior tag
-
quailstorm
nagyúr
válasz LonGleY #47626 üzenetére
Nahát én elolvastam azt az esetet, és szokás szerint igazad is van, meg nem is. A Revo Uninstallerrel nem csomagolnak észt. Pedig nem árt ha van.
Vizsgálat után SEMMIT SEM TÖRÖL MANUÁLISAN. Hanem beletolja szépen a képedbe a listát, aztán azon eléggé látszik, hogy törölhető, vagy nem. Már ha értesz hozzá.
De én eleve Revot csak akkor használok, ha baj van, mert alapból marhára nem zavar az a pár felesleges bejegyzés a registryben, esetleg a fájlok.
Nálam is volt olyan, hogy rosszul mérte fel a helyzetet, és rendszecuccot akart törölni.
De marha hasznos volt, mikor nem akarta elfogadni az MSI digitalizálóhoz adott kulcsot a szoftver, hanem kiírta hogy illegál, én meg ott kaptam agybajt. Sima reinstallnál megjegyezte, revo lepucolta.
Szintén volt olyan bajom, hogy bebugolt az nvidia driver, és az istenért se tudtam eltávolítani. Ahogy szedte le a modulokat, a WIn írta ki hogy új hardver és rakta vissza
Csökkentett mód (abban nem megy az nV telepítő) Revo, pucol, vissza.
Ezen kívül a Revonak nagyon jó GUI-ja van az autorunok kezelésére.Szóval ha valaki ért hozzá, akkor igenis jó eszköz. Nem egy registrybooster kategória.
-
ledgeri
nagyúr
válasz LonGleY #47597 üzenetére
Alapból én is picit kavarodva írtam: Párhuzamosan követtem a Ram-topikokat, és ezt. Lényegében nem voltam tisztában a topikhoz képesti relevánsságával (friss ramot várva a futártól mindenre ugrottam amiben a RAM szó szerepel.., bocs )...
DE mivel egy itteni fórumtárs RAM-ra is gyanakodott, nekem meg a kérésre kapott eredmény gyanús volt, így beírtam... (és mint utólag kiderült, tényleg félreírás volt )
+ véleményem szerint semmivel sem offtopikabb ez, mint a HDS-es végkifejlett..
Ennyi elég is volt róla.(#47598) r.laci38 Dr. House jól mondta: Mindenki hazudik (akarva-akaratlanul )
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
r.laci38
tag
válasz LonGleY #47602 üzenetére
Ok. Köszi!
Ha már a particionálás előkerült. Nem mostanában csináltam, de emlékeim szerint 1 partíciót hagytam az op.rendszernek, 1-et a lapozófájlnak, majd a maradék.
Egy 1 terrás HDD-n, 8 giga RAM mellett, (mondjuk beruháznék Windows 8-ba) hogyan lenne a legjobb partícionálni? -
r.laci38
tag
válasz LonGleY #47599 üzenetére
Meg fogom nézni a feladatkezelőben!
A HDD már 6. éve pörög, ezek szerint közeleg a csere ideje. Az összes családi fotónk rajta van, tehát nem szeretném ha elérhetetlenekké válnának. (Ez több száz giga!) Merjem ezt a HDD-t meghagyni külső adattárolóként egy hordozható tokban? Úgy csak akkor pörögne, amikor írok rá, vagy keresek vmit.
Nyilván tutit senki sem tud erre válaszolni, csak a véleményre vagyok kíváncsi. -
dewil666
őstag
válasz LonGleY #47578 üzenetére
Eljutok vele odáig hogy a partíciokat is tudom kezelni.
Ilyenkor mindig törlöm a "C" partíciót és a 100Mb rendszer számára fenntartott helyet. És új partíciót hozok létre. Ekkor természetesen hoz létre automatikusan egy 100Mb-os rendszer számára fenntartott helyet is. Na itt a bibi, mert ha 8Gb pendrive-ről csinálom ezt akkor létrehozza a 100Mb-ot de a 16Gb pendrivével már nem. Pedig mindent ugyan úgy csinálok.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz LonGleY #47576 üzenetére
Nem tudom hogyan telepíti de csak laptopnál, asztalinál nem.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz LonGleY #47574 üzenetére
Teljesem mindegy. A 8Gb USB 2.0 és 3.0 is telepít tökéletesen. De igen a 16Gb-ost USB 2.0 csatiba teszem.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz LonGleY #47572 üzenetére
Több asztali és több laptopon is próbáltam de mindig ugyan az a hiba.
Igen Rufus amit használok.
Lehet a 16Gb Kingstone nem alkalmas erre? Próbáljam meg én is egy Corsair?[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
válasz LonGleY #47570 üzenetére
Bocsi csak már elborult az agyam annyit szenvedtem már vele
-
dewil666
őstag
válasz LonGleY #47566 üzenetére
Nem érted a mondataimat? Vagy csak nem tudod a választ és inkább csak okoskodsz?
Leírom mégegyszer a gyengébbek kedvéért:
két 8Gb-os pendrive ami az egyik 2.0 a másik 3.0. Ezekről fel tudom telepíteni a Wint.
De 16Gb-os pendrive-ről nem tudom pedig két fajtával is próbáltam.
Magyarázat erre?[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz LonGleY #47554 üzenetére
Azt tudom, hogy kötekedni jól tudsz, de ezek szerint olvasni nem.
ISKOLA. ÉRTED?
20GB-os az image, alig kell oda az Office-on kívül más. Legalábbis ami méretben nagy. De vannak emberek akiknek az bőven elég is egy életre ami oda fel van téve. Ez amúgy nem azt jelenti, hogy nincs több hely a C-n, de asszem 30-nál nem több az egész partíció. Hülyeséggel meg nem lehet telerakni, mert 1.: nem ment változtatást, 2.: nincs jogod.
Amitől agf@szt kaptam, az az előző rendszergazda 10GB-os partícióra kitalált XP-je. Na az tényleg kevés volt.
Bár SP3 időkben cégnél volt Quantum Fireball 4,3GB-os HDD-n XPSP2+Office2003, meg még talán 200MB hely.Nekem meg kevés a 80-100GB a telefonos szarok, függőségek, és tömérdek szerkesztő vágó app, emulátor (bluestacks c only) miatt.
Ez van, ha tényleg alig volna cucc a 7-esén, akkor bőven elég kell legyen az 50GB. Én 40GB-os IDE HDD-re raktam 7-et -
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #47554 üzenetére
Csak érdekesség kedvéért (saját állás):
• win 7 x64
• mindenféle Adobe cucc (3 nagyobb)
• MS Office 2010 (3 főprogram belőle)
• 1 éve nyüstölöm, mindenféle programom fent van
• rendszervédelem meg pár dolog letiltva=> 40 GB a foglaltság a C-men, ha kivonom a játékokat. Lehet, hogy le tudok a prefetch meg nemtommik letiltásával még küzdeni 10 gigát, de minek? Szóval medium/heavy-duty használatra igenis kell az 50 gigás partíció egy 64-bites Win 7 alá.
[ Szerkesztve ]
-
Atlantisz48
őstag
válasz LonGleY #47488 üzenetére
Értem,
A gépem egy Lenovo B590 laptop.
I3 3110M 2,4ghz/mag
4gb DDR3 RAM
Integrált kártya: Intel HD4000
Dedikált: Nvidia 720M 1GbHogyha nincsen szükség nagy grafikai teljesítményre akkor az integrált kártyát használja, mert az kevesebbet fogyaszt.
Azért gondoltam, hogy egy 32bit-es rendszerrel jobban járok, mert 64bit -en alapból 50% volt a Ram használat. -
ledgeri
nagyúr
válasz LonGleY #47403 üzenetére
Csak a témához csatlakoznék...
Ha utána visszakonfigurálja a HW-t akkor az "visszaindul, mivel azon született"?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
bsgy
csendes tag
válasz LonGleY #47297 üzenetére
Köszönöm a segítséget, a Recuva nem volt elég mert megtalálta de nem tudta helyreállítani, pedig nem írtam felül egy fél nap telt el a törlés óta és a fényképezőgépet, illetve a SDHC kártyát nem használtam azóta. A további tanácsod alapján pedig elkezdem a dolgokat hátha sikerül...
Köszi
Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!
-
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest