Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Ygg
senior tag
Segítséget kérek.
Nem találtam még rá megoldást.Win7 HUN Ultimate SP1
Kékhalállal elszállt, javítani nem tudja.
Chekdisket próbáltam, rendben lefutott.
DISKPART-tal nézve az tűnt fel, hogy a C: meghajtóból, ahol a Windows van, E:-t csinált.
A 100 MB rendszer számára fenntartottból meg C:.
Próbáltam visszarakni, látszólag ok, de újraindítás után ismét csak rossz.Újratelepítettem 0-ról, egy teljesen szűz SSD-re, mert az előző drive hibájára gyanakodtam.
A telepítés közben pár újraindításig ment is, majd ismét kékhalál.
Először azt hittem, hogy a BIOS frissítés ment félre, mert az után indítottam újra.
De nem hiszem, mert megint ugyanaz a volume betűjel hiba.Van valakinek tippje?
Köszönöm.
-
Akelaus
senior tag
Jó reggelt!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Friss telepítésű win7-es gépen tapasztalom a következő dolgot. Az első bekapcsolás után, az ablakok kerete mellett színes csíkok jelennek meg. Minden drájver fenn van, a videokártyáét a win tette fel, nincs is frissebb annál. A telepítés előtt is win7 volt a gépen, azzal nem volt ilyen probléma.
Csináltam két képet, nem túl nagyok, remélem lehet látni a hibát.
Csináltam teljes drájver eltávolítást, feltettem a gyártóoldaláról ami ott volt, eredmény ugyanez. Felrakta a win az általa talált legfrissebbet, szintén ez fogad minden nap az első indításnál. :S
Ha valakinek van valami ötlete, azt megköszönném! -
Integrator
aktív tag
válasz szabonagyur #44693 üzenetére
Valutaváltó 11 napja nem frissít. Több gépen is u.a.
-
LonGleY
veterán
válasz Integrator #44691 üzenetére
Jegyzetelésre: PNotes | PNotes.NET
Szerintem sokkal jobb, mint a Sticky... Itt írtam róla.
A mellékelt zip linke most ez.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Integrator #44691 üzenetére
Hali
valutaváltó még mindig benne van.
Jegyzetre meg a gyári sticky notes nem jó?
De ha mindenképpen gadget kell akkor: Sticky Notes gadget Currency Converter
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Tudom, hogy már jóideje megszűnt a gadgetek támogatása.
Ez ügyben keresnék 2 olyan asztali alkalmazást (widgetet), mint ami a gyári valutaváltó, illetve a jegyzeteésre alkalmas kis progi volt.
Köszi,
-
ALLAT001
senior tag
válasz szabonagyur #44689 üzenetére
Király! Megoldódott Köszi!
-
félisten
válasz ALLAT001 #44688 üzenetére
Beíros futtatásba, hogy msconfig, majd a rendszerek fülnék a megfelelőt kitörlöd. Vagy ha félsz a törléstől, hogy nem jót törölsz ki akkor megnyitod a rendszer tulajdonságok fült, bal oldalt speciális beállítások, utána az indítás és helyreállítás rész, ott lesz 2 rendszer, kiválasztod amelyik elindul, majd alatt a Rendszerek lista elől kiveszed a pipát.
-
ALLAT001
senior tag
válasz szabonagyur #44686 üzenetére
Mindkét partríciót formáztam. Akkor most hogy találjam meg az a Windowst, ami fent sincs a gépemen?
-
félisten
-
ALLAT001
senior tag
Az miért van, hogy bootoláskor feljön 2 választási lehetőség h melyik Win-t töltsem be?
Elvileg formázva volt a vinyó és csak 1x tettem fel a rendszert
Valahogy ki lehet ezt a lépést hagyni? -
mekker
őstag
válasz LonGleY #44683 üzenetére
Ez nem egy Win10 specifikus dolog, W7, W8-ról olvastam hasonló kérdés-válaszokat, de mindegy akkor próbálkozok máshol..
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
mekker
őstag
Üdv!
Win10 bétát használok, és most elkezdte azt csinálni, hogy induláskor kiadja ezt az üzenetet
Asztal nincs (valamikor egy pillanatra felvillan az eredeti asztal), explorer.exe újraindítás után behozza az asztalt rendesen.
A C.\win\sys32\cfg\sysprofiles-ból nekem hiányzik a desktop mappa.
[link] Ezt a megoldást néztem, de nálam nincs ott backupos mappa regeditben, csak ezé az egy fióké, meg pár másik S... mappa.
sfc /scannow sem tudta a hibát javítani.
Ami okozhatta szerintem:
-klónoztam az egész Windowst másik merevlemezre
-valami bug
-alvás/restart/szabálytalan leállás közben gubancolódott össze[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
spiritex
veterán
válasz keszegduda #44680 üzenetére
Event viewer (Eseménynapló): eventvwr.msc
Bár szerintem itt csak a rendszerközeli folyamatok kerülnek naplózásra. Azt mondjuk ki lehet keresni a Windows Logs/System alatt, hogy mikor indult el és állt le a win.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
keszegduda
őstag
Üdv!
Egy apró segítségre lenne szükségem, mégpedig egy olyan lehetőséget keresek a win7-ben amivel nyomon követhetem hogy mikor kapcsolták be a gépet mit indítottak el, mikor kapcsolták ki stb. Esetleg ha nincs benne ez a funkció akkor külön program létezhet? Olyasmire gondolok mint a firefoxban az előzmények csak részletesebben.
-
brd
nagyúr
válasz DeFranco #44677 üzenetére
Ja meg van, asztalin kicsit más a működése. Tehát a Backup and Restore programot indítsd el, ott, ha be van állítva időzített mentés, akkor lesz egy Change settings gomb, ott látod, hogy mit ment. Vagy megnézed a registryben a HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsBackup\ScheduleParams kulcs alatt a beállításokat.
The only real valuable thing is intuition.
-
DeFranco
nagyúr
A beépített biztonsági mentést használtam, de azt még évekkel ezelőtt állítottam be, és nem tudom, hogy mit pipáltam be, mit mentsen (a folyamat egyik lépése bepipálni hogy melyik könyvtárakat akarom, hogy érintse a mentés).
Gyak. arról van szó, hogy van a 0. HDD-n egy rendszerem, amin be van állítva, hogy az 1. HDD egyik partíciójára bizonyos időközönként csináljon egy backupot (hogy miről, na ez egy kérdés, már nem emlékszem, ezt kellene megnézni, kinyerni). Imaget biztos nem csinál a rendszerről, csak adat backup.
Most az 1. HDD kikerülne a gépből, helyette bekerül egy 2. HDD (de más betűjellel) erre költöztetném át az egész biztonsági mentés kócerájt.
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz spiritex #44672 üzenetére
Félreértettél, ilyen módszerrel újra tudnám indíttatni, de olyan folyamat(ok) futnak rajta, ha most épp resetet kapna, nagy valószínűséggel tönkre vágná minimum az egyik winyón a fájlrendszert.
Tudom, én csináltam rosszul, hogy kilőttem a TW-t tegnap, de a fene sem gondolta volna. Ellenben régen megbízható volt a win7 távoli asztala is, fura mód azután kezdődtek az ilyen problémák, hogy Core2Duo-ról i5-re váltottam, pedig tudom, hogy semmi köze hozzá...
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Csöves
őstag
A számológépnek mi a gyorsindítási billentyüje?
Aquila non captat muscas.
-
w.miki
veterán
Win7 telepítésével kapcsolatban lennének kérdéseim, vagy itt, vagy ajánljatok egy másik topikot, vagy egy GYIK-ot, ahogy gondoljátok... szóval:
HP Probook 450 G1-re telepítenék Win7Pro x64-et.
Kérdéseim:
1. Miután feltelepítettem, kell-e valamit beállítani, letiltani a Win7 beállításokban, vagy elég gyors alapértelmezetten is?
2. Driverezést hogyan csináljam?
a. HP oldalról telepítsem fel az összes drivert, ami a listában van
b. csak néhányat tegyek fel (de miket?)
c. DriverPackSolution oldal ISO lemezét használjam?
d. más módon telepítsek drivert, így: ................................
3. Driver beállítás után, van még valami, amit csinálnom kell?
a. tehetem fel, az ajánlott programokat, és az össze Runtime komponens-t a Ninite oldaláról?, vagy...
b. máshogy telepítsem az internetezéshez, és szövegszerkesztéshez használt programokat?De talán főleg: mit (programot/drivert) NE telepítsek Win7-re?
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
spiritex
veterán
válasz A_ScHuLcZ #44670 üzenetére
Szerintem ilyen esetekre azt lehetne kitalálni, hogy a szomszéd lekapcsolja a biztosítékot (mármint, ha számára is hozzáférhető), vagy venni egy távirányítós dugaljszettet és ajtón keresztül ki- és visszakapcsolni a dugaljt, amire a gép van kötve, a gépben pedig beállítani, hogy áramszünet helyreállása esetén ne leálljon, hanem újrainduljon a gép.
Lehet, hogy érdemesebb lenne átállnod csak TW-re...Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Fagyi
aktív tag
Ha távirányítottak egy gépet (win7), hol tudom vissza keresni? A távoli asztal engedélyezve van.
Nem enyém a gép,de nálam van.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Win7 távoli asztal funkció időnként elfelejt működni, ilyenkor mit lehet tenni a rebooton kívül? Teamviewer szokott mellette futni amolyan tartalékként, de most pechem van, mert az is ki van lőve, és nem érem el a távoli gépet. Hibernálni szoktam, de ennek nem szabadna korlátoznia a távoli elérést, amikor be van kapcsolva. Eljut az azonosításig, beírom a felhasználónevet és jelszót (ráadásul visszadobja, ha nem helyesen írom be), és utána megakad A távoli munkamenet konfigurálása... feliratnál
???
Elég kellemetlen, mert este leszek csak a gépnél, és reseteltetni sem tudom..
Közel sem első eset, párszor előfordult már, ezért van fent mellette a TW. Újratelepítés is volt már, előtte és utána is jelen volt a hiba."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
nagyúr
válasz Dr. Romano #44646 üzenetére
Ne aggódj, nekem sem megy a frissítés...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
brd
nagyúr
válasz ÉNERGIE #44654 üzenetére
A hibakód jól jönne, de valószínűleg egy 7B végű lesz az, ez azt jelzi, hogy a háttértároló-vezérlőhöz nincs megfelelő driver betöltve. F6 nyomkodása, amikor írja alul, és floppyról betölteni, vagy integrálni kell a telepítőbe, vagy a legrosszabb megoldás, hogy átkapcsolód a vezérlőt IDE/Compatible módba.
The only real valuable thing is intuition.
-
Druss
aktív tag
válasz Dr. Romano #44662 üzenetére
Nálam is szintén zenész. Lehet nem romlik tovább a forint :-)
[ Szerkesztve ]
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Dr. Romano
veterán
válasz Dr. Romano #44646 üzenetére
Valaki megnézné légyszi, nem nagy művelet
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
Újrahúztam a rendszert, most kerestetem vele a frissítéseket de megy a keresés 10 perce és még mindig semmi csak keres. Ilyenkor mi van?
-
félisten
-
ÉNERGIE
tag
válasz szabonagyur #44655 üzenetére
virtuálisan felrakni XP-t nekem felér egy atombomba készítéssel mindegy köszi a segítséget akkor szereznem kell egy régi fajta gépet
-
félisten
-
ÉNERGIE
tag
Sziasztok, idióta kérdést tennék fel mert nem találom az összefüggést.
I5-4670K-es rendszerű gépre nem lehet már XP-t telepíteni?
Próbáltam 3féle XP cd-vel de mindig kifagy kék halállal a telepítés elején amikor még csak betölt pár file-t a telepítéshez.
WIN7 meg felmegy rá...hogy van ez? lenne 1-2 régi XP-s játék amivel elnosztalgiáznék -
DeFranco
nagyúr
Azt hol tudom megnézni, hogy mit állítottam be biztonsági mentés alá eső állománynak?
Költözök egyik HDD-ről a másikra, és át szeretném költöztetni a biztonsági másolatokat, illetve most már az új meghajtóra szeretném mentetni az újabb állományokat, de nem ismerem ki magam a beállításokon, nem tudom visszaidézni évekkel ezelőtt mit is vontam be ebbe a körbe.
-
Joker88
őstag
válasz Joker88 #44644 üzenetére
na,ráment pár óra,de csak meglett.. Az egyik Youtube-os videó alapján elindul a Fifa..
[link]lényege: h az Originnel feltelepítjük a játékot ( ameddig elmegy a hibaüzenetig ) létrejön a mappája ( alajáraton a Program Files/origin games/játék mappája ) . A játék mappájában az " _Installer\directx\redist " útvonal végén lévő "redist" mappában minden *.cab fájlt kivágunk egy tetszőleges mappába máshová.
Majd az Originben újra feltelepítjük a játékot. Ezután már tudjuk indítani a játékot...megjelölöm címkével is,hátha később valakinek jó lesz a leírás...
Címkék : DirectX error, hiba , DX9 , directx setup error an internal error occurred .In loving memory of Garrett Lockhart
-
félisten
-
Unteroff
aktív tag
válasz szabonagyur #44649 üzenetére
Nézegetem, nézegetem, igazából jó lenne IDE-s is, csak féltem, hogy az egy IDE csatlakozó a deszkán nem lesz elég, vagy a kábel nem elég hosszú, hogy az DVD írót is összekösse vele, de csak jó lesz.
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
félisten
válasz Unteroff #44648 üzenetére
Nope, de nzéd meg a hardveraprót.. tele van HDD-vel.Desktop HDD 3,5"
-
Unteroff
aktív tag
válasz szabonagyur #44639 üzenetére
Am, és meg van még?
Steam: BlasiusUnteroffizier SC: Felcser Origin: Felcser_HUN Uplay:FelcserBlasius
-
Dr. Romano
veterán
A valuta átváltó gadget kb. 10 napja nem frissül egyik gépemen sem. Nálatok működik rendesen?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
TechRobot
aktív tag
válasz TechRobot #44642 üzenetére
SRY szerk idő lejárt.. ez oldotta meg a hibát:
Néhány esetben az is megoldja a hibát, ha a telepítés során a Nyelvválasztás után a Telepítés gombra kattintás előtt eltávolítod az USB-meghajtót, majd egy pár másodpercet követően visszahelyezed és folytatod a telepítést.
Dikk egy százas...
-
TechRobot
aktív tag
Sziasztok.
Az alábbi hibával találkoztam win7 telepítésekor.A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni, vagy egy meglévőt keresni.
HP mini 110-3880eh
pendriveról telepíteném mivel nincs benne optikai meghajtó.BIOS-ba belépve semmit se lehet szinte állítgatni csak a boot options.
tud erre valaki vmi megoldást?
[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...
-
CJ4567
nagyúr
-
félisten
-
CJ4567
nagyúr
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Szeretném kérdezni, hogy egy Win 7 ultimate 64 bites verziója mekkora HDD-n érzi jól magát? Nemsokára felújítom a régi családi gépet, mindent cserélek, és a régit kicsit felújítom (4 Gb RAM, 2 magos proci, stb) Van egy 40 Gb-os IDE HDD-n, amin most XP van, de sajnos már erősen BAD sectoros, kb. 50% kondició, 30 napig megy még. Most keresek a régi géphez olcsón IDE-s vagy Sata (bár ez jobb lenne) HDD-t, de nem nagyon találok 60-80-osat, főleg Sata-at. Tudom a 64 bitesnek kell minimum 20 Gb szabad hely, de menne rá egy pár böngésző (Firefox, Chrome), meg Office, más nem nagyon, esetleg pár videó még, csak sima netezős , videónézős gép lesz.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
CJ4567
nagyúr
-
félisten
-
CJ4567
nagyúr
válasz quailstorm #44621 üzenetére
Radeon 4670-el ilyen az út San Diego update óta.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
olivera88
veterán
válasz quailstorm #44621 üzenetére
Evvel sokra mentem. Nem volt még sose baj ETS 2 vel 2 év alatt. Itt babráltam nemrég. [link] Alapból nem egyedin van úgy tudom, én meg át tettem arra. Érkezőben van már egy normális VGA, egy GTX 650.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
quailstorm
nagyúr
válasz olivera88 #44620 üzenetére
user error Intel GMA used
az dísznek van, vész esetén mutatja a biost, de nagyon nem játékra, és rohadtul nem 2006-7 utánira
GMAX4500-ad van, mint nekem, nem támogatott, bugos régi buta szar
Asphalt 8 alatt is úgy glitchel hogy öröm nézni [link]innen tudsz szerezni moddolt driver ha mazochista vagy
quebec kódnevű a GPU, azokat nézzed csak -
olivera88
veterán
Ez milyen hibakód tudja valaki? Összeomlik a játék. [link]Hiba – modul verziója: 8.15.10.2869 Ez pont Intel Graphics Media Accelerator drivere.
Betöltődik gond nélkül, de a kamionom nem látszik csak egy sötét kamion alak van és ha be akarom tölteni a mentésemet összeomlik.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
kraftxld
félisten
válasz Bjørgersson #44601 üzenetére
Az Office ebbe a mappába csinál a telepítőről egy másolatot, hogy későbbi szervízcsomagoknál, frissítéseknél meg eltávolításnál ne kérje a lemezt mint korábban.
Ha másol mindig elérhető a telepítő, akkor nyugodtan törölheted, vagy át is helyezhető az SSD-ről [link]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
parkasz
senior tag
válasz szabonagyur #44616 üzenetére
igen, én is azt hiszem
-
félisten
-
parkasz
senior tag
válasz quailstorm #44614 üzenetére
még nem késő. csak megvárom míg mindent feltesz az updater.
amúgy hihetetlen kókány a hűtője tuti Mekk mester csinálta.
a bordán egy amd am2 gyári hűtő ventije csücsült amit az alaplapon a ház venti csatlakozójára dugott be a lölköm. gondolom ez csak gyorsította a kártya útját az örök szilícium mezőkre -
parkasz
senior tag
válasz quailstorm #44612 üzenetére
tudom-. de már nem is fogom összehasonlítani.az volt a ludas. integrálttal simán települt.
így a tarcsi 3650 megy bele. öcsém anyósának bőven elég lesz -
parkasz
senior tag
válasz szabonagyur #44610 üzenetére
egy próbát megér, maid kiderül. a Intel® GMA 3000 csak nem hal be
egyébként a vga-t leszámítva tippem sincs mi lehet a baja[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
parkasz
senior tag
válasz szabonagyur #44608 üzenetére
nem az enyém, hál istennek. csak szopok vele.
megpróbálom az egészet újra az alaplapi csodával, hátha -
félisten
-
parkasz
senior tag
sziasztok!
az alábbi bajom van. adott egy asus alaplap, benne egy 8600gt.
ssd-re tenném fel épp a win7 et,de telepítés közben mikor újraindul bsod és 0x00000116 hibaüzenet fogad.
Ez ugye bár vga driver hiba. Ami orvosolható lenne elvileg csökkentett módban, de itt jön a szívás. miután nincs teljes win7 a gépen a csökkentett módnál kiírja, hogy így nem leher folytatni a telepítést és újraindul.
Na itt a kör be is zárult
Mi a tücsköt tudok csinálni? Légyszi segítsetek! -
Rakodó
csendes tag
válasz quailstorm #44605 üzenetére
Megtaláltam a windows searchet és le is tiltottam. Egy ideig (1-2 óra?) ugy tünt mintha megoldódott volna a probléma de az avast megint bejelezte hogy elindult. Megpróbálok egy masszív virusirtást hátha valami direkt kapcsolja be idönként.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Rakodó #44603 üzenetére
Windows search indexerként találsz rá.
(#44602) pillowhead: nekünk a minidump kell, nem egy kép arról hogy van minidump. Ha genyó akarok lenni, csak annyit ér a hozzászólásod, hogy rossz a gép csináljatok neki valamit.
Eseménynapló hiba fül alatt is nézelődhetsz.
(#44604) baboss: szedj ki mindent ami nem kötelező a rendszerfelálláshoz.
-
Rakodó
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a cidaemn nevü fájlt hol állíthatom le vagy törölhetem?
Állandóan elindítja magát és ilyenkor rettenetesen lelassul a gép.
Az avast is folyton figyelmeztet hogy megint aktív. -
törölt tag
Sziasztok! Röviddel ezelőtt a képernyőn megjelent a kék-halál, de nem úgy ahogy megszoktuk, mert ezzel egyidőben a kép felső felében, két újnyi "bolhás" csík húzódott el és valamiféle írás volt kivehető, vagyis sejthető. Majd helyre állt és az alábbi rendszerüzenet jelent meg. Rákattantam a helyreállításra. Csinált valamit amit szerintem maga a rendszer sem tud, hogy mit. Egyelőre, csend van. Mire számíthatok?
-
Bjørgersson
félisten
Köszönöm, akkor marad! Tegnap óta valami rejtélyesen megevett három gigát az ssd-ből, aztán keresem, hogy mi lehet az.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition és Assassins Creed Shadows+++
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Forza Horizon 4 Ultimate Edition -t keresek PC-re
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- EA SPORTS FC 24 (PC) EA App Key GLOBAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest