- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Windows 11
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Bittorrent topik
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz quailstorm #44599 üzenetére
Nekem a 2003 óta rémlik, mondjuk a 2003 meg XP között nem túl nagy időkülönbség volt ha jól emlékszem
Igen azért is írtam, hogy nem érdemes törölni, mivel később kérheti a rendszer (akár frissítéskor vagy új felhasználó hozzáadásakor).
-
quailstorm
nagyúr
válasz szabonagyur #44598 üzenetére
volt már korábban is, office xp tuti
le lehet kapni, de uninstallálásnál, office elemek telepítésénél kellhet, vagy bekéri a cd-toffice xp telepítője szépen elmagyarázta anno
[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz Bjørgersson #44597 üzenetére
Lényegében az office 2003 óta van ilyen mappa, végülis a telepítéshez szükséges mappa, nem érdemes törölni.
-
Bjørgersson
félisten
C:\MSOCache - ezmiez és miért foglal 720 megát?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
vlevi
nagyúr
válasz LonGleY #44593 üzenetére
"Nem kerül semmibe újrahúzni, fél óra az egész a driverekkel együtt."
És még néhány nap újrarakni az évek alatt használt szoftvereket, azokat újrakonfigurálni (mert néha nem lehet lementeni rendesen a konfigot), esetleg szopni az újra regisztrációval, satöbbi.
Meg utána még nemtudommenyit bohóckdoi azzl, hogy a másik HDD-n lévő anyagokat nem érem el, mert az új windows kapott egy új user id-t, és nincs oda jogom bemászni
Sajnos -
zeon.hu
nagyúr
-
válasz beleszólok #44565 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de ha nem is ingyen, de 0 Ft-ért akcióban valami 24órán át webshopból megvehető ha szerencséd van és rábukkansz. (Vagy egy likeért)
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
létezik win7-re gyári visszaállítás?
olyasmire gondolok, mint mondjuk androion is van.
előre is kösz!#?*@&!
-
Zso2
őstag
Hali mindenkinek.
Tudna valaki segíteni aki otthon van a leállásos ügyekben?
Az a helyzet,hogy időközönként egyszerűen újraindul a gép, főleg mikor magára van hagyva, nem tudom,hogy véletlen ,de már többször volt úgy,hogy pontban éjfélkor is .
Újraindításnál be szokott jönni az a kezdőképernyő ,ahol felteszi a kérdést,hogy normal mód vagy....
SSD-n van a rendszer(WIN7 x64), viszont a böngésző lapozói,meg a legtöbb program a másik HDD-n.
qtorrentet is használok( nem tudom számít-e).
Esetleg nincs egy olyan program ami kiolvassa mi volt a leállás okozója,vagy valami hibakódot hol lehetne megnézni?
THX[ Szerkesztve ]
Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
jbarnus
csendes tag
Sziasztok!
Ezt hogy tudnám eltávolítani?
[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Az utóbbi 1 hónapban több win7-es gépen is azt tapasztaltam, hogy úgy indul a gép, hogy a hangszóró ikon át van húzva piros X-szel és azt írja ki, ha fölé viszem az egeret, hogy "Audio service is not running", vagyis, hogy nem fut az audio szolgáltatás. Viszont minden programban van hang, tehát látszólag nincs semmi gond. Tapasztalta már ezt valaki és nem tudjátok az okát? Miért most jelentkezik több gépen is? Évek óta van win7-em, de én még sosem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz #51736960 #44579 üzenetére
Vegyél egy jack elosztót
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
törölt tag
üdv,
az alaplapi realtek hangártyára szeretnék rákötni egy erősítőt és egy fejhallgatót, de sajnos csak egy kimenet van az alaplapon (zöld: front speaker), és két bemenet (kék: line in, pink: mic in).
az oprendszer: win7 64bit pro, a hangkártya: "5.1 CH HD Audio (Realtek ALC662 Audio Codec)".
legfrissebb audio driver fenn van.bármilyen ötletet, tippet szívesen fogadok
-
beleszólok
senior tag
válasz szabonagyur #44577 üzenetére
Nálam itt ("érzékelő" alatt) mindössze egyetlen sor szerepelt...
Az is valami érdektelen dolog. Talán akku állapot vagy valami hasonló.[ Szerkesztve ]
Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
szabonagyur
félisten
válasz beleszólok #44576 üzenetére
Van itt nálam egy gép, felraktam rá a próbát és felismerte a hőfokokat csak nem mindent mutat meg a trial
[ Szerkesztve ]
-
beleszólok
senior tag
válasz szabonagyur #44575 üzenetére
Azért azt nehezen tudom elképzelni, hogy a hwinfo64 mindent megtalál, az aida meg még a proci hőmérsékletét sem... annyira azért nem egyedi a gépem.
-
szabonagyur
félisten
válasz beleszólok #44573 üzenetére
Ha jól emlékszem ezek nem idő, hanem csak funkció korlátosak inkább. És azt se felejtsük el sok gépnek nem minden adatát tudja elérni ez a program sem..Lehet azért is nem találtad.
-
beleszólok
senior tag
válasz kraftxld #44572 üzenetére
Majd néhány, munka nélkül töltött év után megkérdezlek, hogy mennyire nagy összeg...
(más téma, hogy számomra egyrészt egyáltalán nem tűnik hasznosnak, nem arra való, amire nekem kell, másrészt amelyik szoftvernél az időkorlátos demóban olyan korlátok vannak, amit ebben véltem felfedezni... hát az ne számítson rám felhasználóként. Feltört programot elvből sem használok, fizetni meg ilyenekért általában nem vagyok hajlandó)Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
kraftxld
félisten
Azért az Aida nem olyan őrült összeg, hogy ne lehessen vele támogatni egy hibátlan magyar fejlesztést
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
beleszólok
senior tag
válasz freestailo #44570 üzenetére
Javagyúgy...
Köszi. (közben megtaláltam a hwinfo-t, ami ugyan nem tökéletes, de legalább ismerem)Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
freestailo
őstag
válasz beleszólok #44569 üzenetére
-
beleszólok
senior tag
válasz freestailo #44568 üzenetére
Pardon?
(most találtam egy hwmonitor nevű valamit, de a virustotal eredménye nem túl bíztató )Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
freestailo
őstag
válasz beleszólok #44567 üzenetére
core temp?
-
beleszólok
senior tag
válasz szabonagyur #44566 üzenetére
Köszi, már töröltem is... valami olyat keresek, ami képes megmutatni az aktuális értékeit a különböző szenzoroknak, esetleg folyamatosan monitorozni őket.
Na erre a trial verzió biztosan alkalmatlan, de ahogy elnéztem, egyébként sem erre való az aida...
(valamiért sokat pörög a proci ventilátor és mielőtt szervizt hívok, jó lenne tudni, hogy tényleg meleg-e a proci vagy csak valami szoftveres gubanc van)[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
Szia
Trial van és bolt is belőle mindig, én se az aida32 se az everest és se az újnál nem tudom, hogy lett volna a trialon kívül más ingyenes.
-
beleszólok
senior tag
Mondjátok, az Aida64 sohasem volt ingyenes?
Netán úgy járt, mint az inssider és megszüntették az ingyenes verziót?
Esetleg csak én vagyok vaksi és nem találom a free-t?Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
DS39
nagyúr
-
Newyorker
addikt
Van egy 55,7 Gb-os SSD a gépemben, mely csak a rendszerre van. No most nézem van rajt 3 giga szabad hely, de igazán csak az office van rajt, illetve minimális plusz progik, melyek a netezésre kellenek! Nézem a win mappa 33 Gb méretű :S hogy tudnék helyet felszabadítani? CCleaner lefuttatva
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
krealon
veterán
-
Otoky
csendes tag
Win7-el kapcsolatos problémám merült fel amire nem találtam megoldást.
Ha bármi olyan programot indítok el vagy mondjuk lefagy valamelyik, aminek következtében a rendszernek kell egy kis idő amíg dolgozik (mondjuk ha megnyitom az Adobe premiert) akkor a kurzorom meghülyül. Mármint továbbra is teszi a dolgát de eltorzul a grafikája és iszonyatosan zavaró és használhatatlanná válik.
Screenshotot sem tudok csinálni róla, mert windows screenshot nem mutatja a kurzort, Fraps felvétel alatt meg úgy néz ki az egér mintha normális lenne. -
abkm
csendes tag
Sziasztok,
egy olyan egyszerű kérdésem lenne, hogy Win 7 alatt, hogy kell kikapcsolni, hogy betöltéskor ne álljon meg a felhasználói fiók kiválasztásához? Nincs jelszavam és csak az az egy fiók van, szóval akár Enter nélkül tovább is mehetne és be is tölthetne a rendszer.
Remélem, hogy értitek, amit próbálok vázolni!
Köszi
-
LonGleY
veterán
válasz martin66 #44546 üzenetére
Ha már az SSD-ről van belépve, akkor tudod törölni a lemezkezelőn belül a 100 megás és a win partíciót a HDD-ről. A fennmaradó helyre ki tudod terjeszteni a "D"-t adatvesztés nélkül az EaseUS Partition Master Free-vel. Legalábbis azt hiszem, nem kell hozzá a Pro verzió.
A meghajtó betűjeleket is szintén a Win lemezkezelőjében tudod állítani.
Ha parázol attól, hogy rossz partíciókat törölnél, akkor kösd a gépre csak a HDD-t és bootolj be egy Parted Magic-kel a törléshez (ISO letöltés).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz martin66 #44546 üzenetére
Hát én az alaplapról lehúznám a hdd-t és az ssd-ről bootoltatnám be a gépet, aztán 1 dokkolóba tenném a hdd-t, majd elindítanám és az első dolog az lenne, hogy az azon lévő partíció betűjelét megváltoztatnám 1 free progival. (bocs a win7-t is tudja alapból ??? )
Aztán a következő indításkor már a gépben is lehetne, és 1 fájlkezelővel az összes tartalmát látnád...
[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
egy kis segítséget kérnék.
Van egy HDD-m Windows 7-el.
Vettem mellé egy SSD-t, melyre telepítettem Windows 7-et.
2 Windowsom van, de nekem a jövőben csak az SSD Win-re van szükségem, de kellenek a HDD lévő adatok.Ha én bekapcsolom a gépet két Win-el és elindítom az SSD wint, akkor látni fogom a HDD-s win adatait?
Nem lesz baj, ha két C meghajtó lesz, mivel mindkettő meghajtón van Win (SSD és a HDD)?Valahogy működőképessé tudnám hozni az SSD alatt a HDD-n lévő adatokat?
Sajnos a HDD adatait nem tudom lementeni máshová.
-
mckolly
csendes tag
Sziasztok!
Üzembe helyeztem a hétvégén egy ssd meghajtót, újra telepítettem rá a rendszert, majd visszatoltam mellé a régi 3TB-s winyómat, amin az adataim és egyéb cuccok vannak.
Azt vettem észre, hogy bizonyos filmsorozatok (torrent oldalakról letöltöttek) nem indulnak el semmiféle lejátszón. Helyes kodek, lejátszó, stb van, de nem indulnak el. Mikor rányomtam a torrenteletöltő progira őket, újra leszedve a torrent-file-t, hiába adtam neki meg, hogy ellenőrizze a file-t, 0% egyezést jelzett. (!)
Ez a kisebbik probléma. A másik, hogy sok-sok képanyag van azon a vinyón, és ezek közül rengeteg file-t nem tud beolvasni a képnézegető (sem). Sokakat igen, de kb. a 80%-t nem.
"Can't read file header" .... üzenettel leáll.
Van valakinek erre nézve valamilyen ötlete, hogy mi történhetett?
-
xmad
őstag
sziasztok!
egykis HELP kellene
tavaly vettem újonnan egy komplett gépet.. most telepiteném rajta először újra a windows 7-et de nem megy
amikor bejön a nyelv választás egyszerűen megáll.. nem reagál se a bill.-re se az egérre. az egeren a piros szenzor se világit..
először pendriveról próbáltam a telepitést, majd cd-ről.. de az eredmény ugyanaz..
a gép
asus h87-pro (uefi bios)
2x4gb ram
i3-4330stb
-
LonGleY
veterán
válasz Bagira01 #44536 üzenetére
Előre telepített Win 7, ami nem megy? o_O Vagy a gazdi által lett rágyűrve driverek nélkül? Amúgy pont tegnap telepítettem úgy gépet, hogy hivatalosan nem támogatott a 7-tel, csak a Vista-val, mégis minden prímán megy rajta (aláírásom...). Ha ez ennél nem jön össze, akkor valóban Linux - az XP-vel nem mennél semmire. Vagy eleve olyan gépet kéne venni, amin tuti megy a 7...
[ Szerkesztve ]
-
lev258
veterán
-
Bagira01
veterán
válasz lev258 #44539 üzenetére
Nem is mai gép. Sajna a bővítőkártyák és őskori társai win 7 alatt nem mennek
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Ha veszek Fujitsu asztali gépet előre telepített Win7 home-al akkor arról, hogy tudok legálisan visszaváltani Xp-re?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
pigsty
aktív tag
UAC van, ha a profilomból szeretnék töredezettségmentesíteni, gyakran leáll az egyik partíción, ami nem rendszerparticíó.Ilyenkor elindúl, analizál, majd vagy a legelején, vagy menetközben, gyakran valami system file, rész közben áll le, néha a szolgáltatásoknál komplett leáll a oo agent.
Ilyenkor a Windows/Temp mappába beleír egy 80-200 MB méretű oo sok szám .dmp fájlt.Miért? Újraraktam az OO defragot de változatlan a helyzet. Néha egy ideig jól megy, ha parancssorból a usn journalt törlőm az E: meghajtóról, ahol leáll a defrag. Az is jó kérdés, miért is kell ez a usn journal, eddig csak a C: meghajtót boldogította. Az hozzátartozik, sokáig rendszergazdai joggal futott a profilom, de biztonsági okokból sima felhasználó lett. Egyébként a defragoló rendszergazda fiókból is kb ezt csinálja.
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
törölt tag
válasz szabonagyur #44533 üzenetére
okés és köszönöm szépen a segitséget neked, és ugyszint kispx -nek is,.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
-
törölt tag
válasz szabonagyur #44528 üzenetére
ó,akkor az hogy kerül be a gépembe? vagy hogy,hol nézhetem meg kell e frisiteni?
(#44528) szabonagyur és azt hol találom? mer neten anyi minden kijön,hogy nemtom melyik a valódi,.
(#44530) kispx jéé,. ezt is megnéztem,de a neve nempasszolt,igy hát léptem onnan másfele,.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok. Valaki megtudja mondani,honnan szedhetem le a legujabb 13-as directx-et?
-
Plague666
tag
Üdv!
Olyan problémám volna, hogy a windows aero random behal, de nem vált át a régi kinézetre, marad a téma. De pl a jobb sarokban a wifi-hangerő stb jel mellé vagy alá szabálytalanul bevág valami ikont a választhatós listából, vagy időnként leteszem tálcára a sajátgépet és a nyelvválasztó HU-felirat helyén fehér kis kocka keletkezik. Ilyenkor belépve a személyre szabásba az aero témák nem választhatók ki, kiszürkülve láthatóak. Ugyanekkor egy random megnyitott ablak nagyon sokat tölt, "nem válaszol", majd egyszer csak bejön
A háttérben nem fut semmi extra gonosz, vírust sem találtam, mi lehet a baj szerintetek? Köszönöm valaki válaszát.
Ja és 2 gigás videókarim van, szóval nemhinném, hogy "azért mert gyenge az aeróhoz". Win7 64bitről va negyébként szó. Mégegyszer köszönöm. -
brd
nagyúr
Nem az összes Event ID 10-est, csak ezt a lekérdezést törli, és nem az Event Logból, hanem a lekérdezés WMI regisztrációját. Idézet a kb leírásból, kiemelve a fontos rész:
If however you want to prevent these events from getting generated and want to remove this specific WMI registration manually, please follow the steps mentioned in this article for running the workaround script.
The only real valuable thing is intuition.
-
Casanova*
veterán
win telepítésnél formáztam az e
meghajtót és azóta nem tudok
felmenni. hiányzó boot fájlt ír ki.
restart win lesz. és telepítésnél sem engedi összeadni a 2 meghajtót. annyira gyűlölik egymást.[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz HollyBoni #44522 üzenetére
nem engedi törölni az E meghajtót , formázni sem tudom. azt írja rendszer aktív... régen erre volt telepítve másik win.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
szasztok! két meghajtóból hogy tudok csinálni egy meghajtót?? C meghajtón van a win. van D és E meghajtó,e kettőből akarok egy meghajtót!
[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
válasz szabonagyur #44509 üzenetére
Értem köszi, és abból lehet baj ,hogy amikor az IE 11-et telepített a frissítéseknél egyszerüen nem ment tovább már 40 perc alatt se, és a feladatkezelőben leállítottam az IE Setup-ot ekkor kiiírta hogy nem sikerült 3 frissítés, majd ujrainditottam a gépet mert felajánlotta de már mennem kellett el itthonrol igy amikor ujraindult a BIOS képernyőnél én kikapcsoltam a gépet, és másnap kapcsoltam ujra be, igy hibásan mehetett végig a frissítés? 700mb körüli frissítést szedett le. Ma csak az IE 11-hez szedett le frissítéseket, meg valami kernel-mode frissítést. Most nem talál frissítéseket már. Bocs ha hülyeséget kérdezek.
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
codec
senior tag
Köszi, én úgy értelmeztem, hogy a script csak az eseménynaplót manipulálja(kb a "nem látod, nem fáj" módszerrel.)
De ha a lekérdezést teszi helyre akkor minden okés . Azonban az azért nem teljesen világos, hogy egy lekérdezés javítása miért intézi el az összes Event ID 10-es hibaüzenetet.
Olyan mintha a script után soha nem hajthatna végre lekérdezést.
Vagy lehet ezt is csak rosszul értelmeztem.Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
törölt tag
Sziasztok.
Teljesen laikusként.
Most olvastam samsung 840 EVO belassul.
Hibás SSD-t nem szeretnék venni,( aminek gyakorlatilag
a szerepe az lenne hogy gyorsabb a HDD-nál) szerintem senki.
Vissza olvasva hihetetlen sok probléma van a windows 7,8,8.1,
alaphangon 25k~ van.
Az XP is ilyen volt?
A válaszokért -
beleszólok
senior tag
Akkor ez másik hiba, mint amibe én futottam bele a telepítés után.
Nekem is valami WMI-s SQL lekérdezéssel szemetelte tele az event logot, amire egy olyan megoldást javasoltak, ami csak megszünteti az üzeneteket, de csak workaround jelleggel, a tényleges hibát nem, de arra azt írták, hogy valójában nem hiba, így működik a windows.
Ha megtalálom valahol a linket, majd berakom ide.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
-
brd
nagyúr
válasz beleszólok #44512 üzenetére
Nem. A kiváltó ok az, hogy olyat kérdezne le, ami csak a DVD/ISO létrehozása közben értelmezett. A script kiszedi ezt a folyamatos lekérdezgetést. Tehát nem az a hiba, hogy lekérdez valamit, ami hibára fut, hanem a lekérdezésnek nincsen értelme. Nincs hiba, amit meg kellene szüntetni, a lekérdezgetést kell kinyírni, ezt csinálja a script.
-
beleszólok
senior tag
-
brd
nagyúr
Erre gondolsz? Ezt a 2 mondatot te hogyan értelmezed?:
After running the script the Event ID 10 errors related to this event should stop occurring. This does not remove any of the existing entries in the Event log, they would need to be manually cleared out of the application event log.
Mert én úgy, hogy a továbbiakban nem fognak jönni ilyen Event ID 10-es és ehhez a hibához köthető bejegyzések. Ill. írják még, hogy a script nem törli a már létező bejegyzéseket az Event logból, így ha szúrják a szemed, akkor neked kell törölni az application event logot.
-
codec
senior tag
Üdv!
Tiszta telepítés után az Eseménynaplót böngészve belefutottam egy érdekes hibába:
Eseményazonosító: 10, WMI hiba."Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected."
Utánaolvasva azt találtam, hogy ez a Win7 lemezkép készítése során létrejött hiba (megemlítik, hogy ez semmilyen gondot nem okoz), azonban a microsoft által kiadott javítás csak egy "Event ID 10" törlő script nem magát a hiba forrását szünteti meg.
Van arra lehetőség, hogy a WMI szűrőt valahogy manuálisan javítsam?Köszi!
Az intelligencia hiánya gyógyíthatatlan betegség, azonban a tünetei jól kezelhetőek!
-
Storms
őstag
üdv
Most raktam fel a win 7-et, és még nem állítottam át hogy soha ne kerüljön a gép alvó állapotba hanem 20 percre volt rakva, meg a merevlemez is azon volt ahogy néztem(20 perc) Alvó állapotba mehet úgy a gép ha a frissítések telepítését elinditottam és több mint 30 percet nem voltam a gépnél ? Vagy ha telepit akkor nem megy alvó állapotba?
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
acsati
aktív tag
válasz quailstorm #44506 üzenetére
Értem
-
acsati
aktív tag
válasz quailstorm #44504 üzenetére
Hát nekem is új volt ez az aláírás hiány, pedig már nem egyszer raktam újra a laptopomon a Win7-et, ugyanezzel a lemezzel, ugyanezeket a drivereket és ugyanezzel a módszerrel.
Nem lehetne szerinted vhogy utána járni, hogy mi is lehet a probléma? -
acsati
aktív tag
válasz quailstorm #44486 üzenetére
Ezt majd minden bekapcsoláskor el kell játszani? Nem lehet elmenteni?
Mert minap mikor bekapcsoltam újra hibásnak érzékelte a dolgokat eszközkezelőben, aztán újraindítottam F8, aláírás letiltás és jó. -
Jarod1
veterán
No , az alábbi problémával küzdöttem:
JBL Flip Bt os Hangszórót akartam Bt on csatlakoztatni a WIN7 es lenovo laptopomhoz,
kapcsolódni tudott csak drivert nem tudott felrakni,
a megoldás: fel kell tenni a lenovo saját Bt driverét, és onnantól működik
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Black Myth: Wukong
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!