Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz ledgeri #47399 üzenetére
Ok, az is jó élő online segítség esetén, de nekem akkor is jól jön a fenti ftp dolog, amikor utólag magyarázza, hogy "Valami olyasmit írt ki a víruskereső, hogy..." vagy "Feljött egy ablak és nyomtam egy Nem-et, de már nem emlékszem mit írt"... Ilyenkor megnyomja a gombot és később láthatod mi jött fel neki.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
ledgeri
nagyúr
válasz spiritex #47398 üzenetére
Ha a skype-szint megy akkor ajánlom a TeamViewert is. Akár te is belenyúlhatsz az ó gépükbe. Ő látja mit csinálsz, te meg egy ablekban látod az ő monitorát, amit manipulálhatsz..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
spiritex
veterán
Ha valaki rendszeresen karbantartja távolba rokonai, barátai, ismerősei gépeit, és telefonos segítséget ad, akkor nagyon jó kis funkcióját találtam meg a FastStone Capture képernyőmentő (Printscreen) programnak. Be lehet állítani, hogy a PrintScreen gomb megnyomása után automatikusan elmentse egy file-ba a képernyő tartalmát, csatlakozzon a megadott ftp szerverre, és küldje is el a file-t oda.
Ez akkor jön nagyon jól, amikor a telefonba, skype-ba nagyon magyarázza az illető, hogy "Nekem nem jelenik meg...", "Nálam nincs olyan", és ezek szinonímái...[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
vlevi
nagyúr
válasz Panthera #47395 üzenetére
Az XP mód nem nagyon jó ilyenekre.
Sokkal inkább a Dosbox, ahogy előttem is írták, vagy a VirtualBox, VMWare-t érdemes használni. Ha Virtualbox alá egy Win95, 98-at raksz fel, akkor ráadásul osztott mappán keresztül hálózatban is elérhető a virtuális gép, (valahogy a dos-os virtualbox is elréhető, cska macerásabban), és lehet rá másolgatni fileokat. és a dos progik futni fognak rajta. -
Panthera
őstag
Sziasztok!
Egy régi DOS program miatt feltettem 64 bitre a Windows Xp Mode alkalmazást. Eddig nem használtam soha, nagy nehezen sikerült működésre bírni, de teljes méretben nem hajlandó futni: "A videóeszköz nem tudta inicializálni a teljes képernyős módot..."
A program így is használható, de kipróbáltam kíváncsiságból egy DOS-os játékot. Utóbbi csak teljes képernyős módban akar futni, egyáltalán nem indul el - a hibaüzenet ugyanez.
Létezik valamilyen megoldás? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Itt korábban többen írtátok, hogy nem megy a gyári időjárás gadget. Véletlenül nem Comodo-t használtok?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
mufi
senior tag
Hogyan tudom megoldani win7ben, hogy egy feltelepitett progi mar bootolas utan a hatterben kezdjen futni? (HW info) Es azt hogyan lehet, hogy egy masik programot, ami jelen esetben a quiteHDD program (egyetlen kicsomagolhato es futtathato exe kiterjesztesu fajl)
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
spiritex
veterán
Ez a Macrium tényleg nagyon profi program.
Tegnap megcsináltam életem sokadik sima, de első 2 lépcsős hdd klónozását. Az illetőnek nagyon hangos volt a vinyója, ezért pár hónapja átklónoztam a frissen telepített win7-et (100 megás rejtett + C partíció) egy általa vásárolt 60 GB-os SSD-re, de kérésére még nem szereltem be a gépébe.
Időközben belerondított több helyen a win7-ébe (vírusirtás is volt, stb...), és rájött, hogy nem is elég nagy az SSD-je. Így vett egy nagyobb SSD-t, de ugye már nem volt érdemes a vinyóról klónozni, ezért a korábban ki sem próbált 60-as SSD-ről klónoztam át a win7-et úgy hogy a két SSD két külső USB 2.0-s házban volt az én gépemre kötve. Tehát a 100 megás rejtett + a C partíciót klónoztam. Az eredmény egy tökéletesen működő win7 lett.
-
olivera88
veterán
válasz olivera88 #47387 üzenetére
Ja jut eszembe van Easeus partition masterem is, épp avval próbáltam, de ha átteszem FAT ra a fájlrendszert akkor lecsökkenti 4 gb ra méretet, nem lehet belőle 8 gb os csinálni így.
Szerk: csináltam egy wipet rajta és FAT 32 be már enged 8 gb ot- Jó a FAT 32 is ?
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
olivera88
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #47386 üzenetére
Megpróbáltam ezt amit írtál de cleannál megállt azt írja hibát észlelt és hozzáférés megtagadva.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
válasz olivera88 #47385 üzenetére
Windows esetén csak 1 partíció lehet a pendrive-on (lehet több is, de csak az elsőt tudod használni belőle). Le kell takarítani a pendrive-ról az összes partíciót.
Hogy ezt manuális módszerrel oldod meg avagy külön segédprogival, az már rajtad áll.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
olivera88
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #47384 üzenetére
Jah. Köszi. Megnéztem, EFI rendszerpartíciónak írja. Linux telepítőnek volt használva régebben a Pen.
-
félisten
-
félisten
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Tippet szeretnék kérni asztali ikon méret változtatáshoz.
Nagyjából 3 napja valami furcsa pár másodpercre mintha lefagyott volna a gépem, és azóta az asztali ikonok kisebbek lettek (meg start menüben lecserélt a számítógép képe), szóval furcsa. Ami bosszantó, hogy az ikon méretet nem találom visszaváltani. Win7 ulti sp1.
Az is kérdésem lenne, terjed-e valami új vírus neten, aminek ez az egyik tünete?
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
törölt tag
válasz szabonagyur #47375 üzenetére
Szerintem arról van szó, hogy nálam Windows 7-en fent van a OneNote asztali verziója, Windows 8.1-en pedig nincs, illetve 8.1-en nekem csak Modern UI-s OneNote van fent.
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #47373 üzenetére
Arra én nem kaptam meg
-
félisten
-
joccadoki
senior tag
válasz olivera88 #47370 üzenetére
számítógép-->jobb klikk-->kezelés-->lemezkezelés
Nem lehet hogy használtad olyas valamihez (pl macbook iboot, dvd lejátszó stb), ami módosította a kiterjesztését a pennek?"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
olivera88
veterán
válasz szabonagyur #47365 üzenetére
Persze jó volt egy ideig aztán egyszer csak ilyen lett. Azt hol kell?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
Nem tudom a Windowshoz van e köze ennek a hibának v se de azért megkérdezem. Van egy 8 gb os Kingston GE 9 pendrivem. A Windows meg 430 kb osnak látja amiből 14 kb szabad. Nem tudom mi történhetett. Jó régóta használok pendrivet de ilyennel nem találkoztam még.
[ Szerkesztve ]
-
rostiron
őstag
válasz szabonagyur #47362 üzenetére
Sajnos nem lehet bővíteni. Valamikor úgy tudtam hogy a valós ram 1.5 szerese. Ez megállja még a helyét ??
Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
félisten
-
rostiron
őstag
Sziasztok.
Egy asus notbook amibe 1 GB ram van, szerintetek mennyi virtuális memóriát kell beállítani hogy tuti legyen ?
Win 7 home premium lett telepítve.Gigabyte B55 Aorus elite v2, Ryzen 5600, 32GB DDR4, RX6600, XFX TS-550,
-
tgulyas
senior tag
válasz szabonagyur #47358 üzenetére
kösz,
ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
félisten
-
tgulyas
senior tag
üdv, tudnátok segíteni abban hogy fel tudom-e telepíteni ere a rendszere a W7 .
GigaByte GA-K8RS482M (Fujitsu-Siemens Scaleo J alaplap)
MicroATX - ATI RS482 (integrált VGA), ATI SB450 chipsettel, s939
2 GB DDR ram
2400Mhz prociASUS ROG STRIX Z390-H GAMING Intel Core i9-9900K VGA 2060 Super 2x G Skill RipjawsV F4-3200C16-8GVKB win 10 pro
-
Troy.
addikt
válasz szabonagyur #47347 üzenetére
Nincs! Most lekopogom, megint beállítottam és újraindítás után maradt a normális érték.
[ Szerkesztve ]
.
-
atala
addikt
Sziasztok!
Segítsetek, mert megőrülök.
Adott egy win7-es gép, amin nem minden miniatűr jelenik meg. Pl. a jpeg képnek megjelenik a miniatürje, de egy vágó programos fájlnak nem.
A laptopon ugyan csak win7 van, és ott megjelenik ennek a fájlnak a miniatűr képe. A beállításokat már végig nyálaztam, azzal minden rendben van. Próbáltam kitörölni a miniatűröket, hogy újra rajzolja őket, de semmi eredmény. A két gép között csak annyi a különbség, hogy az asztalin sp1-es a win7, a laptopon meg sima.Még valami a laptopon ha behívom a fájlnak a tulajdonságait, ott van egy olyan menü, hogy Thubnail, az asztalin nincs ilyen.
-
válasz Zola007 #47350 üzenetére
Még mindig ott tart, így kikapcsoltam...
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
félisten
válasz MaxxDamage #47349 üzenetére
Ennyi frissítésnél simán normális
-
Zola007
veterán
válasz MaxxDamage #47349 üzenetére
kapcsold ki gombbal, nem lesz semmi baja
van hogy belefagy a frissítésbe
Friss telepítésnél én a csoportonként szoktam ráküldeni a hasonló időben kiadottakat, egyszerre 20-30 frissítés
Így igényel vagy 5-10 újraindítást, de nem akad ki közben és nincs sikertelen csomagtelepítésMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Az mi lehet, hogy már lassan 1 órája "146 / 151 frissítés telepítése" van (kikapcsolást választottam)
Ez normális így ? (nem fagyott meg vagy hasonló, mert az a töltő kör folyamatosan megy körbe-körbe)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ledgeri
nagyúr
Milyen géped van? Egy régi gép itt van mellettem HDD halállal, és gondolkozok, hogy melyik bizzámú menjen fel rá...majd.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
Troy.
addikt
válasz szabonagyur #47343 üzenetére
A partíció 50GB-os és a rendszer 24 GB-ot akar adni belőle. Tegnap átállítottam 4%-ra és mára visszarakta.
.
-
félisten
-
félisten
-
Zaji
őstag
Sziasztok,
Telepítettem egy 64 bit-es verziót a korábbi 32-es helyett. És lassabb lett a gépem. Ennek mi lehet az oka?
Most szeretnék venni a jelenlegi 2x1 GB RAM helyett 2x2 GB. Ezzel történne valami gyorsulás?
A gép egy HP 6710b.
Válaszokat előre köszönöm! -
félisten
-
vlevi
nagyúr
válasz Pityke78 #47336 üzenetére
Na, az tényleg furcsa. Én sem hasznáom állandóan a tv-t, csak játékra, de amint lekapcsolom a tv-t (mármint a win+P-vel átváltok egymonitoros módra), akkor minden a monitoron van. Meg úgy egyébként is. Elsődlegesnek van beállitva a monitor (vagyis a 2. kijelző), és azon van a desktop, az ikonok, startmenü. Ha kiterjesztett asztalt használok, akkoris.
szabonagyur: Ha nyomsz egy win+p-t, akkor mi a felállás? A monitor a "monitor", vagy a projektor? Mert nálam az elnevezések meg vannak cserélve.
[ Szerkesztve ]
-
Pityke78
őstag
Oké, de az nem normális, hogy ha ki van kapcsolva a TV-m, akkor a monitor lesz a kiterjesztett kijelző és az összes ikon eltűnik róla. Ráadásul ha nyomok egy jobb klikket és képernyő felbontás beállítást, az is az elsődleges kijelzőn jelenik meg, ami ugye a kikapcsolt TV.
Persze ha bekapcsolom a TV-t, úgy egyből helyreáll a rend és a monitor lesz az elsődleges, a Tv pedig a kiterjesztett.
Ezért nem értem...
-
félisten
-
vlevi
nagyúr
válasz Pityke78 #47329 üzenetére
Valami perverzió miatt mindíg a hdmi za elsödleegs a dvi-al szemben. Sok éve van ati/amd kartyam, mindegyikkel igy volt. Talan, ha displayport hasznalnek, akkor az lehetne 1-es számú, de engem már nem zavar.
Win+p gombokkal egyebkent gyorsan tudsz valtogatni, nem kell bemenni a vezerlopultba. -
Zola007
veterán
Adott egy Toshiba L40 laptop
2GB ram, 1x1GB volt benne gyárilag, 1 ugyanolyan modult raktam bele.
BIOS látja, Memtest86+ hibátlanul lefut, Aida látjaViszont a Win7 (64bit) nem lát csak 1 gigát és annyit is használ.
A csajszi most használja, nem pakolnám újra a rendszert ha nem muszáj.
Tudja valaki mi lehet a gond?
Vagy tegyek fel egy XP-t?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Troy.
addikt
Valaki meg tudja mondani, hogy nála mennyire van állítva ez a csúszka? [link]
Sajátgép - tulajdonságok -rendszervédelem - rendszervédelem (fül) - C rendszer kiválaszt- beállítás(#47333) Zola007: Négy éve pont te szívtál a rendszerpartíció megtelésével. Erre fől megjelensz.
[ Szerkesztve ]
.
-
Pityke78
őstag
válasz szabonagyur #47330 üzenetére
Ráadásul az az érdekes, hogy catalystban épp fordítva van az azonosítás. Ott a monitor az 1-es és a TV a 2-es.
-
félisten
-
Pityke78
őstag
válasz szabonagyur #47328 üzenetére
Bocs, akkor lehet rosszul fogalmaztam. Elsődleges kijelzőként be tudom állítani a monitort, de mindig 2-es kijelzőként azonosítja. És ha kikapcsolom a TV-t, akkor gondolom emiatt kiterjesztett kijelzőként fog viselkedni és az összes ikon eltűnik a monitorról.
-
félisten
-
Pityke78
őstag
válasz szabonagyur #47326 üzenetére
Asztal jobb klikk képernyőfelbontásnál nem tudom úgy beállítani, hogy a DVI-os monitor legyen az 1-es. Mindig a HMDI-s TV-t hozza 1-esre.
-
félisten
-
Pityke78
őstag
Srácok, az alábbi problémával küzdök:
Adott egy asztali PC, aminek a VGA-jára DVI kábelen csatlakozik a monitor és HDMI kábelen egy házimozi erősítőn keresztül a HD TV.
A windows képernyő beállításoknál csak úgy tudom beállítani, hogy a HD TV lesz az 1-es (fő) képernyő, a monitor pedig a 2-es képernyő.
Ha másolom a monitor képét, akkor ugyan a monitoron és a HD TV-n is ugyanaz a kép jelenik meg, ami jó is lenne, de ha lejátszok egy filmet, akkor a monitoron szépen folyamatosan jeleníti meg, viszont a HD TV-n akadozva, olyan képem lesz, mintha sávok csúsznának el egymáson. Nem tudom miért így jelenik meg a HD TV-n, de emiatt ezt a beállítást elvetettem.Viszont ha kiterjesztett képernyőként állítom be a HD TV-t, akkor csak akkor jelenik meg az asztal a monitoron, ha a TV is be van kapcsolva.
Ha úgy kapcsolom be a PC-t, hogy a TV nincs bekapcsolva, akkor a monitoron jelenik meg a kiterjesztett rész, ikonok nélkül. Gondolom azért, mert a monitor van beállítva alapból 2-es kijelzőnek.
Viszont az is furcsa, hogy a Catalistban pont fordítva van a jelölés. Ott a monitor az 1-es és a HD TV a 2-es.Be tudom úgy állítani a windowsban is, hogy a monitor legyen az elsődleges (1-es) kijelző?
Köszi
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Két napja raktam újra a rendszert, de a Windows partíció (50GB) már meg is telt. Mi a fene lehet vele? Mintha valami folyamatosan írna oda. Eddig ehhez hasonlót még nem tapasztaltam.
Hopp: A system volume information mappa 18 GB-t foglal.
[ Szerkesztve ]
.
-
Kezdő vagyok
őstag
A Windows 7-nél probléma-e,hogy az értesítési területen megjelenő Windows Update ikonra hiába kattintok bal egérrel kétszer,nem csinál semmit sem?
Ha ráviszem az egérmutatót,azt írja ki,hogy valami frissítéseket tölt éppen le,meg hogy hány százaléknál jár a letöltés,ami persze folyamatosan nő.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz XXArcAngelXX #47318 üzenetére
A Szülői felügyeletnél létre tudsz hozni új, általános jogú felhasználót, és beállítani rá, hogy milyen programokat futtathat.
-
Panthera
őstag
válasz XXArcAngelXX #47318 üzenetére
Szia!
Vezérlőpult, Felügyeleti eszközök, Számítógép-kezelés...
Itt tudsz létrehozni korlátozott felhasználót (nem biztos hogy pontosan ez a neve, xp-n vagyok).
A sajátodat meg nyilván levéded jelszóval...A könyvtárakat meg külön kell beállítani, szerintem alapesetben teljes joga lesz egy könyvtárra, de a rendszermappákat akkor se tudja törölni, ahogy a te felhasználói mappádat se.
-
XXArcAngelXX
tag
Sziasztok! Olyan segítség kellene nekem hogy a gépemen egy másik fiókot is szeretnék létrehozni öcsémnek. Hogyan és hol tudom azt beállítani hogy a programokat amik fent vannak tudja használni, de azon kívül se telepízeni se törölni ne tudjon, de az 1 terás vinyó egyik partícióján (ami filmraktárnak van) tudjon másolni törölni?
The brightest flame casts the darkest shadow... Let the Universe Burn!!! BattleTag: Gabriel#21210
-
Doky586
nagyúr
válasz redhunter #47312 üzenetére
"szval nem ismeretlen a feladó."
Gondolom ha kapsz egy levelet egy közeli ismerősödtől ezen leírással: "Találtam egy nagyon cuki képernyővédő progit, próbáld ki te is.." akkor azonnal megnyitod a mellékelt exe filet.
De én ekkor se nyitnám meg, inkább törölném..
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
redhunter
senior tag
válasz szabonagyur #47313 üzenetére
De pontosan igy van ahogy mondod,csak nekem azért nem müködött mert nem jó verzió számu szoftver volt fent,de most cserélem ,remélem igy már jó lesz.
PSN - RedFoxHun
-
sz.j
nagyúr
válasz Gubek-Einste #47311 üzenetére
Nálam sem volt gond a win7 frissítésével, a szokott módon lejött. Viszont a win8.1-es noti frissítésével még várok, mert ahogy a topikjában olvasom, elég némi gond lehet vele.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
félisten
-
titán
-
redhunter
senior tag
válasz Gubek-Einste #47306 üzenetére
Igen ezeket én is megtaláltam de ennek ellenére nem sikerült,mert az a progi amit itt ajánlanak telepitésre az nem müködik csak trialban ugy pedig nem ismeri fel a fájlt.Azt irja hogy vegyem meg.
PSN - RedFoxHun
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #47306 üzenetére
Köszi, Winsdows 8.1-nél is így volt, csak ott még nem tartok, mert lassan frissül
Szerk:
Még mindig itt tart, valami durva sebesség gond lehet a frissítQ szervereikkel is, mert Windows 8.1-nél, Windows 7nél, Windos Vistánál, sQt Windows Defendernél is nagyon lassan jönnek le a frissítések.
Pedig a netsebességem nem indokolná (VDSL2)
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz redhunter #47303 üzenetére
Hogyan nyissuk meg a BLD fájlokat
#47305 GoodSpeed
Volt még egy Biztonsági frissítés a Windows 7 for x64-based Systems rendszeren futó Internet Explorer 11 böngészőhöz (KB3034196) frissítés is az újraindítás után.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Jeollam
aktív tag
sziasztok! hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a windows 7 pendriveről fusson? tehát nem telepítem, hanem róla fusson? ilyen pár 100 megás windows 7-et láttam futni még régebben egy ismerősömnél, és közben elérte az ssd-t mindenét. Nem ismerte be sem a hangot, se semmit, de engem mégis érdekelne.
Várom válaszotokat! Köszönöm!
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
redhunter
senior tag
Sziasztok ,nem tudom jó helyre irok e de sehol nem találtam erre választ.A bld fájlokat hogy tudom megnyitni?
PSN - RedFoxHun
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest