Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinacarlos
tag
válasz IntelKiller7 #1757 üzenetére
Melyik kővel küldik vajon?
-
vinacarlos
tag
válasz IntelKiller7 #1431 üzenetére
Sikerült lesütni a 40 főnek? 16-os kodával nyomod, ha jól emlékszem. Nem csináltam meg ennyit egyszerre, mik voltak a tapasztalataid?
-
vinacarlos
tag
válasz IntelKiller7 #1182 üzenetére
Nem feltétlenül sok idő ez, de liszt függő.
Nekem az vált be, hogy az utolsó éjszakát külön bucizva pihen a tészta és sütés előtt csak felmelegedni veszem ki. -
vinacarlos
tag
Én eddig csak beltérben használtam, de simán ment 440-450-ig a termosztát szerint. A követ nem mértem, nincs infra hőmérőm. Nem néztem az időt pontosan, de szerintem 30 perc körül elérte az üzemi hőfokot. Igaz, hogy olyan nyomáscsökkentőt használok, amin lehet állítani külön az erősséget és ahogy próbálgattam, látszott hogy változik a láng, de soha nem maxon ment. A palack és a kinti hőmérséklet biztos, hogy számít, de szerintem nem ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
vinacarlos
tag
válasz McNamara #1150 üzenetére
17-et. Én a nyilas magasságától tartottam. A koda 11,5 cm középen, a cozze 10,5 cm végig. Ebből jön le kő mindkettőnél. A cozzeban 9,5 cm a tényleges nyílás. Szerintem a felépítésük miatt csalóka, sokkal kisebbnek látszik a cozze szája, de nincs akkora különbség. Eddig sima sütőben sütöttem lapát nélkül, ebben 1x pizza után teljesen élhető ez a méret, egyet rontottam el, de azt is csak azért, mert túl vékonyra nyújtottam a tésztát. Kicsit kifolyt a szósz, de azt is kitudtam venni dráma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest