-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Ilyen összehasonlításkor először is az alapvető életszükségleteket veszik figyelembe, mint élelmiszer, lakhatás, ruházkodás.
Ezeket alapul véve élünk jobban mint 93%, nem az alapján hogy hány colos az okostelefon kijelzője.Pár éve hallottam egy mondást egy öregtől, azóta is igyekszem magam tartani hozzá:
"Annak kell örülni, ami van, nem amiatt bánkódni, ami nincs"Amolyan félig üres v. félig tele van a pohár? alapon, ki, hogy nézi ugyanazt a poharat.
Én jelenleg viszonylag boldog vagyok, holott nem vagyok se gazdag, se izmos, se házam, se feleségem.
De megtanított az élet értékelni, azt amim van és igyekszem a lehetőségeim /vagyonom folyamatosan bővíteni, mindemellett az igényeim szűkíteni.
Így egy összefele tartó viszony alakul(t) ki közöttük, tehát egyre kevesebb egységnyi anyagi áldozat szükséges ahhoz hogy jól érezzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest