Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007

veterán

válasz Ijk #155319 üzenetére

Ilyen összehasonlításkor először is az alapvető életszükségleteket veszik figyelembe, mint élelmiszer, lakhatás, ruházkodás.
    Ezeket alapul véve élünk jobban mint 93%, nem az alapján hogy hány colos az okostelefon kijelzője.

Pár éve hallottam egy mondást egy öregtől, azóta is igyekszem magam tartani hozzá:
    "Annak kell örülni, ami van, nem amiatt bánkódni, ami nincs"

Amolyan félig üres v. félig tele van a pohár? alapon, ki, hogy nézi ugyanazt a poharat.

Én jelenleg viszonylag boldog vagyok, holott nem vagyok se gazdag, se izmos, se házam, se feleségem.
    De megtanított az élet értékelni, azt amim van és igyekszem a lehetőségeim /vagyonom folyamatosan bővíteni, mindemellett az igényeim szűkíteni.
    Így egy összefele tartó viszony alakul(t) ki közöttük, tehát egyre kevesebb egységnyi anyagi áldozat szükséges ahhoz hogy jól érezzem magam.

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Új hozzászólás Aktív témák