Hirdetés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Facebook és Messenger
- Banggood
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- ASUS routerek
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
+1
Nincs eléggé kihangsúlyozva, hogy mennyire pozitívan megváltoztatja az életed, ha nem eszel cukrot meg semmi cukrosat.
Amiket én tapasztaltam már pár nap / hét után:
- nincs fél/egész napos éhségérzet, simán kibírom két kajálás között anélkül hogy hamburgerekről álmodoznék
- nem morog hangosan a gyomrom néhány óra után mintha már 1 napja nem ettem volna
- sokkal jobb az alvás, így az én koromban is simán végig tudok aludni egy 7+ órás éjszakát anélkül, hogy felébrednék, persze ez mástól is függ, de tényleg jobb mint volt
- az agyam is jobban működik, jobban tudok koncentrálni
- a rendes, főzött kaja sokkal finomabb, sokkal jobb az ízükMár többször "leszoktam" a cukorról, de ugye volt nyár, meg fagyikák és észre se veszed, hogy mit csinálsz, nem könnyű az fix.
Mindenesetre durván javítja a napi életminőséget, ha lerakod ezeket a fosokat. Nekem a kis lépések nem mennek, csak a drasztikus változás. Szóval most az UPF-eket is letettem, anélkül elég nehéz (lehetetlen) lenne a cukortól megszabadulni. Persze ott már egyébként sem csak a cukor a gáz.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
attiati
veterán
"amugy is olyan ez a cukor, mint a dohanyzas. ha nem csinalod nem hianyzik majd...sot"
+1Tök jól el lehet lenni csoki, sütemény és alkohol nélkül. 1 hónap után "tiszta" az ember és nem kívánja.
Megszűnnek a édesség falási rohamok.Persze gyúrósoknál ez nem tudom hogyan van, mert kalóriáért kiált az izom.
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
én csak példákat mondtam, h milyen cuccokkal lehet szinte "észrevétlenül" több1000 kalóriát bevinni, alátámasztva azt, h nem feltétlenül kell kilós adagokat zabálni, ezáltal kitágítva a gyomrot ahhoz, h valaki elhízzon.
egyébként - véleményem szerint - pont ezek a kis nasik/"észrevétlen" többletek, ami a legtöbb embernél az elhízáshoz vezet... (persze a cukros üdítő, 100%os gyümölcslé stb sem elhanyagolható, de jóval kisebb kalóriatöbblet, ott inkább a vércukor ugrálás és az ennek hatására fellépő inzulintermelés, majd többlet és ebből fakadó újabb éhségérzet, ami probléma... az érhálózat terhelését nem is említve)
2 zacskó (100g-s) mogyoró lehet neked sok, de nagyon sok embernél szerintem akár egy 90perces film alatt lazán elkopik úgy, hogy nem fogja azt érezni, hogy húdejóllaktam.
cukrot (már csak a betegségem miatt sem) nem tudom mikor vettünk utoljára... talán még kovid elején, h legyen 1, mert ki tudja... de sztem azt is elajándékoztuk rá 1-2 évre... de lehet csak fehér lisztből vettünk, cukrot meg nem... előtte meg nem is emlékszem.
vaj más tészta... lurpak sós vaj a gyengém... sokszor megállom, h ne vegyek, de néha kell... aztán max nem 6-8km-t sétálok, hanem köv két alkalommal 10-12-t és le van tudva
szóval én amondó vagyok, hogy persze, figyeljen az ember lehetőség szerint minőségi ételt fogyasztani, de azért mindent is megvonni magadtól, amit szeretsz/amire vágysz, csak mert az nem egészséges, véleményem szerint hosszú távon nem lehet/egészséges (pszichésen).
fogyni akarsz --> kalóriadeficitegyébként a mogyorós túró rudi valóban extraédes, de ez ízlés kérdése
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest