- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Soha nem gondoltam hogy ilyenbe fogok, de nem tetszik amit a tükörben látok!
37 éves vagyok, jelen pillanatban 118Kg (2 éve 130 voltam, de mára oda figyelek mit, és mennyit eszem).
Másfél hónapja edzőterembe járok, szeretnék a hasamról fogyni, (tudok úszni, nem kell úszógumi! ) vállasodni, izmosodni. Jelen pillanatban Hot Iron-ra, Spin Racer-re járok, de már kétszer belekóstoltam a TRX-be, de ezt még korainak találom. Bár a második alkalom sokkal jobban ment mint az első. Legalább heti 3-4 alkalommal járok, de ha tehetem többször is lemegyek. Párom szerint a hasamon már látszik a fogyás.
Reggel, délben normál módon eszem, reggel magvas cuccok, sovány sonkák, ebédre normál főtt kajákat fogyasztva, előnybe részesítve a sovány húsokat, rizst. Vacsorázni már nem nagyon szokam.
Edzések előtt bedobok egy 1000mg-os L karnitin-t, majd hazaérve iszom egy adag fehérjét.
Jól csinálom, vagy nem? Miben kellene még változtatnom?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz Dicker #41340 üzenetére
A diéta már beindult, már csak valami kedvére való mozgásformát kellene kitalálni! Ez a "kapálódzós" gép bejön neki!
Én kb napi 6km-t sétálok, ha az időjárás engedi kerékpározom."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
válasz kolosanyi #41336 üzenetére
A tv torna nem jött be, azt már barátnőkkel próbálta! Valami más, otthon is végezhető mozgás kellene. A szívét nem szabad megerőltetnie. Ezért gondolt erre a gépre. Próbálta, tetszett Neki!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Párom elliptikus trénert szeretne vásárolni. Lábról, fenékről hasról szeretne ledobni pár kilót!
Voltunk az Intersport-ban, ott az Energetics XT 520P, és XT 740T modelleket ajánlotta az eladó. Milyen gépek ezek? Esetleg tudtok ajánlani kezdők számára valami mást? Néha én is kipróbálnám, tehát nem hátrány ha 120 kg-al terhelhető!Köszi!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest