-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bogil99
aktív tag
Már egy hete azon gondolkodok, hogy lehet egy étkezéssel bevinni 100g fehérjét porok nélkül. Valami ötletetek van erre?
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Zola007
veterán
"pár perc múlva picit bizsereg, viszket a bőröm."
az a vércukorszint ingadozás, nem a fehérjeMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Eagl3
veterán
Nem tudom kérdeztem-e már itt, de észrevettem magamon, ha sok fehérjét viszek be hússal (csirkecsecs) egyszerre, pár perc múlva picit bizsereg, viszket a bőröm. Sokféle fűszerkeveréket próbáltam és nincs összefüggés szóval azt kizárnám. Nincs se kiütés, nem is zavaró csak érdekes... ti nem tapasztaltatok ilyesmit?
-
bogil99
aktív tag
válasz Woodslave #73014 üzenetére
Én is Adidast használok, általában az alumínium menteset, de az a tapasztalatom, hogy nem mindegyik egyformán jó. Nekem a Victory League jött be.
Innen üzenem azoknak akik spray-t használnak, hogy mielőtt az egész öltöző "legénységének" a tüdejét telefújják a "jóillatukkal" a mellékhelyiségben tolják le saját tüdőre a jó cuccukat.
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
Casanova*
veterán
válasz FIREBLADE78 #73383 üzenetére
még nem vagy érett férfi
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #73383 üzenetére
majd lesz több ha felnősz
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
FIREBLADE78
addikt
Nekem a csecsem nem kell beretválni,csak pár kósza szűr van,az meg elfér
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-
Casanova*
veterán
válasz FollowTheORI #73370 üzenetére
fejét jól odatették. fasza fotoshop. én pont ennyire vagyok szőrös. csajoknak bejön.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Koppanyvezer
tag
-
Zola007
veterán
válasz FollowTheORI #73370 üzenetére
nem is sz.r fizikum
a sorozatban közelében nem volt, bár a Ferrari 308 GTS sokat kompenzálMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #73368 üzenetére
A kivétel erősíti a szabályt!
Én szőrösen és szőr nélkül is úgy látom magam mint egy hájas csecsemőMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
Áh... nem vagytok tik igazi mácsók mint Mr Magnum.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Woodslave
félisten
válasz Koppanyvezer #73367 üzenetére
mondjuk ez igaz. Amikor először lenyírom akkor úgy látom magam mint egy hájas csecsemő, aztán amikor megszokja az ember rájön, hogy tényleg izmosabbnak tűnik
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Koppanyvezer
tag
válasz Woodslave #73360 üzenetére
Hát... amiatt vált szokásommá.
A hátamat sajnos régóta kell már nekem is "kezeltetnem"... a mellkas meg nem vészes, de így rájöttem, hogy sokkal esztétikusabb csupaszon + cseszettül kényelmes.
Jó megvilágításban így meg már úgy nézek ki, mintha néha sportolnék valamitSteamen: xxxpaulxxx
-
Cassidey
senior tag
-
gghrtz
őstag
Már csak 89 cm a derekam. Még lemegy 9 centi, a vállam olyan 130-133 körül van, és meglesz az Adonisz-arány!
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #73360 üzenetére
Én megmondom őszintén, nem a kinézet miatt vágom
Strandra, úszni, stb. nem járok, mindenhova máshova meg hosszú nadrágban és minimum ujjas pólóban, még edzeni is.
Azért kezdtem el lenyírni, mert használok bemelegítő krémet és ha nincs nyírva, akkor egy tubussal elfogy 2 hét alatt
Ha igen, akkor pedig 5-6 hétig tart, mert jobban el tudom oszlatni. Mivel 1000 ft/ tubus, ezért nem mindegy hogy évente 25.000 vagy 10.000 ft-ot költök bemelegítő krémre.Bár én csak ilyen havonta-kéthavonta nyírom vissza kb fél centisre mindenhol.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz Koppanyvezer #73359 üzenetére
és meg lehet szokni? Jó a hátamon nekem is van, mondjuk nem olyan mint amit Zola linkelt (persze ) azt legyantáztatom pár havonta, de mondjuk mellkast borotválni Három nap múlva már olyan kényelmetlen érzés hogy nem bírom elviselni, inkább maradok szőrös. Mellkas gyanta kemény, mire elmúlik a pörsegés-pattanás már nő a szőr
kar-láb értelemszerűen soha nem lesz szőrtelenítve, mondjuk elég rendesen ki van kopva meg nagyon világos szóval abszolúte nem foglalkozok vele
-
Koppanyvezer
tag
Nemrég még a felsőtest borotválását is buzinak találtam, mára meg már heti rutinná vált (kivéve kar).
Haladni kell a korral... de azért remélem a láb csupaszításával nem fog így átalakulni a nézetem... vagy ha igen, akkor muszáj leszek izmos csülköket növeszteni.Steamen: xxxpaulxxx
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #73357 üzenetére
azért nyugtass meg, ha elolvasod ezt a kommentedet, akkor elgondolkozol, hogy megkérsz egy moderátort távolítsa el
/mondjuk már tök mindegy
-
FIREBLADE78
addikt
válasz FollowTheORI #73356 üzenetére
TE JÓ ISTEN. EZ LEHETSÉGES? MENNYIT SZARHAT
-
nagyúr
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #73349 üzenetére
Lábad mint a félszáraz fenyődeszka
-
Cassidey
senior tag
Szerintem csak akkor néz ki jól a szőrtelen láb pasikon, ha nagyon fasza a lába, akkor meg megengedheti magának. Jár egy srác a terembe, konkrétan látszanak az izomcsoportok a lábán, nyilván szőr nélkül látványosabb a dolog.
Vettem ilyen Revex 16-ot (mert régen, mikor még Adipokill volt diétáztam vele és jó volt nagyon), de ez semmire se jó, azon kívül, hogy morcos vagyok tőle egész nap. És ezen kívül semmit sem érzek. Szóval ne vegyetek.
-
Ijk
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz Koppanyvezer #73323 üzenetére
Munka helyett 😈 semmi extra nem volt izmos voltam mint mindig... 😂
-
Ijk
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #73333 üzenetére
Veszel egy testszőrnyírót és 3 hetente letrimmeled 1 centisre. Én így szoktam, a buziság és a csubakka állapot közötti aranyközép út.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #73340 üzenetére
Conchita?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Zola007
veterán
én néha vissza szoktam csapatni rövidre, mert sajnos göndör bundát örököltem, mint a rackajuh.
Centisnél hosszabb szakállat se tudok növeszteni, mert sündörödik, bondorodik mint a fene
[ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
válasz HussarF #73335 üzenetére
Nekem alapjában nincs bajom a szőrtelenítéssel, én is borotválkozom itt, trimmelek ott de azért vannak területek, amik csupaszon igencsak érdekesek egy férfin. Ez a láb borotválás például egyenesen visszataszító szerintem. Két nap után már "borostás"...
Vannak helyzetek nyilván, amik "megkövetelik" a csupasz lábat de esztétikai okokból azért elég gáz szerintem. -
-
Eagl3
veterán
válasz FIREBLADE78 #73331 üzenetére
Azért lábat szőrteleníteni...
-
FIREBLADE78
addikt
válasz FollowTheORI #73332 üzenetére
Gyantázásra gondoltam,borotva kizárt,mert megnő 1 hét után (tapasztalat). Engem nem idegesít a szőr,csak ne lenne ilyen hosszú, 2-3 cm kb
-
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #73331 üzenetére
Ja csak ha egyszer elkezded akkor utána már muszáj lesz rendszeresen.
Legalábbis a borostás meg rövid szőrös láb....
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Én sem beretválom a csecsem vagy hasonló testrészeim,hála nem vok egy vuki Hónaljam is elég kb 2 havonta gyantáztatni,mert ritka és gyenge szőr. Viszont a comb és lábszár igen durva,de hála nem az a cigó feka Nyárra lehet lehasítom a szőrt rajta,jobban barnul és jobban is látszik a muszkli
-
mayday00
őstag
válasz FIREBLADE78 #73327 üzenetére
kisebb a légellenállás gondolom
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Koppanyvezer
tag
Nekem a fejem sportoló, a felsőtestem is az, az alvázam viszont csak sóbertnorbi.
[ Szerkesztve ]
Steamen: xxxpaulxxx
-
Dicker
őstag
válasz FIREBLADE78 #73327 üzenetére
Mert sportolók.
-
mayday00
őstag
válasz FIREBLADE78 #73325 üzenetére
Olyat csak a b@zik csinálnak, csupasz lábat
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
FIREBLADE78
addikt
Új téma. Lábat szőrtelenítetek?
Télen hülyeségnek tartom, mert fűtMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Zola007
veterán
-
Woodslave
félisten
na ma kiderül mennyire üt egy dupla Rocked
-
Woodslave
félisten
válasz Koppanyvezer #73318 üzenetére
mindegy ha csirkemellről lenne szó még talán megenném, de 100 gramm zab nem érdekel
-
Nightmare
senior tag
Hozzak fel témát? Nagyon ül a topic.
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Koppanyvezer
tag
Én sokáig éjszakára bennhagytam a hűtőben a proteines zabot. Reggelre kész is volt a jó puha, hideg finomság. Egy 6-7 óra áztatással nem sikerült "tönkretenni".
Manapság viszont sokkal jobban esik az, ha a vízzel felöntött zabot berakom 1 percre a mikróba, majd ezután keverem össze proteinnel... azt hiszem ez lesz a winter edition.
[ Szerkesztve ]
Steamen: xxxpaulxxx
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #73309 üzenetére
6-8 órát kibír, utána már fura íze kezd lenni
De miért nem forrázod?
leöntöd forróvízzel és 10 perc múlva ehetőMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
egy tudományos cikk alapján a zabot, mint edzés előtti ch forrást kilőttem
A zab melatonint tartalmaz (a melatonin az alvásciklust szabályozza), emiatt segíti ellazítani a szervezetet, és így könnyebben megy az elalvás is.
azt meg tudja valaki mondani, hogy a beáztatott zab mennyi ideig áll el a hűtőben anélkül hogy zabfa nőne a gyomromban?
-
Koppanyvezer
tag
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #73301 üzenetére
akkor nem lett volna kérdéses eddig a shoulder packing
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- További aktív témák...
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban - Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest