-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fandango
veterán
Egy ideje kovetem a topikot, es ez kello motivacito adott, hogy ujra lemenjek a terembe. Kozel 7 ev mozgas szegeny eletmod utan, ideje is volt. Az edzes jo volt, jol esett, tudomet azert nem koptem ki, de ereztem azt a 7 ev kihagyast. 2m magassagomhoz 90kg suly tarsul, sose voltam egy nagydarab, elhizott, pedig eszek rendesen (mar ahhoz kepest, ahogy kinezek, teljesen atlagos vekony testalkat). Ezt az edzestervet neztem ki, es tervezem veghez vinni, errol mi a velemenyetek?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Szólánc.
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest