-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
válasz BÁ Nutrition #35995 üzenetére
3 Hőhullámok ma jöttek meg, jövőhéten kiderül erőbe jött-e valami...
D3W1L3: Ha te ebből be mered vállalni az extrém adagolást, lelked rajta. Külföldi fórumokon még néha inkább az ajánlott alá mennek.
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
D3W1L3
tag
válasz BÁ Nutrition #35995 üzenetére
én 2 hete szedek hasonló terméket elég extrém adagolásban, de egyenlőre az a véleményem ,hogy többet nem veszek ilyet
-
_NCT
addikt
-
kolosanyi
veterán
válasz norbi2010 #35991 üzenetére
Döntött törzsű oldalemeléssel pl. De ha széles fogással csinálsz evezést, a hát felső részére koncentrálva, akkor is kap rendesen. Aztán hülyén hangzik, de kézenállás is terheli (bár ezt kevesen szeretik, de kurva hasznos tud lenni). Illetve arnold nyomás közben jobban bekapcsolódik a hátsó delta.
-
norbi2010
őstag
Helló
Lemaradt hátsó vállat mennyi idő alatt lehet felhozni? Utóbbi időben észrevettem hogy mell és tricepsz edzés (szűknyomásnál és koponyatörőnél) közben k.rvára elkezd fájni a vállam hátsó része és mivel sohasem sérült még meg, gondolom attól van hogy alulfejlett. Kívülről is látszik hogy nem kerek a vállam, hanem az első része kerek a hátsó meg lapos. Szerintetek milyen gyakorlatokat végezzek rá? Közben hanyagoljam a váll többi részét?
Köszi
-
mocsanisi
senior tag
Eddigi tapasztalat SD-ről:
-Izmok mintha bekeményedtek volna
-Nem kell edzés előtti kieg, anélkül is brutális durranás
-Hőhullámok
-Folyamatos szomjúság"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
_NCT
addikt
válasz Coccolino_O #35985 üzenetére
Szerintem ezt csak te kezdted itt el szajkózni. Én a túróra voltam csak kíváncsi, hogy mennyibe kerül és hol, az egy dolog hogy felzsírosat vagy soványat vettem. Senki sem beszélt arról hogy ezen múlik a siker.
Nekem annyi a lényeg, hogy ne legyen tele savóval, vagy vízzel, normálisabb túróra voltam kíváncsi, hátha van olcsóbban.
Én se élek aszkéta életet (ebben a fórumban szerintem senki), ugyanúgy becsúszik néha pizza vagy krémes, de 7 napból 5-öt próbálok normálisan kajálni.
-
Coccolino_O
őstag
Eddig is arra próbáltam rámutatni, hogy olyan mindegy, hogy zsíros v. soványabb túrót eszel, nem ezen fog múlni az izmosság, de az elhízás sem. Az étrendem közel sem tökéletes, mert eszek mellé szemetet is, csak ne adjuk már elő itt a kőkemény hc testépítőt. Valahogy nehezemre esik elhinni, hogy itt mindenki aszkéta módon él, és nem eszik meg egy sütit v. bármi mást alkalomadtán, amit megkíván. Na kb. ez a zsíros vs. nem zsíros túró is pont ilyen szintet üt meg.
-
_NCT
addikt
válasz Coccolino_O #35982 üzenetére
Jah értem, akkor a túró is rossz, ha valaki fehérjét akar bevinni, értem. Nem tudom te mit szoktál kajálni, de gyanítom az étrended tökéletes.
-
shteer
titán
válasz NorBuilder #35978 üzenetére
tuti jobb mint a tecsós félzsíros ami múltkor folyott a zacskóban - ott is hagytam
szerintem jónak tűnik..
-
tajcsi
őstag
Láb/combfeszítő gépet otthon barkácsolt már valaki? Tudtok egy jó tervet ami alapján egyjó heggesztőmester el tudna azt készíteni?
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Shadowbull
addikt
nem nagyon ismerem a palyajat, megmondom oszinten soha nem erdekeltek a magyar testepitok, nem is ismerem oket.
azt tudom, hogy a 90es evekben hallottam a nevet.
De hogy elismeresre melto amit elert, az nem kerdes, le a kalappal elotte.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
NorBuilder
csendes tag
Én a Lid'lben szoktam venni fél kilós kiszerelésű Pilos zsírszegény túrót. Fél kiló 350. Igaz porzsás, mert a zacskóban széthullik, mivel nincs benne zsír, hogy összetapadjon. Este kiöntöm a turmixgépbe a zacskó tartalmát, öntök rá olyan 3-3,5dl vizet, összeturmixolom és megiszom. Reggelig biztosan el vagyok látva lassú felszívódású fehérjével.
-
_NCT
addikt
válasz Coccolino_O #35975 üzenetére
Bocsmá' h próbálok normálisan kajálni. Biztos jobb lett volna a kérdés ha azt kérdezem, hogy a mirelit pizza vagy a sarki kebabos jobb-e tömegelés szempontjából, ha 2 hét alatt akarok 4kg tiszta izmot....
-
szőröscica
addikt
Hátaztam ma és egy kardiót nyomtam mellé. Kezdek rájönni, hogy a kardió elhanyagolása bizony a súlyzós edzéseken is limitál....
Egyébként még harcos étrenden vagyok, imádom.
Meló sok van, ezért nem nagyon írok. Gondolom mennyire sajnáljátok -
Yeffy
veterán
válasz Shadowbull #35972 üzenetére
nyilván, de ész is.
akik meg erre hivatkoznak, a "a sok idiota koxergyerek", arra én nem tudok mit mondani. ez olyan, tudod, mint mikor valaki azért nem teszi le a bagót, mert hogy "XY is 100 évig élt, holott napi 3 dobozzal szívott, meg munkást, meg stb". minrtha nem függene ez is millió dologtól.
az ilyen meg is érdemli, ha annyi agya nincs, h átlássa az összefüggéseket...
mindenki, aki kicsit olvasottabb ebben a témában, tudja, h sok mák kell ehhez, h valaki +végigkúrázza" az életét...Tamoo: ponntosan
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Shadowbull #35972 üzenetére
Visszavonulás és visszatérés között lehet tiszta volt... Vagy legalábbis nem nagyban nyomta. Olyasmit nyilatkozott, hogy az edzést nem vette vissza, de az egyéb dolgokat igen. Aztán ezt már csak ő tudja, fölösleges találgatni.
Mindenesetre elismerésre méltó amit eddig felmutatott.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
szerintem ehhez akkor is nagy szerencse kell. Igaz majd megmondjuk 20 ev mulva, volt-e neki.
Az ezzel a gond igazabol, hogy majd a sok idiota koxergyerek mind ra fog hivatkozni amikor a koxolas egeszsegugyi kockazatairol fognak beszelni neki, hogy nezd meg o is birta, pedig 25 eve tolja a cuccot oszt´semmi baja...
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Yeffy
veterán
válasz Shadowbull #35957 üzenetére
miért ne élne? ha nem idióta módon csinálja, meg megvan a rendszeres orvosi kontroll + nem hamisítottak a cuccok (gondolom h nem pancsolt szart nyomkod magába), simán ellehet éldegélni ezzel.
brutális egyébként élőben...Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
-
Tulku
veterán
Kissé megdöngettem a hátat, felraktam 100-100 kilót a beülős evezőgépre...na az odab....ott; levegő nem igazán volt...aztán nem bírtam a nyavajgást tovább, beraktam a 300 zenéjét...
Jani kissé megundorodott a BB-től, volt Madridban 100000 ember, no meg egyfolytában izomszörnyeket látott.
Azt mondta, olyan erős volt a 90 kiló, mint még soha, az orosz világbajnok is csak 4, lett.Fél hét persze megnyerte a profik közt, de Janit inkább az amatőr versenyzők kötötték le; Simon fiát vitte ki, az apjával versenyeztem anno...rég volt.
Bá Nutrition: Igen szerintem is. Derék ott is játszik, illetve - és ezt meg is modtam neki - nagyon szögletesnek találom, különöst a négerekhez viszonyatva ordító a különbség, kis kerekség ráférne, mert így nagyon kocka és nem esztétikus....
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Dani82 #35938 üzenetére
ja. adott izomban tárolt csak az adott izom munkájához használódik.. Visszatöltésnél sztem első a máj, aztán az izom. De nem nagy probléma. Néhány okostojás szerint átlag gyúrósnál (azaz nem reggel és este is súlyzós edzés stb.) akkor semmi jelentősége a "gyors" visszatöltésnek.. Dehát a valóélet ezt is cáfolja.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Ijk
nagyúr
válasz mocsanisi #35948 üzenetére
Senki nem szeret lábazni mert szar. Szerintem ettől testépítő valaki és nem gyúrós, mert bevállalja ezt a kínzást a cél érdekében. Ha testépítő vagy lábazol, méghozzá keményen, úgy hogy remegő gyomorral mész előtte a terembe és nem kell attól félned hogy beszarsz közben, mert még előtte garantáltan elmész fosni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
littlelion21
addikt
Urak, a Metadrol-t ismeri valaki? 2 fiókom spam-szűrője is tele van ezzel a valamivel, értelmes leírást nem találtam róla a neten, csak a szokásos "vegyémeg" bullshitet.
-
_NCT
addikt
milyen túrút szoktatok venni? Van valami finom ám olcsó túrú márka?
Bakonyi zsírszegényt szoktam venni, estére, ám drágállom picit 330 vagy 350 a 250g-os.
Mostanában azt csinálom, hogy 2 poharas joghurtot összekeverek 250g-os Bakonyi zsírszegény túrúval, kis cukor, citrom, szétkavarom meg nyomkodom villával és kész a home-made krémtúró
Mammut-ban a héten nyílik a potejinbuilder üzlete, elfogadnak szépkártyát, bözsit nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
Abban fáradok el, de utálom ahogy "ég" a lábam, hogy össze akar csuklani, hogy hányingerem van. Utálom ezeket az érzéseket. Felsőtesttel meg karral nincs bajom, imádom a bedurranást, imádok edzeni. A láb a szükséges rossz amit nagyon utálok.
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
gaborh
aktív tag
engem meg az ideg majd szét vett. Másfél hete eltörtem edzőmérkőzésen a kézfejem + a kisujjam. 2 hete egy deka súlyt sem emeltem.
Gábor
-
Dani82
senior tag
válasz Dicker #35944 üzenetére
nekem a War machine eléggé adja, pedig sokat kipróbálgattam én is előtte.
Viszont észreveszem ,hogy 5edzésből 3x úgy érkezem le a terembe miután beszedtem, hogy feszült vagyok, ideges, agresszív.
Idegesít ha várnom kell a pultnál a kulcsra, ha nincs parkoló, ma pl nem alapszinten mentünk egymásnak majdnem valami gyökérrel aki rámdudált, mert parkolót kerestem. mondtam neki hogy kiszedem a kocsiból, erre kipattant, csak a balfasz nem huzta be a kezifeket es elkezdett gurulni a kocsija
Szóval ez sztem ettől van. ha elfogy tuti kihagyok egy hónapot -
Dexar007
veterán
Give me your cum,bull!
-
Dicker
őstag
Peak Plutonium:
40 g + 2 kapszula kezdésnek. Nem dobtam tőle hátast. A benne lévő zsírégető az hat egyből, mert ömlik a víz az emberről, de a többivel nem teljesen voltam kibékülve. Picit volt könnyebb a súly, direkt bele is húztam a 200-220-ba egy 6-4-es szettet, de nem szoktam nagy súlyokkal dolgozni már, és ott elfogyott a hatása. Ez a 120-160-as felhúzásokat megdobta kellemesen, így könnyebben, ment a széria, de a 200-tól felfele ez is tripla adag lenne, ha kell is valami plusz hatás, mert így ugyanolyan volt, mint eddig...
12-ért szereztem be, annyit megért egyszer, de nem leszek törzsvásárló. Haladó terméknek így nem nevezném, ez is kezdőknek van. Adtam másik két embernek is egy adagot, aki elég kezdő, és haladóbb, ott is ez jött ki, hogy a kezdőnél, még a húzódzkódás, is jobban ment. Azt hiszem +3 ismétlést mondott. Míg a másik tesztalany csak izzadott, mint a ló, viszont bedurrant keményen. Edzésben pluszt még nem vett észre, de a héten még teszteljük tovább vállal, lábbal, és jövő héten mellel is.
Egy doboz ugye 25 adag, ami heti 3-szor edzőknek elég egy ideig, de heti 5-ösöknek már kicsit húzósabb, így én maradok valószínű a saját kotyvalékomnál.
Vagy valaki még tud javasolni valamit, amit érdemes letesztelni? Mindent beszerzek, mert ha már egyszer belevágtam, akkor végigjárom, hogy létezik e még jó edzés előtti szer. -
Mikuland
tag
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
kolosanyi
veterán
válasz penene #35925 üzenetére
Francokat, engem nem dob fel annyira ez. Így se az arányaimmal van a baj, hanem a testzsírral. 15 alá sose tudtam bemenni, nincs önuralmam, meg mezo-endoként nehéz. Mindegy, 17-es testzsírral még nem nézek ki nagyon szarul, úgyhogy próbálok arra törekedni, hogy ne rontsak rajta.
Hogy miként edzek? Most pl haverommal sittesgyúrást nyomtunk a koliban. Húzódzkodás az alagsorban a vastag csöveken, invertált evezés szélesen a középső hátizmokra, sperman fekvő (áthúzás helyett) és a végén törölközős evezés. Kb 40 perc volt az egész, de teljesen szétcsesztem a hátam. Kicsit igénytelen edzés, de egynek elment. -
Dani82
senior tag
válasz BÁ Nutrition #35939 üzenetére
egy szót se értek belőle a hüvelyen kívül
-
Dani82
senior tag
az izom glikogénraktárak hol vannak?
Minden izomnak van egy valahol közel hozzá, vagy egy központi glikogénraktár van?
Tehát ha mell bicepsz edzés van akkor ez a két izom raktár ürül és kerül feltöltésre edzés után a chból, vagy a központi? És ha központi, akkor mondjuk mell-hát edzésnél jobban ürül, mert azok nagy izmok és mondjuk egy bicpesznél kevésbé?[ Szerkesztve ]
-
Miamiquake
aktív tag
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
NorBuilder
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #35930 üzenetére
Abszolút egyetértek. Régen egy videóban szájtátva néztem, mikor még kezdtem, hogy mennyire arányos, mennyire részletes mindenhol. Manapság már abszolút nem így van. Sajnos.
-
wertigo1984
őstag
válasz kolosanyi #35848 üzenetére
Nyugi en ma kezdtem el megint, mert a jobb csuklom nagyon fajt a multkori edzes utan, es pihentettem.
Mell-bicepszet csinaltam, a fekvenyomast 50 kiloval nyomtam. Kiprobaltam hogy lassan engedem le a melltol kb 1 centire, majd dinamikusan kinyomom es felso ponton rafeszitek. A 4x12 vegen alig tudtam a karomat felemelni.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
baluka6
aktív tag
[link] Mr Olympia 2014 cím legnagyobb esélyese...
-
Dani82
senior tag
Akinek kell vmi,pénteken esedékes. Nem írom mi, mert asszem sohatöbbet semmit nem hirdethetek itt, bár erről hivatalosan semiféle értesítést nem kaptam, és lehet félreértettem...
a lényeg hogy akinek kell vmi szóljon -
kolosanyi
veterán
Adonisz hatás, adonisz-index. Utánajártam kicsit. Mellé találtam egy olyat is, hogy a feszített vádli egyező méretű kell, hogy legyen a feszítetlen felkarral és nyakkal, az alkar és a felkar között pedig kb 6 centi különbség az ideális. Itt össze is foglaltam. Annyit találtam még, hogy a comb kerületénél kb 40%-kal kisebb a térd kerülete.
-
Tyer
őstag
Abban tud valaki segiteni, hogy egy esztétikusan kinéző izmos férfiember méretei mekkorák? Az se baj, ha táblázatban le van irva konkrét emberröl, mint itt pl., csak nem ilyen izomagyakra gondolok.
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
mocsanisi
senior tag
Persze tudom hogy kell, sőt az edzéseim az alapgyakorlatokra vannak építve. A vádlimmal kell kezdeni valamit, combom az egész jól reagál, a vádlim az rohadtul fent tapad, akárhogy edzem csak nem akar nőni.
-
Tyer
őstag
válasz mocsanisi #35911 üzenetére
Nem kötelező
Én szeretem, mert vicces, ahogy néznekTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Tamoo
MODERÁTOR
-
mocsanisi
senior tag
Utálok lábat edzeni. Szerintem mindenki csak azért mondja hogy szeret, hogy HC legyen.... Na mind1 lemegyek és megcsinálom mert muszáj, de hogy hogy lehet ezt szeretni....
-
Miamiquake
aktív tag
Delta edzésére mi a leghatásosabb módszer?
Nagyon le van maradva a deltám és egyszerűen nem értem miért. Kinek mitől tud "bedurrani" ez az izomcsoport?oké oké synthol, de komolyra fordítva a szót...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
prot-ko
csendes tag
Van köztetek aki SAN, MetaForce 5.0 2228g proteint ivott már? Mert most adnak mellé egy, 10 adagos Juggernaut HP n.o. fokozót, ami 5.000Ft, így pedig ez a csomag tök jó árban lenne. A SAN igen nagy márka.
-
Tulku
veterán
válasz bandus #35901 üzenetére
Az életkor előrehaladtával én is érzek ilyen tájon vastagodást (nem a zsír általi vastagságra gondo,lok itt) illetve nem elvárhetó egy 115 kilós embertől hogy akkora dereka legyen mint egy 100 kilósnak (elég ha csak a sok felhúzásra, döntött törzsű evezésre, guggolásra gondolunk) de sajnos ez az aránytalanság színpadon igen megbosszulja magát...és bizony ő igen arányos volt mikor abszolút világbajnok lett...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Assetto Corsa Competizione
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Egérpad topik
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest