- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
-
IT café
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
A Lidl-ös borzalom helyett vegyél Ósönbe Meggle zsírszegény túrót, na az olyan igazi túró, nem magerstufe Speisequark (ez annak a borzalomnak a pontos német megfogalmazása amit a lidliben árultak)
Más...
Gyümölcs evéshez:
Szerintem nem mindegy milyen gyümölcsről van szó, de nagy általánnosságban kijelenethető, hogy ami nem hajt meg (engenm a sok szilva, meggy, cseresznye) az nem lehet káros, de legfőképpen az alma ami nagyon semleges, és tönkre zabálhatja az ember magát belőle...
Én speciel szálkásításkor kiló fölött tolok arcba és bizony nem igazám érzrem az energia többletet...sőt!
Az első energikus időszak után a rostemészés biza egyenletesen energia hiányt idéz elő, amit ugyi ha egyenletes és nem szénhidrátból fedezi szerencsétlen szervezet, akkor miből is? (Szentgyörgyi-Krebs ciklus ugyi...)Banán túlzott fogyasztása szerintem ellenjavallott...egyébként is itt a millió saját gyümölcs,együnk saját energia mezőnk tájékáról, ne mozambiki, kenyai kafferek által leköpdösött mittoménmit toljunk...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest