Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    Kicsit OFF, de talán itt van a legnagyobb esély arra, hogy más is belefutott ilyesmi problémába:
    Tulajdonképpen egy "edzés" trackelő és logoló appot keresek, ideális esetben mobilra (ios), de ha valami webapp van, az is jó (offline app nem jó, több helyen is kéne használnom naponta).
    Amit szeretnék, hogy van egy gyakorlatsor, amiben két típusú gyakorlat van:
    1) Annyi ideig kell csinálni ameddig bírod
    2) Meghatározott ideig kell csinálni
    Emellé szeretnék adatokat (alapvetően pulzus) is rögzíteni (gyakorlat elején, meg gyakorlat végén).

    Szóval egy menet az így nézne ki:
    Pulzusmérés
    1-es típusú gyakorlat, majd eredmény rögzítése
    2-es típusú gyakorlat, app jelezze hanggal / rezgéssel, hogy letelt az idő (nem kell semmit rögzíteni)
    1-es típusú gyakorlat, majd eredmény rögzítése
    stb.
    Végén megint pulzusmérés

    Nyilván egy stopperrel + excellel mindez megoldható, de sokkal egyszerűbb lenne egy app-al, ahol 1-es típusú gyakorlatnál nem kéne külön stoperre váltani, majd eredményt beírni excelbe, majd időzítőt beállítani, stb...

    Próbáltam keresni mindenfajta edzés logoló meg "személyi edzős" meg stb appot, de alapvetően mindegyik vagy valami fix programot akar letolni a torkomon, vagy bár lehet egyedi edzést összeállítani, de csak előre meghatározott gyakorlatokból, vagy azt logolok amit akarok, de edzés közbeni mérésekben nem segít.
    Van egy olyan sanda gyanúm, hogy megint bár első ránézésre semmi extra igényem nincs, gyakorlatilag túl sokat akarok :D De hátha létezik ilyen app, csak én nem találtam meg :)
    Legközelebb egyébként a dologhoz a "Strong" nevű app áll, itt pihenőidővel, meg pulzusmérés, mint gyakorlat felvételével trükközve el tudom érni amit szeretnék, de stopperrelnem már külön appból kell, szóval nem ideális.

    Félreértések elkerülése végett semmi köze edzéshez amihez nekem kell, csak azért írtam "edzést" meg "gyakorlatot", mert így a legkönnyebb elmagyarázni.

Új hozzászólás Aktív témák