Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
ismertek valakit aki mer alaplapot javítani? adott egy Asus CUV266-D, dual Pentium III lap DDR-rel. LED világít de nem hajlandó elindulni bármit is csinálok és látszik, hogy korábban cseréltek kondenzátorokat. ritka cucc, örülnék ha sikerülne feléleszteni.
-
Privát üzenetváltás kivonat, anonim érdeklődővel.
Előzmény: SSD hirdetés, ingyen foxposttal, mellé opcionális adapter is kapható.Érdeklődő: - Szia. Opcionális adapter +500Ft lehet-e töled megvenni. 2db-ra lenne szükségem minimum.
Én: - Szia. Igen, tudok adni többet is.
Érdeklődő: Ketőt szeretnék kérni.... az mennyi lenne 1000? és a Foxpostban ingyen lehet?
Én: - 2 db adapter SSD nélkül foxposttal 2700Ft.
Érdeklődő: Ja mert ez az ár csak SSD vel együtt van?:
És kétségei voltak! öööö...
-
cbmfan
senior tag
kaptam pár régi gépet, mikor szétszedtem gyanús volt, hogy nem volt nyoma pasztának procin. megfordítom hűtőt és ezt látom:
igen, az a gyári védőfólia pasztán. és ez így ment ki tudja, hogy hány évig.
-
cbmfan
senior tag
szakik, mondjatok nekem okosat!
adott egy FIC KCI9+ (HP szökevény) i820 Slot 1 RD lap amibe ha 2X512MB RAM-ot teszek nem érzékel semmit elsődleges IDE csatolón, viszont ha csak 2X256MB van benne működik gond nélkül. ezt így hogy? találtam pár különböző BIOS verziót, a helyzet ugyanaz.
-
gozso
őstag
válasz
user12 #46154 üzenetére
szerintem az nem atx csatlakozó, de lehet tévedek
ez a táp az szerintem. szerintem esélytelen itthon ilyet találni -
gozso
őstag
köszönöm szépen
, közben megoldottam. nem az igazi, de teszt erejéig kibírja. nem szándékozom megtartani a lapot
viszont: ilyen tápot láttatok már? egy nyomorult compaq gépet akarok venni, de táphibás... csak egy dolog miatt szeretném megvenni... -
gozso
őstag
esetleg, véletlenül... nem lapul valaki fiókjában egy aktív cooler 386-os procihoz?
hogy on is legyek: !!!bőröndös kommondort!!! (sic) kínáltak nekem... ha az amire gondolok.. jackpot lesz
-
-
Elemental
addikt
Hajdu Bandi nagyon jól felkészült. Tán csak nem innen vette valakitől a kompjútert?
-
opr
nagyúr
Az miért lenne jó? Én végig röhögtem, kb sose fogom elfelejteni. Egy jól megírt, vicces sztori volt, jól előadva, az ilyen jó, ha megmarad.
(Felhő ide vagy oda, akkor is. Plusz úgyse tudja senki, igazából kik a szereplők, szóval emiatt szerintem ne legyen lelkiismeret furdalásod vagy valami.)
-
Gézengúz
addikt
Feri bá örök..
Ki tudja, lehet most is beír majd valaki, aki még nem ismerte.
-
Öregszünk...
-
cbmfan
senior tag
az a 2X256 RAM már akkor is karcsú volt, bár sulinetes gépekbe ha fillérb*szó volt ember és nyomtatóval, monitorral nem akart 120k-nál többet fizetni a felét raktuk
de már a TuaCerka mellett is 512, majd VIÁ-s lapra cserélve 768 volt gépemben. most meg 32 GB és leszóltak érte mert gémer gépbe legalább 64 kell...
és ha már ócó gép ez még 2016-ból van:
nagyon megérte ennyiért!
gyerek meg balhézott, hogy miért nem megy a GTA...
-
Gézengúz
addikt
Reméljük azért ettől modernebb..
"a gozso által eladásra szánt számítógép így nézett ki:
Abit IC7 alaplap (1 hét gar)
CeleronD 2,8ghz (1 év gar)
Sapphire 9800Pro 128mb/256bit VGA (2 év gar)
2*256/400 Hynix chipes ddram (1év gar)
Thermaltake Tsunami, fekete ablakos ház (1 év gar)
Chieftec 360W táp HPC-360-202 (1 hó gar)
IBM 120gb HDD (ő elég régi, az első 120gb vinyók egyike volt, 1 hét gar))" -
cbmfan
senior tag
csesszétek meg mind!
szimpla fenti HP szökevény FIC, dupla Asus P3C-D (szintén HP) és valami kupak szerver lap.
423-ból a fenti Asus, QDI és intel, 478-ból Asus, Abit, Epox és intel. típusszámokat ne kérdezzetek
-
Top cat
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #46115 üzenetére
Lehet hogy trehány és nincs nyilvántartva.
-
gozso
őstag
BUÉK...
és egy kérdés az "öregekhez"
találkoztatok már P3 proci 733Mhz (s370)+rdram-os alaplappal? ha jól emlékszem i820 chipset
nekem ha jól emlékszem s423-hoz "járt" annó a rambus. asus p4t volt talán? -
cbmfan
senior tag
kedvencem az amin két oldalra raktak mini teleszkópokat, és persze, hogy nem találok képet róla...
-
Top cat
addikt
Ez még elég kulturált ehhez képest.
-
SP4C3
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest