Hirdetés
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krizmo_ #26169 üzenetére
Hozzám még a dark mode sem jutott el
Pedig szinte az elsők között regisztáltam még 2009-ben.
-
-
kutkut
addikt
válasz
krizmo_ #26098 üzenetére
Szia!
Köszi! Pontosan hogyan?
Egyelőre itt próbáltunk meg új jelszót létrehozni, de utána nem tudunk belépni se böngészőből, se telefonon messengerből."Érdemes Facebookot létrehoznia a Messenger mellé, hogy a továbbiakban is tudja majd használni."
És ezt hogy?
Mármint mikor, hogyan tudjuk majd összekötni a telefonos fiókkal?
-
törölt tag
válasz
krizmo_ #26134 üzenetére
Képet nem akartam OFF-ba tenni, mert elviszi a minőségét.
(Meg így dupla OFF lett a szöveg.) De jó lesz így is.
előzőhöz:
Kommenthez a kis gif ikonra kattintok, és azokból választok, illetve megadom a témáját. Sok esetben, ha elsőre a linket teszi ki, az animált gif megjelenítése nélkül, akkor ha újrapróbálkozok, másodikra, esetleg harmadikra beadja.
Eddig még nem jöttem rá, hogy ez mitől függ, mivel semmi logikát nem találtam benne, teljesen random.
De annyira nem fontos, csak gondoltam van valami, amiről nem tudok. Köszi -
Nwis86
aktív tag
válasz
krizmo_ #26118 üzenetére
Alig használom a fészt, vagyis sokat fent vagyok de csak olvasok, írni megosztani alig szoktam, bár régebben pár éve volt 1 tiltásom pár napig, meg 1x figyelmeztettek is, de ezt leszámítva semmi olyat nem csinálok ami miatt 5percenként biztonsági ellenérzést kéne kapjak már 1 éve.... Ráadásul érdekes hogy csak böngészőből gépen, mobil appba semmi gondom nincs
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
krizmo_ #26007 üzenetére
Üzenet buborékok még mindig nincsenek benne? (Régebben amikor próbáltam, akkor nem voltak)
Kényelmi szempontból kellene, mert van hogy többen írnak, amikor mobilt másra is használnám közben.
Nyilván ha más megoldás nem lesz akkor marad az.
(Vagy addig csesztetem céget, hogy adjanak normális mobilt végre, mert ez az Samu Galaxy xCover már hulladék...
)
-
AstraCDX
senior tag
válasz
krizmo_ #25957 üzenetére
Nem töröltek, nem tiltottak ki, nem figyelmeztettek .
Van saját fiókom, ami hibátlanul működik .
Mint korábban említettem a fiókot nem magam, hanem párom számára hoztam létre .
Negatív tapasztalataim sajnálatos módon megalapozottak .
Érthetetlen, és megmagyarázatlan a fiók tiltásának oka .
Amit kért a rendszer (személyi igazolvány) elküldtem neki, a válasz az volt, hogy e-mail-ben értesítenek, de végtelen türelmes várakozás után sem jött semmiféle válasz amit tudomásul vehettem volna .
A várokozási időszak alatt néhányszor próbáltam belépni, mindig csak a "A felhasználói fiókod le van tiltva" üzenetet dobta .
Én követném az utasításokat, javítanám a lehetséges hibát, de ha nem árulja el mi a hiba amit miatt a fiókot zárolta, tétlenségre vagyok kényszerítve .
Jogorvoslati lehetőség nincs, semmi módon nincs lehetőség felülvizsgálat kérésére .
A felháborodásom oka, ez a nem létező együttműködés !
Na ez a végtelen undorító ! ! ! -
Krystal_s
addikt
válasz
krizmo_ #25938 üzenetére
Akár több családtag is (vagy bárki) használhatja ugyanazt a gépet, vagy családtagok egymás fiókjaiba is beléphetnek stb variációk is léteznek.
A FB olyankor emlékszik a felhasználókra és lehet egymás között "váltani" és igen jelezni szokta belépés nélkül is az új értesítéseket. A lényeg, hogy van ilyen funkció..Márton: Egy ideje még belépve sem jelez normálisan a FB. (új üzenet felkérések, új hozzászólás, kedvelések stb.)
Sosem volt egy stabil oldal, de egyre megbízhatatlanabb ilyen téren is. -
Romeo619
senior tag
válasz
krizmo_ #25898 üzenetére
A fene, kicsit megörültem, de ugyan azt a hibát dobja ki
Ezeket az oldalakat nem lehet összevonni, mert a Rope Break Inside - WWE Hírek oldalra vonatkozóan már van egy függőben lévő összevonási kérés. Az ismételt próbálkozás előtt meg kell várnod, hogy ez a kérés befejeződjön.
-
ReSeTer
senior tag
válasz
krizmo_ #25873 üzenetére
Az se baj, nekem csak az az idézőjeles értesítés a lényeg mert azt látják meg legfőképp.
Egyébként zárt csoport (csak tagok láthatják a posztokat meg a tagokat), de nem titkos, tehát rálehet keresni.Tehát, kapnak az idézőjeles értesítésből?
Itt a kép [link]
Erről beszélek, "joined the xy group" -
ReSeTer
senior tag
válasz
krizmo_ #25871 üzenetére
De honnan fogja tudni? A saját általános news feed-jéről, vagy a csoportéról? Valószínűleg az ismerőseim nincsenek benne a csoportban. Az nem érdekel, hogy utólag ha rámennek a csoportra (nem fognak valószínűleg) és akkor megnézik kik a tagjaik akkor látni fognak, engem az érdekel, hogy ne jelenjen meg nekik a news feed-jükön a fenti idézőjeles szöveg. Tehát ha nem keresik külön, akkor ne lássák meg, hogy én CSATLAKOZTAM ahhoz a csoporthoz.
-
looser
addikt
válasz
krizmo_ #25864 üzenetére
Firefoxot használok, itt van megoldás mégis (gondolom krómnál is), a neve Facebook Container. Viszont a beágyazott videóknak is lőttek ezáltal, de legalább nem jön olyan meglepi (tényleg, az adataimat ilyenkor megkapja a harmadik partner?...) hogy néven szólít a webáruház. Hát, valamit valamiért :-)
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest