- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
-
IT café
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
-secret- #21496 üzenetére
Még nem, csak ezt a felugró ablakot...
Amit furcsának találtam, az az, hogy elindultam az arcfelismerő rendszeres vonalon, azt letiltottam, majd tovább, tovább, megköszönte, hogy fogalkoztam vele, és visszajutottam a hírfolyamomhoz. A többi opcióról lövésem sincs, hogy hogy kellett volna rajtuk végigmenni. -
-
bopeti98
őstag
válasz
EmberXY #21494 üzenetére
Igen, az nekem is feltűnt, már jó pár hete nem igen jelzi ha a másik fél pötyög. Nekem mostanában még azt csinálja, hogy ha hívnak Messengeren a másik félnél annyi van, hogy kapcsolatfelvétel, nekem nem is csörög (pedig van net a telefonon), aztán amikor felébresztem a képernyőt, akkor pittyen hogy nem fogadott hívás.
-
EmberXY
veterán
-
bopeti98
őstag
válasz
krizmo_ #21490 üzenetére
Értem, köszönöm.
Mondjuk tényleg fura hogy 5-6 embernél nem írja, mikor volt aktív utoljára. Ráadásul van olyan akinél gépen böngészőből mutatja hogy pl "1 ó" azaz 1 órája, de Messengerbe nem, meg van olyan is akinél gépen sem ír semmit a neve mellett, meg telefonon sem. Elég bugos ez a dolog.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
dellfanboy #21491 üzenetére
A profilképek láthatóságát egyesével tudod állítani, ha rákattintasz az adott képre jobb oldalt a neved alatt vannak a láthatósági beállítások.
-
dellfanboy
őstag
ha feltoltok 1 profilfotot hol tudom beallitani hogy ki/melyik app lathassa? egyaltalan van ilyenre lehetoseg?
-
bopeti98
őstag
Azt hogy lehet beállítani a Messengerbe hogy ne mutassa mikor voltam utoljára elérhető? Csak mert hiába kapcsolom ki az elérhetőséget, ugyanúgy írja másoknak hogy mikor voltam utoljára elérhető, csak a zöld pöttyöt nem rakja ki. Viszont sok ismerősömnél látom, hogy nem írja mikor volt aktív utoljára. Csak a neve vagy beceneve van a fenti sávban.
-
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy miután egy bejegyzésemet törölték egy csoportból (elfajult kommentháború miatt, nem a bejegyzés sértett szabályt), egy azóta írt bejegyzésemre semmilyen értesítés nem jön, ha reagálnak rá?
A törölt bejegyzéshez kapcsolódó értesítések természetesen törlődtek egytől egyig, bármiféle értesítés nélkül... -
krizmo_
Topikgazda
Nahát, nahát... Ez fogadott reggel:
[kép]Messengeren is számítsatok rá.
És ez jelent meg a beállítások között:
A Facebook-adataid -
dvd_R+
őstag
Sziasztok
Az miért van hogy csak úgy jött egy ban a párom facebookjára marketplace részlegére de semmi indoklás mit lehet ilyenkor csinálni?ja és ha az én facebookommal próbálok a marketplace-re belépni ezt írja ki:
"Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el.
Elképzelhető, hogy a hivatkozás, amelyre kattintottál, már nem érvényes, vagy az oldal olyan célközönség számára látható csak, amelybe nem tartozol bele."https://www.facebook.com/marketplace/ elvileg ez a marketplace linkje
-
L_ajos
őstag
Sziasztok!
Droid messenger-ben automatikusan átállt angolra az alkalmazás. A face magyar. Van rá lehetőség hogy visszaállítsam magyarra?
Köszi!
-
MadGame
senior tag
Hali!
Legújabban nem látom az ismerősök bejegyzéseit, másnál is így van? Pl. tegnap egy ismerősöm bejelölte, hogy Hágából Debrecenbe utazik repülővel. Ez megjelent a Legfontosabb eseményeknél, hogy 3 perce tette ki. Frissítettem a Legfrissebbekre, és ott már nem láttam semmit, sőt, semmi olyat, ami a Legfontosabbaknál megjelenne. Legfrissebbeknél szinte csak oldalak bejegyzéseit látom. Ezen lehet valahogy állítani?
Kipróbáltam, hogy pl. ezt az ismerősömet bejelöltem, hogy elsőként jelenjen meg, de nem változott semmi. -
concret_hp
addikt
az idővonalamon megjelenik, hogy XY érdeklődik/részt vesz adott eseményen, viszont ha rámegyek az idővonalára, akkor ezeket nem látom. be lehet ezt kapcsolni valahogy?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Másnál is nagyobbak lettek a menük és az ikonok?Hírfolyam,Messenger,Marketplace.
Valamint fent a név,kezdőlap.
Asztali böngésző változatban...Köszi.
-
bopeti98
őstag
Androidos Facebook appba nálatok is folyamatosan azt jelzi a jobb felső sarokban lévő Messenger icon hogy 1 új üzenet van, miközben nincs is semmi? Elég zavaró.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
llaszlo #21471 üzenetére
Itt próbálta?:
Elfelejtettem a jelszavam -
llaszlo
veterán
Az egyik ismerősöm be van lépve a gépén FBra, viszont nem tudja a jelszavát. De sem biztonsági emailt, sem SMSt nem kap, amikor a fiók visszaállítását kéri. A másik gépen is be akart lépni.
Mit lehet még csinálni? Mi ilyenkor a teendő? -
válasz
YASKATIR #21469 üzenetére
Ha törlöd a fiókodat, többé senki nem fogja látni azt a Facebookon. A törlési folyamat kezdetétől számítva akár 90 napig is eltarthat, mire az összes általad közzétett dolgot töröljük (fényképeket, állapotfrissítéseket vagy a mentési rendszerekben tárolt adatokat). Az adatok a törlés ideje alatt nem érhetők el a Facebook többi felhasználója számára.
-
YASKATIR
senior tag
Ha torlod a facebook accountod, akkor minden kommented (csoportokbol, hiroldalakrol stb), keped satobbi is torlodik mindenhonnan?
-
WhiteWalker
nagyúr
FB appot használok, szeretnék fényképet feltolteni egy FB csoportba, de a képeket nem albumonkent mutatja tallozaskor, hanem ömlesztve.
Végig kell görgetni a többszaz képet a telefonon azért az 1 képért... Másnal is ilyen?
Rohadtul bosszantó -
törölt tag
Üdv, a Firefox eltüntette az alkalmazások adatvédelmére figyelmeztető üzenetet, (gondolom az adblock miatt) hol érhetem el azt, amire felhívja a figyelmem?? (tehát, hogy melyik alkalmazás mihez fér hozzá) köszi
-
Dragon27
senior tag
Kilehet deríteni ha valaki 2 Facebook profilt használ? Mert valakit tiltólistára tettem, de később bejelölt valaki. Egy napos profilképpel + pár kép. És pár közös ismerős volt bejelölve neki. Engem is bejelölt, de nem igazoltam vissza, csak ráírtam: Ennyire unatkozol?.......
Másnap rákérdeztem akire én gyanakodtam. Téged is bejelölt xy? Lehajtott fejjel csak ezt válaszolta nem.
Estére törölte a profiltMit lehet ilyenkor tenni?
-
Oldman2
nagyúr
Tavaly létrehoztam egy Eseményt egy osztálytalálkozó kapcsán.
Most (hogy már lezajlott) jöttem rá, hogy egy esemény nem "újítható meg", nem tudom a következő időpontra átírni.
Fentiek miatt úgy vélem jobb lenne inkább egy Zárt Csoport.
Át lehet-e alakítani egy már lezajlott Eseményt -> Zárt csoporttá?
Ha nem, hogyan lehetséges legegyszerűbben az eseményen résztvevők importálása az új Csoportba?
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok! Történt valami globális változtatás, hogy a csoportok, ahol minden bejegyzésről kérek értesítést, nem küldenek? Egyik külföldi csoportban is kiírta az admin, hogy szeretné ezt megtudni, lájkolják / szóljanak hozzá a bejegyzéséhez.
-
qwertqwert2
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Egy ismerősöm üzeneteit valószínűleg "figyelmen kívül hagytam". Néhány napra rá azonban minden korábbi üzenetünk eltűnt és sehol nem találom a messengerben a nevét (sem az üzenetekben, sem az archívumban, sem pedig a szűrt üzenetek között). Csak úgy tudom elérni, ha a keresésben rákattintok, de ekkor teljesen üres az eddigi beszélgetésünk. Már próbáltam lementeni minden facebook adatomat, de abban sem találni semmit. Kipróbáltam ezt másnál, hasonló dolog történt, de néhány napra rá előjöttek a korábbi üzenetek (a szóban forgó hetek óta változatlan). Van esetleg bármi ötletetek, hogy mi lehet a probléma, ill. hogyan tudnám orvosolni?
-
DjSteve85
csendes tag
Jo reggelt!
Erdeklodni szeretnek, hogy a droidos appban ki lehet-e kapcsolni valahogy az adok-veszek csoportoknal az automata valaszok funkciot.
(Erdekel, tovabb, mennyibe kerul, stb)
A fel telot kitakarja, szerintem total ertelmetlen update volt...
Koszonom! -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Az miért van hogy nekem a facebook hírfolyam elején, ahol lehet bejegyzést írni vagy közzétenni valamit csak egy fehér téglalap van? Mintha nem töltené be azt a részt. Már töröltem a böngészési adatokat, kipróbáltam másik böngészőben, sőt másik gépen is, de mindenhol ugyan ez a helyzet. Az oldal többi része jól működik, csak az a kis rész nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest