-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
válasz
Gépötty #2906 üzenetére
Én sem szeretem a sötétített fóliákat, ezért örültem amikor rá találtam a 3M Crystalline fóliára
Crystalline 70
Termékjellemzők:
- Prémium kategóriás autóüveg-fólia, amely nem tartalmaz fémet.
- A speciális nanotechnológiai eljárással készülő fólia több, mint 200 rétegből áll, mégsem vastagabb, mint 0,065 mm.
- Alapvetően víztiszta fólia, egy kis kékes árnyalattal, amely azonban az autón teljesen láthatatlan marad.
A fóliára gőzölt speciális bevonat a napenergiát 50 százalékkal csökkenti, közben kint tartja az infravörös sugarak 97 százalékát, a hőenergia 38 százalékát, az UV sugárzás 99,9 százalékát. Emellett csökkenti a tükröződést, balesetkor egybetartja az üveget, nem okoznak sérülést a szilánkok. A Crystalline-t felrakva sokkal jobb az autóban a hőérzet, a rendőr nem szól érte, észre sem veszi. A fóliára gőzölt felület nem tartalmaz fémet, így nem zavarja a mobiltelefon vételét sem.Látható fényáteresztés: 68%
Tükröződés csökkentés: 23%
UV szűrés: 99,9%
Infravörös sugarak 97%
Teljes napenergia csökkentés: 50%, 60°-os beesési szög esetén: 59%
Hőenergia 38 %
Látható fényvisszaverés külső/belső: 9%
10 év garancia.A sok jó mellett egy hátránya van, drágább (duplája) a hagyományos színes fóliáknál.
60 000 fizettem érte 2009-ben az első szélvédő kivételével körbe.Gyári állapot: [link] [link]
Fóliázás után: [link], [link] [link] [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kingdom Come: Deliverance
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest