Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
Topikgazda
válasz DarthPeeter #17897 üzenetére
Pedig van itthon is, csak éppen elfogyott.
-
CHIPman
nagyúr
válasz DarthPeeter #17897 üzenetére
Viofo A129 duo GPS
Banggoodon most e4cf91 kuponnal csak 130,99$ UK raktárból, így már éppen olcsóbb, mintha vennél két 70mai pro-t GPS-szel.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Olvasom, hogy legtöbben a Xiaomi 70mai Dashcam Pro-t ajánljátok, de én szeretnék hátra is kamerát, plusz amiben van GPS. Magyar oldalakon nem adja ki tartozéknak a 70mai-hoz a gps-t, nem tudom miért...
Tudtok olyat ajánlani ami elől-hátul kamera GPS-el? -
proof88
addikt
válasz AMD Power #17886 üzenetére
Nekem MiVue 792-m van másfél éve, A30-as hátsó kamerával, különösebb gondom nincs vele. Annyi van, hogy eddig kb 3x előfordult olyan, hogy indulásnál kiírta, hogy meg kell formázni a berakott SD kártyát. Ez olyankor fordult elő, ha előzőleg csak gyújtást adtam rövid ideig, majd levettem a gyújtást. Nem tudom, lehet valami tápfeszültség probléma volt a háttérben és megsérült az adat a kártyán, passz.
-
CHIPman
nagyúr
válasz netreg #17893 üzenetére
70mai pro+GPS szállítással 70$ lengyel raktárból, a 3,12-es kupon még elhasználható rá.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
fgo
tag
Sziasztok! Valakinek tapasztalata van a Garmin DashCam 66W-ról!Vélemény?
-
netreg
tag
válasz sambenez #17891 üzenetére
Igen látom ebben szuperkondi van. Nem látok viszont GPS-t hozzá. Akkor már inkább Xiaomi.
A 70mai Smart Dash Cam Pro + GPS modul 30 kevésbe kerül és jónak tűnik. Mondjuk ragacsos, szóval nem hurcolhatom kocsiból-kocsiba. A Xiaomishop.hu azt ajánlja vegyünk hozzá utángyártott tartókat Aliról. Na de ha a tartó pont a GPS modult is megába foglalja? Nehéz ügy.
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
Heavyrain
őstag
Sziasztok,
70Mai 1S kamerát szeretném lenémítani de nem tudom.
Az alkalmazásban már mindent próbáltam de még mindig beszél amikor bekapcsol.Találtam egy ilyen linket, de erre meg azt dobja, hogy 0 OK.
Lehetséges, hogy ez nem az 1S verzióhoz lenne?
Ha nem sikerül lenémítani akkor vissza is viszem.
http://192.72.1.1/cgi-bin/Config.cgi?action=set&property=Camera.Menu.ApkGetVol&value=VOL0Köszönöm a segítséget.
-
netreg
tag
Ide nem csak Xiaomi kamerás emberek írnak, ugye? Kedvelem a márkát amúgy, a családunkban csak Xiaomi telók vannak az ár/érték arány miatt.
Túl nagy a választék, nehéz dönteni. Több kamera YT videójába belenéztem, némelyik még nappali fénynél is elég szemcsés, a sötét meg egyenesen horror. Mi az a szint, ami vállalható? Néztem dualban a Lamax S9 Dualt, tök jó, csak drága, normálban a C9-et és a T6-ot, trueCam H5-öt meg Niceboy Pilot Q8-at. 30-40e-nél nem szívesen költenék többet. Gondolom csak 1-2-3 évet bírnak ezek, aztán megmakkan az akksi stb., vehetek újat. Apropó akksi. Valaki azt mondta csak olyat vegyek, amiben kondenzátoros töltés tárolás van és nem LI akksi. Mi a vélemény erről?
Összegezve: értékelhető, tiszta kép éjjel és nappal, GPS, lehessen használni több autóban is (egyszerű átszerelés), megbízható márka.
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
AMD Power
titán
A MIO MiVue kameráktól mi a vélemény? Bent a cégnél valószínűleg jó áron tudnék venni. Valami alap is jó lenne majd a kocsiba.
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #17884 üzenetére
Ha Budapesti lennék akkor az a 1500Ft nekem bőven megérné a garanciát
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
Akciós lett a 70Mai 1S 12.900Ft+szál, elég jó ár rendes garanciával és se perc alatt megjön
Csak hogy dollárba is meglegyen 12.900Ft-> Kb 42$(szállítással 45$)
És ugye rizikózni se kell Kínai rendelés esetén mert már 38$-tól jöhet áfa
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fgo
tag
Sziasztok!Dual menetrögzítő kamerát szeretnék vásárolni.Minél kompaktabb méretű legyen.Legalább 1080p 30 vagy 60fps.Nem szeretnék visszapillantóra szerelhetőt.Parkoló módot is tudjon.Mit ajánlotok? Ár nincs meg kötve.
-
kutyman
aktív tag
Sziasztok!
Ha az autót nem használom kb egy hétig, és a szivargyújtóban csak kulccsal van feszültség, akkor elfelejti az óra, dátum beállításokat a kamera? -
bono771
csendes újonc
Sziasztok!
Kérdezném, hogy szerintetek jó, vagy szükség van a gps-re. Visszaolvastam pár oldalt, de még most sem tudom, kell-e?
70mai prot ajánljátok, ha jól értem. Akciós most bárhol, mert nem találok jó árban. -
CHIPman
nagyúr
[link]
Innen húzz be pár selectet (4-et tudsz elhasználni), meg fehéroroszra állítsd át az oldalt, és claimeld le a 0,5$ kupont. Nekem van egy 3,12$-os is, de most nem találom, hogy honnan.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz Joker88 #17871 üzenetére
A 17871 hozzászólásból minimum a negyede erről a kameráról szól. Ennyiért jó, kínából van olcsóbban is, és drágábban van jobb is. Ha nem szánsz rá kicsit se többet, és nem akarsz kínából várni egy 70mai prora, akkor vedd meg.
-
Joker88
őstag
Ezt a [XIAOMI 70mai Smart Dash Cam 1S] menyire ajánlanátok a hétköznapi életben ? Olvasgattam ilyen teszt híreket, ott azt mondják hogy kategóriájához kb 15.000 Ft , meglepően jó.. De milyen a hétköznapi életben ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Milyen kamerát ajánlotok olyan 30-40ezerFt-os összegig? Első és hátsó kamerát is szeretnék. FullHD szerintem elég, meg gondolom a 30fps is. (?)
Köszönöm előre is a válaszaitokat! -
AMD Power
titán
Aliexpresszen kapható kamerák közül vett már valaki? Elég sok van fent , elég jó áron.
-
Csápájev
őstag
válasz buci30 #17856 üzenetére
Youtubenak van kitakaró funkciója, de sajnos nem működik tökéletesen.
Nem mindig követi automatikusan a kijelölt rendszámot.
Ha csak egy-egy jelenetet akarsz kitakarni vele,az még oké,ha sokat, az nehéz ügy.
Rengeteget szívtam én is vele, egy tuti, a Filmora nem tudja ezt a funkciót sajnos. (mármint hogy kövesse a kijelölt renszámot, kockánként meg iszonyú időrabló takargatni) -
buci30
addikt
Plusz mivel lehet a rendszamot kitakarni utólag a felvételen? Milyen egyszerű videó szerkesztő van erre?
Ha esetleg valami érdekes jelenetet veszek fel, és megszeretném osztani ne legyen baj belőle ha a rendszam látszik.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
Xiaomi yi dash cam-nal tudja valaki:
- mekkora felbontast érdemes használni pro/kontra?
- xy GB memóriakartyara mennyi idő felvétel megy xy felbontással?(Mert semmi ilyen leírást nem találok.)
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
tobias40
veterán
Hogyan és mivel tudom letörölni vagy formázni az sd kártyámat amit a kamerában használtam és vannak rajta felvételek?
Próbáltam már a 70 mai készülékke(kiírja hogy formázva de ott maradnak az adatok)l,sd formatter-el és a winfos-al is de nem törli le.
Megszüntettem az írásvédettséget és rejtett file a winfosban de miután megpróbáltam törölni vagy formázni,visszarakta rá az írásvédettséget!Mivel töröljem végleg mert másik eszközben szeretném használ de így nem tudom..
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
válasz sambenez #17848 üzenetére
CHIPman: köszi
Akkor ez megnyugtat.
Ha egy utazásról szeretnék emlék videót ott zavaró azért gondolkoztam rajta.
Ha csak arra használom amire ki van találva, akkor persze nem.[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz tomcsi23 #17843 üzenetére
Ilyet még egy Ladába se tennék be, na meg várni is kell rá akár 70+napot is
Amúgy se megoldás az ő gondjára
Arra hogy folyamatosan feszültség alatt van a szivargyújtó foglalataAmúgy ha én most kötnék be tuti a szivargyújtó töltő szétszedését választanám, az a gyári cucca
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Mbenyo97 #17840 üzenetére
Xiaomi termékek
Ha garancia is fontos akkor [link], és nem mellékesen a 14napos elállás is jól jöhet ha nem elég az éjszakai tudása
Ha nagyobb méret is megfelel Xiaomi YI Dash CAM elég jó áron vanKeres rájuk néz videókat hogy neked elég e ez a éjszakai tudás
E felett Viofo kamerák
[ Szerkesztve ]
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Erdeklodni szeretnek hogy milyen fajta kamerat ajanlotok ? A legfobb szempont a HD felvetel, orszaguti ejszakai viszonyok mellett is jo felvetel legyen a nagy sotetsegben. -
bul07
nagyúr
válasz purechill #17828 üzenetére
Egy brutálisabb megoldás
Szétszeded a a kamerához kapott szivargyújtós töltőt és bele forrasztod a linkelt biztosítékos kábelt, meg egy negatív vezetéket is, majd összeszerelni és szigetelőszalaggal körbetekerni hogy az érintkezők le legyenek takarva
Biztosíték kábel be egy vezérelt helyre , a negatív kábel meg egy test pontra
A kamera kábelét elvezeted az üveg mellet és bedugod a kamerához kapott szivargyújtós töltőbe és elhelyezed a kocsi burkolata mögöttÍgy megoldva minden és útban sincs semmi a szivargyújtó is szabad, és akár mást is bedughatsz a szivargyújtóba mondjuk egy telefon töltőt
Amúgy én olyan biztosítékot keresnék ami nem létfontóságú(életfontóságú), mondjuk a rádió biztosítékára
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
81 +14 EUR Csehországból....ha jól látom..mégsem...egyik helyen írta az EU szállítást de a kosárnál meg nem
[ Szerkesztve ]
-
sparta2
tag
válasz Fotonhámozó #17836 üzenetére
EU raktárban nem találtam. A Banggood-on most csúsztunk le a 110 dolláros árról.
-
sambenez
Topikgazda
válasz Szoszo94 #17833 üzenetére
Van sima ddpai mini2 összehasonlító. Abban a ddpai sokkal jobb, gondolom azok is fejlődtek a 2-ről 3-ra. A ddpai-ba nem kell sd kártya sem. De helyetted nem tudok dönteni, de én azt gondolom van élet a viofo-n túl is bár itt sokan nem osztják ezt a véleményemet.
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
válasz sparta2 #17832 üzenetére
Ahogy írtam is, a minőség a fontos számomra, a keretösszeg pedig az említett kameráknak az árszintje lenne, nem egy fix összeg. Legyen parkoló mód és a lehető legtöbb esetben legyenek leolvashatóak a rendszámok, nálam ez a fontos. Ha ez csak 150$ környékén kapható meg, akkor annyit fogok rászánni, ha 100$-ból is kihozható ugyanaz a minőség akkor értelemszerűen annyit költök
Ha azt mondod, hogy a v3 tényleg annyival jobb (egyébként YT alapján tényleg nagy a különbség), akkor azt fogom választanisambanez: néztem pár videót és van bőven különbség a sima és a v3 közt. Sajnos nem találtam kifejezetten a v3 és a Ddpai közti összehasonlító videót, viszont annyival nem tűnt jobbnak a dpai a sima A119-nél, mint amennyivel a v3 jobb a simánál.
De ezért is jöttem ide, győzzetek meg!
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
sparta2
tag
válasz Szoszo94 #17829 üzenetére
Nem dönthetek helyetted, csak a tényekre szerettem volna felhívni a figyelmedet, mert a Viofo A119 és az A119 v3 között elég nagy a különbség.
Mellesleg egy döntésnél az anyagi keret, a képminőség, az éjszakai képminőség, a szembejövők rendszámának leolvashatósága és talán a hátértámogatás lehet fontos.
Sajna a nagy látószög sokszor a minőség rovására megy. -
PNP
őstag
válasz purechill #17828 üzenetére
Így már értem, de szerintem is tisztességesebb megoldás egy gyári hardwire kábel, a kamera és a biztosítéktábla között.
Az logikus, hogy a szivargyújtó oldalán nincs bent a foglalathoz közelebbi biztosíték, mert attól van folyamatos 12V-od. Szerintem viszont 3 db 15A-s biztosíték kell, mert az ablaktörlő és a szivargyújtó is annyit kér, utóbbihoz tartozik a dróthoz közelebbi két biztosíték. Viszont azt gondolnám, hogy a sima biztosítékkal ellentétben egy ilyen átkötésnél figyelni kell a polaritásra a szivargyújtó oldalán, ezért nem értem a képet, szerintem el kellene fordítani a szivargyújtó oldali csatlakozót.De továbbra sem értek hozzá, javítsatok ki, ha tévedek.
-
purechill
csendes tag
válasz shteer #17825 üzenetére
És szerinted amit írtam abban az elrendezésben 1 és 4 15A 2 és 3 10A biztosítékkal használható ideiglenesen? A videóban és az alábbi képen sincs a 4-es csatiban biztosíték (mindkét esetben a szivargyútjó oldaliban). Nem értek az autóvillamossághoz így kissé bizonytalan vagyok.
A szivargyújtóba a kamerához kapott szivargyújtós töltőt használnám egy db. kamerával (70mai Pro).
A szivargyújtóban a kamerához kapott szivargyújtós töltőt használnám egy kamerával (70mai Pro).[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz shteer #17825 üzenetére
Hogy gyújtásra leveszi a szivargyújtót, holott be maradna kapcsolva.
Én csak simán keresnék egy olyan biztosítékot, ami gyújtásra lekapcsol, és arra rákötném a dashcamet, nem pedig össze-vissza kötögetnék, hogy szivargyújtóról használjam.
-
-
purechill
csendes tag
@CHIPman, @PNP, @shteer,
Ez adta az elképezlésem alapját [link]
Szivargyújtóba lenne bedugva a kamerának az USB csatlakozója.
-
Csápájev
őstag
válasz LantosBerry8 #17816 üzenetére
Ebben a kategóriában jó éjjeli felvételt ne várj.
Egyébként is nagyon ritka,dupla ennyiért is.
Én a Xiaomi 70mai Dashcam Pro -t ajánlom. [link] valami jó minőségű micro sd-vel.
Ez ugyan a semmiben nem felel meg annak,amit keresel ,de ennyiért a legjobb választás szerintem.
Nem,nem tapadókorongos a rögzítése, viszont egy ideig én is a tapadókorong híve voltam,de nem praktikus, nem olyan fix vele a kamera,mint a szélvédőre ragasztva. Mozog és ezek a tapadókorongok általában szrok is.
Ha rakosgatni akarod ide-oda akkor megértem,de szerintem egy idő után berakod középre és kész... -
PNP
őstag
válasz purechill #17817 üzenetére
Tehát csinálsz egy kábelt, aminek mindkét végét visszadugod a biztosítéktáblába? Lehet, hogy tévedek, mert nem szakmám, de szerintem ez nem úgy fog menni, ahogy elképzelted. Legjobb esetben is annyi fog történni, hogy a leállított autón is fogsz tudni hátul ablakot törölni. Viszont az egyik kábelt ha bedugod az ablaktörlő biztosíték foglalatába és beleraksz két 15A-s biztosítékot, akkor azt a kábelt a szivargyújtóig elvezetve kapcsolt 12V-od lesz.
-
CHIPman
nagyúr
válasz purechill #17817 üzenetére
Csak én nem értem? Összeforrasztod a két adaptert, tehát rövidre zárod a biztosítéktáblát?
Amúgy a biztosítéktábla felőlibe kell az "eredeti" biztosíték, a másik pedig a kijövő szálé. Attól függ, mit akarsz rájuk kötni, ugyanis azt se írtad.
-
purechill
csendes tag
Sziasztok!
Az autóban a szivargyújtó folyamatosan feszültség alatt van és ezt szeretném átalakítani. Ehhez vásároltam kettő darab biztosíték adaptert ami összeforrasztok
és az egyik végét a biztosíték táblában a szivargyújtó helyére míg a másik végét a hátsó ablaktörlő helyére tenném.
Abban kérnék segítséget, hogy a két adapterbe hova, és milyen biztosítétkokat rakjak (1,2,3,4). A hátsó ablaktörlő és a szivargyújtó is 15 amperes.Köszönöm szépen a segítséget!
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
Jó minőségű autós kamerát szeretnék venni széles látószöggel és használható éjjeli felvételekkel... Ha lehet tapadókorongos rögzítővel legyen ellátva (ne ragasztóssal) - kamionban használnám...
50 $ +- egy kicsi lenne a keret, nem hátrány, ha eu raktárból jönne...
Mit javasolnátok? -
PNP
őstag
Láttam az itt linkelt tesztet, de nem értem, hogy lehet az a konklúzió, hogy jobb a Ddpai. Értem, hogy van olyan napszak, amikor rövidebb zársebességgel tud dolgozni a Mini3, viszont elképesztően ocsmány, túlélesített képe van. Mozgás közben különösen zavaró, de állóképen is eléggé szembeötlő.
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
Viofo volt eddig a kiszemelt, viszont most jutottam el a vásárlásig és ha jól olvasom, minőségben már van jobb alternatíva a Ddpai Mini3 személyében. Ami fontos, az a parking mode és a felvétel minősége, van még ennél is jobb alternatíva hasonló áron, vagy vehetem a Ddpai-t? :RLexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
PNP
őstag
válasz sharkypeti #17807 üzenetére
Én nem tartanék powerbank-et a kocsiban.
-
CHIPman
nagyúr
válasz sharkypeti #17807 üzenetére
5V 0,45-0,55A-t vesz fel a digitális mérőm szerint.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz sharkypeti #17806 üzenetére
Pontosabban inkább az lenne a kérdés, hogy egy 10000-es powerbank meddig bírja üzemeltetni?
OnePlus 12
-
tutis
őstag
Sziasztok! 70mai pro-hoz akarok venni hardwire kit-et.
Van az univerzális és van a gyári
Az univerzálison két kábel va, egyik a földelés, másik megy a biztosíték táblába
A gyárin viszont 3 kábel van, egyik földelés, másik kettő hova megy? Egyik gondolom ugyanúgy a biztosíték táblába, de a harmadik kábel mire való?http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
tomcsi23
veterán
Srácok, a gps modulba is be kéne kattannia a 70mai pro-nak?
Itt csak bemegy a helyére, de nem kattan. Újabban meg szórakozik, hogy nem is látja a gps modult....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest