Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Úgy tudom, hogy csak akkor lehet vele fizetni ha ráböktél a kártyára és megjelent a kártya. Ha csak feloldod a kijelzőt akkor még nem aktív a fizetés. A biztonság kedvéért a legközelebbi fizetésnél kipróbálom mi van ha zárolva van az óra vagy csak fel van oldva a kijelző.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
user26
senior tag
Szia! Bocsi, az órával való fizetéssel kapcsolatban egy észrevételem van, hozzáadtama kártyámat, ami a Walletbe van, alapértelmezett kártya ikon aktív, felette a kártyaképe, a menüben egy eltávolítás opció, telefon felébresztés opció, és egy álltalános infó, eddig korrekt, nos a gyakorlati fizetés hogy működik ?
Xiaomi-nál rá mentem a kártyára, és ott visszaszámolt 1 perctől, ez idő alatt kellettem érinteni, és pipa ha ok minden, itt nincs semmi ilyen ? Csak világítson az óra kijelző, oda tartom és ennyi ? Vagy el kell navigálni az órán a Wallet -ig, ott rá bökni a kártyára, és itt így ilyen formába oda tartani ?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
pdave
aktív tag
Nekem a Fitness van a gyáriból. Én se használok ki semmit a WearOs funkciókból, én szinte csak az értesítések miatt, meg a túra/bicikli trackelésére használom. NFC-re ott a telóm, nekem az elég, úgyhogy ebben sajnos nincs tapasztalatom.
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
Obyboy
addikt
Nekem most az appban választható óralapok közül a classic/ golden years van. Szeretem ha az aksi állapota a hónap/nap és az aktuális hőmérséklet is látható az órán, sajnos ezek együtt kevés számlapon szerepelnek.
Ritkán fizetek úgy az órával, hogy nincs e zsebemben a telefon így még nem értem el soha ezt a 10es értéket."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
user26
senior tag
Sziasztok!
@Obyboy, @pdave
Köszönöm a további infókat! Olvasni, olvastam az üzemidőről, de az a típús vgayok, hogy "majd én megnézem..." főleg ahány ház annyi szokás, anyiféle üzemidő..
Az órával kb 10 NFC fizetés lehetséges, telefon párosítás nélkül, aztán új tokene kellenek?
Ti milyen számlapot használtok, ha megszabad kérdezni ?
Egyenlőre nem látom átt, vagyis nem úgy érzékelem, hogy ez több lenne mint a másik óra tudásban. Evvel nem rosszat akarok mondan, csupán a saját szememmel nézve, egyenlőre a"WearOS" funkciókat nem használom, nem épülnek be a napjainba. Egyszerűen tetszett + óra + nfc.
Azért szerettem volna a PIN kódos feloldást, mert a keresztfiam szereti nyomkodni, ha látogatóba megyek, és úgy tuti nem álított el semmit, mivel feloldani nem tudta, most, csak hosszan nyomja a gombot és felold, ügyes, hamar rá jöttNyilván nincs gond belőle, csak le írtam...
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
pdave
aktív tag
-
Obyboy
addikt
Nem találtam más lehetőséget csak a fizikai gombot.
Nekem smart módban simán elmegy 3-4 napot, úgy hogy rendszeresen fizetek vele és szinte minden értesítés megjelenik az órán ami a telefonon is.
Ha a power save módban használod ott elvileg tudja a 10+ napos üzemidőt viszont itt nincs NFC-s fizetés. Én csak akkor használom ezt a módot mikor merül és felajánlja, hogy váltsak át."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
user26
senior tag
Szia! Köszönöm szépen az ifót. Rá jöttem pár dologra az elmúlt napokba.
Viszont 1 dologra nem, de lehet folyton benézem... Amikor a kezemen van, és lezárom, akkor ne a fizikai gombbal tudjam felébreszteni, hanerm pl PIN kóddal. Xiami W S1-nél volt ilyen opció szerettem. Ha nincs a kezemen, akkor igen, pin kód kell neki.
Üzemidőbe mennyit bír normál hétköznapi hasnálat mellett átlagosan ?
Akinek ilyen van.
45% -n volt, amikor a dobozból ki vettem, ez pénteki nap volt, szombat este 9% -nál tettem fel tölteni, hétfőn este 9% -n volt. Igaz ez még csak első használatok, a régi órám 1 -1,5 hetet is elmegy üzemidőbe.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Obyboy
addikt
OHealth appban: Device -> Notifications -> Manage App Notifications: itt tudod be/ki kapcsolni, hogy melyik appok jelezhessenek az órán.
Mivel WearOS fut rajta így rengeteg számlapot találsz hozzá a Play Store-ban.
A felső gomb menüjében nekem benne van minden app nem próbáltam szűkíteni. Szerintem amire nincs szükséged azt törölnöd kell."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
user26
senior tag
Sziasztok!
Ma megjött az Oneplus Watch 2 órám. Szuper, tetszik, eddig.
Több kérdésem lenne hozzá. Így elsőre az lenne, hogy a telefont párosítottam vele, viszont a hívásokat semilyen formába nem szeretném az órán kezelni, látni. Tehát ha hívnak, és az óra bt párosítással a telefonhoz van csatlakoztatva, semilyen értesítést ne küldjön, hogy hívnak.
Másik, elvileg az applikációknak, ami a telefonon van, engedélyt kapott az óra, hogy értesítsen, de nem értesít. Konkrétan Gmail, Telegram.
Telefonra az "OHealth" app települt, gondolom ezzel kezelem az órát, de pl benne nem tudom ki/be kapcsolni, hogy pl az órán ha felső gombot megnyomom, akkor ott milyen alkalmazások látszódjanak. Ezt az órán, beállítások/app és értesítések/app info/gyári appok/kikerestem, és ott letiltva opcióval sikerült kivenni a menüből. Talán így kell.? Viszont még itt amit szeretnék ha lehet, hogy listanézetre tettem, de szeretném egyedileg beállítani, hogy milyen sorrendbe jelenjen meg. Google Walletet szeretném legelőre tenni.
Valamint valami letisztult, modern digitális órtaszámlap elérhető? vannak sablonok, tetszik is 1-1 de sport tevékenységek jelzései egy az egybe nem érdekelnek, nem sportolás miatt vásárltamÓra + NFC fizetés 1-1 app értesítés, csak ez semmi más.
Xiaomi Watch S1 modellem van, Őt válltaná le. Az is kék, és ez az új is, szép, tetszikXiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
gretzky77
veterán
Sziasztok. Ilyen kevés felhasználó van? Kevesen használják vajon vagy csak problémamentes? Nekem tegnap jött egy 2R eddig egész kellemes. Mondjuk a Magyar nyelv hiánya meglepett, de túlélem
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
-
Obyboy
addikt
Hetente többször van vízben az óra, vagy strandra megyünk vagy otthon medencézünk a gyerekkel. Az óra folyamatosan a kezemen van. Simán bírja. Fizetni is ezzel fizetek a strandon.
Az utolsó frissítéssel jött egy hangszóró víztelenítés funkció (rezgeti a hangszórt pár másodpercig), ezt ha eszembe jut fürdés után megcsinálom."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Simi121
aktív tag
Tegnap jött meg nekem az óra, ezüst, 249 euro volt ajándék töltő fejjel.
44-es Samsung watch 5-öt váltott.
Egyenlőre ismerkedünk
Sajnos magyar nyelvet nem tud sem az óra se a telón futó program, de mivel nem az első órám annyira nem hátrány, attól még jó lenne.
Ami most már látszik, hogy nagyon pörög az óranem kell várakozni semmire.
Simi
-
Obyboy
addikt
Amit a Google Pay-be fel tudsz csatolni kártya azt mindet tudod használni. Én Revolut-os kártyát párosítottam hozzá. Rendszeresen használom fizetésre eddig nem volt vele gond. Már többször fizettem úgy vele, hogy a telefon nem volt nálam.
-
HunChaos
aktív tag
Sziasztok!
Oneplus Watch 2-vel mi a tapasztalat fizetést tekintve? Szeretnék CIB-es fizetést de csak az órával, rendesen működik? Teló nem lenne nálam -
tomp
félisten
válasz
Csocsesz75 #20 üzenetére
Szövegre nem lehet rámenni.
Gondolom valamelyik Oppo óra támogatja és azért írja a leírásban. -
tomp
félisten
válasz
Csocsesz75 #17 üzenetére
Csak On és Off van.
Az app más órákat(több Oppo órát) is támogat. Lehet azoknál némelyiknél lehet állítani. -
Obyboy
addikt
válasz
Csocsesz75 #17 üzenetére
Csak annyit találtam a menüben, hogy be/ki lehet kapcsolni a pulzusmérést. Gyakoriság állítást nem találtam.
-
tomp
félisten
válasz
Csocsesz75 #10 üzenetére
Nem lehet.
Vakító napon. Nekem ez tökéletes. Látom rendesen a kijelzőt.
Érdekesség, hogy az Oppo Watch X azaz a OnePlus óra Oppo testvérénél írják, hogy még az idén érkezik a High Brightness Mode (HBM) OTA frissítés amivel 1000nit lesz.
Gondolom akkor majd a OnePlus kivitel is megkapja. -
Csocsesz75
őstag
válasz
barcaforca #14 üzenetére
Ha mindenképpen LTE változatot akarsz ott van még a Xiaomi Watch 2 Pro 90-ért. Igaz azon csak 3,5-es WearOS van, kijelzője csak 600 nites.
[ Szerkesztve ]
-
barcaforca
tag
válasz
Csocsesz75 #13 üzenetére
A Galaxy watch 2-m beázott a balatonban múlt héten. Nagyon pályáztam a oneplus watch 2r-re. A Galaxy watch 7 meg csak ebben fura katonai zöldben van.😠😤
[ Szerkesztve ]
-
Csocsesz75
őstag
válasz
barcaforca #12 üzenetére
Nem. 😕
-
barcaforca
tag
Lte verzió nem lett?
-
Csocsesz75
őstag
Az órán sem lehet állítani ? Ez érdekes.
Xiaomin meg Samsungon is lehet alkalmazásban is meg órán is állítani.
Xiaominak 600 nites órái vannak ezeket kevésnek találom. Samsungnak a Watch 5 Pro-ja 1500 nites, na arra mondom, hogy már nagyjából elég a Watch 6 Classic meg 2000 nites az már jó.
-
tomp
félisten
válasz
Csocsesz75 #8 üzenetére
Nem látok semmi ilyen opciót az appban. Csak annyi van, hogy On és Off.
Amúgy elméletileg a Watch 2 csak 650nitre képes de vakító napsütésben is rendesen látom a kijelzőt. Még írni is gond nélkül lehet ha éppen nem diktálással iratom le a szöveget.
-
Csocsesz75
őstag
Gyönyörű ez az óra, főleg az ezüst-zöld kombináció.
1000 nites fényerősség nekem egy kicsit kevésnek tűnik, főleg ilyenkor nyáron.Tomp : a watch 2-ben van folyamatos pulzusmérés ? Vagy 1, 5, 10 percenként mér ? Hogyan van ?
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
Tschubi
tag
Számomra kifejezetten szép órák. A 100 órányi üzemidő még nem az igazi. (Több, mint 3 éve használom a Honor MagicWatch 2-t, de még mindig kibír 10 napot.)
-
Obyboy
addikt
Ha követi a watch széria is a Oneplustól megszokott névadási és árképzési stratégiát akkor a 2R tudásban és árban is a 2 alatt lesz.
-
tomp
félisten
Watch 2-ben nincs kétsávos GPS?
Hmm...
"GPS: Dual Frequency L1+L5, Beidou, GPS, Galileo, GLONASS, QZSS"Önállóan amúgy szabad ég alatt kb 3mp alatt talált meg. Épületben ablaktól fél méterre is 5mp-en belül megvan.
Elméletileg lesz eSIM támogatás is akinek ez nagyon fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Watch 2R is a július 16-i bemutatón debütál a Nord 4 mellett.
- PlayStation - Jön a következő State of Play
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vicces képek
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest