Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Mikrotik routerek
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bald.raven
kezdő
válasz shteer #25461 üzenetére
Ha esetleg lesz tapasztalatod a jövőben, szívesen venném ha megosztanád.
Egy külföldi fórumban pont ellenkező működést írt le valaki. Ha mindkettő aktív volt, csak a time-lapse működött, a parkoló mód nem aktiválódik mozgásra sem. Különös.
Egyébként az A500s hivatalos oldalán a Time-lapse funkció már nincs is feltüntetve, csak a parkoló mód. -
bald.raven
kezdő
válasz shteer #25459 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ.
Ha jól értem, akkor a 2 funkció együtt nem használható. Ha a parking surveillance aktív, akkor hiába van bekapcsolva a time-lapse nem rögzít folyamatosan, csak a mozgás szenzor érzékelése alapján.
Ha time-lapse-et szeretnék használni, akkor a parkoló üzemmódot deaktiválni kell. -
bul07
nagyúr
válasz shteer #25381 üzenetére
Szívesen, az jó ha innen vitte valaki
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
purechill
csendes tag
válasz shteer #17825 üzenetére
És szerinted amit írtam abban az elrendezésben 1 és 4 15A 2 és 3 10A biztosítékkal használható ideiglenesen? A videóban és az alábbi képen sincs a 4-es csatiban biztosíték (mindkét esetben a szivargyútjó oldaliban). Nem értek az autóvillamossághoz így kissé bizonytalan vagyok.
A szivargyújtóba a kamerához kapott szivargyújtós töltőt használnám egy db. kamerával (70mai Pro).
A szivargyújtóban a kamerához kapott szivargyújtós töltőt használnám egy kamerával (70mai Pro).[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz shteer #17825 üzenetére
Hogy gyújtásra leveszi a szivargyújtót, holott be maradna kapcsolva.
Én csak simán keresnék egy olyan biztosítékot, ami gyújtásra lekapcsol, és arra rákötném a dashcamet, nem pedig össze-vissza kötögetnék, hogy szivargyújtóról használjam.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
bul07
nagyúr
válasz shteer #17397 üzenetére
Bele szerkesztettem az alis linket az küldi
Csak megér annyit, majd 20$, kicsit borsos[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
a2d2
addikt
válasz shteer #17393 üzenetére
Na ha jól látom egy ilyent kell vennem. Nem tűnik bonyolultnak, gondolom garit sem veszélyezteti.
Csak arra kell figyelni hogy micro USB legyen a vége: [link]Várj egy kicsit, de ha meg folyamat kapja az áramot akkor honnan tudja hogy mikor álljon le a felvétellel? Csak nem írja éjjel/nappal a kártyát.
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz shteer #17389 üzenetére
Na úgy tűnik ennek nem jártam megfelelően utána.
Naívan úgy gondoltam hogy beépített akksival megoldja a figyelést a kamera valamilyen alacsony áramfelvételi állapotban.
Valahogy fixen az akksira kell kötni a kamerát egy 12v-5v átalakítóval? Kocsi garanciája nem ugrik ha bekábelezem így?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
válasz shteer #17301 üzenetére
Az 1S-t nem néztem, pro-t szerettem volna, azt csak kínából engedte, így lett végül a LITE. Megnéztem transferwise alkalmazásban, 11600Ft lett a vége szállítással együtt, az szerintem teljesen korrekt. Karácsonyra 13e-ért vettem magyar shopból az 1S-t apáméknak. De nekem fontos volt a parkolás közbeni figyelés (ADAS meg hangvezérlés nem játszik).
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
-
félisten
válasz shteer #16905 üzenetére
A helyzet ennél összetettebb. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen eljárásról van szó, de a lényeg az, hogy maga a GPS által kiírt sebességadat csak tájékoztató jellegű, értelemszerűen személyes használatra.
Régebben ebben a topicban én is megírtam, hogy csakis hatósági bizonyíthatóság kedvéért nem érdemes GPS-es kamerát venni.
Hatósági (jellemzően: rendőrségi) felhasználásra alkalmatlan (nem hiteles) a kijelzett érték. Ha pedig bíróságra kerül egy ügy, és maga a sebesség fontos tényező, akkor ott szekértő fog eljárni, aki a képtartalomból von le következtetéseket.
Az más kérdés, hogy láttam már olyan szakértői munkát, ahol a szakértő ellenőrző adatként felhasználta a GPS adatait, de figyelembe vette a késedelmet és ellenőrizte az adatsor konzisztenciáját és korrelációját a képtartalomra épített számításaival.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz shteer #16886 üzenetére
Mi nem bizonyító erejű? A fedélzeti kamera felvétele?
Eleve nincs Magyarországon olyan, hogy valami bizonyító erejű vagy nem. A szabad bizonyítás elve érvényesül, a bíróság azt és annyira bizonyító erejűnek fogadja el, amennyire akarja.
Ez persze nem sokat jelent, de én olyan esetről nem tudok, amikor egy bíró elutasította volna egy kamerafelvétel bizonyítékként történő figyelembe vételét, ami történhet triviális esetben közvetlen szemrevételezéssel, összetettebb esetben pedig az amúgy is készülő szakvéleményben veszik figyelembe.
Tehát ha érdemi információt tartalmaz, akkor bizony bizonyító erejű.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest