Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
- TP-LINK routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- TP-Link WR1043ND router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz CHIPman #23844 üzenetére
Elnézést azt hittem az első kamerák felfogatása egységes.
Egy 70mai Dash Cam A800 4K-ról van szó. Van hátsó is de az a többet használt autóba rendszeresre be lenne szerelve... az első lenne amit cserélnék a két kocsi között... Mivel 90%-ban az elektromos autóval járunk így a másikba nem raknék külön kamerát, ha megoldható
-
Tompie
őstag
válasz CHIPman #20562 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés mennyire hibásodnak meg vagy egy itthon vásárolt termék se fog úgyse elromlani garanciális időn belül? Így kb mindegy is a garancia?
ui: persze ezt előre nem tudni, hogy el fog e romlani vagy sem de mik a tapasztalatok, volt akinek romlott már el vagy megbízható darabok ezek?
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #20177 üzenetére
Az olcsóbbra simán át lehet forrasztani a panelt szerintem, még a kivezetés távolsága is stimmel.
Én még arra is gondoltam, ha nekem bedöglik akkor megpróbálom supercapacitor-al helyettesíteni az akkut.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Ciccuka
veterán
válasz CHIPman #20177 üzenetére
KeepPower 14500 3.7V 800mAh kb. 3 USD volt pár éve kuponnal.
Szerintem bele lehetne barkácsolni.3. vezeték az mi célt szolgálhat?
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
tipuka
addikt
válasz CHIPman #20105 üzenetére
köszike, a linked eszembe juttatta, hogy mit hagytam le az előző üzimből.
a hátsó kamera is kellene hozzá előre és hátra is szeretnék,
különben banggoodról megvenném a viofo a119 v3-ast. -20%-os kuponnalsambenez: tökéletes az ebay, ott is van xiaominak boltja, mint aliexpressen? - eszembe se jutott hirtelen az ebay
[ Szerkesztve ]
-
Zsoltx11
junior tag
válasz CHIPman #19871 üzenetére
Egyébkébt milyen minőségű kártyák ezek azt tudja valaki?
64 gb is lehet hozzá tenni 5-6$ a külöbség.
Kérdés az a 64 es elég vagy kell sokkal nagyobb.
Ez a hw kit nem tudja a feszt nézni vagy ahoz más kell,hogy mondjuk védje az aksit totális lemerüléstő..
A simma kam aksija meddig bírhatja a felvételt .
Nekem csak az ovi,suli parorlásokkor kell leginkább kb. 15-20 perc egyhuzamban.Köszi
-
Golyobis
aktív tag
válasz CHIPman #19678 üzenetére
Tehát nincs olyan kamera amit egy okostelóval wifin kommunikálva hálózatra tudná továbbítani a jelet. Mármint az okosteló továbbítaná a dolgot mobilneten keresztül.
A leárnyékolás ellen valóban nem lehet mit tenni, de attól még a GPS nyomkövetés többet ér mint a semmi.
Ipari akksinak ott lenne az autó akkumulátora, szerintem elég sokáig elmenne róla egy teló, de nem kell hogy folyamatosan fullba pörögjön, elég ha készenlétben van, és ha érkezik a jel, akkor küldi nekem a felvételeket, hogy milyen utat járt be.
Folyton lenne egy okosteló is kocsiban az elmképzelés szerint, hiszen azzal kommunikálna wifivel a kamera, és az okosteló pedig küldené a netre tovább az adatokat.
És mivel van oksteló, abban bizonyára van beépített GPS nyomkövetés, "készülékkeresés" funkció vagy micsoda.
Ha mégis GPS tracker mellett döntenék, akkor ha jól értem 4g-s változatot érdemes venni?
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #19481 üzenetére
Aha
De azért erősíts meg hogy ezek a képek nem voltak benne a leírásban most rakták bele
Na meg az árán is bűvöltek, mert mintha nem egy áron lett volna a két hátsó kamerás verzió, és most meg egy áron adjákAkkor ezek szerint a internal version az ami a A800-nak lett gyártva eredetileg is
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #19450 üzenetére
Nem néztem hogy azóta változtattak a megnevezéseken, régire írtam a tippemet
De milyen belő külső-kamera, én sehol nem találok kétfajta verziót hozzá
Szerintem még megint változtatnak majd rajta( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #19419 üzenetére
Már augusztus végén megkapták az alis rendeléseket, azt értékelős képek alapján
Mondjuk ennél is [link]
Egy kép az értékelések közül [link][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #19404 üzenetére
Pontok nem számítanak szerintem senkinek, nekem év végén kb. 2500 pontom megy a levesbe
Ritka az a dolog ami BG-ről érdemes megrendelni, ami alin nem lenne olcsóbb1$ kuponokat gondoltam venni év elején de ez a mindenre 2.5$ szállítási díj megöli a kuponozást, 1.5$ cucc és rá 2.5$ szállítás ki veszi meg(senki)
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #19316 üzenetére
Nem tudom egyébként miért nem képesek árulni, az A800 indiegogo kampányában is lehetett mellé kérni a gyárit (+12$), ugyanaz mint a többihez való. Tehát gyártják még most is, de nem látom a 70mai official store-ban. Nagyon kell vadászni rá, én joybuy-ról tudtam venni, de azóta is volt párszor ali-n is. Keresni kell.
Mármint ha szükség van rá, hogy a parkoló mód az autó akkuról menjen.
Ha nem kell, akkor bármilyen micro usb hardwire jó lesz neki.
Esetleg lehet csinálni is park mód áramkört, én visszarajzoltam a gyáriból a kapcs rajzot, ide is feltettem annak idején a rajzot. A sima hard wire dobozába simán befér az áramkör. Mondjuk olyan micro usb kábel kell hozzá, amin a micro usb 4-es és 5-ös pin külön van bekötve, nem pedig közösítve mint a normál kábelben, Vagy forrasztható dugó és 5 eres kábel.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Astery
senior tag
válasz CHIPman #19259 üzenetére
Köszönöm. Végül a 70mai pro-t választottam + GPS adapter. Lenne is vele kapcsolatban két kérdésem. Érdemes őt a nagyobb (2560x1440) felbontáson használni vagy elég a kisebb(1920x1080)? Van számottevő különbség a két felvétel között (nyilván minőségben értem mert méretre jóval nagyobb lehet a magasabb felbontás - csak megéri-e)? A másik, hogy szeretném a nepellenző mögül egy vékony 10000 mah-ás powerbank-ról üzemeltetni. Van arról vkinek tapasztalata, hogy kb. hány órán keresztül képes így rögzíteni?
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #19092 üzenetére
Majd lesz EU-s raktáron is csak gondolom kel idő nekik míg átszállítják a EU raktárra
Karácsonyra tuti leszRemélem jövőbbe bemegy 80$ alá hátsó kamerával
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #19081 üzenetére
A fémlap csak a gps vételt fogja árnyékolni, mást nem nagyon fog befolyásolni.
A kamera+gps meg szerintem nehezebb mint egy telefon, és a kiterjedése miatt nagyobb csavaró erő hat a mágneses tartóra, lehet hogy elég sokszor leesne a szélvédőről az egész.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Denny
csendes tag
válasz CHIPman #18914 üzenetére
Indiegogo-n elő lehet már rendelni a 4k-s kamerát.
https://www.indiegogo.com/projects/70mai-a800-dual-vision-4k-dash-cam-for-24h-guard#/ -
Upo
addikt
válasz CHIPman #18740 üzenetére
Az a baj, hogy minden a lóvéra megy. Utána dobják a jogsit annak aki fizet. Nem tudom hogy a rutinpálya után még mit fognak eltörölni a vizsgán, hogy a sok agyatlan idióta átmenjen.
Nagyon felhígult az autóvezetői társadalom, állítom hogy minimum a 80%-uk alkalmatlan a vezetésre. De menni kell a fogyasztói társadalommal, büdös az egész rendszer, és nincs megállás.
A másik meg az orvosi "alkalmasság", ott is olyanokat még engednek vezetni, akik már gyalogosan is életveszélyesek, nemhogy autóval.
Az életképtelenek, az egészségileg alkalmatlanok meg a pszichikailag alkalmatlanok hordája pedig legyőzi az utakon a normálisakat.
Pedig ha ezek ki lennének szűrve, akkor lehetne normálisan közlekedni, töredék annyi baleset se lenne, de ez túlságosan nagy bevétel kiesést okozna...Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #18733 üzenetére
Hú ez magas labda, de inkább nem mert még a végén félreértés lenne belőle
Írtam egy frappánsat de töröltemKlasszikus autópályás viccre hajazott az írásom
[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #18394 üzenetére
Nehogy kötekedésnek vedd az érdeklődésemet de tényleg érdekkel, ha mégis ajánlom valakinek nehogy téves információim alapján tegyem
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #18394 üzenetére
Á én vak vagyok, de már bizzerél a dolog
Hol van ez említve mert már kifolyik a szemem de nem látom
De tényleg melyik részén itt [link]Vagy esetleg itt van valahol [link]
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #18391 üzenetére
[link] kép
IP67: Az ilyen minősítéssel rendelkező eszközök az előzőből például kiindulva teljesen védettek a szilárd anyagok és szennyeződések ellen (az első „6”-os jelszám miatt), miközben a második „7”-es jelszám arra vonatkozik, hogy az eszköz kibírja a vízbe merítést is.
Amire alklamas a készülék: esső érheti, viz ömölhet rá, pár másodpercre lehet hideg víz alá meríteni.
Amire nem alkalmas: hosszasan víz alá meríteni, uszni és semmi olyan ahól tartósan vínek van kitéve, meleg vízbe alámeríteni.
[link]vagy
[ Szerkesztve ]
-
tillatrilla
senior tag
válasz CHIPman #18305 üzenetére
Az én kamerám bekapcsolt kijelzővel,töltéssel 0,40 A körül vesz fel.
Tomazin bocsi, de nem találom az írásodat...
Viszont egy érdekes jelenség a 3 vezetékes hw kittel kapcsolatban. Ugye sárga,piros,és fekete vezeték. Most a sárga(állandó 12V) nem volt bekötve sehová,leszigetelve félre tettem. Csak a piros( kapcsolt 12V) és a test. A nejem ment az autóval pénteken,de nem rögzített semmit Most a sárga vezetéket egy kapcsolt bizti helyére kötöttem,a pirosat szigetelve félre tettem. Az a gyanúm,hogy a piros csak azért van,hogy ne két vezeték legyen,hanem három. Multival próbáltam mindenhogy feszültséget mérni,sípoltatni,feszültségre,testre,de a piros mintha halott vezeték lenne.
Üdv: Attila
-
KMT
addikt
válasz CHIPman #18262 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés. Ha normál checkout-ra megyek, akkor van lehetőség kuponkódot megadni. Ha paypal-os fizetést választanék, akkor viszont egyből bejön a paypal, ahol ki is kellene fizetni. A kettőt nem lehet kombinálni?Szerk: Közben látom, hogy úgy is kiválasztható.
Meg azt is, hogy két kupont már nem enged felhasználni sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz CHIPman #18179 üzenetére
Bocs, igaz
Na szóval, szeritem ez az a verzió, ami a kérdezőnek jó lehet - ha belefér a keretbe:
https://www.viofo.com/en/home/137-111-a129-duo-ir-front-and-interior-dual-dash-cam-5ghz-wi-fi-full-hd-1080p-for-uber-lyft-taxi.html#/25-gps_module-includedAn α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
2ozzmexy
senior tag
válasz CHIPman #18172 üzenetére
Köszi. A parkolómód annyira nem izgi, csak volt már rá példa hogy elvitték a tükröm a dugóban és ahelyett hogy visszajött volna menekült el...
De volt már olyan is h belémtolattak, erre úgy adta elő, mintha én mentem volna neki hátulról... persze sehol senki tanúnak, csak egy árva térfigyelő, szerintem ezért úsztam meg h nagyobb balhé legyen...@porker: Neked is köszi, nem költenék el 30-40ezret erre, de még átgondolom. A kicsi kamera meg olyan mint a levehető előlapos rádió... rápróbálnak, hátha a kesztyűtartóban lesz...
A másik megoldás h teszek egy memkártyát a régi Sony M4 Aqua-ba, azon van AutoBoy blackbox app, a régi kocsiban azt használtam, csak azt is folyton ki-be rakosgatni kellett...[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
Neck
veterán
válasz CHIPman #18118 üzenetére
Ez tényleg jó csomagnak tűnik.
Nagyon kíváncsi lennék egy összehasonlításra a hátsó kamerát illetően. Nagyon sok videót néztem hátsó kamerákat összehasonlítva, és ott vannak igazán hatalmas különbségek. A mini0906 pl tűrhető, de még azt is csúnyán elveri a Viofo. Gyakorlatilag olyan, mintha két Viofo front kamera lenne bekötve, csak annak minden kényelmetlensége (2 tégla eszköz, 2 betáp, 2 SD kártya, 2 letöltés) nélkül.
Illetve, az a baj, hogy a fórumok alapján itt Németországban a rendőr nem díjazza (illetve, pont hogy díjazza), ha egy kínai dashcam-re cseréled a visszapillantó tükröt. Meg annyira én sem akarok ilyen eszközt, jobban hiszek a hagyományos tükörben (a fenébe, öregszem )
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Neck
veterán
válasz CHIPman #18025 üzenetére
Megoldottad a problémát. Már meg is rendeltem. Köszönöm szépen !
Kolléga is írta fent, de teljesen elsiklottam az árak felett.[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Upo
addikt
válasz CHIPman #18000 üzenetére
Az EU Priority line-al vigyázni kell, mostanában elég problémás. Több olyan esetet olvastam, hogy ezzel rendeltek, de csak nem indult el a csomag. A kérdésekre nagy nehezen kibökték, hogy a vírus miatt most nincs EU Priority szállítás, de persze a pénzt vissza innen még egy külön küzdelem. Pl. a Gearbest-nél most tuti ez a helyzet, de legjobb rendelés előtt bekérdezni hogy most tudják-e küldeni EU priority-vel, és jól elrakni róla a screenshotokat.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nyaralás topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a Realme 14x
- További aktív témák...
- ZTE A31 dual SIM telefon, új állapotban
- Limitált Xbox one X project scorpio eladó!
- NinkBox Raspberry Pi 4 Model B 4GB RAM + 64GB SD starter kit (ház, táp, hűtés, SD kártyaolvasó...)
- 3db Norstone Jura hdmi. Újszerű állapotban eredeti fém dobozában várja új gazdáját,az Oktogonnál.
- ESR GEO Wallet mágneses kártyatartó / Lokátor kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest