Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
Topikgazda
válasz sparta2 #27273 üzenetére
Mivel ez alapján kínából jön, Áfa + a posta csomagkezelési díja rájön, és 150 euro felett még vám is.
-
herdsman12
őstag
válasz sparta2 #26289 üzenetére
Köszi, mondjuk pont ezek miatt írtam, hogy nem láttam még használható videót.
Az első 18 percesben jól látható, hogy több szögből is megnézheted magad és a szomszéd ülésen ülő utitársad, valamint a suhanó tájban gyönyörködhetsz. Van kb 30 másodperc hasznos infó a tartozékokról, de a funkciójáról egy nyamvadt pillanat sincs, pontosabban elsuhan mellete egy teherautó, de sajna olvashatatlan a rendszám. Forgalmas utakat, ahol autókkal találkozhatna előlről, hátulról, kínos gondossággal kerüli. Parkoló módban előlről, hátulról és oldalról érkező autókat nem látsz, mert minek...
A másik se különb, amikor autó közelébe ér, akkor elforgatja a képet, aztán perceken keresztül nézheted a kietlen sivatagot. -
bul07
nagyúr
válasz sparta2 #17927 üzenetére
Mondjuk igen nem is néztem hogy ipon, és aqua-nál is van, mondjuk szállítással együtt egy áron lenne ha lenne a xiaomi.hu-nál, de náluk most is van
(#17928) ThodEE
Nem lesz rá Áfa
Magyar rendelés főleg a garancia miatt lehet érdekes, persze árban nem tud versenyezni
Mert te GPS modult is kapsz annyiért mint itthon csak a kamera
Csak ugye az a fránya garanciaNekem van egy olyan szabályom hogy min 40%-al kell olcsóbbnak lennie a "kinti" árnak mint itthon
Mert ha elromlik és rendelni kell újat akkor csak 10-20% bukokUgye műszaki cikk lévén bármikkor elromolhat
Nem vagyok olyan gazdag hogy pár havonta vegyek ha ép elromlik így inkább biztosra megyek[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Szoszo94
őstag
válasz sparta2 #17832 üzenetére
Ahogy írtam is, a minőség a fontos számomra, a keretösszeg pedig az említett kameráknak az árszintje lenne, nem egy fix összeg. Legyen parkoló mód és a lehető legtöbb esetben legyenek leolvashatóak a rendszámok, nálam ez a fontos. Ha ez csak 150$ környékén kapható meg, akkor annyit fogok rászánni, ha 100$-ból is kihozható ugyanaz a minőség akkor értelemszerűen annyit költök
Ha azt mondod, hogy a v3 tényleg annyival jobb (egyébként YT alapján tényleg nagy a különbség), akkor azt fogom választanisambanez: néztem pár videót és van bőven különbség a sima és a v3 közt. Sajnos nem találtam kifejezetten a v3 és a Ddpai közti összehasonlító videót, viszont annyival nem tűnt jobbnak a dpai a sima A119-nél, mint amennyivel a v3 jobb a simánál.
De ezért is jöttem ide, győzzetek meg!
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest