-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Ez jó vétel ennyiért vagy van jobb?
Erről van szó -
-
tobias40
veterán
Ma megjött nekem is a 70 mai kamerám(gps-el).
Pont egy hónapra jött meg,le a kalappal a GB előtt..
Vki leírná pár mondatban a beüzemelést (jó a magyar link is) és hogy mire kell figyelni,mi az ajánlott szoftver hozzá stb...
2 autóban fogom használni (90%-ben egyben de néha átrakom) tehát marad a szivargyújtós dugdosás.
Most töltöm fel full-ra mert majd akarom kicsit nyomkodni ,állítgatni..Köszönöm a leírást előre is.
Közben azért olvasok vissza is..
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Még annyi hogy meglepően profi a gép így első látásra.
Minőségi csomagolás,még celofán is volt rajta a dobozon)minőségi anyag használat a kamerán .Nagyon jó az első benyomásom.
Lehet ilyen gyorsan feltöltődött,mert most zenélt egyet a piros fény meg kialudt?! -
tobias40
veterán
Ma csináltam egy gyors tesztet.
Feltettem a kamerát a helyére,a fólia amit adnak hozzá az nem tapad fel a szélvédőre nekem(igaz a fekete pöttyös részre akartam a tükör fölött hogy minél magasabban legyen),ezért anélkül tettem fel az üvegre.(levenni nem tudom hogy fogom mert nagyon erős a ragasztó sztem )
Wifin kapcsolódtam hozzá a telefonos app-al.
Itt a kép menet közben vagy 5-8 mp.-es lemaradásban van nálam.
Amikor leállítjuk az autót és újra elindulunk akkor mindig be kell állítani a wifin vagy hogyan megy az automata csatlakozás?
A felvételek szépen indultak minden alkalommal ahogy láttam,be lehet állítani hogy ne kapcsoljon be a kijelző minden alkalommal,csak gomb nyomásra?
A töltőkábel jó hosszú de nekem nem opció hogy elrejtsem mert 2 autóban fogom használni,így viszont csúnyán lóg le,vmi megoldást kell találnom.A videók lejátszása a laptopon nekem nem sikerül se a vlc-vel se a win média lejátszóval.
Ti mivel játszátok le?Full hd-ra állítottam a képet,kódolást meg a hangot hagytam ahogy volt beállítva.Még nagyon szokni kell ezt a kamerát nekem.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz Beni2360 #16798 üzenetére
Hát igen kicsit magasra ragasztottam,nem tudom mi van ha leveszem és új helyre teszem,lejön-e illetve felragad-e az új helyre..
Igen veszek még egy gps modult mert az kell "mozgatáshoz".
Hol találom aki ingyen ajánlotta?
Nem tudom mi lehet az oka a kép laggolásnak majd még tesztelem.
A vlc meg a win lejátszó sem tudta lejátszani nekem úgy hogy a kamerát rádugtam a gépre és úgy akartam megnézni a felvételeket.(vmi kodek hibát írt mindkettő)
Nekem nem kapcsolta le a kijelzőt mikor a telefonon néztem a képet... -
tobias40
veterán
Gps van ennél jobb,?
Itthon nem is néztem. -
tobias40
veterán
"Nincs megfelelő dekódoló modul:
A VLC nem támogatja a(z) „hvc1” hang- vagy videoformátumot. Sajnos nem tehet semmit ennek kijavításáért."
Nekem ezt írja ki a vlc ha le akarom játszani a kamera felvételeit!Mit tegyek hogy jó legyen?
szerk: most már win média pléjer lejátsza a vlc meg csak a hangot!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz havri1 #16853 üzenetére
Innen vettem de nekem volt pénzem a walleten és ezért alig fizettem ezért nem tudom hogy milyen szállítás ez,de gyanítom hogy ennél is van áfa meg tréfa..
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Milyen kártyát használtok pro-hoz?
Enyém nem stabil és néha hibával leáll és formázni akarja random szerűen, és kell is mert nem dolgozik addig míg nincs újra formázva.
Gondolom kártya probléma mert másnak is volt pont ilyen gondja,ezzel a kamerával. -
tobias40
veterán
Az miért van hogy csak az első két file-t játssza le a Dashcam?meg kell venni a szoftvert?
Minden alkalommal egkérdezi amikor elindítom hogy megvásárolom-e,és minden indításkor le akarja töltetni a L-lite kodecet pedig már feltelepítettem.
És csak kép van a gps agatok sebesség stb ,nincs pedig a file-k ott vannak a könyvtárban.
A kártyáról nézem a felvételeket egy usb-s átalakítóval de már ezt is cseréltem és így sem jó.
1.0.7 van fent amit itt linkelt valaki..
Korábban volt gps adat is és azóta semmit nem állítottam ,mégsem működik.
Van a kártyán vagy 20 mp4 file de csak az első kettőt húzza be a többi mintha ott se lenne és nem is játssza le!
Most egy másik kártyát tettem bele a kamerába és ezzel szépen dolgozik pedig uanolyan kártya mint az előző,de mindegy...[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Erre vkinek van ötlete?
-
tobias40
veterán
válasz Beni2360 #17007 üzenetére
Win 10 van itt is és mint írtam az 1.07 van fent amivel már korábban is volt gps adat.
Visszanéztem a felvételt a Dashcam-ban és szépen mutatta a térképen merre jártam és írta a sebességet meg mindent.
Most vmiért nem csinálja..Dashcam nálatok is mindig írja hogy próba verzió és vegyem meg?
-
tobias40
veterán
Dashcam Viewer 3.3.2 másnak is úgy indul hogy vásárolja meg mert csak 5 videót engedélyez?
Vagy rosszat töltöttem le?Beni2360: Dashcam Viewer -el látod a térképet is ha az 1.07-et teszed fel a kamerára,én is itt olvastam korábban,keress vissza mert én is kezdő vagyok...
-
tobias40
veterán
válasz Csápájev #17104 üzenetére
Senki nem mondta hogy ne vegyél Viofo-t, én 60$-ért vettem A 70maiPRO-t gps-el együtt.
Nekem tökéletesen megfelel persze ha jobb képet akarsz akkor vegyél drágább gépet.Legalább lesz erről is tapasztalat itt a fórumon!
Jah és majdnem dupla az ára azt azért tegyük hozzá,és ha még meg is fogják a vámon jóval több lesz de ez már a te gondod.
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- C# programozás
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest