Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz Skillet #16496 üzenetére
Kisváros viszonylag forgalmas útja mellett parkolok merőlegesen, orral az út felé. Egy kicsit hangosabb autónál már olyan hamar elkezd venni, hogy teljesen látom elmenni a képen. A kocc erős túlzás, de alapvetően az az elvárt működés.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Skillet
addikt
válasz Doky1988 #16493 üzenetére
Ha nincs túl sok esemény, bírja. De korábban jeleztem, hogy kicsit túlbuzgó a cucc. Már akkor elkezd rögzíteni, amikor becsukom az ajtót. Aztán amikor legközelebb gyújtást adok, rinyál, hogy parkolási esemény történt. De megnézve csak azt fogom látni, ahogy legutóbb elsétáltam az autótól.
Szóval jó dolog ez, de nem ártana a szoftverbe egy késleltetés, hogy gyújtás levétele után x perccel menjen parking módba.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Doky1988
senior tag
-
CHIPman
nagyúr
válasz Doky1988 #16487 üzenetére
-Van, gps-szel. A felvétel jó, de szó nélkül lecserélném egy Viofo A119 v2-re azért, hogy a GPS adatok rajta legyenek a felvételen.
-Nagy akksi van benne, és sokat bír parkoló móddal, de ahhoz nem kell a GPS modul? Mintha úgy rémlene. De ez nem azt jelenti, hogy 24h-t folyamatosan videózik, csak ha valaki nekimegy az autódnak, akkor
-Youtube-on keress rá, hogy hard wire dashcam, vagy itt a topicban. Van gyári 70mai hardwire kit, ott csak egy USB kimenetet kötsz a biztosítéktáblára, és a gyári kábelét tudod bedugni.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
cscope
csendes tag
Még mindig ott tartok, hogy a kamera forgalmazók téves infókat adnak ki, illetve elhallgatnak olyan infót, mint a kamera érzékelője, processzora, rögzítés valós formátuma. Ezekből az adatokból megállapítható lenne a dashcam bóvli e vagy nem.
Valószínű, hogy maradok a mobiltelefonos (Xiaomi Redmi 4A) DailyRoads Voyager app-al való rögzítésnél, mert a dashcam készülékek java része meg sem közelíti ennek a felvételnek a minőségét. Nem utolsó sorban nincs vele problémám! Egyedűl a tolatókamera lett volna fontos, de ezt megoldom.
Ajánlom mindenkinek akinek egy kicsit komolyabb telefonja van a DailyRoyads Voyager app-ot. -
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Xiaomi 70 Mai Prot!
Kérdésem:
- Van e valakinek, és mi a véleménye róla?
- Úgy olvastam 500 mah akksi van benne és bir 24 órát kb, ez igaz? (Parkolómód fontos volna!)
- Ez a biztosíték dobozra kötés hogy müxik?[ Szerkesztve ]
DokY | www.zsolti.hu
-
veterán
válasz jozsi252 #16485 üzenetére
Közbe keresgéltem neten, és írnak ezt is meg azt is. Van aki túlmelegedést okolja, van aki fw hibára gyanakszik, de fixen sehol se mondják ki hogy mi lehet. 1.03.034 US FW van rajta, elvileg a Xiaomi oldala szerint ez a legfrissebb. Telefonról nem tudta frissíteni, microSD-n keresztül nem tudja mert nem talált frissebbet.
Szerintetek küldje vissza? De az az érdekes benne hogy előtte meg utána is volt jó pár 3perces felvétel de egyiknél se volt ilyen hiba.
Találtam netes videókat is ilyen hibáról
- [link]
- [link]
1080p 60fps-t állított be egy 64GB-os Samsung memóriakártyára.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
Vett egyik ismerősöm is Xiaomi Yi Dash Cam-et a kocsijába. A gépén megnézte hogy milyen videót csinált, és belefutott egy érdekes jelenségbe. Egyik 3-perces részletbe volt kb. 1.5 perc ami hibás volt.
Azt mondja hogy egyszer csak a videó olyan lett mintha teljesen sötét lenne és éppen az előtte állónak lehetett látni a hátsó lámpáját hogy világít, majd pár másodpercre rá meg annyira világos lett a felvétel hogy nem lehetett belőle kiszedni semmit. 1.5 perc múlva viszont ez a hiba köddé vált. És a több 30db 3 perces részlet is hibátlan. Ez szerintetek milyen hiba lehet?
Az enyémmel még ilyenbe nem futottam bele.iPhone 16 Pro Max
-
tonyrulez
őstag
Van ajánlott tolatókamera? Aliexpress-en sajnos sok infót nem írnak hozzájuk, pl. látószög, éjjellátó-e vagy sem. Kijelzésre visszapillantós monitor lesz, az nem kérdéses, csak a kamera.
4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
Sziasztok,
Egy Viofo a129 duot használok már egy ideje. Nagyon elégedett vagyok vele egy dolgot kivéve. Beállítottam, hogy 10 másodperc késéssel induljon a kamera és ez csak akkor működik ha szivargyújtón van rajta, de én a parking mód miatt nem úgy használom. Bizti dobozra van bekötve. Úgy meg egyből indul. Jeleztem a viofo-nak már több hónapja és dolgoznak rajta azt mondták. Szerintem csak elfelejtettek.
Aki ilyet használ és biztosíték dobozba van bekötve annál is jelen van ez a hiba? -
dro0py
tag
válasz DIEGO15 #16478 üzenetére
Az az érdekes, hogy eleinte ha az autó leállítása után kihúztam, akkor kiírta az eltelt menetidőt és lekapcsolt, de ekkor néha pedig megy tovább a felvétel még a kihúzás után is. Néha ez, néha az. Mostanában nem kapcsol le normálisan, hanem mindig megy tovább a felvétel.
-
-
dro0py
tag
Sziasztok! Pár napja vettem egy Yi Dash Cam-et. Az a gondom, hogy ha leállítom az autót, akkor a kamera tovább működik (világít a piros és villog a sárga led). Nem akarom hogy leszívja az aksit, meg hogy vegye a nagy semmit órákig, ezért kihúzom a táp kábelét. Így viszont minden újraindításkor elfelejti az időbeállításokat. Ez ilyen, vagy hibás a készülékem? (Ha kihúzom a tápját, akkor is vesz még percekig egyébként.)
[ Szerkesztve ]
-
cscope
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, ha használ valaki Prestigio RoadRunner 527DL kamerát írjon véleményt. Ha valaki tájékozott a kamerával kapcsolatban szintén megköszönöm a véleményét.
-
zeg
őstag
Sziasztok!
Pár ezres árkülönbséggel a következőket néztem ki:
- 70 mai mini kb 14k
- ddpai mini 2 kb 20k
- ddpai nightscape kb 14k
- yi dash cam pro kb 18k
- yi 2.7k kb18kTi melyiket vennétek? Az éjszakai képminőség a fontos, gps nem kell, kijelző sem létfontosságú.
Köszi a segítséget
3dfx cuccokat keresek megvételre
-
Petike6
tag
Sziasztok,
Most mi a best buy dash kamera 30-40 körül, ami már éjszaka is szép képet vesz fel? Nem csak városban használnám, hanem országúton is, ahol nincs közvilágítás.
Köszi
-
CHIPman
nagyúr
válasz Occon adom #16470 üzenetére
Google -> video joiner
Nézz gyűjteményt, és válaszd ki a legszimpatikusabbat. Én valami egyszerűt találtam, amikor kellett, és bevált, de nem tudom már, mi volt.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Occon adom
aktív tag
válasz CHIPman #16456 üzenetére
Nekem a Xiami YI szépen veszi fel a dolgokat, de szoftvert nem találok hozzá hogy összefűzhessem vághassam a videókat, hogy ne 3 perces részletekből álljon, hanem egy folyamatos fontos részt lehessen belőle kreálni.
Melyik program képes erre? A Youtubén az orosz videók is 10-20 percesek is akár, bosszant a 3 perces felvétel. Mit lehet jól és könnyen használni?
Program neveket keresek, nem letöltő linket!![ Szerkesztve ]
-
veterán
Na a kamerát kukáznom kell. Reggel még jó volt, menet közben megadta magàt. Nem reagált semmire, hiába húztam ki nem kapcsolt ki a kamera, képernyő sötét maradt. Viofo A119V3 lett volna jó itthonról, de nem lehet kapni.
Valamilyet néznem kell viszont helyette.iPhone 16 Pro Max
-
veterán
Sziasztok
Jó egy hónapja jeleztem itt hogy az iPhone Xs-el nem tudok rácsatlakozni a Xiaomi Yi Dash Cam-re Wifin keresztül. Legfrissebb iOS van fent, de még mindig nem tudok. Összvissz ennyit dob fel a kamera appja. Próbáltam már minden létező dolgot, de semmi sem segített, már nem tudom mit kellene megpróbálnom.
Másnál is megvan esetleg ez a jelenség?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyen járok, de remélem tudtok segíteni, iránymutatást adni.
Szeretnék a kocsiba hátsó tolató kamerát + tolatás érzékelőt.Mit ajánlotok? 1DIN felugró kijelzővel/ visszapillantós kijelzőt?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Scooby
aktív tag
válasz Moleman #16464 üzenetére
Paneltömb előtti parkolóról van szó, így nem kivitelezhető a térfigyelő, és nincs is mert annak már utána jártam. Most a motorház tetőben tett kárt. Azt gondoltam, hogy a szélvédőre rakott kamera ha már az autókat jól kivehetően rögzíti, egy személlyel megbirkózik közelről.
Minek az?
-
Scooby
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy vadbarom szereti megrongálni az autómat. Nem tudok róla, hogy lenne haragosom, így a vadbarom kilétére még csak ötletem sincs, viszont szeretném elcsípni a rohadékot. Arra gondoltam, hogy egy autós kamera ebben segítségemre lehet, de semmit nem tudok és értek ezekhez a ketyerékhez. A legfontosabb az lenne, hogy úgy is készítsen felvételt, hogy az autó parkol.
Tudnátok nekem ajánlani egy készüléket amivel elkaphatom a barmot?Előre is köszönöm.
Minek az?
-
dolon75
senior tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Pa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
CHIPman
nagyúr
válasz fant0mi #16457 üzenetére
Egyszer mintha valahol láttam volna, hogy 650mAh az akksi benne. Rendeltem USB tesztert, meg is jött, de valami nem stimmel vele, szóval nem tudtam lemérni mennyit eszik.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
válasz dolon75 #16454 üzenetére
En a belso tukor moge tettem es elvezettem a kabelt a tetokarpitban a jobb A oszlophoz, ott az ajto kedergumiban le, anyosules labter szelen vegigvezetve vissza a kozepso boxhoz, ahol is ment a szivargyujtoba.
A kabel latszik a kameratol a tetokarpitig, az A oszlopon ahogy at van vezetve az elulso sarkatol a gumikederig (10 cm). Fel sem tunik. Ra kell szanni 20 percet, ennyi az egesz.[ Szerkesztve ]
-
dolon75
senior tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot, ha jól látom, a Xiaomi 70mai Pro kamera ajánlott általatok.
Viszont kábelt nem nagyon szeretnék látni ingázáskor (hosszabb útra nem gond).A beépített akkumulátorral mennyit megy a kamera? Kibír kb. egy órát?
Köszönöm
DolonPa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
CHIPman
nagyúr
válasz Skillet #16451 üzenetére
Mondtam én valahol, hogy nem lehet elég? 3 óra felvételt írtam (ami ugyebár még nem is a max felbontása a pro-nak), ami igaz erre a kamerára, és azt is, hogy én 64GB-os kártyával ajánlanám.
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #16449 üzenetére
Hát velem nem szokott olyan sűrűn kirívó eset történni hogy egymás utánba jöjjenek
Így simán belefér az a két perc felvétel mentes idő
Ha tehetem kerülöm a renitens, bamba, gyenge, stb vezetőket akik bármilyen veszélyeztetett előidéznének
Simán meglátható hogy ki a problémás sofőr, azokat elengedem vagy lehagyom[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #16447 üzenetére
Egy 50másodperces lámpánál simán el lehet indítani egy letöltést
Ne vedd magadra, de ha nincs egy feles perced megérkezés után akkor 5percel hamarabb kell indulni
Tudom tudom, régen én is percre pontosan kiszámoltam és 5percel se indultam hamarabb de mára márNa meg jönnek az elektromos autók lesz ott idő bőven míg a töltőn dekkol az ember, már most ideje szoktatni magunkat
Van egy csávó a youtube-on egy 120-130Km hatótávú elektromossal promóttája hogy milyen f@sza is az elektromos autós élet
Csak ép legutóbb egy napjának bemutatásakor nem is tudom ötször hatszor töltötte a kocsiját mert mennie kellet 450-500Km, és ezek ilyen 30-60-70 perces töltések voltakAz ilyen hatótávú elektromosok vidéki embernek nem való, max tényleg csak annak aki városba használja
Nekem Budapest 265Km
Vagy volt a múltkor is egy 750Km karika az reggel hattól egészen este nyolcig tartott, hát még ha tölteni is kellet volna( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
CHIPman
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz CHIPman #16445 üzenetére
Én nem mentek soha semmit, vagyis én a kártyán való zárolásra gondolok
Minek?
Ránézek az órára ha érdekesebb szituáció van, majd mikkor megállok bárhol egy pillanat alatt letöltöm a telefonra( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
CHIPman
nagyúr
Pláne, ha mentesz is érdekesebb szituációkat, akkor annyival kevesebb helyen foroghat a folyamatos felvétel. Nekem mindegy, ki mennyit használ, de az biztos, hogy én a 64-est is lecseréltem egy 128-asra, hogy ne ezen a 3k-n múljon, ha egyszer jól jönne.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Skillet #16442 üzenetére
Meg esetleg ha napi 5-600Km megy így egy napi felvétel nem fér rá a 32GB-ra
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Skillet
addikt
válasz CHIPman #16429 üzenetére
A 70mai pro-ba miért kellene minimum 64-es kártya? Korábban írtam, hogy nekem is 32-es van benne és erre is fér vagy 5-6 órányi anyag. Szerintem már ez is sok. Biztos vagyok benne, hogy ellennék egy kisebb kártyával is, de ez volt a fiókban. A nagyobb kártya esetleg amiatt okosság, hogy kevesebbszer íródik felül, hosszabb lesz az élettartama. De én ezt a kötelező 64-est azért túlzásnak érzem.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
TomPack
őstag
válasz sambenez #16438 üzenetére
És milyen beállításokkal használod? Nálam 1080p 60fps, és a hang be van kapcsolva.
Az sd kártya elvileg class 10-es, MediaMarkt-ban vásárolt SONY microSDHC 32GB kártya Class10 UHS-I
A kamerában mi tud elromlani, ami miatt nem lesz átfedés a felvételek között?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Yi Dashcam-ot használok, és az a problémám vele, hogy a 3 perces felvételek között nincs átfedés. Kb 5-6 másodperc nincs rögzítve a felvételek között.
A kérdésem az lenne, hogy ez normális működés? Azt gyanítom, hogy nem igazán, és ez így nekem nem megfelelő.
Tudnátok ajánlani helyette egy olyan menetrögzítőt, ami mindent rögzít, és itthon könnyen beszerezhető?
Köszönöm szépen!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
bányászpocok
csendes tag
Valaki használ esetleg Mio Mivue 785 Touch kamerát? Megbízhatóság, minőség és nem szürke importos cucc kellene és ezt találtam ami úgy jónak tűnik.
-
Atis42
lelkes újonc
Sziasztok!
https://www.truecam.hu/truecam-autos-kamerak/truecam-h5/
Erről a kameráról valakinek vélemény tapasztalat? -
-
lehella
senior tag
válasz CHIPman #16431 üzenetére
Értem, gondolom akkor nagyobb fps-el rögzít, nagyobb felmontásban ahogy láttam a 70maiPro. Banggoodon viszont a kupon nem érvényes erre a termékre, ez lehet így 4 nappal később? [link]
Sima 70mai kamera is ajánlott esetleg? [link][ Szerkesztve ]
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
CHIPman
nagyúr
válasz lehella #16430 üzenetére
Az 1080p/60FPS nem jellemző dashcam felbontás, az 1080p/30FPS pedig nem garantálja, hogy látod a rendszámot, pláne nem éjszaka, pláne nem egy olcsóbb kamerán. Cserébe sok fér el belőle a 32GB-os kártyán.
-
lehella
senior tag
válasz CHIPman #16429 üzenetére
Nem mondtam, hogy olcsó legyen, de az sose hátrány
Nem tudom konkrétan, hogy mennyi helyet foglal egy ismeretlen kamerán a felvétel. Ezek szerint 2-3 óra fér el rajta, csak? Azért írtam a 32 gigás kártyát, mert 1080p/60fpsel 4 órát tudok rögzíteni SjCam akciókamerámmal, ha fele ennyi fps-el veszek akkor gondoltam hogy rámehet a 32-esre 8 órawww.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
CHIPman
nagyúr
válasz lehella #16428 üzenetére
32GB-os kártyát raksz bele, amire 2-3 órát tudsz felvenni, de látsszon a rendszám, és lehetőleg minél olcsóbb legyen? Szerintem nem fogunk tudni jót mondani.
Amúgy pl. 70mai pro (feljebb írtam hozzá kuponokat), de minimum egy 64GB-os kártyával.
-
lehella
senior tag
Sziasztok,
szeretnék egy olyan autós kamerát, amit usb csatlakozóról tudok hajtani (ACC módban kap áramot), a felvételeken látszik a szembejövő rendszáma is. 32 gb-s kártyát teszek majd bele. A gps nem annyira szükséges része a feltételeknek, de jó ha lenne hozzá. Elég, ha csak úgy vesz fel, ha elindulok az autóval és kikapcsol, ha leveszem az áramot. (A 70mai dashcamet néztem Alin, hogy elég jó áron van )www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
Atis42
lelkes újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szeretnék venni egy menetrögzítő kamerát, és ebbe szeretnék segítséget kérni, hogy ki milyet ajánlana.
Ami nekem lényeges lenne, az az, hogy parkolóba vegye a történéseket, ha netán valami történne, mert nemrég ráborították az autóra a kukát, és nem kis kárunk keletkezett.
És hogy ne legyen nagyon feltűnő.
Az anyagi keret az olyan 30 ezer körül lenne, ettől nem nagyon szeretnék feljebb menni ha nem muszáj.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Auriol
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy AUTO-VOX FHD 1520P Dual Dashcam-ot
Szeretnék tanácsot kérni tőletek.
beszerelés egyszerű de az áram ellátásnál merült fel pár kérdésem..
Van ez a parkoló mód mikor nem vagyok az autóban de a kamera rögzít ha esemény van ...
viszont a szivar gyújtóból csak akkor van delej ha gyújtáson van a kulcs...
Van ez a kábel amit külön kellene meg vennem a kamerához ez a biztosítékokról ad állandó áramot a kamerának ha jól értem.
Meg lehet ezt oldani egy külső akkuval is oldani?
Azt is be kell kötni az autó áram ellátásába?Köszönöm a segítséget!
-
bul07
nagyúr
Erről mit gondoltok
Kerestem videót de nem találtam, vagy rosszul kerestemOMGO Car Dvr Dash Cam Dual Len Rear View Mirror Auto Dashcam Recorder Registrator In Car Video Full Hd Dash Camera Vehicle
[link]
US $21.37
Hátsó kamerás verzió, postával mínusz a kupon(-4$) és memória kártya nélkül, úgy ennyiHa jó felvételt készítene akkor ennyiért nagyon megérné, csak nem tudom miért nem találtam videót holott csak ő ebből eladott már majd 2300 darabot.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
hol most a legolcsóbb a 70mai pro? nincs valami kuponkód? köszi
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
igaz nem dashcam de még kamera... Van ajánlott tolatókamera és monitor? Aliexpressen néztem, van pár egységkamera amit mindenki árul, valaki olcsóbban, valaki drágábban. Monitorból pedig van 3 féle, 4.3" és 5" talpas, meg a rugós felpattanó. A kínálat nem nagy, de mégis mi az ajánlott? Ha van más oldalon minőségibb, nekem az is megfelel, csak ne a magyar webshop árak szintjén legyen, akik 5x áron ugyanazt adják mint a kínaiak4 8 15 16 23 42
-
bul07
nagyúr
Másik fórumból
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz ketele69 #16415 üzenetére
A 70mai pro az akksi miatt nem jellemző, hogy elfelejti az időt, de a többi sem nagyon. Miért nem jó a szivargyújtós verzió egyébként? Én mióta megvan úgy használom, és teljesen jó, gyújtásra ráadja az áramot, leállításkor (igazából bezárás után 5 perccel) pedig elveszi, nem kell kapcsolgatni.
-
ketele69
tag
válasz CHIPman #16406 üzenetére
Köszönöm a választ!
A bekötéssel kapcsolatban lenne még kérdésem. A kamerát úgy szeretném majd használni, hogy amikor elindulok az autóval bekapcsolom és amikor kiszállok kikapcsolom. Nincs szükségem GPS-re, illetve a 24H-s parkoló üzemmódra.
Az autó gyakran áll napokig. Hogyan kell bekötni ahhoz, hogy ne kelljen majd a dátumot/időt stb. mindig újra beállítani. (Szívargyújtót nem akarom használni.)
Köszönöm, -
kbyte1024
veterán
Normális kari kell bele ennyi.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
cscope
csendes tag
válasz kalapacsolok #16411 üzenetére
Utolsó lehetőségként próbáld meg ezzel leformázni.
[link][ Szerkesztve ]
-
LamerGyuri
senior tag
válasz kalapacsolok #16411 üzenetére
Rosszul működik a kamera vele;
hibásnak jelzi a tesztprogram;
miben reménykedsz még?
Ugye nem valami kínai kártya?"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
őstag
válasz kalapacsolok #16409 üzenetére
"Error writing file 'E:\1.h2w', offset 0x2c00000."
Értelmezésem szerint ott az elején vhol van egy hiba, amitől elhasal(hat) a kamera. Ilyennek sztem nem szabadna lennie a kártyán.
-
kalapacsolok
senior tag
Most próbálom, ilyet ír ki és leáll: Error writing file 'E:\1.h2w', offset 0x2c00000.
It is still possible to verify the test data written up to this point.
(Nem létező eszközt adtak meg. Code 433)
Warning: Only 120570 of 120571 MByte tested.
Writing speed: 1.75 MByte/s
H2testw v1.4256 gigáig kéne kezelje a kamera a kártyát, úgy értem.
-
őstag
válasz kalapacsolok #16407 üzenetére
A kártyára futtattál már H2testw-et? Hibátlan?
A kamerának/-ban kell leformázni(a),Mi az a "pedig elvileg kezelnie kellene tudnia"?
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! A viofo a129-em mindig lefagy a 128 gigás sd kártyával (pedig elvileg kezelnie kellene tudnia), a 64-essel jól megy. Próbáltam formázgatni, milyen típusú formázást, fájlrendszert kell használni a 128-ason? Vagy mit javasoltok? köszi
-
CHIPman
nagyúr
válasz ketele69 #16405 üzenetére
Elég random. Úgy vettem észre, hogy ha megnyomom a gombot, akkor az adott 1 perces videót, amiben éppen benne van, azt lementi, majd a gomb lenyomásától kezdődő 1 perc végénél hagyja abba a következőt. Tehát ha egy rögzítésben 0:43-nál megnyomod, akkor 1:43-at fog venni, 1 percnél "kettétörve".
De nem vagyok biztos benne. Az tuti, hogy ha valamit fel akarsz venni, akkor rögtön meg kell nyomni a gombot, mert esélyes, hogy elveszik olyan részlet, ami kéne. De természetesen attól azt is össze lehet még vadászni a többi felvétel közül, csak az már munkaigényes.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
ketele69
tag
Sziasztok!
Xiaomi 70Mai Dashcam Pro 1944p kamera vásárlását tervezem. Úgy tudom, van arra is lehetőség (hangvezérléssel), hogy vezetés közben az adott felvételt törlés ellen levédjem.
Hogy működik pontosan ez a funkció, mikortól kezdődik (visszamenőlegesen?) a felvétel és mekkora időtartamot tesz védetté?
Köszönöm, -
Moleman
addikt
válasz cscope #16403 üzenetére
Tükrösek között még nem láttam jót, de a Viofok elég kompaktak és nem drágábbak, mint a Navitel.
Tolatókamerának pedig külön megoldást javasolok, van dedikált vezetéknélküli tolatókamera, amihez telefonnal tudsz kapcsolódni pillanatok alatt. Ha hátrafelé is rögzíteni akarsz, ahhoz további kamera szükséges (vagy duplakamerás Viofo).
Én is tolatókamerának akartam használni a hátsó 70mai-t, de egy örökkévalóság, mire összepárosodik a telefonnal, annyi idő alatt kétszer beállok tükörből.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- További aktív témák...
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest