Hirdetés
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Europol: jönnek az önálló AI-bűnhálózatok
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Én nyúzom, elhiheted. Buszban meg a kiskocsiban is. Amennyibe kerül, nagyon gondolkodom még1 vételén, hogy ne kelljen ki/beszerelni állandóan. Macerás.
Megvan kb 1-2 hónapja, semmi baja eddig..A memkarikban válogat rendesen, de megtaláltam a megfelelőt, ezzel marha jó lett
Garancia? Nincs, kínából van.. -
havri1
félisten
A bármi is a gond..nem teljesen így van. Befolyásolja az eset elbírálását, de előadón is sok múlik.
Egyedül az alkohol az, ami nagyon sokat dönt a dolgon.G1W: Igen, van hamisítvány, keresek Neked eladót mindjárt, mert már nem találom azt akitől én vettem.
Ebayről van, nem volt 12k. Persze átcsúszott a vámon, ha ott megfogják, akkor +30%
Az autó belsejébe ezekkel nem fogsz belátni véleményem szerint. Nagyobb tempónál a rendszám is kérdéses.
Arra jók ezek, hogy nagyságrendekkel látható legyen, ki milyen irányba tart, bevágott eléd stb. -
schumy1
aktív tag
Nem tetsző kártya miatt csinálhat olyat, hogy újraindul egyfolytában?
Reggel semmi gond nem volt, egész nap a kesztyűtartóban volt, este bekapcs, és kis idő múlva restartolt folyamatosan. Hazaértem, újra bekapcs és ment. Az előbb megnéztem és megint csinálta. Kártya ki, egy noname be és most meg nem.
Komolyan nem értem ezt.Két napja meg hiába dugom gépre, nem kapcsol át háttérmódba, de legalább a töltést veszi.
cocus007: nekem tud olyat, hogy felvétel közben ha megnyomom a mode gombot akkor az aktuális videót védetté teszi.
-
hzcs
senior tag
Helló!
Szeretnék én is venni egy ilyen autós rögzítős kamerát. Visszaolvasgattam a fórumban, de nem igazán igazodtam el a márkák/típusok között. Nekem olyan kéne, amin azért látszik a rendszám, ha megelőz valaki, akkor ki lehessen a felvételből venni, hogy pl a fülén volt-e a telefon (pont ma jött volna jól). Korábban linkelt valaki egy GS1000 típust ebayen, ami nagyjából 20 ezer forint körül jönne ki, az még elviselhető. Erről van valahol teszt, hogy milyen felvételt csinál?
Vagy itthon MO-n is jó, ha tudtok ajánlani 20 körül normális felvevőt, garival.Köszönöm!
Üdv
Zoli -
590227
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #936 üzenetére
A szervízesek menjenek a picsbe,meg az ügyfélszolgálatosok is.3 db Beckert vásároltam,gyakorlatilag mind a három rossz volt.A Vodafon okos leégett a töltő hibája miatt,erre alaplapot cseréltek,megint leégett,aztán meg sem csinálták,szervízbe sem küldték,meg bevizsgáltatni sem.A számlázott megkárosításomra visszadatak 14000 ft-ot.Lopnak,csalnak hazudnak.Nyugaton viszaviszem a készüléket,szó nélkül cserélik,vagy visszadják a pénzt.Javítási garis készüléket,nem is szabad megvenni.
-
Wheelbarrow
aktív tag
A szerizeseknek meg az átlagfelhasználóval vannak negatív tapasztalatai ezért alapból hülyének kezelnek mindenkit.
Van is alapja, mert sok "nehéz" ember mászkál köztünk.
Egy haverom telefonboltos volt.
Ember visszahozza a telefont, hogy nem kapcsol be csak egy pillanatra.
Haver nézi, mondja neki, hogy töltse föl.
Erre az ember mondja, hogy föl van töltve a kártyára a pénz
Haver mondja, árammal töltse föl.
Hát neki ezt miért nem mondta mikor eladta
Szóval........... -
schumy1
aktív tag
válasz
cocus007 #927 üzenetére
1. nem tudom
2. szerintem nem szereti a kártyát, hasonló van a Kingstone-al is, (kedves kolléga írta visszább, hogy Samsung,
Maxell kártyákat szereti az Overmax) Tudnám mi köze a márkának hozzá, de régen a Kingstone volt a legjobb, erre lassan semmibe sem jó.
3. Szerintem nyugodtan rakd HD-ba, nekem megfelelt. Nem olyan sokkal kevesebb a helyhasználat, de azért számít. Ha meg 1080p-ben nincs meg a 30fps, akkor meg azért érdemes 720p-be rakni.
4. nem tudom -
590227
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #933 üzenetére
Köszönöm a válaszod!Rossz tapasztalataim vannak a magyar jótállásokkal,inkább az elmebajt választom.
-
Wheelbarrow
aktív tag
Az enyémmel semmi baj és nem is a problémás típus, egy hónapja gond nélkül működik. Azóta több ismerősöm is vett, senkinek nincs baja vele. Egy ember pórul járt vele, ilyen van még a nagy neves cégeknél is és nem ismerjük a teljes történetet csak az Ő elmondása alapján. Egy negatív vélemény nem mérvadó. Ilyen alapon senkitől semmit nem szabadna venni
Nem akarom bántani, nem mondom, hogy valótlan a történet de nem ismerünk minden körülményt. Bárkitől veszed ezt az tőlük van
Én az Overmax szervizzel keveredtem vitába, mégsem mondom, hogy senki ne vegyen olyat. -
590227
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #931 üzenetére
Visszaolvastál az eladóval kapcsolatban?
-
JOEPAPA
tag
válasz
Wheelbarrow #921 üzenetére
Igen az olcsóbb az full más, alig olcsóbb, de semmire nem jó, VGA ban nem sok értelme van rögzíteni, olyan épphogy látin milyen színű mi ment eléd, de rendszám, vagy matrica ismertetőjegyek nem igen látszanak, azért ha csinált vele VGA videót és feltöltötte valahová érdekelne. Én nem mertem megvenni.
-
JOEPAPA
tag
válasz
Wheelbarrow #923 üzenetére
Azt tudom, hogy Concorde HD30, néztem is, de csak webshopban találtam, bolti polcról Pécsen nincs valahol?
Az a kép amit tud a legjobb, amit eddig láttam. -
JOEPAPA
tag
Nem voltam rest bementem egy Tescoba, és kipróbáltam, mert nekem itthon csak 10db Kingston kártym volt, szereztem egy Platinet 16 és egy 32GB ost is, mindkettővel gond nélkül ment a kamera, csak a Kingstont visszarakva CARD ERROR.
Szóval nyugodtan lehet M-Tech DVR069HD-t venni, csak nem Kingston kártyával, ez egy fontos info szerintem.
-
cocus007
tag
Az overmax OV-CAM-04nek van ennél ujabb firmware-je: 20130628-v001 ?
Az mitől lehet, hogy felvétel közbe néha akadozik, elsötétül a képernyő? Talán nem szereti az Adata kártyát se ([link])?
HD videó mennyivel rosszabb mint a FullHD? csak mer sok helyet foglal, le akarnám kicsinyíteni...
És valami a videokon zörög a kamerán (videon hallani), az mi lehet? vagy talán a mellette lévő navi volt... -
Pityus
csendes tag
Két autóban felváltva fogom használni a RoadCam HD30-as kamerát, amihez kaptam egy 4 méteres (szivargyújtó - USB) vezetéket. Arra gondoltam, hogy mind a két autóban szépen elbújtatom a vezetékeket, és így csak a kamerát kell cserélgetnem. Vennék még egy ilyen vezetéket, de egyelőre nem találok ilyet a neten. Tudtok ilyen helyet?
-
havri1
félisten
válasz
Wheelbarrow #921 üzenetére
Vigye vissza 3 napon belül, és mondja meg az ügyfélszolgálati pultnál, hogy rosszat vett, szeretné visszavetetni.
Visszaveszik.. -
JOEPAPA
tag
válasz
Wheelbarrow #864 üzenetére
Pécs
Helyben vetted?
Hol, mennyiért? -
JOEPAPA
tag
Kizárt, a Tescoban a kezemben volt, DVR069 rá van írva a tetejére, azaz fehérrel rászitázva, a dobozára is, ami teljesen azonos fekete, mint a HD, csak ki van húzva a HDMI felirat.
Már gondoltam arra, hogy aznos a kettő, csak nincs HDMI a kicsin, de ha ez lenne akkor az lenne a tuti vétel, mert HDMI minek, ugysem lesz LCD TV-m az autóban, max a memkarin mozgatok adatot, sosem cipelem fel TV elé. De nagyon hasonlo a menü is, csak mégsem azonos, lehet firm verzio.A nagy baj, hogy a helyi tescobn nincs HD ami bolvasta volna a levitt 3db különféle teszt kártyám, igaz 2GB 2GB 4GB osak, de egyik sem olvasta be, lehet direkt kiraktak 3 rosszat az akció miatt, most menjek másik városba nézzem meg ott?
Sima 069D-t a Tescos 7490Ft ost senki nem vett? Csak látnék vele teszt videót.
-
schumy1
aktív tag
válasz
Wheelbarrow #910 üzenetére
Köszi.
Ha ezt tudom!!!
Akkor veszek hozzá, azt amelyik jó áron van.
Valószínű hogy tényleg kártya baja lehet, mert ma reggel pld. azt írta ki, hogy kártya hiba.
Hagytam bekapcsolva és próbáltam pár perc kihagyással felvenni vele, egyszer csak elindult.Viszont elég bosszantó a gyártó részéről, hogy tv-re dugva nem tűnik el lejátszáskor a kamera piktogramjai vagy mi, és el sem lehet tüntetni.
-
Pityus
csendes tag
Ma megvettem a RoadCam HD30-as kamerát. Este már nem akartam a beállításokkal a kocsiban bajlódni. Szerencsére a GPS hálozati töltömmel ezt a szobában kényelmesen elvégeztem. Mit javasoltok, mennyire állítsam a rögzités idejét? Az alternatívák: ki, 2, 3, 5 perc. Megfogadtam Wheelbarrow tanácsát, és egy Samsung 32GB-os, class 10-es microSD kártyát vettem hozzá.
-
JOEPAPA
tag
AZ M-Tech DVR069D az egy csak a Tescoban létező termék, olcsóbb, és nincs rajta HDMI, de más a menüje is. Ez egy fake 069HD? Igaz az eredeti pont nem működött 3db ból mind a 3.
-
JOEPAPA
tag
válasz
Wheelbarrow #911 üzenetére
Ha vennék bele 16GB osat avval működne?
Mert nincs ilyen kamerám, visszavette a Tesco.
De a másik szintén ott a polcról levett olcsóbb gagyibb DVR069D simán működött ugyanazokkal a kártyákkal, és nem 1-2 kártyát, hanem az összeset beledugdoztam itthon, kivéve a 32GB osom, mert azon sok adatom van. 2GB al és 4GB al neked működik? -
Wheelbarrow
aktív tag
Nekem is van egy 069HD semmi gond vele, de a Sandisc Ultránál idönként eljátszotta ezt, hogy működik gond nélkül, aztán egyszer csak kiírja, hogy formázzam a kártyát. Átalakítóval használod a kártyát? Ha igen akkor biztos jó? Ezt mostanában csinálta ha hidegben az autóban hagytam órákra. (Samsunggal semmi gond) Ilyenkor a felvételen a kép baloldala is homályos lesz amíg föl nem melegszik a kamera. Az Ovemax 02 kamerám képe meg napsütésben lett homályos ha fölmelegedett. Paranormális jelenségek
Vegyél bele egy legalább 16 gigás minimum C6-os Samsungot. Kb 5000ft.
-
schumy1
aktív tag
Produkál olyat néha az Overmaxom, hogy csak úgy leáll a felvétel és csak kikapcs, bekapcs oldja meg, utána ilyen nem jelentkezik többé amíg megy. Azt nem tudom hogy minden egyes induláskor csinálná e, mert reggel elindulok, és van úgy hogy 1-2 perc között, van hogy 2-3 között áll le.
Most este is ez volt.
Szervízbe nem viszem e miatt, mert amúgy tökéletesen csinálja a dolgát, de valami oka csak van.
Gondoltam már arra is, hogy mikor megtelik és a régit kéne törölni akkor áll e meg, de ez sem igaz, mert törli, szóval nem tudom egyenlőre. -
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan csatlakozom a táborhoz, ma sikeresen licitáltam egy G1W-re Ebay-en. Remélem januárban meg is érkezik valamikor,,,
-
JOEPAPA
tag
Linkeljátek be légyszíves honnét lehet tuti eredeti GS1000-et venni, mert feladom a keresést, belefáradtam, a mai 069HD hiba miatt a hazai kínálatban sem hiszek.ű
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövő héten jelenik meg a Poco F7 széria
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- Milyen autót vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen alaplapot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest