Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
Nézegetem a kamerás videókat, nekem még mindig a telefonos minőség tetszik. Igaz, hogy ezt még S3-mal vettem fel, de KATT
-
mcll
senior tag
"...csak félek felnyomják érte a kocsit."
Az imént pont ezen gondolkoztam és kíváncsi lennék mások erről mit gondolnak? Azaz parkoláskor a kocsiban szabad-e hagyni a kütyüt, vagy szigorúan leszed, eldug? Tehát az a kérdés hogy mennyire riasztja el a kocsifeltörőt ha látja ott egy rögzítő kamera, vagy éppen ellenkezőleg, ha meglátja a cam-et akkor emiatt nyomja esetleg fel? Ki hogy szokta használni?
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
havri1
félisten
Az a baj, a tapadókorongos rögzítőkarokkal, hogy nyomot hagynak a szélvédőn.
Tehát ha kiszeded a kamerát, gps-t stb, akkor ha otthagyod a tartót, a tolvaj feltételezheti, ogy a kesztyűtartóban stb van az eszköz, kíváncsiságból felnyomja.
Ha leszeded a tartókart is, akkor a nyoma látszik meg..
Ha bennhagyod? KOLOMPÁR GÉZA nem fogja felismerni mi az. Biztos drága cucc, féltégla, és szevasz.
Hozzáértő tolvajt meg nem fog visszatartani - szerintem - .
2 részre bontanám a dolgot, feltörés és lopás, a kettő nem ugyanaz a kategória.Én tartókart hagyom, eszközt mindig kiveszem. Van, hogy a kesztyűtartót is kinyitom, hogy lássák, üres.
[ Szerkesztve ]
havri
-
mcll
senior tag
Igen így van. Én a GPS-t mindig leveszem, a tartókart is, és van a kocsiban rendszeresítve egy törlőkendő, amivel az ablakot megpucolom. Mivel az ablakot igen sűrűn szoktam tisztítani ezért nem feltűnő az sem hogy csak egyes helyeken van megpucolva, ott ahol a GPS-ek szoktak lenni.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
boole79
csendes tag
MEDIA-TECH MT4043 kamera beszerzésén gondolkodom. Olvasva a topicot, ez nagyon drágának számít. (45 ezer Ft.) Vettem 20 ezer környékén, mindkettőt vissza kellett küldenem különböző hibák miatt. Ezek után nem mernék venni gari nélküli kütyüt. Van-e valakinek tapasztalata a fenti készülékről? Vagy nem éri meg ennyire drágát venni?
-
Bandus99
őstag
válasz MunezXBK #258 üzenetére
Azert en nem lennek ebben biztos, hogy a video folyamatos hasznalatatol nem melegszik az erzekelo ....
Raadasul kamerakent allandoan hasznalna az ember, meg akkor is, ha a megszokott utvonalakon halad, ahol amugy navigaciot nem hasznalna.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
bul07
nagyúr
Te melyiket vennéd meg
K6000 vagy K2000
Mintha a k6000 többet tudnaVisszakapom majd a 4e meg eladom ami most van áron alul 3500-ért és már meg is van rá a keret
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Még sok videót megfogok nézni
Viszont van még egy hátránya hogy a tartójáról lefele lóg , mintha sok helyet fogna a szélvédőbőlAmit most használok az pont jó mert a tükör mögött szinte el is fér
Amúgy ma majd rakok fel minden felbontáson videót , már ha lesz időm, mert már megvan csak fel kell tölteni
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Hát mivel COOLER MASTER Hyper 212 EVO hűtőt amit most vettem nem tudom beszerelni egy óra alatt így elkezdtem feltelni a videókat
(Ha az angol szövegel bármi probléma lenne kérlek ne tartsátok magatokba javítom ha kell, Google fordítóval írtam A szöveg az lenne hogy : Nem vagyok elégedett a felvétel minőségével )1280x720
848x480
640x480, mintha ezen a felbontáson nem lenne annyira zajos[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Mind a három videó ugyanazon a beállításon volt , mert mintha a középső nem lenne olyan éles
Buszba neked olyan kéne ami a utasokat is veszi titkosan
(#271) MunezXBK
S4-ben egy picikét jobb kamera van , és nem is 4e Ft volt
De tény ami tény ennél lejjebb már nem igen van[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
A, abból balhé lenne, nálunk egyszer már volt próbálkozás, de a személyiségi jogokra hivatkozva megdőlt a történet. Pedig jó lenne..még ha titokban is
Mind3 videó azonos beállításokkal ment.
Még az 50-60 hz van még hátra, illetve az 1080p beállítás van még hátra. Mivel az is benne van a menüjében..havri
-
pusi1981
aktív tag
Találtam a Tescoban M.tech dvr069-es kamerát 9.990 ért.
Ennyiért megéri akkor???
Mert akkor ma megveszem -
pusi1981
aktív tag
Olyan autós telefon tartó létezik ami szélvédőre tapasztva nem az utas felé néz hanem a szélvédő felé irányítható és így a telefon optikája nem ütközik bele semmibe ergo zavartalanul tud rögzíteni?
-
havri1
félisten
válasz MunezXBK #281 üzenetére
Igen, csak nem mind1 milyen a telefon mérete, meg, hogy hol van a lencse a telefonon.
Mert pl nekem a Nexus S nem látott előre, az S3 meg igen, mivel magasabban van a kamera lencse (ugyanabban a tartóban)
Nekem (ahogy nézem) ha 90 fokot elforgatom a tartót, akkor maga a tartókar nincs útban, csak a fej - maga a tartó - mérete lehet meghatározó.havri
-
-
H1N1
tag
Mai felvétel,napos idő valamint sza.os és fenemód tükröződő szélvédő.GS9000
Azért akármennyire is jó teló még az S3, a széles látószöget nem tudja.[ Szerkesztve ]
-
H1N1
tag
Igen, ez nekem is így tűnik.
Azt jó lenne tudni miért állítódik mindig el a dátum?Frissíteni kellene a szoftvert? -
H1N1
tag
Igen, van benne akksi.
-
bul07
nagyúr
Igen színpatikus ez a Mobius DVR , bár hogy nincs kijelzője érdekes lehet beállítani hogy mit vesz fel
Mondjuk csak egyszer kell beállítani mert olyan kicsi hogy jól el lehet dugni és nem kell ki be szerelni, tükör mögött szinte észrevehetetlen lehet[ Szerkesztve ]
-
pusi1981
aktív tag
Megvettem a Tesco-ban a dvr069-est 9990-ért.
Ennyiért szerintem jó vétel volt.
Most töltődik. Holnap letesztelem,este meg rakok fel videót ha van rá igény.
Egyébként Nokia BL5c aksi jár hozzá 600 !!! mAh-s
Még jó hogy annó félreraktam 2 db nokia bl5c-s aksit amiknek 1020 mAh a teljesítményük.
Most jól fognak jönni.
Néztem neten hogy a 600 mAh-s aksival is elmegy 3-4 órát,ergó az 1020 mAh-al 5 órát el kéne hogy menjen ...[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz pusi1981 #294 üzenetére
Ha lehet felbontást váltani, akkor minden felbontáson készíts már tesztvideót
-
bul07
nagyúr
19:03-tól az éjszakai felvétel igazán meggyőző
És érdekes hogy pc programból lehet állítani a dolgokat( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen