Hirdetés
- YouTube
- Felnyittatja a Google mobilappos üzletágát egy amerikai bíró
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Microsoft Excel topic
- Seed szerver topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Másodperceket gyorsít a kiszállításokon az Amazon
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turbomann
tag
Köszönöm és alphanak is.
Akkor a gps, mint azért arra lehet alapozni, hogy például a gyorshajtás kizárja? Például az ellenfél arra hivatkozna, hogy én túl gyorsan jöttem azt Ő ezért nem tudta elkerülni a balesetett.
2. kérdés két írányú forgalom és záró vonal van ami út kereszteződésben busz mögöt szabájtalanul ki előz és a maci sajtról elsőbségadás kötelező. Útról balra halad és be halad, mert jobbról neki nem jön balról busz fordul jobbra. Így nem keresztezi, de a záro vonalon haladó kielőzi szabálytalanul a buszt és vissza térne a sajátsávjába, de ott össze ütközik a maci sajtossal. Na itt a kollegákkal vitatkoztunk, hogy a szabálytalan közlekedő a hibás, de Ők azt mondják 50% ide oda osztozik, de így én ezt nem fogadom el, mert ha szabálytalan akkor a másik tól elveszi azt ami meg védte volna.
-
alphamoon
csendes tag
válasz Turbomann #551 üzenetére
A második kérdésedre alszom még egyet
A gyorshajtásra való hivatkozásnál, és abból kiindulva, hogy esemény történ(koccanás, személyi sérüléses baleset) ott a rögzíthető nyomokat veszik alapul. Féknyom, anyagmaradványok helyzete, fémszerkezeti károsodás, időjárás, útviszony, stb. Ezek alapján kiszámítható a sebesség igen nagy pontossággal. A kamerád adatai csak közvetett információnak számítanak, mert nem hitelesített. Nem szabad összekeverni a teherautók tachográfjával( ha nem manipulált), mert azt hitelesíteni kötelező.
Továbbá a relatív gyorshajtásod nem a közvetlen oka egy balesetnek, ha a védett útvonalon közlekedtél.
Pl. egyenrangú útkereszteződésnél nem adják meg neked az elsőbbséget(jobb-kéz szabály) , koccanás és kiderül, hogy ittas vagy... na ki a felelős a balesetért?
A másik fél, téged az ittasság miatt fognak elmarasztalni.Persze az élet és az ügyvédek mindenre képesek
-
alphamoon
csendes tag
Tapasztaltabb fórum társak!
Adna valaki egy linket valódi GS 1000-ről! Szeretnék egyet vásárolni, de elvesztem az információk garmadában...
Köszönöm!
-
havri1
félisten
22-10-2013 15:43:00 Your parcel has arrived at your Postal Distribution Center and will be delivered to you in 2 to 3 days.
22-10-2013 05:31:06 Your parcel is being transported to the distribution center for further handling.
14-10-2013 13:00:00 Your parcel has been checked-in for transport by plane.Alpha : Én ezt rendeltem volna, de végül G1W lett belőle : 100% GS1000 Car DVR built-in GPS+G-Sensor HD1920*1080P H.264 Codec Vehicle DVR . Ez GPS sensoros.
[ Szerkesztve ]
havri
-
bartmat
csendes tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Most szeretnék vásárolni az autómba kamerát, milyet vegyek?
20.000 Ft fölél nem szeretnék menni.Ezt néztem ki eddig:
http://viewitem.eim.ebay.hu/HD-Dual-Lens-Car-Camera-Dash-27-Screen-Vehicle-DVR-X3000-GPS-GSensor-R300/370843650819/item
Fontos nekem hogy jó minőségben rögzítsen, és szeretném hogy GPS is legyen benne.
Köszi.
Üdv.
-
havri1
félisten
Ez szerintem nem eredeti.
Aki megvette tőlem a DVR027 -et, neki volt ilyen a kocsiban. 20 felett néztem az eredetit mindenhol. Szerintem ne rendeld meg ezt.
Én az alábbi linkelt GS1000-et néztem ki magamnak, sok videó van a neten róla.
A GPS végül rájöttem, nem sokat ér, hisz csak akkor mutatja a térképen, ha a saját programjával nézed.
Igaz, a koordikat lehet ráégeti a videóra.[ Szerkesztve ]
havri
-
TaaT
nagyúr
Nekem is, úgy látszik ugyanazon a gépen érkezett mind2 Ha nem lenne a hosszú hétvége lehet már a héten a kezünkbe lennének a kamerák.
bartmat: az X3000 nem HD kamera
"1280 x 480 30FPS (2CH Record)" [link]
"640 x 480 30FPS (1CH Record)" [link]Ha nem kell a dual lens kamera akkor amit az előbb linkeltek GS1000 youtube video vagy GS9000 youtube video ez utóbbi jobb képminőséget, nagyobb látószöget kínál az előbbinél, ellenben nem olyan stabil a rögzítése.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
H1N1
tag
Nekem lehet eladó lesz a GS9000.
-
-
bartmat
csendes tag
TaaT:
Köszönöm. Nincs szükségem dual lens-re, igazából a minőség fontos nekem, sajnos már volt rá példa hogy belém jött egy kamion és le nullázta az autómat, csak a kamionos cégnek fontosabb hogy ők nyerjék a pert és nem kicsit lefizették az egész bagázst és majdnem hogy engem hoztak ki hinásnak... [link] A pereskedés kb 1 évig folyt, folyamatos kihallgatások, eltűnt rendőrségi idézések, de mégis aláírta valaki helyettem, stb... szóval most már rögzíteni szeretnék mindent...
-
bul07
nagyúr
Erről a háromról kinek mi a véleménye
[link] , [link] , [link] (a második kettő alja ezeknek de mégis)
Ez is érdekes [link][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
És igen! Most hozták meg
Se vám, se semmi..havri
-
TaaT
nagyúr
Nekem sem volt semmi, ezt gyorsan lerendezték.
bul07: Az első jónak tűnik, csak a rögzítése elég tré. A 2. belseje megegyezik valszeg a 4. belsejével, erősen felejtősek. A 3. sem tűnik biztatónak (ha a típusszám végén 1 betű van pl "S" "L" általában a butított verziót jelöli.)
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
Angolból jó valamelyikőtök?
Nekem ez már sok
Találtam egy fórumot, ahol pontosan ugyanaz a problémája a srácnak, mint nekem, és nem tudom, végül sikerült a megoldania:Valaki meglesné, hátha van megoldás? Azt láttam, hogy Transcend-el megy neki, csak a Sandisk-el nem..nekem is olyan van.
havri
-
havri1
félisten
Az enyém hibás lesz sztem.
Most a 16os samsungal is szarakodik..ELkezdi a rögzítést, majd amikor leállítom, card full üzenet, és megfagy a kamera.
Persze előtte formáztam fat32-re a kártyát.
Jól indul..havri
-
-
TaaT
nagyúr
Nálam sem fenékig tejfel a dolog, ott kezdődig a probléma hogy lötyög a foglalatában a kamera [link] Neked is?
2 felvételt csináltam, a másodikat nem lehet lejátszani. itt az első [link] ezt meg nem lehetett megvágni, bele tört a progim bicskája amit hosszú ideje használok
Na jó, eddig nagy csalódás ez a cucc...
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
Mindjárt csinálok én is egy ilyen videót, bár szerintem ez egy fokkal feszesebben áll a tartóban.
A videón 1080p-ben is csinálnál egyet?
A WDR ki van kapcsolva? Az a remegést simítja, vagy nem?:-)
Azt hiszem ettől hamar megválok
Videót a windoes movie maker-ével szoktam vágni, eddig jól teljesített. Ezen még nem próbáltam.Akksija is fura. Több mint 1 órája töltőn van, és 1-es rubrikán áll továbbra is.
[ Szerkesztve ]
havri
-
TaaT
nagyúr
"WDR Technology (Wide Dynamic Range), which enables the camera to deliver video with near perfect exposure in the harshest of lighting conditions."
Ez sztem a szélsőséges fényviszonyokat próbálja kiküszöbölni. De semmi extrát nem láttam pedig be volt kapcsolva ez a funkció.
"A videón 1080p-ben is csinálnál egyet?"
1080p-s a videó amit felraktam.
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
Most rakom fel a videókat.
A Tieden csak 720p-t lehet kiválasztani.G1W videók :
Fura ez a youtube, elsőre nekem sem engedte, csak 720p-t aztán már 1080p is megjelenik a beállítások között. De összehasonlítva az eredeti videóval, ezen látszik a konvertálás. Rosszabb a minősége mint az eredetinek!
[ Szerkesztve ]
havri
-
TaaT
nagyúr
Ez a youtube bug-ja, volt hogy én is csak 720p-ben tudtam nem frissen feltöltött videókat megnézni. Én mondjuk ki tudom választani a videómnál az 1080p-t.
Neked is ugyanannyira lóg a rögzítés mint nekem, csak a te autód nincs ültetve.
Ez természetes, a youtube ront a minőségen, pl van aki fájlmegosztóra feltölti az eredeti fájlt és belinkeli a videó leírásába.
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
Rendeltem egy TRANSCEND MICRO SDHC PREMIUM 32GB CLASS 10 UHS-I U1 32G 32 G GB MICRO SD NEW, remélem ezt felismeri a kamera.
Mert nekem ez a 2h40p rögzítés nagyon kevés FHD-ban a 16gb kártyára.havri
-
havri1
félisten
Megjött a válasz.
1-2 dolog nem tiszta.Dear havri1,
Hi,friend,
Sorry to hear that,but do not worry,we will solve it !Please have a try to do one simple test on this item once again in this way:
1)Please remove its memory card form camera also;
2)Plug into car cig lighter to see if it can power on or not?If it can power on,it indicated that it was the problem of its memory card;
And also,according to our experiences,there are some possible reason for this problem:
1)Memory card can not compatible with this device!
So,please have a try to power on device without any memory card!
If it can power on without any memory card,it seems that it is the problem of its memory card!2)Or you can have a try formatting a FAT32 partition on the SD card by your computer firstly,not to format this sd card by this camera unit!
Or we send you one 8G Card,and you pay us if it can work with our camera when it arrived in,ok?
Anyway,do not worry about this return,we did offer this return within 2months,so you can return it within 2 months anytime!
For your understanding,we really do not like this negative feedback or LOW DSR on this transaction.So pls believe we will try our best to solve it!Best regards,
VickyAmit írt, kipróbáltam, biztos, hogy kártya inkompatibilitás szerintem is, hisz a fórumon is ezt a típust írták, hogy problémás.
Viszont amit vastagítottam, nem értem.
Mit akar a 8gb-os karival? Küldi, és ha jó, akkor fizessem ki a kártyát?havri
-
havri1
félisten
Bakker, hát erre válaszolt :
Dear estore009,
Hi!
Arrived in G1W camera. 2 memory card is present. Sandisk Ultra 32GB, and Samsung 16GB.
The Sandisk, it does not work for the camera. Memory error message to give.
Do you know anything about that? Be incompatible?
Or bad for the camera?Thank you!
- havri1
Na szerinted mit válaszoljak neki?:-)havri
-
TaaT
nagyúr
Igazából volt már olyan hogy kérdeztem vmit és nem arra válaszolt az ember, pedig közös volt az anyanyelvünk.
Sztem várd meg ezt a másik memkártyát (az az eladó elég gyorsan postáz), ha azzal sem fog működni akkor vagy kérsz vissza egy kis pénzt vagy visszaküldöd.
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
De nem azt írta, hogy küld egy 8gbosat, és ha működik vele, akkor fizessem ki a 8g-s kártyát?
(Tuti működik vele, hisz a 16-ossal megy, átvágni se szeretném, korrekt amúgy)Más: Esti felvételt most nem csináltál még vele?
Szerk.: AZ utolsó videót nem tudom megnyitni a kártyán, hm..azt írja, a filet nem tudja megnyitni[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Így van. Sebaj, lezárom az ügyet, ha jó a transcend kari, jó lesz ez. Csak ezt a vibrálást kellene megoldani. Meg elég hülye helyen van a tápcsatija. Jó abból a szempontból, hogy felül van, mert így ha felül vezetem el a tükörnél a vezetéket, nem zavaró. Viszont marha nehéz beledugni, ha már a helyére pattintottam a kamerát.
Még tesztelgetni kell, lehet beállítás kérdése. Viszont azt észrevettem, hogy a 3 perces filmeknél, majdnem 10mp a kiesés a 2 film között. Class 6-os a kártya..(16gb samsung)
havri
-
havri1
félisten
Lemérnéd majd Te is egyszer?
Lehet csak kártyahiba ez is, viszont akkor lehet az én készülékem szarakszik.
Ma csináltam 720p 60fps videókat, borzalmas
Teszek mindjárt fel, csak a hangot le kéne csípni róla, megy a karattyolás keményen benne
Movie maker nem látja a mov-ot, nem tudja szerkeszteni..havri
-
havri1
félisten
Csalóka, mert a Youtube felajánlja az 1080p-t is, pedig csak 720p a felvétel.
Valószínű a hang levágásakor valamit elkonvertált a movie maker..de sajnos a kép az pontosan ugyanilyen rossz eredetiben is.Úgy látszik, ez a készülék csak 1080p-t tud szépen.
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen