-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
veterán
-
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Nem tudom, h ez a legjobb topik-e, szeretnék vásárolni utólag beépíthető, a rendszám világítás helyére csavarozható tolatókamerát, amiben persze van világítás is.
Egyetlen egy dolog csupán: az autó középső részén a fogantyú van elhelyezve, tőle kb 20cm-re foglal helyet a világítás, így ide lehet beépíteni.
Ez a pár cm-es eltérés mennyire lesz majd csalóka? Mármint, h nem pont középen lesz, hanem eltolva..Köszi!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
havri1
félisten
válasz runner 125 #53 üzenetére
Szerintem ez megszokás kérdése.
Általában ezek a lencsék igen nagy látószöggel bírnak (legalábbis amiket én láttam), így talán még a lököst is láthatod vele, amivel simán behatárolható az egész hátsó rész.havri
-
TaaT
veterán
válasz runner 125 #53 üzenetére
Elég sok autónak gyárilag sincs középen, nem hiszem hogy ez gondot okozna
Give them hell Ukraine!
-
runner 125
nagyúr
Köszi szépen!
Gyári radar most is van benne, de annyira magas a feneke, h semmit nem érzékelni belőle, így jó volna látni is valamit.
Google-ban keresgélve mások is építettek már be hasonlót, így fotó alapján annyira mégsincs eltolva, így gyanítom használható marad ettől még.."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
H1N1
aktív tag
Saját felvétel:GS9000
-
bul07
nagyúr
Debrecen Malompark az eleje
Nektek nincs olyan érzésetek hogy mintha kicsit darabos lenne nem folyékony, kevés képkocka miatt lenne ez az érzésem
Azért szépen figyeltél az 50-es tempóra , én ezeken a részeken hatvan felet szoktam menniMúltkor a majd Mester utca , Csemete utca kereszteződésnél én mentem a belső sávban és külső sáv tömve volt, elől egy kocsi jobbra kanyarodott sor fékezett de nem mind és pont mellettem csat az egyik megtolta a sort
Testvérem tegnap este ezt művelte édesapám kocsijával , mentek át az övéért a karosszériáshoz , most meg gondolhatjátok melyik kocsi megy
Szépen telibe vágott egy őzet , egy éven belül a másodikat , az előzőnél 500.000ft-os kár lett egy 14 személyes kisbuszban, összesen három év alatt három őzet ütött el, fácán nyúl nem is számolva (ekkor csak a lökhárító reccsen), és nem tudtam rábeszélni hogy egy min casco vagy egy vadkár biztosítást kössön
És erről sincs videó mert a kocsiban nem volt rögzítőAjánlom mindenkinek hogy cascot kössetek évi 5000Ft-ért már lehet minit kötni
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Igen fizet a cacso, de pontosabb részleteket nem tudok, de se testvéremet se édesapámat nem tudtam rábeszélni anno mikkor évfordulós kötés volt
(#60) H1N1
Akkor te is észrevetted megnyugodtam hogy nem csal a szemem[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
És ha Format Factory-val átkódolnád más formátummá
-
TaaT
veterán
Korábban linkelt Bul07 egy teszt videt egy hasonlóan nagy kijelzővel szerelt készülékről, és ott az ember megemlítette hogy a nagy kijelző miatt a tolvajok navinak nézhetik és feltörhetik érte a kocsit
Van az a készülék hogy Blackvue ($200+), azon még kijelző sincs
Én mondjuk fixre akarom szerelni a kamerát, erre a GS1000 a legalkalmasabb ebben az árban
Give them hell Ukraine!
-
freaghill
őstag
-
bul07
nagyúr
Létezne hogy ez a két "DVR 047" nem egyezik meg belsőre olcsó, drágább
Amúgy te melyiket vennéd a 047 vagy a P5000-et ?
-
havri1
félisten
Hali!
Megérkezett a DVR-027.
Egyelőre nem tudom tesztelni, mert valami nem jó a kártyával. Kártya nélkül működik, de amint betolom neki a 16gbos micros+adaptert, elsötétül a kép..és semmi.
Mi lehet a baj? NTFS-re van formázva a kártyahavri
-
havri1
félisten
Próbáltam.
Sajnos ugyanaz
Bekapcsolom a készüléket, betolom a kártyát, kis homokóra, és kikapcsol a kamera.
Ha kikapcsolva teszem bele, és úgy kapcsolom be, akkor bejön a logo, és fekete kép (kikapcsol).
Hm, megőrülök ha most postázhatom át a fél világonWáhá, addig nyomogattam, mire elindult
Tesztelgetem, köszi![ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
Van igen, de most a 16ossal ismét FAT32 -ben sikerült elindítani.
Kérdés a következő:- Minden indítás/leállítás új file?
- Ha megtelik a kártya, akkor mi történik a felvétellel?
- USB-n le lehet így menteni a tartalmat a kártya kivétele nélkül?Mert ha így FAT32-ben jó (eddig simán ki be kapcsol, és működik), akkor hagynám így.
havri
-
havri1
félisten
Köszönöm a választ!
Úgy néz ki jó lesz ez
Most gyorsan mentem egy kis kört a ltp-en, amit észrevettem, hogyha belevakít a nap, akkor elfehéredik a kép. Érdemes lesz a tűző naptól védeni a lencsét. Este letesztelem sötétben is
Beállításaiban tudja az 1080p-t is, de hagyom 720p-n a hely miatt is, meg nincs is 1080p-s tvm. Kicsit mondjuk jobb képminőségre számítottam 720p miatt, mert a rendszámokat is alig látom
A klímát bekapcsoltam, hiba volt ahogy hallom[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
loop recording-ot hol keressem?
Én csak olyat találtam, hogy recording time : 2-5-10-off
Illetve a mode gombot nyomogatva 3 mode-ot látok:
Első az a HD, másoidkra azt írja 5M (ez mi?) meg a visszajátszás.havri
-
-
bul07
nagyúr
Megnéztem elég jó a képe
De miért nem látszik a dátum, idő?
Meg mintha hullámozna a kép( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan MacBook Pro (16" 2021, M1 Max) Apple M1 Max 10-Core CPU / 64 GB RAM / 1TB Space Gray
- Használt DDR4 memória
- Használt DDR5 memória
- Forza Horizon 1 Xbox 360 és Forza Horizon 2-3 Xbox one-t keresek!
- Szinte új,garis Kingston FURY 32GB RGB! KIT DDR5 6000MHz CL36 BeastBlack RGB EXPO.Akár garis lappal
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen