Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
válasz Asmodeus01 #150 üzenetére
Give them hell Ukraine!
-
-
TaaT
nagyúr
válasz Asmodeus01 #152 üzenetére
Hát hogy full hd-t nem tud az 100%, a D1 hátsó kamera 720p-t se, elég szomorú ha már a gyártó oldalán sincs korrekt leírás egy termékről.
Give them hell Ukraine!
-
Asmodeus01
tag
Én úgy gondolom hogy az első kamera tudja a : 1920x720,, a hátsó meg a 640x480 -at..vagy nem??
Miből gondolod hogy nem tudja a full hd-t??
Nem kötözködök ,,csak beszélgetünk!!)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
MunezXBK
nagyúr
Nahát, ráleltem erre a topikra is.
Telóval rögzítésben van tapasztalat? Vagy ez nagyon OFF?
-
TaaT
nagyúr
válasz Asmodeus01 #154 üzenetére
Megérzés
Urive MD-8000P Shotgun
1920x1080p*30fps front
1280x720p*30fps rear
No GPS
$340MunezXBK: bul07 próbálkozott már vele, egy jó tartóval egy jó telefon elég jó felvételt tud készíteni
Give them hell Ukraine!
-
bul07
nagyúr
válasz MunezXBK #155 üzenetére
Ezt a hozzászólásomat nézd meg
Amúgy használható de nem éri meg, pár ellenérv
Telefont közbe nem lehet használni
Hívást fogadni egy bluetooth headsettel lehet , de már hívást nem lehet kezdeményezni
Csak kopik a telefon , egy félre sikerült mozdulat és van egy plusz kar a telefonon , ami akár elég sokba is fájhat eladásnál
Állandóan éri a nap a telefont ez is károsíthatjaEgyszóval vészhelyzetben egy alkalommal még jó , de amúgy érdemesebb venni egy olcsó DVR kamerát az ebay-ről
Én is ezt tettem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Asmodeus01 #159 üzenetére
Még nem érkezett meg, 12-én rendeltem ezt
Kíváncsi vagyok hogy mit tud majd , remélem olcsó húsnak nem lesz híg a leve
Jöhetne már amúgy , ma is autókáztunk vagy 150Km , csak azért hogy tesóm megtudja menyit tud menni egy tank üzemanyaggal, a végét kellet kihajtani
Kia SEE'D-et(2007-es de 2009-be lett forgalomba helyezve) vett 20napja és most még a kiismerés ideje van, 55litterel mentünk 1040Km-tert (5.2 fogyasztás , és több mint felén ment a lékondi is)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
thythisz
csendes tag
-
Asmodeus01
tag
Pihengetünk,,pihengetünk,,?
[ Szerkesztve ]
)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
bul07
nagyúr
Elméletileg nekem is megjött
De csak akkor tudom biztosra mondani ha kezemben a csomag
Ami lehet csak holnap lesz mert akkor megyek hazza a munkából[ Szerkesztve ]
-
mcll
senior tag
Sziasztok!
Kocsiba keresek jó minőségű dash cam-et ami SD/SDHC-s (microSD/SDHC-s nem kell), és kb 10, max 20e-ért beszerezhető. HD elég, nem kell FullHD, de tudja a minimum 25fps-t HD-ban, továbbá hangot is vegyen és IR sem árt szerintem. Sajnos nem ismerem a piacot ezen a téren, ezért fordulok hozzátok hogy mit tanácsoltok. Minél előbb kellene, tehát beszerzési forrás is jó lenne.
Köszi
Üdv
Laci"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
mcll
senior tag
-
havri1
félisten
-
bul07
nagyúr
És igen megérkezett a vásárolt DVR
Ezt vásároltam meg , elméletileg "P5000" de ki tudja a dobozán nincs pontos típus jelölés , mert dobozában érkezett nem csak egy zacskóba összeszedve
Dobozba volt
maga a készülék
adatkábel
autós töltő
tartó
manual(angol+gondolom kínai nyelven)És ami meglepetés be lehet állítani a MAGYAR menüt , ennek nagyon örülök
Pár kép a dobozról meg a készülékről
[link], [link],[link], [link]Teszt videók ma vagy holnap de lehet hogy később ahogy az időm engedi (robogómat viszem szerelőhöz lehet ráfogatom a robogóra )
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Most hogy nézegetem azért a magyar menü nem teljesen magyar maradtak angol menüpontok is
Pl
Motion detect
Loop Rec
Loop Time
ezek voltak a videó beállításoknál meg van ugye a készülékre vonatkozó
Panel Protect
Power freqvencyPersze van ami egyértelmű hogy mi de van amire rá kell jönni
Panel Protect és van 4 lehetőség OFF, 30sec, 1min, 2min
Ezt még nem tudom hogy mit csinálUser's manual-ja nem egy nagy szám sőt lehet hogy egy régebbi szériáét tették a dobozba mert nem minden menüpont szerepel benne
(#176) MunezXBK
Igen nem nagy és a felfogatója se nagy
Viszont a felvétel minősége még kérdéses szoba felvételek elégé zajosak de teszek majd próbát mint a három felbontáson 1280x720, 848x480, 640x480[ Szerkesztve ]
-
mcll
senior tag
Igen ehhez volt szerencsém. Ugyanis lassan egy éve hogy az Ebay-en rendeltem, ugyanezt a dobozt kaptam én is, kínából jött. Borzalmas a cucc. HD csak annyira igaz, hogy interpolált, tehát felbontás ugyan 720-as de a képminőség a VGA-t sem közelíti meg (kb mint egy 0,3mpixeles webkamera képe). A felvett hang szintén borzalom, iszonyat torz, hihetetlen túlvezérelt hang. Az akkuja már érkezéskor sem bírt többet mint 1 perc, hiába formáztam, töltögettem, magyarul kaptam egy hibás akkut, hibás kütyüvel. Úgyhogy gyakorlatilag kuka a kütyü. Gari felejtős, ill. nem éri meg visszaküldeni, mert többe kerülne mint a kütyü maga. Úgyhogy a szekrényben pihen.
Amit adtál linkeket mind Kínai szállítás, és én már félek ettől. Vagy valaki vett már tőlük ilyet? Ha igen mi a tapasztalat?
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
mcll
senior tag
Most látom hogy ez nem is a DVR027 hanem a DVR207. Az Ebay-es oldal szerint a 027 továbbfejlesztése. Vajon igaz ez, vagy ez is valami kínai hamisítvány?
Mi az ami itthon is beszerezhető és érdemes vele foglalkozni, de NEM Vaterás forrásból?
Az imént láttam Tesco-s újságban (ami júli 5 és 11 között érvényes) hogy van egy kütyü, az M-Tech DVR069HD 9.900,- pénzért. A neten elég jókat olvastam róla (http://digistreet.hu/tesztek/m-tech-car-full-hd-dv-r-autos-kamera-teszt-visszavago-a-rendoroknek). Nem tudom ezzel van itt tapasztalat? Amit még látok hogy kifutott modell, máshol nem kapható már. Érdemes lenne megvenni?
-
H1N1
tag
Aki jót akar venni annak rá kell szánni a pénzt. Legalább egy huszas ami már hozza a minőséget. Az alatt nagyon zsákbamacska.
-
TaaT
nagyúr
"Amit adtál linkeket mind Kínai szállítás, és én már félek ettől."
Az aggodalom jogos, de ez az estore009 fazon amikor hibás kamerát küldött nekem, a visszapostázás (~4000ft) költségét is megtérítette.
"Vagy esetleg ez?"
A link helyesen: [link] Ez vmi más/új(?) dvr-027-es, még nem hallottam róla szal nyilatkozni sem tudok vele kapcsolatban.
"Vajon igaz ez, vagy ez is valami kínai hamisítvány?"
Van a youtube-on pár videó már belőle szal sztem nem hamisítvány [link]
A link helyesen: M-Tech DVR069HD
Jó a cucc (leszámítva hogy 720p alatt nagyon rossz, felett csak kicsit rossz a képminősége)
De el kell hogy keserítselek, akciósan volt 9900ft, most a normál 12000ft-os áron sem lehet már kapni sehol.
H1N1: sokan sajnos nem tudnak/akarnak ennyit rászánni, ezért érdemes turkálni az olcsóbbak között, hátha ki fog vmi értelmeset az ember.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
Megtelt a 16gb sd, és nem törli a régebbi fileokat a DVR027.
Mit kell beállítanom az automatikus törléshez?havri
-
TaaT
nagyúr
Sajnos ez az egyik veszélye az alacsony áraknak
Nemrég olvastam a felextronics gyárlátogatást, ott minden egyes legyártott/összeszerelt számítógépet bekapcsolnak és végig próbálnak.
Én eddig 2db kamerát rendeltem Kínából és mindkettővel volt probléma.
Give them hell Ukraine!
-
havri1
félisten
Jó arány
Most ahogy állítgattam, úgy néz ki jó lett.
Valami beragadhatott...
Pedig szemezgetek egy 2 kamerás változattal, amit beszélgettetek, jól jöhet tolatókamerának is a gyengébbik nemnek, meg a ráfutásos eseteknél jó védelem lehet.
Pont a minap volt egy ilyen..mindjárt felrakom.
Kiengedtem egy taxist (azt hiszem), erre mögöttem csak hallottam féééééééék, tükörbe lesem embert, kapaszkodik a kormányba, csukva a szeme
De megúsztuk. Elfértem volna még, de úgy éreztem jöhet..hát a mögöttem lévő nem számított rá..havri
-
havri1
félisten
[link]
Bár hang nélkül nem hallani, de tényleg necces volt. Többet tuti nem engedek ki senkit..balról foglalt a sáv..havri
-
Asmodeus01
tag
Pont az ilyen malőrök miatt nézek két kamerást,és szánok rá kb.20.000.- et.
Na meg persze bízok benne hogy jó is lesz!
De én csak Augusztusban fogom valakivel megrendeltetni az ebayről.)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
mcll
senior tag
"A link helyesen: M-Tech DVR069HD
Jó a cucc (leszámítva hogy 720p alatt nagyon rossz, felett csak kicsit rossz a képminősége)
De el kell hogy keserítselek, akciósan volt 9900ft, most a normál 12000ft-os áron sem lehet már kapni sehol."
Igaz hogy sehol sem látom, mindenhol azt írják már nem kapható. Viszont nem értem akkor a Tesco-s újságba miért tették most be, és 9900-ért?
[ Szerkesztve ]
-
-
Asmodeus01
tag
Azt nem tudom,hogy pont ezt a tipusut,,de pofára pont így kinézőt láttam a soroksári Auchan -ban a múlt héten, 10. -ért..
Meg még vagy 3 félét,de azok már 10 fölött voltak .[ Szerkesztve ]
)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
Asmodeus01
tag
Itt meg a bőség zavara. .: [Autós Kamerák]
-
mcll
senior tag
válasz Asmodeus01 #198 üzenetére
Na itt tényleg van választék. Csak nem tudom a 10-15ezres tartományból melyik az ami jó, azaz megéri.
-
mcll
senior tag
Ezek közül melyik a jó vagy nem jó?
1. Prestigio RoadRunner HD1
2. Overmax OV-CAM-04
3. Overmax OV-CAM-02
4. Prestigio RoadRunner 310 (bár erről hallottam hogy vannak vele bajok)"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen