-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wheelbarrow
aktív tag
Szerintem nem férsz bele a keretbe ha GPS-t is akarsz. A GPS-t nem tartom fontosnak. A felvételen hiába van rajta a sebesség az nem lesz pontos és nem is fogadják el éles helyzetben mert nem hiteles. A viedó alapján látható, hogy adott idő alatt mekkora utat tett meg a kocsi. A helyszinen lemérik a távolságot és már meg is van a valós sebesség. Egy szakértőnek nem nagy matek.
Ez talán belefér a keretedbe ha hazaiban gondolkodsz és jót akarsz kapni a pénzedért. [link]
Ez az itt favorizált G1W csak hazai köntösben magyar menüvel és garanciával. (most látom, hogy drágább lett mióta én vettem) -
TaaT
veterán
"vaterás olcsó cuccokat nem érdemes venni, mint ami mondjuk 6-8ezer?"
Ha erre gondolsz (csak egy példa a sok közül) [link] akkor ez ennyit tud [link]
8000ft-ért kínából ezt kapod [link] vagy ezt [link]
"Tényleg annyi féle fajta van, hogy az ember belebolondul."
És már kezdik árulni a 2014-es modelleket.
Give them hell Ukraine!
-
bul07
nagyúr
Ha nem szánsz rá annyit néz rá erre a kettőre K6000 vagy K2000
[link], [link]
[link], [link](#783) TaaT
MegelőztélAmúgy a logout-on van egy elég jó teszt a GS8000-ról
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Frankye6565
csendes tag
Nem sértesz meg, de miért sufni tuning? 30 A-s biztosítékra rákötöttem a töltőt. Vezetékek elvezetve a kárpit alatt a hátsó kamerának, a töltő a műszerfalban, az "A" oszlop kárpitja alatt megy a táp a kamerának. 2x 10 cm drót jön ki a tükör mellett. Én inkább profinak nevezném .Beülsz a kocsiba indítasz és amig a kulcs a helyén vesz a kamera. Nincs kábel, nincs szivargyújtóba dugdosás nem látszik semmi, nem felejted el bekapcsolni, GPS-nek megmarad az aljzat, nem feltűnő a drót stb.
Tudsz hátrányt említeni? Mert én nem tudok (leszámítva azt, hogy nehezebb beszerelni)Van benne akksi csak mint írtam nem indul el a kamera mint ahogy írtam amikor indítod a motort. Egyébként az előző is így volt bekötve.
Taat: Saab 9-5 egyébként.
-
Frankye6565
csendes tag
"Mindenesetre várom a beszámolódat."
A Hd20-nak jobb a képe a 1080p miatt.
Az Overmax05 nek kisebb a látószöge.
A menüje és a a menü ikonok szinte 100% azonosak lehet van közös alkatrész a kettő kamerában.
A bekapcsolást már írtam. (Overmax fail)
Még nem lett tele a 8GB-os kártya, kb 40 fájlt vett fel azok olvashatók mind.
Összességében SOKKAL jobb (lenne) a HD20-as HA nem tévesztene írás közben.100% pontossággal tudom mi a baja HD20nak Ezért nem akarom elemezgetni a két kamerát részletesebben mert ha valakinek van egy csöpp esze akkor rájönne mi volt a hiba, ezért ezt nem teszem meg. Bár ezt erősen kétlem, hogy a Concorde-nál a "szakértő" jön rá a hibára.
Ott úgy vizsgálták a kamerát (szó szerint írom hangfelvétel van róla) :"hárman ugráltunk és integettünk a kamera előtt valamint lámpával a kamerába világítottunk több órán keresztül és jó volt".
A felvételt amit készítettek azért megnéztem volna: Szerintem nem úgy javítanak egy berendezést, hogy ugrálnak előtte mint a majmok. Legfőképp ésszel és logikával szoktak javítani.(Bocsánat, hogy a régi lemezt vettem elő aki ilyen terméket akar vásárolni annak érdemes elolvasnia.)
-
bul07
nagyúr
válasz schumy1 #1018 üzenetére
Ilyen kis tételnél is? (Itthon a futár kerül annyiba mint ebay-en a 8GB kártya)
Ha nem akarsz regisztrálni Winner_hun(ph rangja nem vélettlen) segít a rendelésben , itt a hirdetése [link]
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen