Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Najz
tag
+nézegettem videókat és nagy részen a tükör alatt van kicsivel a kamera onnan végig lóg a "tápkábel" ?
-
Najz
tag
Sziasztok!
megjött a G1W kamerám. amihez vettem egy 32gigás kártyát.
A kérdésem az lenne miket lenne érdemes beállítani rajta? gondolok itt loop recording, EU EV, Motion detection, Data stamp, G sensor, screensavers, Light frequency,
ha jól látom jelenleg 10másodperc körüli felvételeket csinál. úgy szeretném beállítani hogy egybe vegye a felvételt és a legvégét törölje magától .
gondolok itt loop recording, EU EV, Motion detection, Data stamp, G sensor, screensavers, Light frequency, -
Najz
tag
Sziasztok szeretnék venni egy autós kamerát ki néztem egy full hd-s mtec márkájú kamerát a tescoba . le van akciozva 10e-re youtube videók alapján egész korrektnak tűnik esetleg ilyesmi áron valami jobb ?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Geforce RTX 2060 Ventus 6G
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8/128GB
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD kiváló akku, gyönyörű állapotban
- Kingston HyperX DDR3-2666 MHz 8 GB (2 x 4 GB KIT) CL11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- AM 4 Lapok
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest