Hirdetés
-
IT café
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frankye6565
csendes tag
Szerintem nem lehet a youtube-ról kamerát választani. (Természetesen elismerem 100x jobban értesz a kamerákhoz mint én) Nagyon sokat és lehet nem egyformán ront a képeken. a Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=gmSOohP116c itt látszik milyen éles a dátum a képen. 140-es
http://www.youtube.com/watch?v=RxOfZZ-imvY itt pedig elmosódott a dátum 05 -ös
http://www.youtube.com/watch?v=JXe6HLAvriQ itt viszont egész jó 05-ös
Azért ez a két kamera felvétele a példa mert most ezekről volt szó (könnyű volt Google-val kikeresni)
-
TaaT
nagyúr
válasz Frankye6565 #802 üzenetére
Összevágtam a 2db 05-ös felvétel dátumát, én nem látok különbséget a 2 között.
Igaz, a profik a youtube video mellé rakják az eredeti videot letölthető fájlmegosztón.
Youtube-on kívül nincs más alternatíva ahol ilyen felvételeket lehetne nézegetni, tájékozódni a kamerák minőségével kapcsolatban, ide tölti fel mindenki a felvételeket és ennyi.
Give them hell Ukraine!
-
schumy1
aktív tag
Erről mi a véleményetek, youtube alapján nem olyan rossz szerintem.
[link]Tudom hogy kezd idegesítővé válni, de nehéz a döntés, főleg úgy hogy egy bizonyos keret van, és csak magyar bolt jöhet számításba.
Arra már rá kellett jönnöm, hogy az olcsó cuccnak (10-13e), tényleg híg a leve.
Szeretném a jövőhét elején megvenni a kamerát. -
schumy1
aktív tag
Ez se tűnik rossznak
[link] -
schumy1
aktív tag
Akkor tiszta szívből a roadrunner 505-öt ajánljátok.
Jobban is tetszik mondjunk. -
schumy1
aktív tag
Most olvasom, hogy az 505 mjpeg-be kódól és nem h.264-be.
Nagy hátrány? -
cocus007
tag
Milyen kamerát tudnátok most ajánlani?
Autóba lesz, nem kell szuper tudás,de azért legyen jó a képe + ne csak 5 percig bírja az akksi.
Kihajtható kijelzősre gondoltam inkább, úgy max 15ezer Ft-ért.
ezekbe elég a class6os kártya vagy inkább 10est érdemes? 16 v 32 gigás kártyára mennyi idő fér vajon?[link] erre gondoltam rövid körülnézés után.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Frankye6565 #787 üzenetére
Meg ha nagy veletlen eljutna oda a dolog, hogy az ip cimet kikerne a hatosag a szolgaltatotol (szerintem kizart egy ilyen pitianer ugyben), akkor is kitorolhetik vele, mert hogy ki irt arrol a geprol akkor, az nem fog kiderulni. Az egesz csalad arrol netezik, akik egymasra nem tesznek terhelo vallomast, itt a kor be is zarult, szoval csak batran.
[ Szerkesztve ]
-
tyuli76
tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani tolatókamerát?Csak amikor tolatok,akkor kell.Nem köthetem a tolatólámpára,mivel az auto garanciális és nem is kell h, folyamatosan felvételezen.Ja és ezért kell,h szivargyújtorol müködjön.[ Szerkesztve ]
-
DreamRaider
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem: Vettem egy F900LHD kamerát, és sehogyan sem jövök rá, hogyan lehet kinyitott képernyő nélkül rögzíteni. Végignéztem a fórumot, de nem találtam megoldást (bár lehet, hogy csak elsiklottam felette, ebben az esetben elnézést). Valakinek volna valami tapasztalata, vagy megoldása ezzel kapcsolatban? Köszi szépen.
-
TaaT
nagyúr
válasz Frankye6565 #807 üzenetére
Én inkább azt vettem észre hogy az fps-t rendesen nyirbálja a youtube, ami a gépen úgy ment mint a vízfolyás, az a youtube-on már közel sem olyan folyamatos. De természetesen a képélességen is rontanak, hiszen a feltöltött video-t ha letöltöd látszik hogy kevesebbet foglal, tehát tömörítenek.
schumy1: Gyengébb tömörítés ergo több helyet foglal, és az fps is alacsonyabb szokott lenni mjpeg-nél.
cocus007: Teljesen elfogadható képe van ennek a kamerának
Az a baj hogy nem írják milyen tömörítést használ és mennyi a bitráta, így nem tudnám nyugodt szívvel a C6-ot ajánlani mert ki tudja, lehet kevés lenne.
DreamRaider: Próbáld ezzel a beállítással:
For Recording Cycle: DURATION – OFF, RECYCLE Clip length:1/5/10/15 minutes, MOTION DET. – OFF, AUTO OFF – OFF
To enable and automatically start recording when an external power supply: USB IN = YES.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
alphamoon
csendes tag
A nem régen vásárolt GS1000 tesztvideó, de a youtube minősége tényleg pocsék...
katt -
Frankye6565
csendes tag
Ha már ilyen szépen megkértél akkor folytatom. Elég hosszú lesz, elnézést kérek! . Azért elgondolkoztató, hogy egy piaci kofa jobban kezeli az ügyfél panaszt. Konkrétan átvertek 10 000 Ft hús vásárlásnál 1600 Ft-al másnap elmentem elnézést kértek és visszaadták a pénzt. A Concorde-nál nincs ügyfél kezelés a belinkelt udvarias levelemre fülük botját sem mozdították.
Tehát a levél amit minden elérhető címre elküldtem a Concorde.nek:Tisztelt XYÚr,
Ez az utolsó levelem bár tudom, nem válaszol rá de azért az ön által beígért perhez még jól jöhet.
Ön vagy ostoba vagy nagyon védi a Concorde Hd20 nevű ipari hulladékot amitől, ha jogszabályszerűen (a jogszabályokra többször is hivatkozott ) akarunk megszabadulni akkor fizetni kell egy hulladék lerakóban mivel elektronikai hulladéknak számít és nem lehet a háztartási szemét közé kidobni.
De minden képen hazug mert amikor visszajött a szabadságról (amit megérdemelt tíz év után) felhívott és azt mondta a készülék jó, de azért kicserélik egy másikra. Ami biztos, hogy használt volt de lehet, hogy ugyanaz a készülék volt csak elállított dátummal. Én felajánlottam ekkor, hogy adják vissza a pénzt és felejtsük el egymást. Ön ragaszkodott, hogy vigyem el a "másik" készüléket. Azért én itt látok egy kis ellentmondást: miért kell kicserélni valamit, ha jól működik?
Ezzel az ügy lezárult volna! És elfelejtette volna mindenki.
Ehelyett azt állítja, hogy rögtön kicserélték a készüléket mikor szóltam ami hazugság.. Mondhatja visszaadták a pénzt. Igen miután plusz költségekbe vertek (utazás, tesztelés, plusz SD kártya vásárlás, a kocsi kárpit 2x szétszedéséről nem is szólva) A legbosszantóbb az, hogy engem mint felhasználót oktatott ki, hogy rosszul használom a készüléket valamint nem olvastam a használati utasítást el. Van egy rossz hírem: ön nem olvasta a használati utasítást mert ahogy ön mondta (hangfelvétel van róla) úgy NEM működik a készülék a használati utasítás szerint SEM. (Jogszabály szerint nem polemizálás ha valaki a használati utasításra hivatkozik mint ahogy ön mondta) Azt hazudta nincs olyan készülék (hangfelvétel van róla) ami törli a legrégebbi felvételeket (record looping) és mondjak akár egyet is. Visszakérdezek van egyáltalán 2013 végén olyan kamera ami nem tudja? Nagy gondban lenne, ha fel kellene sorolnia készülékeket. Még a Hd20 is tudja csak rosszul különben nem tenné be a LOCK könyvtárba a védett fájlokat amiből nem töröl a készülék.
Felvetődik a kérdés miért küldtem el az elérhető mail címekre a levelem: Azért mert azt mondta (hangfelvétel van róla) önnek az órabére nagyobb mint ennek a készüléknek az ára (ami 27390 Ft) és nem érdemes foglalkozni vele.
Sem ön sem a Concorde részéről nem hangzott el elnézést a hibákért. Ami meg a 372 7499 számon visszakérdező személy hozzáállását illeti az nagyszerűen jellemzi a céget.
Konkrétan: "miért gond ha néha nem játszható le egy fájl?"Egy dologban igazat adok önnek ez egy esemény kamera (mint neve is mutatja) de köszönöm én nem kérek ilyen eseményekből.
Csatolom a levelem amire a mai napig NEM válaszolt. Miért csodálkozott rá, hogy az első hátsó kamerát egyszerre használom? (Ja ön egyszerre akar felvenni két kamerával?) Kétszer írtam a levélben.
További szép napot és jó öntömjénezést önnek és a Concorde kft-nek. Amit meg a Facebookon csinálnak egyszerűen nevetséges.
Tehát a megválaszolatlan levél (most már tudom több az órabére mint 27390 Ft) és ezért nincs értelme foglalkozni fele.)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tisztelt XY Úr,
A második telefonos beszélgetés után a következőket tudom mondani:
Október 26 észleltem, hogy 8 GB adatból 2 fájl nem olvasható.(Alap gyári beállítások, 1080p, első hátsó kamera és töltő csatlakoztatva a gépkocsiban)
Ekkor kipróbáltam USB felvételi módban kb 1 órát szobában, itt működött egyébként rázkódásra gyanakodtam. Másnap felhívtam a szervizt és elmondtam mi a gond, hátha valamit rosszul csináltam. Azt válaszolták: "az nem gond ha néha nem olvasható egy fájl" (sic!), de vigyem be és letesztelik bár "még nem volt ilyen gond". Ezt a mondatok kb 5x 6x hallottam önöktől. Összesen volt 4 telefon beszélgetés és egy személyes találkozás.
Közben eszembe jutott, hogy a számítógép segítségével töröltem fájlokat az SD kártyáról (a Nokia telefonom nem "szereti"). Semmi gond a kamera
menüjéből formattáltam az SD kártyát és teszt ismét. Most nem néha hanem konkrétan 3 darab fájl is van egymás után ami nem olvasható.(3x 5 perc)
Pár felvételt csináltam USB-n a szobában ezek jók voltak. Most ez a tartalom van önöknél.Nem értem a "hátha bezavar a szobai felvétel" megjegyzést. Ha megnézik a fájlok időpontjait akkor a nem olvasható felvételek
előbb vannak mint a szobai felvételek. Egyébként a kamera menüje is felajánlja a webkamera üzemmódot, Skype-al is tökéletesen
működik.
Nyilván nem webkamerának (ez csak egy teszt volt) vettem hanem autóskamerának de valami miatt jobban működik webkamerának.
A "kártya jó és nem akartuk letörölni"- re válasz: másolhatóak a hibás fájlok (azaz teszt után akár vissza is tölthetőek a kártyára) tehát nem sérültek ebben az értelemben csak a lementett formátumot nem olvassa sem a kamera sem egyik lejátszó program.Azt tapasztaltam a készülék egy időpontban menti le az első és hátsó kamera felvételeit és ha ez nem sikerül akkor egyik felvétel sem lesz olvasható.
Üdvözlettel: XY
-
Pityus
csendes tag
Sziasztok! Hosszú mérlegelés után valószínüleg a Prestigo Roadrunner 505 készülék mellet maradok. Azért ha valaki ilyet használ, kérem írja meg a tapasztalatait.
-
tyuli76
tag
-
TaaT
nagyúr
válasz Frankye6565 #818 üzenetére
"egy időpontban menti le az első és hátsó kamera felvételeit és ha ez nem sikerül akkor egyik felvétel sem lesz olvasható."
Szerintem a lezárás nem sikerül, mondjuk a végeredményen ez nem változtat.
tyuli76: Ezek nem tolatókamerák, tehát nem fogsz hátra látni ha tolatsz.
Give them hell Ukraine!
-
Pityus
csendes tag
Prestigo Roadrunner 505 kamerához milyen kártyát érdemes venni. A leírásban SD, SDHC-t írnak. Milyen méretű, és sebességű az ideális?
-
Pityus
csendes tag
Bár most nézegetve, lehet, hogy ezt a 16Gb-ost venném:
http://www.ipon.hu/webshop/product/adata_16gb_sdhc_uhs_i/374418
Mit szólsz hozzá? -
Pityus
csendes tag
Itt meg a kamera:
http://ipon.hu/webshop/product/prestigio_roadrunner_505/528000 -
Tegla80
addikt
sziasztok
olyan kérdésem lenne a topic lakói (itt tanyázó szakik) felé,h mennyi lenne az az összeg amit egy ilyen kütyüre költve elfogadható képminőségben kapja meg az ember a végén a felvételt.
Autóba lenne és nagy sebességnél kellene ezt produkálnia.
ha konkrét típus vagy linket is tudtok .......
thx uraim (és hölgyeim,ha vagytok )Sony® & PlayStation®
-
havri1
félisten
Mennyire sürgős?
Ennyiért 32gbosat kapsz kintről..és JÓT!(#833) Tegla80: Nálam a G1W jól teljesít.
12k volt, viszont átcsúszott a vámon. Ha ezt belekalkuláljuk, +30%.
Tud 720p-ben 60fps-t, az már elég lehet a gyors felvételhez
1080p-ben 30fps, és nekem nagyon tetszik a minősége.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
TRANSCEND MICRO SDHC PREMIUM 32GB CLASS 10 UHS-I U1 32G 32 G GB MICRO SD NEW
Én ezt használom, nagyon jó! 2 héten belül itt volt eddig az összes kártya tőle.
[ Szerkesztve ]
havri
-
Asmodeus01
tag
Az enyémnek lehet választani hogy első vagy hátsó kamera képet akarok nézni azon a hatalmas plazma kijelzőn..
Amúgy meg szerintem logikus a választási lehetőség mert hogy lövöd be hogy hová nézzen a hátsó kamera,,
De tény hogy tolatásra nem alkalmas,,a kamera még oké,de a kijelző méret az nem.)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
havri1
félisten
-
-
Tegla80
addikt
köszönöm.
(igaz tempó nincs,csak a megengedett ha jól tippelem , de a felvétel korrekt. Sajna jelenleg a műszaki az első amit be kell újítanom a verdán,mert lejár,de utána ha összejön..... . Azért is kezdtem az árral h tudjam kb mibe fáj,de ennyiért sztem lesz nekem is . )Sony® & PlayStation®
-
havri1
félisten
-
schumy1
aktív tag
Nagy huzavona után végül az Overmax CamRoad 06 lett a kiszemelt, hozzá Kingston 8GB class 10 msd.
Ami volt itthon azok class 2-esek. Iponnál vettem így belefértem a keretembe. Most töltöm.
Első hátrány ami rögtön szíven szúrt, az usb kábel rövidsége. Az hogy kikapcsolt állapotban nem tölt az nem érdekel, azt viszont még nem tudom, hogy az állandó be-kiszedést hogy oldjam meg. Ami rajta van keret az leszedhető, de a helyén elég macerás lenne aból kiszedni, így szerintem marad az állandó lecsavarás a tartóról. Bent hagyni nem merném, igaz kicsi ketyeréről van szó. -
schumy1
aktív tag
Amitől félek, az a tapadókorong, hogy mennyire bírja a helyén, mert nem szeretném ha lepottyanna, vagy a jó megtisztított ablakra ha ráteszem, akkor örök életre ottmarad, akár nyáron ha tűzi a nap, akár télen a minuszban? Gagyi mobiltartóssal már volt dolgom az lejött egy idő után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF - RTX 3080 GDDR6X - 512GB-4TB M.2 NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen