Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Peterhappy #226831 üzenetére
Ha az Arsenal továbbjutna én is nekik szurkolnék. PSG esetén meg az Internek.
venember83: pedig cefetringyó nem is olasz.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Creative997 #226829 üzenetére
Hogy csússzon be a plafon alatt az a néhány jó munkásember?
Ahhoz elküldeni/eladni is kellene már, nem?
Vagy csak a BL-re nevezik?
-
Peterhappy
őstag
válasz
Szandekosan irtam igy, ezekbol eleg lett volna, ha egy teljesul.
Amugy ahogy most olvasom, eleg nagy patalia van Acerbi golja miatt, egyertelmuen teves dontes szuletett, lasd picit feljebb, Venember kepet.Mindket csapat megerdemelte volna a tovabbjutast. En remelem, valami csoda folytan az Arsenal ma tovabbmegy. Ha ervenyesul a papirforma es a p$g dontozik, tudok szurkolni ennek az Internek
(Bar valoszinubb, hogy meg sem nezem a meccset)
-
válasz
a 3-3 előtti labdaszerzéshez mit szólsz? Ott a kép, az előbb linkelték.
-
Creative997
őstag
válasz
Peterhappy #226811 üzenetére
Túl sok a "ha". Egy másik párhuzamos "ha" dimenzióban most Brugge Lille döntőt várnak
semmi értelme
Jobb volt a bárka, csak hatulra kell néhány tapasztalt jomunkasember.
-
Soulfly842
addikt
Sokat dícséritek Yamalt (okkal), de azt nem lehet elvitatni, hogy abban, hogy hosszabbítás lett -győzelem helyett -, így közvetve a vereségben is közrejátszott a rutintalansága.
2-3-s Barca vezetésnél a lefújás előtt nem sokkal labdatartás helyett a kapu felé iramodott és gólt akart szerezni. Egy Inter támadó a szögletnél vért izzadva harcolt volna ezzel percekig...
Majd ezt követte az Inter gól.
-
válasz
szotyika77 #226823 üzenetére
Már késő mit tanulni, ez volt a LEHETŐSÉG.
Ilyen harmatos Szityrealyern hármas nem sok évben lesz... -
Piftuka
veterán
válasz
mephi666 #226817 üzenetére
Komolyan elhiszi bárki, hogy nem akarta leköpni, miután elismeri, hogy dühében köpött felé, mert amaz ő előtte ünnepelt...?
Azért elég visszás, hogy most a Barca "bírózik".
Pedig alapvetően jól játszottak, ám elszórakozták a helyzeteiket, Yan Sommer pedig kivételes formában volt a 14 védésével.
Még Yamal két távoli lövése is pazar volt. Gyakorlatilag tökéletesen rúgta őket (maximum centiméterekkel lehetett volna jobban célozni), ám így is a kapus nyert; van ilyen.
A harmadik góljuk utáni testbeszédük viszont magáért beszél:
Ebben benne van, hogy "Csávók, ezt behúztuk! Én pedig megnyertem nektek a meccset."Csak aztán 5 perccel később egy "vénember" megtanította őket arra, hogy a mérkőzésnek a lefújásig nincsen vége.
És egyébként ez jellemezte az Inter-t. Javarészt nem voltak aktívan meccsben, kivártak; ám amikor kellett, akkor egy "ravasz, vén keselyű módjára lecsaptak a koncra", és értékesítették a kevés helyzetüket.
Szerintem ez is sorsfordító volt:
Egy jobb szélső pozícióban játszó, jobb lábas játékos rosszul döntött. Ahelyett, hogy csak a jobb belsőjét beletartva a balról egyenesen jövő beadásba ide a rövidre, laposan bepasszolta volna a labdát, inkább kifacsarta a törzsét, és bal belsővel akart gólt rúgni.A mérkőzésnek ebben a szakaszában a Barca rúghatott volna 4-5 gólt is. Talán még őket is megzavarta a nagy fölényük. Aztán az Inter védekezése ismét magára talált.
Mindent összevetve remek meccs volt, és az Inter megérdemelten nyert.
Semleges nézőként mi pedig jól szórakozhattunk, és ez a lényeg.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
forceberg #226822 üzenetére
És még a védelem is mozizott & hibázott kb mindegyik Inter gólnál tegnap este. :/
A második félidőben többször is lezárhatta volna a Barca a meccset, lásd Garcia Sommerbe lőtt labdája a gólja után, Yamal kapufái.. és még a szerencse se volt mellettünk, mert Mkhitaryan becsúszása láttuk hogy 2cm-en múlt hogy ne tizi legyen..
És a cserék se a legjobban szálltak be, hogy finoman fogalmazzak..
Remélem ebből a meccsből is tanul Flick és a srácok is, és az utolsó pár percben eldugják a labdát ha már sikerült fordítani.Az biztos, hogy mind a két csapat szuper meccset játszott, és Barca szurkolóként remélem az Inter nyeri a kupát!
-
válasz
Napfénysüti #226821 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy Yamalnak ekkora impactja lesz, de azon felül azért csikorognak néha a fogaskerekek. + kedvezett a sorsolás is, amit írtam már. Lásd a Puli cumiját... Mindig hozzáteszem, hogy az előrejáték ilyen, azt nem lehet minden meccsen 100%-osan letenni az asztalra, a védekezést, rombolást könnyebb.
Ezen a meccsen én az esőnél gondoltam azt, hogy itt a bárkának vége, max. 11-esek. Egyébként sem tűnt túl jónak a talaj.
Ezért is kell a fedett stadion, hogy a játéktér legalább otthon ne legyen akadály rossz idő esetén sem a játszós focihoz.
Csöcsnyi nyakába meg semmit sem varrnék, ami bement, az másnak is bement volna. -
Ringman
félisten
Frattesi to Henry on @CBSSportsGolazo : [link]
-
mephi666
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #226815 üzenetére
...ilyenek ezek a martinezek... van a faszimitáló argentin névrokona, aki fejben szintén elég korlátolt
-
HdRew
őstag
válasz
Peterhappy #226811 üzenetére
Abszolút nem vészes a helyzet, ez a Barca még sokszor lesz ott a végén.. Brutális, hogy a Messi - Xavi - Iniesta - Busquets - Puyol - Piqué hatos után megint kitermelődik egy Yamal - Pedri - Gavi - Bernal - Cubarsi ötös, akire simán lehet építeni. (Bernal sérült, de az elején mintha jól nyomta volna.)
Picit irigykedem is, "nálunk" csak egy Asencio lett, az is a sok sérült miatt.
Lewát nem értem miért vették meg ilyen idősen, őt most el lehetne passzolni és helyette mehetne Jonathan David simán.
Kíváncsi lettem volna egy Barca - Arsenal/PSG döntőre, mindegyik pikáns lett volna, de az Interrel sem szomorkodom, örülök nekik nagyon.
Jövőre több tapasztalattal és nagyobb pénzügyi mozgástérrel még jobb lesz a Barca, ez egészen biztos.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
grizlisandor
veterán
válasz
venember83 #226813 üzenetére
Börtönviselt az ember, vagy gyakoroltak sokat rajta a kezdő művészek?
-
Iramirez
aktív tag
válasz
venember83 #226644 üzenetére
óóó Rang mint olyan,milánó piros fekete részében már elengedtük.majd jövőre ittis...
A k.Anyjukat. -
Peterhappy
őstag
válasz
forceberg #226804 üzenetére
Ha Yamal kapufája bemegy és 4-2, vagy ha Acerbi egyenlítő találatát nem adják meg, akkor meg ünnepelt csapat lenne épp a Barca.
Vagy ha csak Araujo egy fokkal jobban száll be a meccsbe, avagy ha csak kicsit kevesebb a sérült a katalánoknál, vagy jobb kapus véd. Mind-mind elég lehetett volna a döntőhöz.
Ha ter Stegen véd egész szezonban, már bajnok lenne a csapat. Egy-egy remek meccse volt a lengyelnek, de nekem összességében inkább csalódás, mint csoda kategória.Én nem/sem érzem vészesnek a helyzetet. A Csapat pedig nagyon sokra hivatott. A védelemnek van hová fejlődnie, de ott is rengeteg a fiatal tehetséges (de rutintalan) játékos. Baromi magasan támad le a csapat, ahhoz a többi csapatrésznek hatékonyabban kell védekeznie. Nagyon sok gólt kap idén a Barca - kicsit Paks-feelingje van a meccseiknek. Mindegy az eredmény, csak többet rúgjunk, mint az ellen.
Lewát én elengedném nyáron. Én ide sem hoztam volna, rámcáfolt, sokkal többet adott, mint reméltem, de én elpasszolnám.
Aztán persze jó eséllyel marad, úgyhogy mást nem is remélhetek, mint azt, hogy újfent rámcáfol -
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #226807 üzenetére
-
Ringman
félisten
válasz
Tibiajax #226805 üzenetére
a végén de vrij megmutatta, hogy kellett volna a barca-védőnek is belépnie acerbi elé, lehet akkor bele is sérült, nem tudom, de odatette magát.
taremit és frattesit sokat ekéztem/ekézem, tegnap jók voltak (taremi kb védekezni jött fel, de mellette bántóan lassú)
---
[link] -
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
venember83 #226793 üzenetére
hiányoltunk is, hogy merre vagy... az inter-meccsek idején persze rendszerint el szokták tűnni - ami talán érthető is, hisz én magam sem nézem végig a juve-meccseket - de azért az esti clash a világot leültette, és.. ki is szolgálta - ismét
Accerbi bácsi gólja a végén - valóban csoda-számba ment. egészen hihetetlen.
neki kellett feljönnie, meg is kapta a labdát és bokából, hátrafelé rúgva (mert előrébb volt a kapu vonalánál, tehát krvára nem csak "éppen beleérnie kellett"), bokából fel a ficakba..
egészen döbbenet volt. és egy csodabizony, az inter ismét ott lesz a bl-fináléban, ahol európa legjobbja lehet.
a psg nagyon jó csapat lett, de nem két évvel ezelőtti verhetetlen sziti-szörnyeteg
meglehet a trófea
innenstől, hogy ezt a barcát is kiverték, bármi meglehet -
válasz
Napfénysüti #226800 üzenetére
Nincs mire büszkének lenni... Aztán pl. Yamal nélkül mi lett volna a meccs képe?
Benfica, Dortmund és Inter. Nem az a veretes névsor. -
mephi666
nagyúr
válasz
Soulfly842 #226802 üzenetére
...most akkor mehet 45910ft egy jó kis MTK - KTE V-re
...sajnos kb 10perc után már aludtam az esti meccsen, mert már 3:00 óta fent voltam és meló után még 19:00-ig taxiztam ide-oda a családot
-
atee_13
őstag
válasz
Soulfly842 #226789 üzenetére
Hogyan tudtál ilyen szép kerek összeget kockára tenni?
-
válasz
Citroware #226796 üzenetére
Az Internek fekszik ez, hogy kitámad az ellenfél, Flikk (és Kompany is) jó partner volt ehhez. Goto Flikk öntökönszúrása, plusz a kapufák. De itt jegyezném meg, hogy a kapufa és a kapus védése akkor jön, ha nem elég jó a lövés.
Sommer amiket fogott, legyünk őszinték, ezen a szinten fogni kell.
A taktika meg... Baxhatja a 20 lest a két meccsen, ha közben az ellenfélnek van 5 db szinte üres kapus helyzete.
#226797Cs1csó : az ilyen baromságok kb. a blikk rúzs rovatába valók.
-
Meglepő, mennyire jól elbírt az Inter a Barcával oda-vissza, pedig még a saját másodosztály-bajnokságukban sem uralkodnak. Egész évben erre a meccsre készültek vagy mi?
-
grizlisandor
veterán
Jó meccs volt, a hosszabbításhoz már nem volt erőm.
Ügyes volt a Barca, de ezen a védekezésen lenne mit javítani.
Maxi respect az Inter-nek, megmutatták, hogy a tapasztalat többet ér. -
-
hobizoli
nagyúr
-
Ringman
félisten
Denzel Dumfries became just the 4th player in #UCL history to score 2+ goals and provide 2+ assists in a semi-final tie, after Alessandro Del Piero in 1998 and Mohamed Salah & Roberto Firmino in 2018.
His stats across both legs:
15 duels won
12 touches in opp. box
12x possession won
5 chances created
4 successful take-ons
3 fouls won
3 tackles
3 assists
2 shots
2 goals
[link] -
válasz
DeathAdder #226786 üzenetére
Csak előrefocival még mindig nem igazán lehet nyerni, Flikk és Kompany is megy szépen a Kókler keréknyomában.
*2020-ban meg üres lelátók előtti meccseken azért más volt az egész. -
DS39
nagyúr
Elképesztő volt!
Hihetetlen! Pozitív és negatív értelemben is.
Sommer fontos pillanatokban mentette meg a meccset. -
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #226768 üzenetére
D
--
azért a 2 perces hosszabbítást megizzadtam, nem gondoltam, h ennyit rárak még -
Várom nekik a Parízest, de még az sem lefutott.
LEq szerintem megeszi őket, mert nem 40m-en fognak védekezni.
Ettől az Intertől szégyen volt gólt kapni kb. a 70. perc után, annyira gyengék voltak, csak hát elől ők nem könnyelműsködtek el semmit, nem úgy, mint a Bárka mozizó védői.
Aztán meg ilyen Fortokat minek hozott be, ő pl. nem csak kevés ide, de még rutintalan is. -
Tibiajax
nagyúr
FORZA!!!!
péesgét meg lehet verni, nem sziti, főleg egy stabil inter-nek. megyünk a trófeáért!
-
Peterhappy
őstag
Mondtam en hogy vert isznak az olaszok. Ez dontott.
Pazar parharc volt. Gratula az InternekBar beakadt volna Yamal kapufaja...
En meg a 92. percben meg meg epp azon gondolkodtam, hogy megvigasztalnam a szomorkodo olasz szoke szepseget, akit mutattak. Ez a hala a joszivu onzetlensegemert.
-
DeathAdder
veterán
kár a bárszáért. na de majd jövőre
csak meg kéne tanulni védekezni
-
cyberkind
félisten
Ez volt a szezon meccse, hajrá Inter a döntőben, történjék bármi!
-
Soulfly842
addikt
Mi volt ez vízilabda, tenisz?
7:6 !
Szép volt, ez férfias munka volt!
Ezt már be kell húzni innentől!
-
Creative997
őstag
Hatalmas Inter!
-
hobizoli
nagyúr
nem volt semmi ez az oda-vissza meccs, siman dontonek is beillettt volna
-
Napfénysüti
nagyúr
Tibikém, gratulálok az Internek! Megérdemelték a döntőt.
-
Tibiajax
nagyúr
csak a megfelelő holland védőt kellett még behozni, és intéz mindent!
-
Soulfly842
addikt
120. Perc! Gyerünk! Nincs sok hátra
-
Soulfly842
addikt
válasz
Napfénysüti #226765 üzenetére
Az biz5os, hogy emberfeletti, amit játszik, játszott az elmúlt időkben. Lassan olyan pénzt kérhetne érte a Barca, amivel kikerülhetnének a pénzügyi gödörből.
-
cyberkind
félisten
válasz
DeathAdder #226768 üzenetére
Nah, Sommer-nek nem szabad ilyen klubba mennie, láttuk mi történt vele Müntyhenben.
Egyébként meg, Sommer az új Curtois ezen a meccsen. -
Peterhappy
őstag
Egyelore a Barca csereken megy el. Rettenetesen szalltak be, elen Araujoval.
Sommer meg a 3 kapott gol ellenere MOTM.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Napfénysüti #226766 üzenetére
utd már készíti érte az 50 millát
-
Tibiajax
nagyúr
Sütinek megvan az új példaképe. úgy hívják, Sommer
-
Napfénysüti
nagyúr
Itt mit védett Sommer.
-
cyberkind
félisten
válasz
csemege86 #226761 üzenetére
Szerintem Palmer féle stílusa lehet ha egy kicsit magasabb lesz, de ezt nem tudni még, nagyon jó játékos, nincs benne még félelem, szinte bármit bevállal, és szinte minden sikerül is, de ez biztosan változni fog.
forceberg
Ezt értem, de már most csapágyasra járatni, hogy még Fabregas-nál is korábban legyen leépítve, szerintem nem annyira szerencsés, csapat, fontos meccsek meg minden ilyenek ellenére is, a másik 2 ilyen Gavi meg Pedri, ők is piszok fiatalok, és már most mennyi meccs van a lábukban. -
DeathAdder
veterán
lwandowski, igazi choker
-
csemege86
tag
válasz
cyberkind #226758 üzenetére
Plusz, nekem az jutott eszembe, mennyire (lesz) valid ez a Messi-összehasonlítás hosszútávon. Az tényleg látszik, hogy ösztönös zseni, de már most, 17 évesen 1,80 m magas. Ki tudja, mennyivel lesz még magasabb, és a súlypontja hogy változik majd. Messit mindenféle injekciókkal tápolták fel épphogy 1,70-re, talán annyi sincs. Jó, persze, C.Ronaldo is majdnem 1,90, fiatalon mégis géppuska-lábú volt - bár leginkább addig, mielőtt elkezdte magára szedni az izomtömeget. Unitedben pengevékonyan még nagyon ficánkolt. Lehet, hogy Yamal is nő még 10 centit és ezzel párhuzamban mégsem változik a játékstílusa. Vagy igen. Ki tudja.
-
Ringman
félisten
baszki, ilyenkor lefújni!
-
cyberkind
félisten
válasz
Soulfly842 #226756 üzenetére
Túl sokat játszik és mindezt túl fiatalon, lesz ennek böjtje pár év múlva.
-
Soulfly842
addikt
A kis csikó Yamal - szerencsére - mintha kezdene elkészülni az erejével.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Napfénysüti #226751 üzenetére
kezd komolytalan lenni, nem kézliladba ez
-
válasz
Napfénysüti #226751 üzenetére
Komolytalan egy BL elodontoben.
Flikk minek cserelt bele a vefekezesbe, Eric hozta magat...
-
Tibiajax
nagyúr
-
Creative997
őstag
De qrvajo lenne most ott lenni a stadionban
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a védekezés...
-
hobizoli
nagyúr
4:3
-
DS39
nagyúr
Beszarás ez a meccs és párharc.
Miért nem tudnak 2 gólos előnyt beosztani? 2x se. Hihetetlen. -
Peterhappy
őstag
Ezt a vegjatekot...
Elorehozott donto!Bakker, ha Yamal lokete par centivel beljebb megy... ahhh remelem megeri fennmaradnom, mar reg aludnom kene
-
Tibiajax
nagyúr
soha, de soha ne írd le Milano-t!!!!!!!!!!!!!!!
-
Creative997
őstag
Gecc
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #226738 üzenetére
Vaaaaaaa mégsem! Hajrá Inter!
Tudtam, ha elkiabálom, akkor rámcáfolnak!
-
IreN!CuS
őstag
absolute cinema - én mondtam
Mindezt egy jó kis kapufa után, ilyen ez a popszakma
-
Napfénysüti
nagyúr
3-3 az igen.
-
hobizoli
nagyúr
3:3 vaaaaazzzz
-
Soulfly842
addikt
Nen maradt nás, mint hogy gratuláljak a PSG első Bl címkéhez!
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997 #226735 üzenetére
Nem az idei Madrid féle feltámadás (sajnos).
-
Creative997
őstag
Bárka csinált egy Madridot
-
szotyika77
aktív tag
Utóbbi évek legjobb elődöntője!!
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Napfénysüti #226731 üzenetére
szeritnem az egesz kieseses szakasz legjobb parharca oda-vissza is
-
IreN!CuS
őstag
A második mérkőzés 88. Percében végre vezet a Barca... először....
-
Napfénysüti
nagyúr
Édes jó isten mi van itt?!
-
grizlisandor
veterán
Csak hosszabbítást ne.
Köszi Rafi!
-
hobizoli
nagyúr
2:3...nem semmi
-
Ringman
félisten
amikor taremi és darmian jelenti a minőségi cserét, ott komoly baj van a kerettel
-
cyberkind
félisten
Ez fucked, tényleg cinema.
-
IreN!CuS
őstag
absolute cinema
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #226721 üzenetére
Valóban helyezhette volna jobban a szélére de Sommer pont vissza tudott még repülni érte középre
Na akkor kezdődik a mérkőzés
-
Olmo ébren mégis!!!!
-
Napfénysüti
nagyúr
Ott van bazzeg!!!!
-
hobizoli
nagyúr
2-2
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #226719 üzenetére
Elég rossz helyre lett rúgva így esélyt adva a kapusnak.
-
Creative997
őstag
Aztaqrva mekkora volt Sommer
-
hobizoli
nagyúr
baaaeeeggg... mit vedett a kapus
-
Napfénysüti
nagyúr
Nofene, Garcia.
-
cyberkind
félisten
válasz
Napfénysüti #226709 üzenetére
Nincs ebben semmi, kurva jó az Inter, és nem a durva vagy a full védekezős módon, még a legjobbjuk (Lautaro) is szenved, de muszáj játszania.
-
Soulfly842
addikt
Ejjj, de szépen alakul... Csak így tovább! Hajrá Inter! Nem hiszem, hogy megint megtörténne egy egyenlítés. 1 göl ide, egy gól oda és mehet mindenki haza
-
Cs1csó
titán
Itt valami félreértés van. Nem a Barcanak kellene vezetnie?
-
Richard!
addikt
Favágó di marco neve mellett miért nincs sárga lap? 🤔
-
grizlisandor
veterán
Nem tudom Hanzi hogy fogja felpörögetni a fiait...
-
válasz
Napfénysüti #226700 üzenetére
Kb. Yamal, Eric és Jong hozza magát, a többi mély álomban.
-
cami][us
senior tag
Cubarsi miért nem kap sárgát?
-
cyberkind
félisten
Helyes, nagyon helyes, kurva jó az Inter.
-
hobizoli
nagyúr
kááttűűű
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest